Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2011 20:10 - Операция на западни служби ли са убийствата в Норвегия? Автор: tomcat2
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4476 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Събитията случили се в Норвеия през изминалите дни имат всички черти на "операция фалшив флаг"! За тези, които не са запознати с понятието ,ще поясня. Операция под фалшив флаг е операция под прикритие провеждана от правителство, корпорация или други организации, имаща за цел да изглежда, че е дело на други организации. Името произлиза от военното понятие „вдигане на фалшиви цветове“, т.е. на знаме на страна, която не е собствената. Тези операции не са ограничени до войната и мерките срещу партизани, а са използвани и в мирно време, например в италианската стратегия на напрежението.Това което е интересно за подобен тип операции ,че почти винаги се преджождата от военни и полицейски учения пресъздаващи същите сценарии ,както последващия бъдещ терористичен акт!Така беше при атентатите от 11ти септември и тези от лондонското метро от 7/7 !Два дни преди убиствата на Брейвик специален отряд на норвежката полиция првежда бомбени учения в близост до мястото на ,което е избухнала смъртоносната бомба!Подобни учения са изключително важни за подобен тип операции ,защото дават възможност да се вкарат безпроблемно взрините материли,под прикриието на тренировката!Освен това атентатите в Осло са и възможност на НАТО да накаже Норвегия за оттеглянето и от бомбардировките в Либия и признаването на Палестина!Във видео на самият извършител Андерс Брейвик качено в ютуб ,той изразява своите тревоги от това ,което нарича "марксистки мултикултуриализъм" и критиките му към ЕС и това как той погубва националният суверенитет на европейските държави!Това определено играе в полза на терористичният англо-американски елит,които несъмнено ще използва случая да демонизират патриоти и противници на ЕС държащи на своя национален суверенитет!Разберете че новият световен ред действа на принципа "Разделяй и владей" и ще се опитат да ни обърнат едни срещу други на базата на религия,етнос и политически виждания!Разрушавайки и подлагайки арабите и мюсюлманите на открит геноцид и принуждавайки ги да търсят убежеще в Европа ,англо-американският елит изкуствено нагнетява антагонизма между тях и европеците!Истинските терористи са в пентагона ,а не някакви араби или крайно десни кукумявки!


Още източници и анализи относно събитията в Осло

www.infowars.com/norway-terror-attacks-a-false-flag/








Гласувай:
3



1. balkanec - Най-вероятно да
25.07.2011 20:29
Атентатора може да е луд, но зад него стои някой. Не е трудно да се досетим кои среди - същите които имат интерес от "тероризма и войната срещу него".
цитирай
2. milady - tova ve4e e prekaleno....
25.07.2011 21:54
Tova prili4a na 11.09..Tezi xora ..koi i kak 6e gi spre...Bog da ni pazi...
цитирай
3. eltimir - Тероризмът
26.07.2011 14:02
Още в началото беше ясно, че има нещо много, ама много фалшиво. Тогава написах и пуснах в моя сайт статията "Евреите взривиха Осло":
http://eltimir.ucoz.ru/news/evreite_vzrivikha_oslo/2011-07-22-2193
Вярвам, че последващите информации все повече го потвърждават.
цитирай
4. eltimir - Допълнение
26.07.2011 14:49
Пуснах материала и в моя сайт:
http://eltimir.ucoz.ru
под заглавие "Истината за норвежките атентати", като направих и следното допълнение:
Още в началото беше пределно ясно, че атентата в Осло и масовото убийство на остров Утьоя не са в интерес на ислямистите. Затова истинските организатори смениха тактиката, като обвинихя някой си Андерш Беринг Брейвик. Десен екстремист, антиислямист и други подобни. Нещо като Ли Харви Осуалд и Осама бин Ладен взети заедно. Евреите умеят да намират „виновници” за извършените от тях престъпления. Ако някой още вярва на пропагандата, да погледне тук:

http://christianfundamentalismandterroris.blogspot.com/2011/07/100.html

Няколко цитата: „ХРИСТИЯНСТВОТО УБИВА : Християните си показаха рогата !”, „Близо 100 станаха жертвите на християнския терор в Норвегия”, „Християнски фундаментализъм и тероризъм: Мразел Kорана и бил факир с оръжието”, „Терор по християнски”, „Чудовишен християнски тероризъм”. И така нататък, и така нататък…

Е, как ви се струва? За всичко излизат виновни „десните екстремисти” и „християнските фундаменталидсти”. Виновно е християнството въобще. Следователно десните екстремисти и християните следва да бъдат обявени извън закона. Не вярвате, нали? Ще повярвате, когато тук-там по света, а после и у нас почнат да излизат съответните закони. Тогава ще стане ясно, че ужасните престъпления в Норвегия обслужват само и единствено еврейските интереси. Ще допълня информацията като припомня, че излизащият в България еврейски вестник "Стандарт" веднага писа: "Викинг разстреля 85 тийнейджъри". Явно евреите много бързат с планираното от тях унищожение на европейските народи.

Все пак сбъркаха ли в нещо евреите? Според мен сбъркаха. Сбъркаха в това, че си въобразиха как ние всички изведнъж ще повярваме на тяхната тъпа пропаганда и няма сами да потърсим истината. А ние вече я търсим. И когато я намерим, когато съумеем да я докажем, на талмудистите останалите паразити ще им се стъжни.
цитирай
5. анонимен - ?
26.07.2011 19:03
Второто филмче вече е изтрито.
цитирай
6. zlokuche - Още по въпроса
29.09.2011 00:27
Тук:
http://zlokuche.blog.bg/drugi/2011/09/28/za-zombiranite-i-prilojnata-nekrofiliia.827147
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313662
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031