Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2011 18:59 - Обсъждаш холокоста? Отиваш в затвора. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5583 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 25.03.2011 21:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Които мислят, че Европа е фар на свободата, нека прочетат следното:
Десетки хора, включително висши учени и писатели от различни националности, осмелили се да поставят под въпрос броя на жертвите на Холокоста, прекарват живота си в затвори на европейски страни, които винаги са били считани за символ на свободата и за демократичен рай.

Има много хора по целия свят, които смятат, че такова явление като "политически затворник" е странно за западния свят. Те уверено смятат, че Западът дава на хората пълна свобода на словото, и хората имат възможност да изразяват това, което мислят.


Западния свят със своите мощни медии прилага интензивни усилия за институционализиране на идеята, че абсолютната свобода и абсолютната демокрация "трябва" да се търси само на Запад, защото е невъзможно упражняването на свободата и демокрацията в останалата част на света.

Има ли тази увереност контрааргументи? Има сериозни доказателства, които показват, че на Запад - САЩ и европейските им съюзници, се отделя малко внимание на такива неща като свобода и демокрация. Те рекламират и популяризират идеята, че свободата и демокрацията са истинските ценности, които те изнасят за останалата част на света, въпреки че реалността зад кулисите е, че те експортират само собствените си извратeни и фалшиви представи за демокрация, когато искат да дестабилизират положението на  независими народи, които не искат да останат под тяхно господство.
 
Една от забранените зони, за които много малко хора в Европа се осмеляват да говорят, е за Холокоста, който се описва като събитие, отнело живота на шест милиона евреи. Независимо от истинността и верността на твърденията, че  нацисткия режим в Германия, по време на Втората световна, е унищожил шест милиона евреи, мъдри и проницателни хора отбелязват, че в европейските страни дори са забранени изследвания за автентичност на Холокоста, както и тези, които преминат тази забранената линия ще бъдат строго наказани.

В допълнение не законно да се търсят и публикуват факти, поставящи под съмнение догмите на холокоста. Забранено е и провеждането на научни изследвания относно Холокоста.  На западните медии, включително и независимите, когато им се наложи да изразят противни мнения, различни от натрапените за т.н. холокост, доброволно си налагат цензура и се въздържат от публикуване на чувствителни материали, които могат да им създадат проблеми, понеже са задавали въпроси по отношение на Холокоста!


Опитайте вие. Безплатно е.. Напиши нещо за Холокоста, като: "може би броя на убитите евреи от нацисткия режим през Втората световна е преувеличен", и скоро ще получите отговор от редактора - "Ние не можем да публикуваме тази статия, защото има някои технически проблеми. "

Холокостът в Европа е тема табу. Няколко души вече са жертвали свободата си за да разкрият скритите и премълчавани факти за това, което се нарича избиване на евреи от нацисткия режим.
image


Един от тези хора е д-р Фредерик Тобен - социолог и автор на научни статии, възпитаник на Ексетър Колидж, Оксфорд, който е роден в Германия и е живял в Австралия. За своите критични мнения и изследване на Холокоста, той е осъден пет пъти, на лишаване от свобода, от пет различни държави.

Д-р Toбен основава Института Аделаида през 1994 година. Този институт е насочен към изучаване на въпросите, с които медиите и изследователски организации се страхуват да занимават. През 1999 г. в Германия Toбен е осъден за "обида към паметта на мъртвите" и осъден на седем месеца затвор.

През април 2009 г., Toбен бе осъден за обида на съда за нарушаване на съдебна заповед, да се въздържа от публикуване на материали, които "поставят под съмнение смъртта на шест милиона евреи, съществуването на газовите камери в Аушвиц, и клевета срещу еврейския народ."

Toбен, който прекара 11 месеца в австрийски затвор за същото престъпление - отричане на Холокоста, е бил арестуван от полицията на летище Хийтроу, като е използвана европейска заповед за арест, издадена от германските власти.

В изявление, публикувано на неговия уебсайт, д-р Toбен, след освобождаването му от германския затвор, пише следното: "Ако започнем да се съмняваме в Холокоста, след това трябва да сме готови да се жертваме, трябва да см готови да си развалим  брака и семейството, да загубим кариерата си, и накрая - в затвора."

Д-р Toбен споделя съдбата на няколко души, отричащи Холокоста, които са били затворени и разпитвани за това, защо те са задавали въпроси за автентичността на историческото събитие ", което, както се твърди от ционистите, без съмнение е имало.


Гермар Рудолф, Ернст Цундел и Силвия Столц в Германия, Зигфрид Вербек в Белгия, Волфганг Фронлих и Герд Хонсик в Австрия са сред тези, които бяха изпратени в затвори в Европа за отказ да се съгласят, или за съмнения, относно Холокоста.

Либералният Запад, който винаги обвинява независимите държави за "нарушаване на правата на човека" и "репресии" на политически активисти, има черен списък, когато става дума за свободата на словото и демокрацията. Те използват концепцията за демокрация само като лост за упражняване на натикк върху страните, с които те не се разбират, в противен случай, хора като Фредерик Toбeн трябва да изпитат на гърба си, какво в действителност представлява западната демокрация.

................
Източник:
Deny the Holocaust and go to prison
– Отричаш холокоста, отиваш в затвора!
...............

Допълнителна информация от Григор Симов:

Кажеш, че не е добре да си педерас, също в затвора. 
Отказваш ли, на малкото ти дете, в училище да преподават, а всъщност, да порпагандират и да демонстрират, с порнографски учебници и филми, и на живо, че педерастията и лезбийството, и еднополовите бракове, са много приятни и много напредничави, следват глоби, отнемане на родиителските права, и затвор. 



Гласувай:
4



1. eltimir - Това трябва да се знае от всички!
26.03.2011 10:40
Пуснах статията тук:
http://erigkan.ucoz.ru/
С пространно въведение, засягащо проблемите на свободата и на "демокрацията" у нас. Това се наложи поради упоритите писма от разни демократи, които получавам.
цитирай
2. grigorsimov - Пусни и следващата ми публикация:
26.03.2011 11:51
"ЩАСТЛИВО И ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО - СИЛНА ДЪРЖАВА. ОБРАТНОТО Е ИЗМАМА!"
цитирай
3. eltimir - Наглост
26.03.2011 12:01
Зачепнах се с едни емигранти, които отричат всичко, изнесено в статията. Пуснах ил линкове към твоя блог и към два от моите сайтове, където аз също редовно печатам подобни материали. И ето наглият им отговор:
"Няма никакви указания на Брюксел.
В Европа на "реалната демокрация" има ПЪЛНА СВОБОДА НА СЛОВОТО
Има сама някакви опити за "смачкана и гузна съвест на Германия", но затвори
не е имало и не може да има
Всеки има право да си говори каквото иска
Само да не наврежда на другите и да не нарушава обществения ред , установен
в държавата."
То бива лицемерие и наглост, ама тези ни смятат за някакви аборигени, които ядат доматите с колците. Значи просветата трябва да продължи. Но паралелно с нея да разобличаваме и западното лицемерие. Макар да му нанесохме съкрушителни удари, то още мърда.
цитирай
4. eltimir - Следобед
26.03.2011 12:20
grigorsimov написа:
"ЩАСТЛИВО И ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО - СИЛНА ДЪРЖАВА. ОБРАТНОТО Е ИЗМАМА!"

Сега внучето е тук, та ми се налага да играя на топка в коридора. Защото само там няма нищо за чупене.
цитирай
5. grigorsimov - По-вероятно не става дума за наглост, а за простодушна наивност.
26.03.2011 14:20
Еми то и в публикацията си е написано:
Който не вярва, нека опита да публикува нещо, с което се изразява съмнение в "свещеността" на холокоста. И тогава ще разбере, в каква или в чия Европа живее.
Тези, вероятно, добри хора, ми напомнят на случая с един възрастен колега- затворник от Старозагорския затвор, може би се казваше Стефан Бояджиев, който ни разказваше, как те - комунистите, когато по време на втората световна война прочели, че в СССР е обявена амнистия, били много изненадани, понеже дотогава мислели, че там не може да има затворници"!!
Да. Заблудите са същите, и измамниците са същите, само се представят под различни политически маски и под уж противоположни идеологии. Но всички днешни световни политически идеологии са юдеомасонски измами, с които се подстрекават, разединяват и мамят народите, да се мразят едни други и да се избиват, за радост на злодеите зад кулисите, чиято световна власт се дължи на световната им, всепроникваща мафия и на световните им, грабителски, заробващи банки.
цитирай
6. eltimir - Тая не е заблудена
26.03.2011 16:43
Тя е преподавател в университета в Хелзинки. И сега се опитва да влезе в българската политика посредством някаква измислена емигрантска организация. И се опитва да лови канарчета в България, като ни обяснява на нас, тъпите селяни, че ние нищо не разбираме. Спорът ми с нея беше полезен, защото такива трябва да бъдат разобличавани още в зародиш. Всичките досегашни експерименти ни стигат. Тоя път трябва нещо наистина ново. Нещо, което да не се вписва в досегашната мръсна юдо-масонска игра. Вярвам, че такова ново е възможно. И ако повече хора почнат да мислят, то неизбежно ще се осъществи. А задачата на такива като нас с теб, Гриша, е да събудим възможно най-голям брой хора. Поне аз така виждам нещата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318476
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031