Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 20:01 - Генномодифицираните култури са биологични оръжия. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3767 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 06.06.2011 20:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Генетично модифицирани организми, които се използват за създаване на нови храни и култури, са биологично оръжие, което води до безплодие в световен мащаб.
image
С ГМО вече се контролира раждаемостта, като се предизвиква безплодие в определена нация или държава.

Има международно гражданско движение целящо да принуди правителството на САЩ, да се етикетират Генно Модифицираните храни. Но правителството, напротив, не само иска ГМ храните да останат немаркирани, но се опитва да отмени етикетирането на ГМО продуктите и на международно ниво.

По време на експериментите, финансирани от американското министерство на земеделието, както и от малката фирма за биотехнологии в Калифорния, Epicyte, обект на експеримент е царевицата. Говорейки за "успеха" постигнат с техните генетично модифицирани култури през 2001 г., президентът на Epicyte, Мич Хейн,  заявява: "Всичките ни оранжерии са натъпкани с царевица, която произвежда убиващи сперматозоидите антитела.

Както казва самият Хайн, това би могло да бъде решение на въпроса за "пренаселяването" на земята!!?

В допълнение към създаването и използването на ГМО царевица и други продукти в Южна Америка, Мексико и Африка, в САЩ станаха известни, интересни факти, малко след като ГМ храните бяха одобрени през 1996 г.  От този момент, раждаемостта в Съединените щати започна да спада, и спадането се ускори през 1999 г., само 3 години след въвеждането на режима на хранене с ГМ храни.

Тъй като генно-модифицираните храни не са включени в Кодекса за естествени суровини, учени умишлено инжектираха, засягащи фертилитета, елементи в царевицата за контрол на световната  плодовитост, от което ясно може да се твърди, че една от възможните цели при използването на генетично модифицирани организми е - като биологично оръжие.

Много световни организации са насърчавани да ползват ГМ продукти, особено царевица, соя и ориз, като средство за борба с глада по света и бедността, и ги предлагат, на първо място в страните от третия свят. Фондацията "Гейтс", фондацията "Рокфелер" и Агра - организацията на бившия председател на ООН Кофи Анан, са само три от влиятелните организации, осигуряващи средствата и провеждането на кампания за популяризиране на генетично модифицирани организми в много страни.

Създаването на продукт, предназначен за консумация от човека, който е изменен с цел да предизвика безплодие или пряк контрол върху раждаемостта, е по същество, създаване на биологично оръжие, чиято единствена цел е да се намалява нивото на раждаемостта в един или повече региони.
Веднага възникват много въпроси за истинските цели на разпространението на ГМО храните. Понеже, освен предизвикването на стерилитет у хората, и самите ГМО култури са безплодни, понеже получените семена от ГМО култирите не дават плод. А това пък води до пълна зависимост на фермерите и, въобще, на всички хора по света, защото ще трябва всяка година да купуват нови семена от интернационалните еврейски компании, а не, както до сега, да могат да засяват със семена - собствено производство!!! И тази зависимост е най-важна, понеже става дума за насъщния ни хляб, който до вчера сами си произвеждахме и не зависехме от никого!!? 




Гласувай:
3



1. eltimir - Да се знае!
07.06.2011 10:15
Препечатах текста тук:
http://eltimir.ucoz.ru/
Поради спецификата на сайта си позволих само да изведа по-кратко заглавие - "Зад кулисите на биологичната война", както и да напиша няколко встъпителни думи, свързвайки темата с предишната тема в сайта.
Нашите оръжия са истината и словото, и поне аз вярвам, че тези оръжия са по-могъщи от всичкото зло на света.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318422
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031