Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2011 17:08 - Глобализацията - път към Световен концлагер. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2063 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Планетата е в непрестанна фаза на изкуствено преструктуриране. Сили, на които обръщаме малко внимание, контролират страните ни и нашия живот. Нека започнем от началото на 20 век, около 1909 тодина.

Норман Дод - Следовател от Конгреса, от Комисията Райс по незаконни действия на безмитни организации, в средата на 20-ти век много добре документира подривната програма на тези организации. Като представител на Фондация Карнеги, той става свидетел на обсъждане на методите за социален контрол. Основният метод за контрол (което бе потвърдено по-късно в книгата "Докладът от Желязната планина" (1967) е войната.

Пет години по-късно, 1915 г. започва първата голяма война в историята на цивилизацията, в която ясно е задействана мрежата на задкулисната организация.


Очевидно е, че събитията, довели до Първата световна война, не са част от естествен процес. Дори тайното сръбско (еврейско-масонско) общество Гаврило Принцип - "Черната ръка", съобщава за връзки с различни разузнавателни агенции, което не е рядкост за днешните тайни общества (масонството). Освен това, ние имахме полковник Едуард Мандел Хаус, представляващ организацията на интернационалистите или глобалистите, в сътрудничество с американските сили, които умишлено изпратиха кораб, пълен с пътници (Лузитания), на сигурна смърт, за да предизвикат влизането на САЩ във войната. Тази формула се използва отново и отново с голям успех (операция "фалшива тревога"). Германците ясно предупредили, че корабът ще бъде потопен, и се опитали да разубедят пътниците да не пътуват.

Тук най-важното е да се определи, кой има интерес и кой получава ползите? Винаги гледайте в резултата. Обществото на народите на Сесил Роудс е родено в мъки, за да се превърне в глобална рамка за глобално правителство.


Но намерението им не успявало бързо и затове задкулисните сили наредили фигурите на шахматната дъска отново. Те целяли - глобално управление и глобално провителство, чрез непрекъснат процес на изграждане на асиметрични мрежи: Фондове, формиращи нагласите на обществото, чрез образователна система; Властта над традиционните медии и развлеченията формират културата. Монополизирала се индустрията. Накрая, с хитри финансови машинации са били обезпечени всички пари, от които те някога ще се нуждаят.

По време на Втората световна война, те отново играят за двете страни. Чрез подкрепата си за Хитлер и Сталин, по различни начини, те са били в състояние да отслабят и двете, и едновременно с това, с унищожаването на Европа за да проправят пътя към "Американският век", който в крайна сметка ще доведе до появата на глобално правителство. Създаване на хаос, а после – "Ред от хаоса".


Време е (според тях) да се създаде, нужната за основата на едно световно правителство, военна и технологични рамка за "научната диктатура". Следващият ключов момент е - създаването на изкуствени или истински врагове и създаването на метанационални идеи (идеологии). Така започна Студената война, която продължи 1945-1990. Резултатите? За воденето на тайна глобална война бяха създадени ЦРУ и други национални агенции за сигурност. НАТО, създаден в името на борбата срещу комунизма, се превърна в световна полиция, в подкрепа на диктатурата на ООН. Военно-промишленият комплекс направи революция във военното дело, което силно промени технологичните възможности, така че ние имаме компютри, интернет, видео камери с размерите на муха, терминатори, безпилотни летателни апарати, както предсказа в литературата Уелс, и държави с полицейски структури.

Краят на Студената война, отбеляза преходната фаза, известна като "глобализация" (макар че тя е създавана през вековете). Глобализацията, според дефиницията на глобалистите, е "мрежа от контакти, простиращи се на мултиконтинентално разстояние."

Национализмът е отделяне на интересите на една суверенна държавна от интересите на други суверенни държави. От началото на ерата на Организацията на обединените нации, глобализмът поставя интересите на света над интересите на суверенните държави.


Целта винаги е била - конвергенция на китайско-съветския модел с американския.

А понеже СССР се разпадна, а сме свидетели и на краха на САЩ, китайския модел на "тоталитарна демокрация" ще замени и двете. Междувременно, децентрализиран модел на Европейския съюз се прилага - от Северна Америка, през Южна Америка, Азия и Африка. Свидетели сме и на проекта "Нов Близък изток".

Според думите на президент на ЕС Херман ван Ромпуй, утвърден от Билдербергите ", 2009 г. е първата година на глобално управление в световен мащаб и глобално лидерство на нашата планета"

Програмираните медии ни казват, че по време на срещите на Билдербергския синдикат, нищо не се случва. Те също така твърдят, че бомбардирането на либийските граждани е с хуманитарен характер. Самите участници ни казват, например, че след речта на един от членовете, всички били "убедени", и връщайки се на съответните позиции в реалния свят, наложили санкции на Аржентина по време на Фолклендската война. "Нищо не се случва" на тези срещи. Не се притеснявайте, че там пълноценно присъстват Amazon, Google, LinkedIn, Facebook и Microsoft.


Обяснявайки на обикновените хора, много от тях се отнасят с безразличие. Това не ги притеснява, защото те имат много по-важни неща, като задоволяване на плътски желания или необичайни сексуални стимулации, и други нужди, за да прояват внимание. Те не са в състояние да осъзнаят, че всичко това е проектирано за тях, например, чрез финансирания от Рокфелер Институт на Кинсли, чрез медиите и образователната система, която в този постмодерен век ефективно отменя древните традиционни ценности.

Някои просто лъжат и за да получат печалби и статус, отиват във властовите структури на глобалната система. Останалите
полезни идиоти действително вярват на твърденията на пропагандата, че на цялата планета ще се възцари мир и братска любов. Има и действащи представители на властта, притежаващи проницателност, които имат смелостта и мъжеството да се съпротивляват.

Източник



Hrvoje Morić




Гласувай:
1



1. grigorsimov - Наложи се да забраня анонимните коментари!
10.08.2011 00:03
Наложи се да забраня анонимните коментари, заради един навлек, който започна редовно да публикува реклами, вместо коментари.
Съжалявам, и се извинявам на нерегистрираните мои читатели!!
цитирай
2. liliyanaandreeva - ТАЕН САТАНИНСКИ ЗАГОВОР Ви...
11.08.2011 09:54
ТАЕН САТАНИНСКИ ЗАГОВОР

Вилнее йощ тайната камора
(на самия дявол ученици) –
всички добри и честни хора
са превърнати в мъченици…

В царството на сенките,
на мъртвите в долината -
от един дол са “дренките”,
мъртви са душите на раята…

Оплитат в мрежи коварни,
обвити в таен спиритизъм –
зли, лъжовни и високопарни,
спецове по шоу-популизъм…

Разгадана вече е рецептата:
постоянна конфронтация -
за велможи тук е лептата,
и бич за нисша популация…

И враждуват родни братя,
родители, деца и внуците –
но аз гората майче клатя,
и задръствам с прах улуците!

Недосегаеми са сектите,
усилията ви са напразни,
криви са и моите сметки,
Колизеумите са заразни…
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316045
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031