Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2011 19:00 - Оруелска трактовка на атентата от 11 септември. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2325 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 04.07.2011 19:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Понятието конспиративна теория вече се свързва със всяко мнение или утвърден факт, който противоречи на обяснението на правителството и на неговите медийни клакьори, за 11 септември.
image
Когато истината е неудобна на правителството и министерството на пропагандата, бива наречена - конспиративната теория, т.е. „абсурдно и смехотворно обяснение, което трябва да се игнорира“.

Най-чистият пример, как американците са „предпазени“ от истината е медийният отговор на огромния брой професионалисти, които намират официалното обяснение за 11 септември 2001 г. несъвместимо с всичко, което те като експерти знаят относно физиката, химията, строителното инженерство, архитектурата, пожарите, щетите върху сгради, пилотирането на самолети, процедурите за сигурност на САЩ, възможностите на NORAD, въздушния контрол, контрола по летищата и т.н.

Хиляди експерти са заглушени от разни невежи в медиите, които им лепват етикета „теоретици на конспирацията“.

И всичко това, въпреки факта, че официалното обяснение, което официалните медии одобряват, е най-екстравагантната конспиративна теория в човешката история.

 

Официалната "истина" е че шепа млади арабски мюсюлмани, които не могат да пилотират самолет, идващи главно от Саудитска Арабия, а не от Ирак, нито от Афганистан, надхитрят не само ЦРУ и ФБР, но също всички 16 американски разузнавателни агенции и всички разузнавателни агенции на американските съюзници включително израелската Моссад, за която се счита, че е проникнала във всяка терористична организация и която ликвидира тези, които счита за терористи.

В допълнение към надхитрянето на всички разузнавателни агенции на САЩ и съюзниците им, тази шепа араби надхитря още Съвета за Национална Сигурност, Щатския Департамент, NORAD, четири пъти мерките за сигурност по летищата в един и същи час, контрола над въздушния трафик, в резултат на което американските ВВС не могат да изпратят прихващащ самолет и успяват в това, три здраво построени стоманени сгради, включително тази, която не е ударена от самолет, да паднат внезапно за няколко секунди в резултат на ограничени щети по конструкцията и малки пожари с ниска температура, които се разгарят на няколко етажа.

Саудитските терористи успяват дори да пратят по дяволите законите на физиката и да накарат Сграда №7 да се срути със скорост на свободно падане за няколко секунди, което е физически невъзможно при липса на експлозиви, които се използват при контролирано събаряне на сгради.

Историята, която американското правителство ни разказва се равнява на гигантска конспирация, достойна за сценарий на филм с Джеймс Бонд. И въпреки това всеки, който се съмнява в тази неправдоподобна конспиративна теория бива поставян в изолация от послушните медии.

• Всеки, който вярва на архитект, строителен инженер, или експерт по събарянето на сгради, който твърди че видеоматериалите показват, че сградите са взривени, а не се срутват.

• Всеки, който вярва на доктор по физика, който твърди, че официалното обяснение е несъвместимо с познатите закони на физиката.

• Всеки, който вярва на пилоти експерти, които свидетелстват, че зле обучени пилоти не могат да извършват такива летателни маневри.

• Всеки, който вярва на над стоте очевидци, които свидетелстват, че не само са чули експлозиите, но и са ги усетили лично.

• Всеки, който вярва на нано-химика от университета в Копенхаген Нийлс Харит, който докладва, че е открил не влязла в реакция нано-термитна смес в пробите на прах от кулите.

• Всеки, който не вярва на пропагандата...

... бива обявен за луд.

В Америка днес, и все повече в Западния Свят като цяло, действителните факти и истинни обяснения биват заточени в сферата на странната екстравагантност или лудостта. Само хора, които вярват на лъжите са социално одобрени и приети като „патриотични граждани“.

И наистина, в официалните медии не се допускат откритията, които подлагат на съмнение правителствената версия за 9/11. С други думи дори само да съобщите за откритията на професор Харит, се тълкува като одобрение и съгласие с тях. Всеки в американските печатни или ТВ-медии знае, че ще бъде моментално уволнен ако съобщи за тези открития.

Така, въпреки че Харит говори за своите открития пред европейски телевизии и изнася лекции за тях в канадски университети и че той и международния изследователски екип, който води откриват не влязла в реакция нано-термитна смес в праха от Световния Търговски Център и предлагат проби, които да бъдат изследвани и от други учени, този факт, доколкото знам, не е споменат в американските медии.

Нежеланието и неспособността да се занимават с всяко мнение за 9/11 различно от официалното обрича на импотентност много интернет сайтове, които са насочени срещу войните и надигащата се в САЩ полицейска държава. Тези сайтове по незнайни причини приемат правителственото обяснение за 9/11, и въпреки това са против „войната с терора“ и полицейската държава, които са последици от приемането на правителственото обяснение.

Държава, чието население е тренирано да приема всяка правителствена дума и да отбягва тези, които я подлагат на съмнение, е държава без свобода в своето бъдеще.

 

 

Пол Крейг Робъртс

Източник: http://www.globalresearch.ca/





Гласувай:
6



1. penchoan - Правителството на САЩ, ФБР, ЦРУ и ...
04.07.2011 23:12
Правителството на САЩ, ФБР, ЦРУ и други институции съзнателно приемат да играят ролята на тримата глупаци и да митологизират гения на арабите и Осама бин Ладен, само за да не разрушат легендата за атентата. Ако не бяха пожертвани две хиляди души за каузата, щеше да е даже смешно.
цитирай
2. zaw12929 - "Държава, чието население е ...
05.07.2011 10:44
"Държава, чието население е тренирано да приема всяка правителствена дума и да отбягва тези, които я подлагат на съмнение, "може да се нарече и комунистическо, в което живяхме
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314739
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031