Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2011 23:06 - Пръскането на отрови - съвременен геноцид. Автор: zelas
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5365 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бивш ФБР агент Тед Гъндерсън заявява:
"Пръскането на отрова върху населението трябва да бъде спряно. Тези смъртоносните химически бомби, иначе известни като химически пътеки (chemtrails) в момента се пръскат над САЩ, Англия, Шотландия, Ирландия и Северна Европа.

Аз лично съм ги виждал не само в Съединените щати, но и в Мексико и Канада. Птиците умират по света. Рибите умират със стотици хиляди. Това е геноцид. Това е отрова. Това е масово убийство от извършвано от Организацията на Обединените Нации (ООН).

Случайно знам, два от летищата, от където тези самолети зареждат химикалите. Четири от тях са самолетите от Националната въздушна гвардия в Линкълн, Небраска. 

А, другите самолети от Форт Сил, Оклахома. Те обикновенно са огромни и без маркировка върху тях. 

Това е престъпление срещу човечеството, престъпление срещу Америка. Трябва да бъде спряно. Какво е Конгреса да се намеси?"




  Нагоре  


Препоръчай за вълна   Направи твоя вълна   Добави към твоята вълна Гласувай:   4   0   //a2a_linkname="Blog.bg"; //a2a_linkurl="http://blog.bg"; a2a_onclick=1; a2a_num_services = 8; a2a_track_links="ga"; a2a_prioritize = ["twitter","facebook", "Piron.bg"]; a2a_custom_services=[ [ "Piron.bg", "http://www.piron.bg/node/add/drigg/?url=A2A_LINKURL_ENC", "http://blog.bg/favicon_piron.jpg" ] ];
  Гласът ви бе приет!
Прочелите постинга прочетоха и: Програма "Диалог" по телевизия...
Около "Пъпката" пъпчасват и ве...
Парламентът одобри заем от 140 млн. лв. ...

  Предишен постинг
B.R.I.C страните в основата на новия световен ред Коментари   1. sparotok - ?
20:24
Приятелю, не съм сигурен, че точно ООН е организацията замислила тази гадост. Прочети Шоковата Доктрина на Наоми Клайн и ще видиш, че друг се крие зад образа на ООН и т.н. цитирай
  2. zelas - Приятелю, не съм сигурен, че точно ...
20:33
sparotok написа: Приятелю, не съм сигурен, че точно ООН е организацията замислила тази гадост. Прочети Шоковата Доктрина на Наоми Клайн и ще видиш, че друг се крие зад образа на ООН и т.н.

То е ясно, че ООН е само парлама, но този господин мисли, че са те. Кой точно е зад тази лудост все още не се знае, но е просто удивляващо като се има предвид, че тези отрови падат върху всички.

Аз по-скоро на себе си напомням - но хора ПОМНЕТЕ, който не вземе мерки навреме да може САМ да си подсигурява прехраната, ще умирга, нещата стават много сериозни. Дошло е време, когато мъжете трябва пак да станем истински мъже и да се погрижим за оцеляването на семействата ни.



Гласувай:
5



1. nikikm - като хлебарки
14.04.2011 01:09
Алармирам! В района на Велико Търново и Горна Оряховица в последно време непрекъснато се извършват полети и следите от самолетите "висят" с дни над нас!Прави се по повече от един път на ден,вече многократно.Преброявал съм по пет -шест,седем, следи по небето.Никой не дава обяснения за следите,от какво естество са,кой ги оставя и с каква цел.Мнението ми е,че ни тровят,като хлебарки,явно не мрем достатъчно бързо!
цитирай
2. watchtowerman - Алармирам и аз!
14.04.2011 11:11
Необичайно засилване от година насам на екземно подобни, дерматини поражения на дланите и табаните на краката - едновременно. Нужно е да се събере информация от потърпевши за изясняване какво всъщност се случва. Затова предоставям за връзка мястото си в блога - watchtowerman. Заради информиране на пострадалите, подготвям и статия за лечението на появилото се заболяване - бързо, просто, природосъобразно, без медикаменти и финансови средства.
цитирай
3. godlieb - ФЕДА СЛОВЕНА - ПОЗАБРАВИХТЕ - ЦИТИРАМ ВИ . . .
04.09.2011 20:42
www.vedaslovenaknights.blogspot.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318147
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031