Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2011 23:39 - ЗАЩО КРЯКАТ ГЪСКИТЕ ПРОТИВ СПАРОТОК'? Автор: demograph
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5644 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 18.05.2011 23:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Спароток е явление в българското историческо мислене. Той е интердисциплинарен изследовател на историята и ерудит, когото времето в което се мъчим да живеем и оскотелите ни души превръщат в последния Аватар на България...
 
Сега изкуствено надути "гъски", наети от разлагащия се и вонящ български "Рим" - "БАН", крякат срещу Спароток с глуповатата надежда да отложат разнищването на дошляшката им шатра.

Най интересното е, че е налице съвпадение с фактологията, т.е. теорията на спарoток се базира на непредубеден анализ на достъпни за всички (чрез интернет) факти!

 

Ако спараток беше англичанин и намереше такива факти за англите -сигурно щеше да бъде обявен за личност на хилядолетието или повече !

За съжаление, той си е наш и някои малодушници, които са приели за норма собственото си малодушие, като го насаждат на всички нас, не могат да претърпят еманципираната му, не комплексирана мисъл и здрав разум!

...Това са изводите които се налагат в главата на човек, който се е запознал с теорията на Спароток и е попрочел поне малко и съвременна история!
Съвета ми към всички четящи този блог е да четат с разум и с чиста емоция Спараток!

Защото така ще помогнем на този работлив ум да изчисти теорията си и да я наложи така както следва да се наложи една безспорна истина.

 Доста повече труд е хвърлен да се налагат лъжи, като тези на Златарски, на разните сърбомани, туркомани, гъркомани и русомани, които не са наясно или не им изнася разкриването на истинските ни корени и ролята ни в историята и настоящето!"/анонимен коментар в блога ми/

 .......................................................................................................................
Ще си позволя само още няколко думи:
- Предоставянето на държавна подкрепа на "научно-исторически" дирения за корените на българите вън от територията на сегашна България и вън от територията на древната ни прародина Тракия е също такава: "..идиотска сделка на малоумни и малодушни !"

- Издаването с финанси на БАН и на българската държава на тлъсти исторически книги повтарящи враждебните за България тези за външен корен на българите са също такава "..идиотска сделка на малоумни и малодушни !"

- Съгласието на българската държава и научно-исторически среди за формиране на съвместни българо-гръцки археологически екипи и археологически проучвания на българска територия е също такава "..идиотска сделка на малоумни и малодушни !"

- Малодушна и идиотска е и българската държавна политика, насочена не към съхраняване и умножаване на огромното тракийско исторически наследство, а  по съществото си, към подпомагане на безогледното разграбване и загуба завинаги на безценните тракийски паметници и велико минало. 

- "Гърция трябва да работи в тясно сътрудничество с българските историци, археолози и изследователи" в прав текст съветва гръцкия професор археолог Йоанис Фиданакис, "гръцките професори археолози да се срещат с техни български колеги и да им разясняват древноогръцкия характер на антична Тракия"???. "..Само така може да бъде ре-елинизирана тракийската идентичност", казва професорът.

Идиотско и малодушно е след откровените до цинизъм инструкции на гръцките манипулатори на историята, българските държавни и научни среди да продължават  "да чакат вълка да пази и направлява стадото".

Идиотско и глупашко е заради собствения си задник, някъква си политика, партия, или комат горчив хляб, да загърбиш истината и Отечествения интерес и да служиш на чуждите, крякайки срещу този, който се бори за твоята чест и добруване.

Такива са гъските, които крякат пред стените на БАНичарницата с надежда да прогонят траките от Рим...




Гласувай:
15



1. анонимен - Напълно съм съгласен с теб
18.05.2011 12:21
И как да убедиш другите да се събудят?? БЪДЕТЕ ПОНЕ ГОРДИ !!
цитирай
2. zaw12929 - Всеки отговаря за себе си, но аз съм ...
18.05.2011 16:04
Всеки отговаря за себе си, но аз съм възхитена от материалите на спароток...
Нека да го подкрепяме...той е умен и силен работяга
цитирай
3. nikikm - Течове,течове,не са един и два...
18.05.2011 16:40
Някога говорих с един инжинер от Холандия,за прочутите им диги.Учудвах се и споделих,че е опасно за Холандия,да е разделена от морето с диги,които са под непрекъснат напор.Тогава научих за непрекъснатия контрол и грижи за тях,за това,че капка вода,пропусната през дигата се приема за изключителен знак за авария.Само капка!Беше отдавна.Отромната дига от лъжеистория,укривателство,измами и фалшификации,изградена около нашата история,се пропуква благодарение на такива,като Спароток,вече не сълзи,пропуска,дава многобройни течове и предстои да се срине.Те това не искат да допуснат и затова оревават света с писанията си,мъчейки се да запазят статуквото.Затова са навсякъде и правят опити да осмиват,подиграват и маргинализират истината.Правят го от бяс и безсилие.Но,гаси ли се туй що не гасне,както казва дядо Вазов?
цитирай
4. gotenia70 - Напълно
18.05.2011 18:54
съм съгласен с вас,че трябва да го оставим да работи на спокойствие.Всъщност да му се помага по всякъкъв начин.Колкото до гъските и гъсоците,нали трябва да си хвърлят и дипломи и заплати за това,че са лъгали през всичкото това време.Е,как да стане това?Затова и ще се мъчат да го съботират,обиждат и плюят.За тяхно съжеление,Павел Серафимов и други като него,намират все повече подръжници.И за наша радост...разбира се.
цитирай
5. анонимен - Вяра
01.07.2011 16:23
Вяра ни трябва - в доброто и истината. И да бъдем по човечни, както и нетърпими към неправдата!
цитирай
6. vladpomak - Григор Симов
05.08.2011 23:20
Ще започна с анонимен - стига с тия псевдокалугерски импотентни призиви! Трябва ни ярост, с която направо да убиваме българомразците - в целият им дегенаративен спектър - щото те не може да са нещо друго освен изроди!!! Виж колко точно е казал нещата Григор Симов! Толкова ли е трудно за всеки мислещ човек да види нещата такива каквито са? Как да не оцениш като малоумни и изродени всички творения на официалната ни наука? Особена като превеждам сега встъпителното слово за поредния "световен" конгрес на "византолозите" в София! Само като чета идиотските и тъпи изказвания на светилата на "световната византология" и ми идва да се напия от мъка и скръб! Ама може ли хора, на които ученият свят се кланя като на светила, да пишат такива въпиющи тъпотии? Глишев, къде си бе нещастний скудоумнико? Ти би трябвало да цвилиш от удоволствие, че имаш поддръжници и сред световния "учен" (всъщност "изобщо неучен и направо тъп") елит! Че и те говорят за "...грубите тюрко-татарски пълчища от 7-и век..."! Ти вярваш ли в тия тъпотии Глишев? Спароток, проблемът не е дали говорим на опонентите си (разбирай Глишев и нему подобните човекоподобни) културно и възпитано - въпросът е дали тая сган от българомразци трябва изобщо да бъде признавана за хора? (Аз - като краен екстремист - което е тавталогия - бих казал "Дори да бъде оставена да живее"?) Къде отиват призивите ти за културен диалог и опит да се стигне до консензус за жизненоважни исторически въпроси с подобни австралопитеци?
Знам че сигурно ще изтриеш този мой коментар, но все пак го пускам - може и да размислиш!)
Владо Помаков
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313351
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031