Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
02.09.2011 21:13 - ШАБЕЦ ГОЙ (THE SHABEZ GOI)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2979 Коментари: 1 Гласове:
5



От блога на nikstan



imageКогато домакинът е физически по-силен, паразитът не е в състоя-ние да го контролира чрез сила. Ето защо той е принуден да употреби умствен контрол. Това постига чрез част от народа домакин, който той е създал и който му служи за поддържане на контрола над домакина. Това съсловие е познато под името Shabez Goi.
Примитивният човек не е познавал паразитите. Тогава храната е била твърде оскъдна, а убежищата са били малко. Тези, които са пре-живяли, започват да овладяват околната среда, да орат земята, да опитомяват животни.
Появяват се един нов тип хора, по-различни от другата порода; тип, който не произвежда никакви стоки или услуги, но който живее с илю-зията, че всичко това се дължи на него. Това е паразитът, който се появява на историческата сцена като магьосник, предсказател на бъдещето, предател и бандит. Неговата главна професия винаги е била лихварството. Но всичко това е или паразитизъм, или е по-скоро криминалност? Да, за всички тези изолирани случаи е криминалност, но като цяло не е просто криминал-ност, това е паразитизъм. Да, цялото това паразитно съществувание е криминален акт и част от едно криминално явление.
Едно солидно и патриотично управление, което мислиза здравето и благоденствието на народа си, ще се справис този паразитизъм. Такова нещо се е случвало многопъти през изминалите столетия. Това е накарало паразитада постави навсякъде прогресивни управления, познатикато "народен фронт", "демократично" управление, "на-родно" управление, "либерално" управление. Всички сасиноними на паразитното управление, което ще ги пред-пази от гнева на експлоатирания народ домакин. За дапостигне това, паразитът премахва всички предишнилидери и "реакционери". Те са тези, които провеждатнай-големия геноцид в света (Френската революция,Съветската революция, революциите от 1944 — 1945 г.,в Източна Европа и всички, които продължават и днес).Здравето е било винаги най-солидната отбранасрещу атаката на паразитния вирус. От столетияпо-големият и по-силният — народът домакин — езападал и е бил покоряван от малкия и слаб, носмъртоносен паразитен вирус. За да просъществувадомакинът, той трябва да разбере биологическитезакони. Неговото общество е установило система отправила и закони, по които е устроило своя живот,правила на чест, правила за законност и за доверието,установено между членовете на обществото. Те ува-жават закона, уважават семействата си, а и помеждуси, уважават имуществата на всеки и защищаватродината си, когато е атакувана отвън. С такивадобродетели домакинът е построил своята държава.Законът за паразита е съвсем друг. Това е единзакон, който не признава никакъв друг закон. Той есъгласен да заплати една цена за нещо, а малкопо-късно заплаща половината. Той се явява в съда сподправени документи, платени свидетели и печели делото. През време на война той винаги, по един или друг начин, избягва фронта и разстройва цивилния живот. Много често той прави спогодба с неприятеля и предава народа, при който живее.
От хиляди години много империи се издигат и падат. Нови континенти са открити и човекът постига непрекъснати успехи в живота и техниката. От многото изменения само един фактор остава постоянен — борбата на домакина да се отърве от паразита. Но паразитът се е подготвил за тези усилия на домакина и се е впил още по-плътно в жертвата си, която в борбата още повече се наранява. В много случаи домакинът в желанието си да се отърве се наранява още повече, дори се самоунищожава.
Много наши хора работят цял живот, издържат семейството си и едва връзват двата края. Когато напуснат земния живот, близките им едва успяват да покрият погребалните им разноски. Паразитите цял живот живеят на гърба на други и след като умрат, оставят огромни богатства на паразитното общество. Домакинът цял живот е работил за паразитите, за да достави възможността да живеят в удобства и лукс, докато той и семейството му едва са преживявали. Всички препечалвания на домакина се стопяват пред очите му в паразитната монетарна система.
Каква е задачата на управлението? — Да създаде работа и услуги, на народа си, да осигури отбраната на държавата, да наложи справедливост и порядки, които са от полза на народа. А когато управлението попадне под контрола на паразитите, неговите функции се изменят, а именно: гарантират използването на собствените си хора от паразита, да прилагат всички негови съвети без значение дали са пагубни за държавата или не! Да говорят за граждански права на малцинствата и да атакуват всеки гражданин-домакин, който надига глас срещу паразита. По един или друг начин 80% от това, което, заработва частният работник, отива за паразитите. Непрекъснато се създават нови икономически закони наредби, на които, единствената цел е да се прехвърли по-голямата част от националните икономически ресурси в ръцете на паразитите. Ако запитате един американски гимназиален ученик или студент, кое е най-голямото зло, което някога е съществувало на земята, незабавният отговор е: "Нацизъм!". Той дава този отговор, защото това му е казвано много пъти и защото и днес, петдесет години след погрома на нацизма, телевизията ежедневно представя изкривени лица и фигури на германски войници. Ако ги запитате защо нацизмът, а не комунизмът, те не само не могат да ви отговорят, но и са ядосани, че не знаят. Съществуват извънредно много книги за нацизма, но много трудно е да намерите някоя, която да дефинира какво всъщност е нацизъм.
Днес паразитните банкери притежават 60% от гер-манската индустрия и техните авоари са закриляни от американската окупационна армия. Тази глава е озаглавена Шабец Гой. Нека обясним какво е то. След като паразитът е по-малък и по-слаб от домакина, той трябва да го контролира чрез хитрост и коварство. Той разчита изключително на своите активни агенти от средата на народа- домакин. След като той е унищожил местните ръководители, създава една нова управляваща класа, група, сформирана от най-слабите и най-покварени в държавата. Тази класа е вече позната като "новата класа" и е от управленчески лица, педагози, съдии, адвокати и религиозни лидери. Тази "нова класа" е позната сред паразитите като "Shabez Goi" или "Sabbath Gentile Cattle".
Експлоатираната класа, която паразитът създава от най-сервилническите и най-презрени хора, са най-жалките човешки същества на земята. Независимо от техните временни привилегии, те никога нямат щаст-лив живот. В техните среди се срещат най-високото ниво на алкохолизъм, разводите, самоубийствата, а сред децата им е най-голямата престъпност. Сред тях е най-разпространена хомосексуалността.
Ако днес ние имаме някакъв национален проблем, можем да сме сигурни, че след десет години той ще бъде по-тежък, а дори още по-тежък след двадесет годни. Основният закон на управленията на Shabez Goi е да увеличава проблемите.
От 50-60 години живеем в синтетичен либерализъм. Тези синтетични герои са направени от пластмаса, те нямат никакви човешки качества и никаква скелетна структура. Те нямат никаква култура и цел освен тази, която им е била присадена от паразитните програмисти.
Напоследък паразитите прилагат бавнодействащи парализи върху масите. За това пише подробно академик Тодор Дичев в издадените от него книги на руски език.
Църквите в САЩ и в другите страни, включително и Ватикана, играят фатална и съдбоносна роля за поддържане и запазване на паразитите в света. Специалисти отдавна констатират, че църквите с техния "благочестив" дух обезпечават прекрасно прикритие за техните революционни операции. Инфилтрирането в религиозните групи не представлява никакъв проб-лем, защото и без това те са се оплели в най-различни проблеми. И много от тях не са повече служители наБога, а на дявола. Семинариите отдавна са превзети.Ватикана също. Марксистката атмосфера от 1848 г.за комунистическо бъдеще още витае в много църкви.
Студентството не е осведомено за световнитепроблеми. Те прегръщат революционерските доктрини, защото виждат, че са ограбени, че не получават образованието, което заслужават заради "предателството на учителите". Професорите Shabez Goi и продажните чиновници тъпчат главите им с остарелите философии на Маркс и Фройд, докато на тях им е необходимо нещо за бъдещето. Цялата образователна система е програмирана за абсорбирането и приемането на едно паразитно общество. И то се налага от една много популярна организация UNICEF,която не е нищо друго освен оръдие на паразитите. Това, което ни озадачава най-много, е наивността настудентите, които сляпо приемат за бъдещето си философията на Маркс отживяла времето си преди повечеот сто години. Необходимо е те да са по-големи реалисти и да се изложат на слънцето, въздуха и водата, които са на тяхно разположение. Вместо да бъдат подхвърляни от една глупава теория на друга, по-добре би било те да изучат своя народ и своята националност.
Shabez Goi, те са тези, които са подготвили състо-янието на живота ни до такава степен, че винаги, когато успеем и прехвърлим топката над мрежата, паразитите печелят една точка. Но колкото и добре да са тренирани тези жалки същества да си изиграват ролята в цирка (Народното събрание), те не са в състояние да построят една държава, мито да управ-ляват построената от други.
Те са единствените, които пречат за разрешаването на нашите национални проблеми. Ние сме изправени пред много сериозна икономическа криза, която единствено ние самите можем да разрешим. Всякаква външна намеса е вредна и облагодетелства паразита.
Така, както човекът е склонен да поддържа своя живот, така повечето са склонни да се стремят към благоразумие и мъдрост. Плодът на един здрав живот неизбежно ще донесе полза на неговия народ. Много интересно е човек да изучи германската философия от 40 до 60 годишна възраст, гръцката — от 60 до 80. години, а когато достигне 80-те години е готов да влезе в конфликт или да критикува китайската философия.
Но за наше голямо съжаление ние разполагаме от рождение до гроб само с паразитната философия, която е посветена изключително на поддържането на неговото господство.
Многобройни са средствата, с които паразитът си служи срещу тези, които му се противопоставят: изгонване от родината им, забрана на книгите и публикациите им и други, още по-лоши методи.
От няколко години насам подобни изявления се правят от изтъкнати паразити и Шабец Гой: "Николов направи голяма грешка, че отива срещу нас. Той е многостранен и плодовит и ние можехме да направим много за него, както сме направили за много други. Сега Николов няма да има и стотинки, защото неговите книги никъде няма да се пласират в света".
Тези господа не знаят, че Николов е възпитай да живее с малко и не се нуждае от много. Както и че нищо няма да го спре да разобличава световните неправди, световните социални паразити и най-вече Шабец-Гоите, които винаги са съществували навсякъде. У нас през петстотингодишното турско робство те са играли най-престъпната и продажна роля.
С разрухата на всички нива на живот не само у нас, но в цял свят най-подчертаният упадък се среща в децата на охолноживеещите общества — семействата на Шабец гоите. Тези деца образуват една обезверена и разочарована класа, позната под името "хипита".
Голяма и пагубна роля за съществуванието на паразитите играе и една малка предателска част от средната образована класа, която е изневерила на своите хора. Без тяхната активна помощ паразитът ще бъде изтикан веднага.
Понякога, много е трудно да се разберат тези евтини и долнокачествени политици. Няколко месеца реди изборите през октомври 1994 г. на едно събрание на Съюз "Съединение", което напуснахме демонстративно, предупредихме присъстващите, че техните решения и действия са не само неправилни, предателски, но и насочени срещу българския народ и последиците ще бъдат много големи. Така и стана. Главните виновници са вече народни представители. Ще защитават ли те нашите интереси?
При всички случаи ще защитават интересите на тези, които ги издигнаха, но в никакъв случай интересите на народа си — този, който ги създаде! Те вече се знаят и това, което ги очаква, е само презрение. Те не са повече българи, тяхното ново име е "Шабец Гой". Техните шансове да тренират народа ни към групова отговорност (както се тренират кучетата) сега са пo-големи заради постовете им.
Единствената надежда за нас е само ако някои младежи се разбунтуват срещу ролята на тренираните кучета и при заповедта на Шабец Гои откажат да лаят. Тогава единствено ще можем да премахнем пипалата На паразита от тялото си.
Западната цивилизация и целият свят днес е в едно Заключено състояние. Само машините имат свобода.
Масите в западните "демокрации" постепенно умират. Много от тях са вече зомби, движещ се мъртвец. Какво можем да кажем за тези движещи се мъртъвци? Останала ли е в тях още малко енергия, за да отхвърлят от себе си тези паразити, които с отровата си са парализирали техните тела?
Какви са взаимоотношенията между паразита и домакина? Съвсем естествено е паразитът да търси домакин, на чиито гръб да се храни и живее. Съвсем естествено е и за домакина да се мъчи да се отърве от него. Троцки и Ленин много добре формулираха това в комунизма и много паразити помислиха, че са родени за да живеят от труда на другите, и за да вземат техните богатства.
И днес дори много паразити мислят, че всичко, което притежаваме, се дължи на тях. Че те са ни дали добрия живот, култура, монетарна система и религия. Те мислят, че те са единствените, които трябва да ръководят нашия живот и че тяхната роля е само да им служим.
Според законите на природата, ако домакинът не може да се отърве от паразита, той бавно се травматизира и загива. Ако успее да премахне паразита от себе си, той много бързо достига благоденствие и благополучие.
Единственото спасение е да посветим живота си на нашия народ и упорито да работим за деня, когато отново ще бъдем свободни от паразита.
Всеки член от нашето общество трябва да помогне за изгонването на Шабец Гоите, корумпираната управляваща класа и на опорочените религиозни лидери от тяхните места като оръдия на паразитите. Едва тогава нашето общество ще живее в доброта и любов, каквито ни е предопределил и самият Бог.



Из "Биологический еврей" Юстас Муллинс  Eustace Mullins. The Biological Jew.

            http://hedrook.vho.org/library/mullins.htm    

    Тъй като паразита е по-малък и по - слаб от приелия го "домакин”, той трябва да го контролира, преди всичко с хитрост. И тъй като е превъзхождан числено, той трябва да разчита на активни агенти от нееврейските среди. Веднага след унищожаването на истинския лидер на народа "домакин”, той създава нова управляваща класа, в групата на които са най – слабата и най – жалка част от обществото на неевреите. Тази класа става известна с името "Новата класа”, в която са включени държавни служители, преподаватели, юристи и религиозни лидери. Тази "нова класа" е известна на  евреите като "ШАБЕЦ - ГОЙ”, т. е. Съботния нееврейски добитък.

Създаване на класа от шабец-гои по еврейската религия означава, че това е просто прилагане на методи за контрол на паразитите над "домакина”.  Ключовото положение на еврейската религия е, че евреите не могат да извършват в събота (шаббат) и най-малката работа. Той не може да започне една религиозна служба преди да се запалят свещите, но религията му забранява да запали свещ за себе си, защото това ще е някаква работа. Той трябва да намери не-евреин, който да запали свещ за него. Този не-евреин, се нарича "shabesgoem (шабец-гой)”. Т. е., не е възможно да се проведе еврейска церемония, докато не се неамерят не-евреи, които да свършат тази работа вместо него. [Дрю Парсън описва този процес в отделна колонка на в-к "Вашингтон пост” от 5 юли 1968 г., цитирайки кмета на Сан Франциско Йосиф Alioto (Joseph Alioto), католик: "Израснал съм в сянката на синагогата, която беше от другата страна на улицата, и моя енорийски свещеник равин. Всяка седмица палех свещите в синагогата, а Кирил Magnin (Кирил Magnin) палеше свещите в моята катедрала. "] Еврейската религия също така забранява евреи да работят за не-евреин, въпреки че се разрешава да се прави за кратко време, ако евреин счита това за нужно, когато той мисли как да открадне не-еврейския бизнес на не-еврейското предприятие.

Тези не-евреи, които се съгласяват да станат шабец-гои за евреите, водят охолен живот за сметка на своите събратя, но те никога не могат да преодолеят срама си, без значение колко богати или  влиятелни ги  правят евреите. Класата от експлоататори, която е създадена от евреите е от най-презряните и най-отвратителни хора, които някога са се появили на света. Въпреки, че те са образованите и богатата класа на народа - домакин, стават жертва на еврейските паразити и шабецгойските  злодеи и никога не живеят щастлив живот. В Съединените щати ние виждаме, че не-еврейските банкери, съдии, ръководители на университети и лидери на религиозни сдружения – имат задачата да се държат като обучените кучета на Павлов, за да изпълняват всяка команда на евреите. Всички тези хора страдат от алкохолизъм, имат най – голям брой от разводи, най – много самоубийства и най – висока детска престъпност е от техните деца.

Политическият им успех е резултат от тяхната роля на шабец-гои.

Изтегли книгата на руски от ТУК

ШАБЕЦ-ГОИ И ШАБЕЦ-ГОЙКИ ИЗЛЕЗЛИ ОТ УПОТРЕБА

image image image  image image

           Андрей и Огнян        Филип               Венци               Желю                Петър

           


ШАБЕЦ-ГОИ И ШАБЕЦ-ГОЙКИ В УПОТРЕБА

imageimage

Меги Удобната    Мирослав 

Списъкът продължава.......



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - Шаби
13.12.2011 16:11
Шизоиди фашизоидни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10038009
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци