Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2011 22:03 - Мълчанието на политическата сган или за какво мълчат политиците? Автор: Eltimir
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3664 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Политическата сган говори. Обещава и заблуждава. Но каквото и да говори политическата сган, тя ще върши само онова, което нейният истински господар й нареди. Политическата сган ви говори, но в плановете на сганта вас ви няма.   Научих, че идели някакви си избори.
Може и да идат, ама не са никакви избори. Просто защото всичките им кандидати са еднакви, всичките принадлежат към една и съща престъпна групировка, изпълняват една и съща програма и реално ние няма между какво да избираме. Те обаче имитират, че това, което иде са избори. И почват да приказват. Почват да бърборят и да дърдорят за какви ли не глупости, само за съществените неща думица не обелват. Та няма да е зле да видим по кои въпроси мълчи приказливата политическа сган?
Те мълчат за всичко, засягащо пряко живота на българина.
- Унищожението на българското здравеопазване;
- Свръхвисоката смъртност;
- ГМО продуктите;
- Пръскането с отровни препарати и химикали от американски самолети;
- Плановете за добив на Шистов газ, вследствие на което хиляди квадратни километри българска земя ще бъдат не само обезлюдени, но и превърнати в негодни за всякакъв вид живот;
- Употребата на психотронна апаратура, въздействаща както върху съзнанието, така и върху организма на българина, причинявайки различни смъртоносни заболявания;
- Поставяните умишлено отровни и канцерогенни примеси към хранителните продукти;

И още, и още, и още…
Приказливата политическа сган продължава да бърбори и да ни залъгва.
Кой с коя спал, кой какъв подкуп взел, кой с какъв рейтинг се ползвал, кой каква PR кампания провеждал и други подобни безсмислици.
Политическата сган обаче мълчи за всичко, водещо до изчезването на българския народ.
Те мълчат за:
- Продаването и раздаването на българската земя и създаването на огромни пространства в България, недостъпни за българина;
- Целенасоченото и планомерно ограбване на българина с всички възможни методи и средства;
- Вилнеещите из селата, а вече и из градовете полудиви цигански орди;
- Принуждаването на младите и способни българи да напуснат своята Родина, за да могат поне да останат живи;
- Умишленото разоряване на честни и работливи българи, съумели с непосилен труд някак да избегнат крайната мизерия през последните години;
- Откровената кражба на българско народно имущество и подаряването му на небългари, враждебно настроени към нашия народ;
- Насърчаването на основаната върху расова и етническа основа циганска престъпност, насочена срещу българи;

И още, и още, и още…
Политическата сган говори за тоалети и бижута, за маркови стоки и свръхлуксозни автомобили, за приеми и скъпи вечери. Но не ви казва защо вие нямате какво да ядете, че дрехите ви вече са се изпокъсали, а нямате възможност да си купите нови, че едва вървите в пътя от глад и изтощение.
Политическата сган говори против абстрактния комунизъм, но не ви казва, че наследниците на старите комунистически палачи са в ръководството на нейните партии. Политическата сган ви уверява, че комунизмът си бил отишъл, и че е настъпила демокрация. Но не ви обяснява защо тогава комунистите продължават да се ползват с привилегии, а старите антикомунисти, жертвали себе си в борбата срещу комунистическата диктатура и до днес са подложени на преследвания. И в редица случаи тези преследвания са по-безчовечни, отколкото по времето на комунизма.

Политическата сган говори за пазарна икономика. За Европейски съюз. За евроатлантизъм и НАТО. За похвалите на вашингтонската администрация. За Шенгенска зона и класации. Но не говори за България. Политическата сган не смее да ви каже истината.

А истината е, че България си отива. Защото се обезбългарява, престава да бъде българска.
Политическата сган по заповед на ционистките си господари подмени етническата карта на нашата Родина. Ние, българите се превръщаме в малцинство. Благодарение на толерантността. Благодарение на „ромската интеграция”. Благодарение на политическата коректност. Благодарение на либерализма и демокрацията. Благодарение на ЕС, на САЩ, на Турция, на Изсраел, а вероятно и на Сигма Ипсилон. Обобщено, всичкото гореизброено зло, плюс още хиляди злини ни сполетяха именно на нея – безчовечната политическа сган, която ни управляваше 45 години, и после още 22, а сега се готви да ни управлява още.

И още, и още, и още…
Докато на тая изстрадала земя не остане нито един жив българин. Така, както някога бе поискал Едмон дьо Ротшилд.

Е, ще стоим със скръстени ръце и ще чакаме ли?
...................................


И кратко допълнение
от Григор Симов:

Не. Не мислете, че ще трябва да "грабваме оръжията"!

Достатъчно е да казваме и, по възможност, да публикуваме истините, за които политиците и медиите мълчат.
Макар и да ни изглежда, че гласът ни е "глас в пустиня", истината ще стигне до онези, които я търсят и които жадуват за нея!

Или:

... На нечестивите сили можем да устояваме, само ако мислим и вършим добро;
търсим и разпространяваме истината;
сдружаваме се и се организираме;
отстояваме поне елементарната нравственост и морал;
вярваме в доброто и не мразим никого!

За всичко останало "Господ ще промисли”, и е промислил, защото Самият Христос е казал:
"Търсете Божието царство и неговата правда, и всичко останало ще ви се придаде".


Амин!



Гласувай:
5



1. allvin - ,,Лозето не ще само молитва,иска и мотика" - българска поговорка
23.09.2011 00:16
Когато националистическите водачи се обединят,вместо взаимно да си подливат вода,и саздадът тайни комитети с оръжие из цялата страна,както правеше Левски,чак тогава ще имаме своя шанс да се оправим! И не е здължително тези комитети да се създават от известните вече НС водачи. Не е нужно светът да знае за новата ни организация,защото е казано - ,,Помогни си сам,за да ти помогне и Бог!"
цитирай
2. andrei - Без да положим усилия,смелост и безкомпромисност,
23.09.2011 08:43
към престъпната комунистическа шайка,дълго ще чакаме Бог да ни помогне.Бог,помага на тези,които са готови да умрат в името на свободата,истината и справедливостта.Всичко останало е от Лукавия.Поздрав!
цитирай
3. vidrica - Да нарисуваме в бюлетината по един. ...
23.09.2011 09:52
Да нарисуваме в бюлетината по един .у. ! Да им покажем това което получаваме от тях повече от 20 години. Нищо няма да помени, но и изборите също няма да променят.
цитирай
4. grigorsimov - на Алвин: "Когато националистическите водачи се обединят"...
23.09.2011 11:38
За съжаление, както вече многократно съм писал, и националистишеската идеология е насадена на пачи яйца, от същите лидери на "избрания народ", кито са и причинителите на всичките ни беди.
Ако не ви се вярва, помислете отново, дали наистина - всички в България са българи (или - трябва да са българи), както учи националистическата идеология.
Освен това, националистическите водачи, са явни или тайни масони - слуги на евреите - сатанисти.
И за по ясно, помислете, дали, например, цигните ще станат някога българи, както ни се внушава, и какъв е резултатът от тази и многото подобни заблуди, проповядвани ни от скрити евреи или безмозъчни български "националисти".
А резултатът е, че навсякъде около нас е истинска цигания, а само след 10 години циганите ще са мнозинство!

Потърсете "Национализмът е насаден на юдомасонски яйца"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315244
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031