Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2011 09:51 - Атака, ВМРО и РЗС, искат война между християни и мюсюлмани - в полза на Цион! Автор: samvoin
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2414 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

27-годишната юристка Румяна Кирова - завършила в Москва международно право, е жената, която в петък на обяд метна няколко яйца по колата на Атака. Тогава трима служители на партията бяха отишли с автомобил, оборудван с високоговорители до джамията "Баня Башъ" в София.

Те се опитваха да заглушат традиционната петъчна молитва със запис на "Многая лета" и камбанен звън.

Кирова е защитила дисертация в Московския университет по международни отношения на тема "Ролята на Европейския съюз в процеса на мирното регулиране на процеса в Близкия Изток".

Когато чух музиката около джамията в центъра на София, спрях да послушам от чиста носталгия - живяла съм доста време в Близкия изток.

Първо си помислих, че някакъв християнски празник съвпада с мюсюлмански, но до джамията няма черква.

Хората се молеха кротко, никой не реагираше. Започнах да се досещам, че е провокация, макар отдавна да не съм била в България и да не познавам действията на "Атака".

Негодуванието ми нарасна. Живяла съм година в Либия, която не се слави с особена толерантност към другите религии, в Египет, в Сирия и никъде не са ми пречили да изповядвам християнската вяра. Не съм усещала неприязън или агресия.

Стана ми крайно неприятно. Не можех да се разкрещя, щяха да ме вземат за луда. А и петъчната молитва, която е свещена, не е чак толкова дълга, че да пречи на някого.

Спонтанно влязох в близките хали, купих опаковка яйца и започнах да ги мятам по колата на “Атака”. За мое удовлетворение улучих с всичките. В това време виках: "Не" на провокацията на война между исляма и християнството."

Видях, че се приближават полицаи. Щом дойдоха до мен, веднага им обясних, че съм християнка, а не мюсюлманска фанатичка. Показах им златното си кръстче. Те първо ми взеха останалите 2 яйца, но после ми ги върнаха.

И аз веднага се възползвах да метна и тях. Полицаят възкликна "Затова ли ти ги върнах", а аз отговорих: "А за какво съм ги купила."

Когато си тръгнах, няколко човека се приближиха до мен и ми благодариха. Разказаха, че сред почти хилядата молещи се в джамията е имало нахъсани млади хора, които били готови да отвърнат на провокацията.

По-възрастните и мъдрите са ги спрели с аргумента, че ония само това чакат. Не скриха, че е имало и други провокации.

РУМЯНА КИРОВА

www.24chasa.bg/Article.asp - с видео



Гласувай:
0



1. анонимен - Всичко е лъжа
25.05.2011 02:24
Еврейте могат само да лъжат - тази не е никаква християнка, а е служебна дописка. Халите не са чак толкова близо че да прескочи набързо, а после за да улучи една скромна девица за каквато се представя автора, трябва да мята яйцата отблизо, - значи полицията не й е пречела, какта казва и Сидеров, не я задържала както задържа атакистите, върнала й двете яйца и повела приятен разговор. Богомолците, ако въобще може да има такима мюсулмани - те нямат бог и затова се занимават с канибализъм, биле хиляда?! Може би автора е писал хиляди, но са го поправили. При такъв род разсъждения не е нужно да се казва че са биле сто и петдесег и един, а да се включим че въобще не е имало богомолци, а хулигани въргу градския клозет не говорещи български и нелегално в България, докарани от окупационните правителства и полиция, но тероризиращи българското население протестиращо от дивашкия вой. Но върха на еврейската блудкава лъжа е че хората наоколо са я одобравали! Вижте също как евреите си представят авторитетно висше образование. Завършено в Москва, поеврейчена днес бетер София, защитила дисертация на тема "Ролята на ЕС в процеса на ислямизацията на Балканите" - или автора ще отрапартува - не на балканите, и не ислямизация, а мирно урегурирване на близкия исток. Все това - бащата на автора служеше на синедриана като разправяше че война няма да има, но ще има такава борба за мир, че...!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353643
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930