Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2011 20:18 - Атеист умора няма. Благодатният огън и 'белият фосфор'!? Автор: katana
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4960 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.04.2011 20:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Откровено казано, баш днес не исках да става скандал. Но така било писано. Дори и днес атеистите не уважиха нашия празник...  Ето:
Благодатния огън бил химическа реакция на белия фосфор. Леле мале, какво откритие. В какво се съхранява белия фосфор? В органичен разтворител. Е, какъв е той? Петрол, бе скъпи химици. Петролни деривати. И без вода и въздух, че ще ви споходи спонтанен огън, който няма да е никак благословен. Освен всичко друго, в черквата ще мирише на бензиностанция. При възпламеняването на белия фосфор се отделя??? Висока температура и специфична миризма. Три бели свещи в студио са едно, но в черквата? Ще стане изведнъж ужасно горещо и задушливо. Към миризмата на петрол ще се прибави и миризмата на горящ фосфор. Прочетете спомените на оцелелите от бомбардировката на Дрезден. Те са споделили спомените си от белия фосфор. Дали пък не е Божие чудо всички в черквата да получат спонтанен пристъп на хроничен синузит? А как ще обясните Свойството на Благодатния огън да не изгаря при запалването си? Белия фосфор има други свойства и всеки пострадал от него ще ви налети на бой, ако продължавате да твърдите, че той не отделя висока температура. Вижте с очите си бе, атеисти! Брадите и мустаците имат съвсем друго поведение към горящия пламък. Горят си най-атеистично и после се налага подстригването и бръсненето им. Отделно ароматът на горено. DBS-то и Кушелът ги съветвам да проведат такъв експеримент, какъвто е отразен във филмчетата.

Погледнете добре трите филмчета. Нарочно съм ги подбрал в три различни години. Едновременното запалване на кандилата и огънят в Божия гроб предполагат предварителна подготовка и поне една репетиция. Винаги стават грешки. Нещо, което се отрича от светските власти и представителите на другите религии. Очевидно религиозните химици са довели метода до съвършен синхрон и са се справили с неподкупните атеисти.

Нещо друго да ви прави впечатление? Очевидно не, защото пренебрегвате и познанията на Ерусалимския патриарх по …. електричество. Както всички знаем, Ерусалим е град където гръмотевичните бури са твърде често явление. За това православни, юдеи и мюсулмани не се разделят с чадърите си. За това ежегодните светкавици точно в един и същи ден и час са си чисто случайно съвпадение. Или Ерусалимския патриарх е овладял още един халдейски номер, потвърден от гръцки атеист. Предизвикване на светкавици.

Драги ми Кушеле, ти наистина разби всичките ми представи за аргументирана теза. Хайде, онзи DBS барем е приложил нещо като експеримент проведен в студио. Ама ти… ме съкруши.

И сега, Кушеле, дай да се разберем нещо.  Медиум №1 на САЩ е най-големия експерт по темата, който съм чувал. Очевидно си е шушукала очи в очи с Пилат. Да, ама…. Исус не е осъден от Пилат, а от Синедриона. Нещо като местен парламент по онова време. Фарисеи, Книжници, Садукеи и други сектанти. Синедриона не е имал право да издава смъртни присъди. За това Исус е бил обвинен в богохулие, развратителство на народа и нарушение на мойсеевите закони. Ако си светнат по история щеше да знаеш, че разпъването на кръст е наказание за богохулие, бунт срещу официалната власт и роби, убили господарите си. Не се е прилагало често. Най-масовото му прилагане е било по време на въстанието на Спартак. Пилат е бил „Прокуратор”, демек управител. За Пилат се знае следното: „Той беше жесток и неговото коравосърдечие не познаваше милост”. Справка при Филон Александрийски. Въпреки всичко не намерил основания за смъртна присъда. Тогава Синедриона прибавил към обвинението и заговорничество против императора. Римската власт вече издава съответните присъди.

Вече с Дан Браун ме съсипа окончателно. Този експерт по термоядрени реакции, шифри и какво ли още не е неоспорим авторитет. Също като медиумката ти. Това ми дава право да се позовавам на Жул Верн, Карл Май, Майн Рид и други автори на бестселъри от същия жанр.

По въпросът за Исус Христос като историческа личност мога да ви представя такава библиография, че ще ви се завие свят. Е, не е Дан Браунов бестселър, но си струва да бъде прочетена.

За DBS-то. В трите линка има филмчета. Покажи къде е мраморната икона, където се крие кандилото.

http://www.bibleistrue.com/qna/pqna1.htm
http://www.youtube.com/watch?v=ypi7HniUpkA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_gdNbNz1kcc&NR=1




Гласувай:
3



1. nikikm - На Вашето внимание
25.04.2011 11:11

Стопанина
(23.04.2011 г. г. | 21:54 ч.)
А ето и един поздрав по израелска телевизия за всички християни:
http://www.ivanstamenov.com/2011/04/2787/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316334
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031