Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2011 10:04 - 20 години ционистка окупация и апартейд в България - 1989-2011 Автор: samvoin
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 36720 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 12.06.2011 23:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лицата на прехода от "богоизбран" произход, довели ни до разорение. А евреите не са и процент у нас. Имената, снимките и племенната им принадлежност красят сайтове на "Шалом" и масонските ложи.

Те идват от САЩ, от Русия, от Испания, от Световната банка и откъде ли не, някои са карали служба в Израел - това са управниците на днешна България.imageВодачът на преврата от 10 ноември - Андрей Луканов - руски евреин по майка.
(
Хора с еврейски произход в голямата политика)

Протежето на Горбачов в България, основен участник в налагането на
плана Ран-Ът у нас.
Произхожда от руски евреи. Свързан с международния аферист и шпионин Робърт Максуел (евреин).
 Филип Димитров - евреин по майка.
(
Хора с еврейски произход в голямата политика)


image
Филип Димитров и негов израелски братовчед

Известен хомосексуалист.

Възстановил незаконно българското гражданство и имоти на 40 000 евреи (създаване на "пета колона").  В същото време етнически българи зад граница чакат с години български паспорт. Разрушител на България; за благодарност е изпратен като посланник в САЩ; сътрудник на българската ционистка организация "Шалом", член на Атлантическия клуб.

Той идва от Ню Йорк

Гео Юрай


image

ГЕОРГИ ПИРИНСКИ - евреин по майка.
(
Хора с еврейски произход в голямата политика)

Гео Юрай (Пирински) е син на словашката юдейка Полин Юрай. Има данни че са роднини на Робърт Максуел.

Считан за протеже на Андрей Луканов.
 Мистър 10%

image

Александър Божков - евреин по майка.
(
Хора с еврейски произход в голямата политика)

По майка Бакиш.

image
Еврейката Надежда Михайлова


 

imageimage


В-к "Монитор" повтаря..., че майката на бившия външен министър Надежда Михайлова е еврейка.

Спомнете си изявлението на ... Надежда Михайлова /еврейка по майка/, че трябва да се води борба с национализма.

imageimage
Две чавки

„Гаражната принцеса” Надежда МихайловаЦионисткият фанатик


 

image
Син шаман за бой се стяга

Едвин Сугарев (СДС) – евреин, бивш депутат и посланик в Монголия и Индия, поет-дегенерат.

Извратената поезия на дегенерата:
Стихове на откачалката
Откачалката пърди и си похапва киселец
Откачалката пикае и си мисли за есента
Откачалката нихилства с тебешир под езика


На 10 юни 1990 г, когато сините унищожители на България разбраха за позорните си изборни резултати, група инициирани от ционизма вандали решиха да насъскат българи срещу българи. В дъното стоеше евреинът Едвин Сугарев... Те провокираха разделение на обществото, накараха честни, но наивни хора да проповядват откровени лъжи в т.нар. "Градове на истината". Целта на враговете на България /евреинът Едвин Сугарев предизвика националния скандал/ бе постигната. Омразата овладя българското общество, омраза, предизвикана от преднамерената провокация, цинична и юдейска, на един небългарин.
image
Петър Стоянов с кипа (еврейска шапка) като студент

Един вестник отпечата копие от студентската му книжка с еврейска шапчица на главата. Не последва нито опровержение, нито обяснение.


Петър Стоянов празнува Йом Кипур с евреите в Ел Ей


image
Снимка публикувана в масонския сайт
http://www.zidari.org/


image
Пешо Катъра в логорея (седерастки унес)


Еврейска дипломация: пред лицето...
image

...и зад гърба
image


 


Той идва от Испания

Мадридският Пришълец - Шимон Кохари


imageimage
Те са сред нас


Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) - космополит авантюрист, без националност и образование, но затова пък член на три масонски ложи. По линия на дядо му Фердинант в жилите му тече еврейска кръв на рода Кохари – богата еврейска фамилия, която си купува благороднически титли. Според “Католическата енциклопедия” том XIII, Ню Йорк, 1912 г. и някои по-стари немски книги от XIX и XX век, родоначалника на фамилията Сакс-Кобург и Гота – Ернст Благочестиви бил със саксонска, френска и еврейска кръв. Самият Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) в свое интервю пред израелското списание “Фар” потвърждава своя еврейски произход. Фердинанд и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст (каквото и да означава това).


image
Саксофонски: Бидейки, мисля, че реално погледнато...без бомбастика
При опит на психиатри да преведат изказванията Му от саксофонски на български, науката се е предала безуспешно.image
-Кукуригу!

Шимон Кохари Кобург е от стар юдо-хазарски род. Прабаба му графиня
Кохари е от най-богатия юдо-хазарски род в Австро-Унгария. Родът на Кобурзите също има еврейска кръв. Самият Шимон е заявил пред израелско списание, че е евреин.


Тайната на сфинкса:

image
При научен опит, с цел да установят характера на мозъчната дейност в главата на Саксофонски, докторите са успели да запишат характерен звук: "Бзззз-ззз-бррррррр-рррррр". Скенерът е показал траекториите на движение на 14 бръмбара и 2 конски мухи.


image


Малцина знаят, че истинската фамилия на Симеон, която е носена до Фердинанд е Кобург-Кохари. Богата фамилия покатоличени евреи, които са купили благородническата си титла от австроунгарския двор. През 1816 г. дядото на Фердинанд се жени за богатата наследница Мария-Антоанета принцеса Кохари, чиито баща е един от най-богатите хора в Европа и е свързан с клана Ротшилд във Виена.
В свое интервю пред израелското списание "Фар", Симеон Сакскобурготски изтъква своя произход. Същото той прави и пред наши сънародници-емигранти в Мадрид през 90-те години на миналия век. Затова не бива да се учудваме, че в плана за докарване на Симеон в България и безогледното му лансиране във властта се включиха хора като Уилям Монтгомъри, Яков Джераси, Линдел Грей, равин Хаим Асса, Емил Кало и др., както и масоните Гиньо Ганев, Георги Марков, Стоян Денчев, Любен Гоцев, Васил Гоцев, Илия Павлов, Стоян Ганев и др.


Дедо Хазар(т)


 
image
Опит за размисълФЕРДИНАНД - "СЪВЕТИ КЪМ СИНА"


И още:

kanatangra.wallst.ru/sydyrjanie.php
Вилхелм Краус


image

Министър на транспорта в правителството на Иван Костов. Важна фигура, заедно с Александър Божков (също евреин) в престъпната приватизация на БГА Балкан (купувач, също евреин Гад Зееви). Синът му държи всички маршрутни таксита в София. Получил е лиценз по времето, когато баща му е министър.

Олигарсите: Вилхелм Краус - министърът, който стана олигарх
Има много министри от емблематичното правителство Костов, които ""намазаха"" от управлението на синята партия, но един направо ги удари в земята.
Лъвският пай от баницата се пада на синовете на Краус – Антон и Михаил. Те стават крале на маршрутките. Според прогнозите на икономисти печалбата на една линия е 30 000 евро на месец.
image

"От Соломон Паси Бог да ни спаси"

image

Соломон Исак Паси - (СДС, НДСВ) – председател на “Атлантическия клуб”, министър на външните работи, член на “Бнай Брит”.Евреинът Горнооряховски


 

image
Крадливо усмвихнатия

Стефан Софиянски - предишната му фамилия е Горнооряховски (смята се, че е третата по ред сменена), евреин по майка, женен за еврейка - Алиса Софиянска, масон (Ротари клуб). Бивш изпълнителен директор на Пощенска банка, когато е отпускала незаконни кредити на крупния мошеник Соломон Анжел.

Ционистът Стефан Софиянски започна да "кръщава" с еврейски имена улици и площади в столицата.


image

Обикновено антихристиянство

Софиянски планира своето поредно предизвикателство срещу християните в София и в България. Проект с ясното название „Водосветилище”.

Някои от най-ярките проявления на тази политика бяха:
- Статуята на Лъжесветасофия в емблематичния център на българската столица.
- Разрушаване и потулване на базиликата от IV век, която беше намерена при случаен изкоп на жилищна сграда в началото на юбилейната 2000 г.
- Чешма-паметник „Отвличането на Европа”, която беше предвидена да се изгради точно пред главния вход на столичния храм „Св. Седмочисленици”. Благодарение на обществения натиск тя беше преместена другаде.

В центъра на града, който носи името на Христос - Премъдрост Божия, се замисля не просто изграждането на още една псевдоезическа статуя, а издигането на светилище (!?). Самото название на проекта - „Водосветилище” - е неприкрит новоезически манифест. И това не е случайно изтървана фраза от люде с кичозно мислене. В програмата на мероприятието изрично се споменава за „воден олтар с бронзова фигура на Аполон Медикус... и релефи на Асклепий, Хигия, сатири и нимфи, символизиращи култа към водата и здравето”.
При това  идолът е направен така, че когато се навеждате да отпиете глътка минерална вода, да му се покланяте ниско...

Една разходка ви дели от други открития, като например поглед върху стената на сградата на ъгъла с бул. "Мария-Луиза" е достатъчен за да видите, че там има злокобен баралеф, изобразяващ друга, много любима на масоните "богиня" - фалшивата София, демоничният култ към която са донесли гърците по тези земи, която в действителност е  "богинята" Тюхе. 


 
Той идва от Световната банда


image
"Интервю с вампир"

Евреин по майка.

Милен Велчев (НДСВ) – евреин, министър на финансите.
/
Актуализиран списък на "Оня списък"/Той идва от Херсон

Сергей Яков


image

Гей Яков Станишев  - син на украинска еврейка и български евреин.
Известен хомосексуалист.

Сергей Станишев е роден в град Херсон (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев.

Херсон не е просто най-еврейския град в Украйна, а столицата на най-ортодоксалните, фанатични евреи-хазари. Оттам е рода на Яков-Станишев по майка. Майка му, е на служба в Института по български език, при положение че не знае добре български език!


Юдейски маймуни

Старата еврейка със сина си:

image
Премиерът Сергей Станишев води майка си Дина Сергеевна Мухина към залата на БАН. Тя бе наградена с Почетен знак на академията за своите научни постижения в Института за български език

Коментари:

- Майка му владее слабо български език. На една нейна лекция преди години помоли да говори на руски, защото й е трудно на български. Е, благодарственото слово все е научила.

- Награждават я, че се е понапънала (за толкоз години?) да понаучи
някоя и друга българска дума тази стара еврейка!

- Я какъв български премиер е отгледала. Без българско граждансво, без да е ходил в казарма, без трудов стаж. Добре, че барем поне той говори български.


image

Във вестниците дори имаше интервю с майка му, която му забраняваше да се ожени за не-еврейка.

"Тя никога няма да позволи на сина си да вземе за булка жена от друга вяра", разясняват деликатната ситуация близки до премиера.

Откровенията на една еврейка:

Майката на Станишев оплю България


imageimage

Проф. Дина Станишева  и учителя й проф. Самуил Борисович Бернщейн - идеолог на "македонския език"

Проф. Станишева беше уволнена от Института по български език през 1979 г., като учен, който застъпва коминтерновската антинаучна теза за съществуването на "македонски език, нация и култура".
На 16 януари 2008 г. председателят на БАН академик Иван Юхновски връчи на Дина Станишева Почетния знак на БАН "Марин Дринов" с лента за приноса й в развитието на българската славистика. Това означава ли, че БАН отново приема за ръководни научните фантасмагории на професор Бернщайн (учител на г-жа Станишева) на Блаже Конески, на Белич и други корифеи?ШАБЕЦ ГОЙ

Угодничество:

image image

Георги Първанов почете еврейския празник Ханука

image

В коя държава живеем? Човек може да се обърка:

Президентът пали първата свещ на Ханука

image
Чий президент?


Държавният глава по традиция участва в запалването на свещ по повод Ханука в софийската синагога.

image

Чия традиция?


image


Угодничеството пред синагогата е характерно за "демократичните управници". Те се изреждат на ритуал да засвидетелстват васалитета си.
 

image
Публикувано в сайта на "Шалом"image
Боко с кипа (религиозна еврейска шапка) в Израел

 Той е служил казарма в Израел


image

Външният министър Никоилай Младенов изповядва религията си:

image

Настоящият външен и бивш военен министър - евреинът Николай Младенов е карал казарма в Израел, завършил Royal College в Лондон с дипломна работа на тема "Израелски ядрени сили". Това обяснява защо бе нападнат при посещението си при българските войници в Кандахар.

Между 1996 и 1998 г. е програмен директор на фондация “Отворено общество”, София (на унгарския евреин и американски милиардер Дьорд Шорош). 
След това е програмен кординатор в Социалния отдел за България на Световната банка.

Младенов бе гост през май 2010 г.  във Вашингтон на конференция на Лигата срещу поругаването (Anti-Defamation League) - една от най-значимите еврейски организации в САЩ. Той подчерта силните връзки между България и Лигата.
Министър Младенов изрази загриженост от нарастването на антисемитизма в Европа и посочи, че трябва да се следва политика на нулева търпимост към всички форми на антисемитизъм.
Младенов е масон по шотландския ритуал, за което има цяла предаване в "БТВ - репортерите" (може да се види в архива на сайта на БТВ).

Еврейското му потекло го свързва със световния лидер Джордж Сорос, твърди се, че двамата са били повече от интимни.
След престоя си във фондацията Ники се залюбва с Филип Димитров – някои медии тогава с половин уста разкриват близки интимни отношения между двамата.
 Вили Блуменфелд


Преди Младенов, България имаше един друг евреин за военен министър – Вили Блуменфелд. Като истински син на двуименното юдейско племе, освен своето рождено име, Вили носеше и българското Валентин Александров.


image
Вили Блуменфелд - Валентин Александров -  военен министър в кабинета на Любен Беров


През март 1993 г. в-к "Ранно утро" разкри кой е бащата на Александров - Буби Блуменфелд, агент на НКВД. Като резултат от разкритията, правителството демократично спря вестника.


Генерал-лейтенантът от резерва Люцкан Люцканов:

"Хората, които знаят кой е Валентин Александров (Вили Блуменфелд)...
Преди няколко години генерал Михо Михов заяви в печата, че ако кандидатите за министри трябваше да преминават психотест, Александров не би го издържал. И като държавен секретар, и като министър този господин предизвикваше или усмивки, или възмущение. Две години поред се предлагаше за повишение. Самопроизведе се в звание „полковник”,  уши си някакъв бутафорен черен костюм на военен юрист... Негови познати твърдяха, че в средата на хола си разположил войнишка палатка и с часове тренирал разпъване и събиране. Заради особеното му поведение офицерите го нарекоха с прозвището Алф..."


Румяна Желева

image

Единственото ръководно решение на Желева като министър е, че си назначи луксозен съветник от Германия - Бенджамин Оберман /скрит евреин/. Той всъщност се казва Бенямин Оберман. Произхожда от знатна еврейска фамилия от Германия, която по времето на Втората Световна война, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - е временно в САЩ, а после се завръща в Западна Германия.
Евреинът Бенямин Оберман беше един от тримата асистенти на Румяна Желева като евродепутат в Страсбург. A като съветник на външния министър Желева прокарваше ционистките си възгледи и така влияеше на външната ни политика. Шимон Дянков

Той идва от Световната банда


image

Дянков често се снима с кипата си (шапка-чифутка) и дори се показа по телевизията с нея.
От интервю с баща му във вестник "Писна ни" се разбира, че майка му е еврейка.


Женен за еврейка, чиновник на Световната банда

През 1995 г. постъпва на работа в Световната банка и достига до главен икономист на вицепрезидентското поделение "Финансов и частен сектор".

Дянков е женен за американката Керълин Фройнд - от еврейски произход с корени от Тимишоара. Съпругата му до пристигането на семейството в България работи във Федералния резерв под ръководството на Алън Грийнспан.

image
Симеон Дянков пристига със спъругата си Карълин и Цветелина Бориславова при победата в изборите
 


 

image

Въпреки, че има българско име, новата представителка в ЕК за България - Кристалина Георгиева също е еврейка.

Вицепрезидент на Световната банда (през 2008-2010).
 
image

Ирина Бокова отхвърли коментарите в световната преса, че зад избора й стои еврейско лоби.

Иван Гарелов:
"Според „Таймс” изборът на Бокова е победа за еврейските групи."
 image

"Жълтата гостенка" - Меглена Кунева

Миглена Кунева (НДСВ) – братовчедка на Соломон Паси.
 

image

Леа Коен - член на борда на директорите на масонската ложа "Атлантически клуб - България", еврейка, дипломат, член на групата Билдерберги.image

Проф. Тодор Вълчев - член на "Б"най Б"рит", евреин, изнесъл е от България над 1 млд. и половина щатски долара, бивш шеф на БНБ.
Участник в плана Ран-Ът.
 

image

Ивайло Калфин е вицепремиер и външен министър при Сергей Станишев, с еврейски произход.

/
Пипалата на злото в България/Шабец гой:

image

Ексшеф на МОСАД организира охраната на Яне Янев
Българо-израелски екип е поел денонощно охраната на лидера на РЗС.МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ - ПЕТА КОЛОНА В СТРАНАТА

Излишно е да се обяснява, че организациите им са подчинени на чужди централи и работят за чужди интереси. Интернационалисти и антинационалисти.


image


Нов световен ред обсъжда клуб Билдерберг
Българин канен на тяхна среща е бившият вече депутат Николай Камов.

Той присъства на срещата през 1999 г. в португалския град Синтра.

image
 

Откровението на един номенклатурчик

Николай Камов знае доста тайни за това кои и откъде дърпат конците на нашенските политици.
Изпаднал в странно откровение, в телевизионно интервю Камов разказа два многозначителни епизода от своя живот. Първият е свързан със среща на Клуба „Билдерберг” през 1999 г., на която бил поканен.

- Водещ: Вие знаехте осем години по-рано, че България ще влезе в Европейския съюз. Така ли да разбирам?

- Н.К.: Не само от тази среща. Аз съм канен на други затворени – така да ги наречем, събирания, които не са предназначени за пресата...
...вечеря в Брюксел, която няма нищо общо с Билдербергския клуб, на която гост беше Романо Проди – две години преди да стане председател на Европейската комисия.

image

- Водещ: И тогава Те му казаха, че ще стане председател ли, как?

- Н.К.: Не... Още официално това никъде не беше обявено. По-интересното е, че на масата, на която аз бях сложен, всички бяха от различните дирекции на Европейската комисия. И тогава ми разказаха – деветдесет и шеста година, какво Европейският съюз планира за България.

- Водещ: И какво планираше тогава?

- Н.К.: Всичко, което се случи. Това, че ние сме добро място за живеене. Имотите, които англичани преди всичко и други започнаха да купуват. А после се отказаха. Това беше разказано. Аз поисках веднага среща с Петър Стоянов – тогава той беше президент - и му разказах всичко това. Защото Те имаха идея за България. Проблемът е, нашият е, че до ден днешен България няма идея за себе си като страна-членка на Европейския съюз.

Николай Камов в разговор с Мон Дьо, „7-мо Авеню”, TV7, София, понеделник, 6 декември 2010 г., след 10:10 часа, от 19 мин. и 10 сек. От началото на видеозаписа насетне, видеозапис от online: http://www.tv7.bg/videoArchive/64992/ - намирате и натискате „06.12.2010”


image


Кой какъв е от върхушката в България

...кой провежда геноцида над българския народ и разгражда българската държавност...

...С чуждо етническо самосъзнание, участвали и участващи в управлението на страната през последните 15 години и манипулиращи обществото чрез медиите...

С еврейски произход:

Илко Ешкенази - (СДС) – депутат, член на “Цион”.

image


Гиньо Ганев - (БСП) – депутат, зет на известния превратаджия и масон Кимон Георгиев.
image
Обичайно подпийнал и похапнал на редовните коктейли и приеми, в които живее, Гиньо Ганев е един добродушен симпатяга в едно побъркано време. За разлика от останалите, той поне на никого нищо лошо не е направил


Кристиян Вигенин - (БСП) – заместник на Станишев, хомосексуалист.

image
Два гейзера - Вигенин и Станишев


Алберт Бенбасат - (СДС) – директор “Музеи в министерството на културата", иманяр-трафикант.

image


Андрей Райчев – издател на вестник “Сега” и един от собствениците на радио “Нет”.

image
"Левски и Ботев - момчета с отклоняващо се поведение" - изръси уродът жид Андрей Райчев в предаване по юдейската bTV


Виза Недялкова – съпруга на Райчев, журналистка.

image


Йосиф Перец (СДС) – зам.-главен редактор на вестник “Про Анти”.

image


Татяна Ваксберг – журналистка в радио “Свободна Европа”.

Фани Аронова – журналистка в БНТ канал 1, “Новини”.

Йоана Левиева – репортерка в БНТ Канал 1.

Нидал Алгафари – зам.-директор на БНТ, програмен директор.

image


Мадлен Агафари – психоаналитик.

Николай Свинаров (НДСВ) – министър на отбраната.

image

Служебната фотография на министър Свинаров


Зелма Алмалех – член на УС на БНТ.

Бисера Йосифова – бивш зам.-министър на културата (при Абрашев).

Милена Милотинова (НДСВ) – депутат 39 НС, председател на комисията за медийна политика, работи в БНТ.

Нина Чилова (НДСВ) – депутат в 39 НС, министър на културата и туризма, предполага се, че има незаконно двойно гражданство (български и израелско).
image

Ралица Агайн (НДСВ/Новото време) – депутат в 39 НС.

Долорес Арсенова (НДСВ) – министър на околната среда.

image


Лидия Сантова Шулева (по баща Биджерано) (НДСВ) – вицепремиер и министър на икономиката. В правителството на Сакскобурготски е отговаряла неофициално за “еврейските въпроси”.
Гласувай:
121. vidrica - Сега дрисливите медии ни обясняват ...
12.06.2011 15:02
Сега дрисливите медии ни обясняват колко сме обичали Кристалина (Бойко отмина), а тя е същата чалга като него. По образована, но все пак чалга.
цитирай
2. grigorsimov - До края на света!
12.06.2011 23:10
"И така, до края на света", както се пееше в една не случайна комунистическа филмова терористична песничка!
И в общи линии, всичко в света върви така, както пише в многобройните пророчества за отстъплението от християнството и за възцаряването на еврейския месия - Антихрист, в последен напън да покори и пороби целия свят.
Но крайният резултат от безогледните напъни за налагане световна тирания или както пише в тайните протоколи: "фантастичен деспотизъм", чрез Новия им световен ред или - Глобализъм, е предизвестен, още в откровението на Йоана. и нямам никакво съмнение, че ще стане точно така.
цитирай
3. eltimir - За Петър Стоянов
13.06.2011 10:54
С бащата на Петър Стоянов ме запозна задочно Стефан Вълков от Асеновград, мой съзатворник и стар приятел. Години по-късно го срещнах и го запитах:
- Абе, бай Стефане, що не ми каза, че майката на Петър Стоянов е еврейка?
- Мислех, че знаеш.
- Откъде да знам, ако не ми каже някой като теб?
- Ами той адашът след 9 септември имаше проблеми. Евреите го гониха да го трепят, и той за да спаси кожата, се ожени за еврейка.
Нека някой се опита да ме оправергае! Ще му разкажа игричката. Майчина!
цитирай
4. jedidiah - 72
17.01.2012 12:29
Страхотен материал, ПОЗДРАВЛЕНИЯ.
цитирай
5. kenedi - вижте тази статия
19.01.2012 02:03
вижте тази статия - сетих се, че в нея ставаше въпрос за споменатата фамилия "Блуменфелд" - за някаква жена Мама Блуменфелд, която била призната за най-голямата укривателка на еврейски гангстери през годините на сухия режим в САЩ - а и още много други неща относно еврейското гангстерство

http://kenedi.blog.bg/novini/2011/12/22/koi-sa-nai-golemite-prestypnici-i-teroristi.870585
цитирай
6. godlieb - СЪВСЕМ СЕ ИЗЯСНИХА НЕЩАТА!
19.11.2012 13:49
В ТАЗИ МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ - САМО АВТОРЪТ И ПИШЕЩИЯТ ТЕЗИ РЕДОВЕ НЕ СА ЕВРЕИ - НЕ ДАЙ БОГ ДА СА МАКЕДОНЦИ.
цитирай
7. antonra - Стоят ли еврейски интереси зад проекта АБВ?
22.01.2014 22:14
Каква е връзката между групировката АБВ и планът ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ на Премянов и Калфин ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 26253372
Постинги: 4183
Коментари: 7433
Гласове: 8162
Архив
Календар
«  Септември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930