Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2011 15:45 - Ода за узаконените мъчения при разпит. Автор: nikstan
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2550 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сега, след като властите твърдят, че са ликвидирали Осама Бин Ладен — без да дават никакви доказателства — започнаха да ни пеят оди за бруталните похвати, благодарение на които било постигнато това велико събитие. Най-напред запя Дик Чейни – Мракобесника. Вторият глас дойде от бившия служител в правосъдното министерство Джон Ю. Той каза, че било законно и допустимо да смазваме тестисите на малки момчета, стига да извлечем желаната информация. И още: Питър Кинг, анти-джихадски "кръстоносец" (евреин) от Конгреса, който тази седмица обяви, че „разширените похвати за разпит“, тоест изтезанията, били жизнено важен елемент във войната срещу нарочените врагове.

Дори Judicial Watch („Наблюдател на правосъдието“) в броя си от 4 май каза, че са получили документи от ЦРУ, които доказвали, че информацията, получена от т.нар. „разширени похвати за разпит“ в крайна сметка са довели до предполагаемото — тоест натрапваното от корпоративните медии като безусловна истина — убийство на Осама Бин Ладен. Изданието пише:

„Тези документи показват, че без разширените техники за разпит Осама Бин Ладен може би все още щеше да се крие в убежището си и да планира убийствата на невини.“

По-вероятно е, че Осама щеше да почива в мир, разположен в гроба си в Афганистан, където беше погребан още през 2001 г. — според един египетски вестник. Както и да е, част от фантасмагоричната пропаганда е, че Осама бил убит в пакистанското си имение, благодарение на мъченията.

image

Обама каза в победоносната си реч:

„Тази вечер ние поднасяме благодарностите си на безбройните разузнавачи и експерти по анти-тероризма, които работеха неуморно за постигането на тази цел. Американският народ не знае за работата им, нито имената им. Но тази вечер народът може да почувства задоволството от тяхната работа и резултатите от преследването на справедливостта.“

Нека и ние запеем ода за неуморните експерти от ЦРУ с тяхната практика да давят хора с мокър пешкир. Една ода и за малките риби като Линди Ингланд и нейния отряд, които бяха осъдени за “своеволия“, въпреки че реално са изпълнявали заповеди от най-горните етажи.

Нека благодарим и на разнообразните средновековни практики — например обесването на хора надолу с главата или за ръцете им, изнасилването на млади момчета, сексуалното насилие с галванизирани фосфорициращи тръби и тем подобните занимания, извършвани в Абу Гариб и други зандани. Всичко това — уверяват ни — го правят в наше име, защото враговете ни мразели заради нашата свобода.

image

В сряда Джей Карни, говорител на Белия дом, също обяви, че разширените техники за разпит от „невероятно компетентни професионалисти“ са помогнали на властите да намерят Осама Бин Ладен. Карни каза, че Обама и неговият екип ще използват мъчения и за в бъдеще. Всъщност, и да не го признават, ние сме сигурни в това. Извергите имат нужда от такива практики, за да заяква властта им.

image(…съкратен абзац за начините, по които Обама продължава всичко, започнато от Буш-младши…)

Нищо в това не е случайно. Плутокрацията — глобалният елит, банкерите и транснационалните корпоратисти — отдавна са планирали заличаване на Конституцията и законите, защитаващи човешките права.

Тези закони стоят между тях и пълната им власт. Наследството ни от свобода и изконни права бива подменяно от безскрупулното управление на нови царе – технократи и пророци на глобалната диктатура.

Кърт Нимо

Направо към цитата от Рудолф Щайнер…

„Доста зле е, че в наше време понякога се възхваляват неща, за да се измамят хората. Тези неща в известно отношение са също едно начало на изкуството на черната магия. Зле е също така, че тук имат пръст известни възгледи, които, макар никак да не принадлежат на черната магия, все пак съставляват определено изкушение. Това са възгледи, които днес владеят света в определени кръгове и могат да се разцъфтят под властта на материалистични мисли, които обаче, макар да не са съвсем безопасни, все пак няма да бъдат неизлечими за следващите епохи.

Едва когато човекът ще е минал (изучил) букваря на черната магия, тогава той ще се намира в опасния път към бездната. А този буквар на черната магия се състои в това, че онзи човек, който става ученик на черния маг, е заставен да унищожава живота напълно съзнателно, да прибавя колкото е възможно повече болка и страдание при убиването и да намира удоволствие в това прибавяне на страданието. Когато е налице намерението да се боде и реже в едно живо същество с намерението да се изпита удоволствие, блаженство при това причиняване на страдание, в това се състои букварят на черната магия. Това, което надхвърля вече такава практика, за него не може да се говори открито.“ (Из лекция 12 на „Апокалипсисът на Йоан“)




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28377952
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930