Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 13:12 - Правителството забрани носене и издигане на българското знаме във Варна! Автор: samvoin, от Автор: borsi
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3993 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 28.09.2011 13:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Правителство и медиите му подпалиха гражданска и етническа война за да защитят мафията управляваща от 22 години

След като вчера хунтата на на коалиционния кабинет на Борисов, Цар Киро и мафията изтърва информация за протестите организирани във Фейсбук мрежата и едва не изпусна събитията от контрол, днес почти във всички групи в мрежата бяха инфилтрирани представители на управляващата партия, на други партии и на МВР, ДАНС, които да призовават за “мирно” решаване на проблема. 

image


Тоест, българите да се примирят със съдбата си и с геноцида на който са подложени.

Да си плащат и от време на време да дават по някоя девойка или младеж курбан за да задоволяват жадния за кръв нагон на изродите на власт в държавата. Защото в България не само може да изнасилваш безнаказано момичета на 13-14 години, но може да убиваш и хора абсолютно безнаказано, ако си близък с властта и я подкрепяш на изборите както правят циганите и техните босове.

image

Кирил Рашков е агент на Държавна сигурност и на Криминална милиция още от 1973 г. Дюкяните на Цар Киро също са открити по заръка на службите и са подпомогнати финансово от МВР още в 80 те години, когато на простосмъртните и на българите бе забранена каква да е частна дейност.
Говори се, че при евакуацията му с помоща на полицията Цар Киро е отнесъл 350 килограма злато. Колко пари и злато още са останали в тайници, скрити или заровени покрай имотите му, не се знае. Цар Киро е приятел с всички партии

image

Над 1 милиард лева от бюджета дадени на МВР, вместо за борба с престъпленията отиват за охрана на близките до властта престъпни кланове и групировки. На снимката, жандармерията охранява фамилията на престъпния цигански бос.

Над 50–60 000 човека, в някои от най-големите групи възникнали за ден-два във Фейсбук, бяха молени, заплашвани (включително и моя милост – с концлагера в Белене, със заплахи, че такива пишещи срещу властта, ги хвърляли за храна на прасетата), обиждани, отново молени, само и само протестите да бъдат отменени или отложени. На някой като мен, публикували нелицеприятни за властта неща, бе позвънено и по телефона, от скрити номера отново със заплахи. Над 1 милиард дадени от бюджета за МВР намират своето приложение, явно в това.

Тъй като това не се получи, ето какво се случи във моя град Варна.

Към 17-18 часа сблъсък на около 300 цигани с ножове с българи пред фестивалния комплекс във Варна. Сблъсъкът е ликвидиран бързо от полицията. Няколко българи са арестувани. За разлика от вчера районът около катедрала бе отцепен от жандармерия още около 18 като жандармите са разположени на 1 метър един от друг. Всеки носещ българското знаме е нападан от групи от по 10-15 жандармеристи. Отново се арестуват и прибират в камионетките на жандармерията хора които са носили флага.

image

За носенето на подобни дрехи във Варна, полицията на циганския приятел Борисов ще ви пребие от бой, арестува и изправи пред съд по някое измислено обвинение!

Носещите националния български флаг са бити, арестувани, заплашвани от полицията да свалят и скрият веднага българското знаме.
2000 човека тръгнали на протест бяха отклонени и разбрали за арестите и репресиите срещу всеки носещ знамето бяха принудени да се събират на други места.

Шествието им се насочи към фестивалния комплекс където Бареков и ТВ 7 на живо щяха да водят дебат с кандидат кметове от Варна. 

(
Полицията във Варна не допусна хиляди варненци до участие в "ТВ7 България. Мисия: Твоят избор)

За да не допускат попадането на множеството понесло български флагове пред камерата на ТВ 7 и Николай Бареков, жандармерията и полицията около ФК, атакуваха мирното шествие и закрещяха да се свалят българските знамена веднага. Хората биваха спирани на около 200 метра от мястото където щеше да се излъчва живото предаване, отново имаше арести на патриоти, а всеки носещ българското знаме бе или арестуван или гонен от полицията, като само бързината позволи на някой българи да се спасят от арести и побои.

image

Протестиращите във Варна срещу убийството в Катуница и ромския произвол бяха спрени от жандармерията да гледат на живо шоуто на Николай Бареков, което се излъчва на живо от входа на Морската градина. Полиция и жандармерия спираха всички през "Хепито" до ФК, за да не влязат в кадър на камерите и за да не освиркат кандидата на управляващата партия ГЕРБ Кирил Йорданов. Някой, най-вероятно полицията бе изгонил и дядото с пуканките, емблематична фигура за нашия град. Снимка - "Бареков под обсада във Варна" от
www.bnews.bg

Единствените на които полицията даде право да носят българското знаме и да се доберат до трибуните където щеше да се осъществи предаването бяха представителите на политическите партии отиващи към трубуните където щеше да се води предаването. За всички останали това бе забранено. Например, групата на БСП, тръгнали да подкрепи своя кандидат Борислав Гуцанов и носеща червени и български знамена, не бе спряна.

Всички останали дори тези носещи фланелки с българското знаме бяха, заплашвани, гонени от мястото, приканвани да си идат в къщи или арестувани.

image

Полицията спира протестиращите във Варна миг преди да ги нападне. Снимка -
www.bnews.bg

Към 21:30 на площада пред катедралата се развиха нови събития. Тъй като там нямаше протестиращи шайките от жандармеристи и полицаи, на групи от по 5-10-15 човека атакуваха всяка група младежи, по-голяма от 3-4 човека, тръгнали на дискотека или просто на разходка. Недоумяващите момчета и момичета бяха просвани, бити оковавани в белезници и товарени на жандармерийски камионетки пред погледа на изумени чужденци разхождащи се и питащи всеки с недоумяващ поглед, защо полицията бие децата.
Продавач на книги – човечец не повече от 50 кила с мокри дрехи, които със сергийката си изкарва прехраната на площада, бе нападнат от около 12 полицаи проснат на земята, ритан и бит жестоко, а после окървавен качен на свой ред в камионетка – само защото, изръкопляска на рокер на мотор, развяващ националния трибагреник профучал през площада.

image

Част от приятелите на Цар Киро, заповядали война срещу българите и техния флаг за да го опазят. Министър председателят на
България, нейният президент и нейният вътрешен министър. Първанов като бивш агент на ДС предупреди своя колега от службите Цар Киро да внимава

Най-вероятно и в момента арестите продължават, за това ако сте в града не се движете в големи групи, защото това предизвиква агресията от страна на полицията и вместо в къщи или в някое заведение може да нощувате в ареста, а справедливия и винаги бърз български съд да ви лепне на бързо някоя присъда, както става от 3 дни в цялата страна.

Не носете и в никакъв случай националния флаг. Предполагам утре Борисов ще разпореди чие знаме да се вее над Варна. Вероятно това на неговият приятел и съпартиец Цар Киро.

image

Всичко това е обяснимо. Властта освирепя, защото българите поискаха техен човек да бъде разследван, за всички безчинства и убийства, а тя никога не би позволила да падне и косъм от главата на циганския (калдерашки) бос, защото ако той се почувства заплашен ще извади всички компромати които има срещу Борисов, главния прокурор Филчев, президентът Първанов, Доган и знайни и незнайни политици, съдии, прокурори, висши и нисши полицаи.

Сред документите открити в тайниците при плячкосването на къщата на приятеля на властта и съдебната система Цар Киро са намерени над 500 жалби пуснати срещу него! Всички те са препращания на приятеля на властта, прокуратурата и съда, Цар Киро, за да може той да си отмъщава на жалбоподателите срещу него.

image

Журналистът Николай Бареков размахва издание на вестник в което в обширно интервю Цар Киро се заканва, че ще реже главите на българите и че ще подкрепи на идващите избори партията на своя Велик везир - Борисов, ГЕРБ

Сред жалбите има такива пуснати и до главния прокурор на
България. Защо нямат входящи номера и защо висши ченгета и магистрати са препращали тия жалби на наркобоса и сводника Цар Киро не е ясно, но това обяснява настървението с което кабинетът и политическо-мафиотската хунта нападат нацията, българския флаг и всеки дръзнал да каже дума срещу тях. За това и Филчев, вместо да разследва убийствата заповяда днес да се арестува всеки патриот излязъл на улицата.
Те по-скоро ще потопят страната в кръв. По скоро утре ако протестите продължават ще извадят картечници срещи народа си, но няма да предадат Цар Киро, който им е кръвен брат във всички мръсни убийства, кражби, корупция и далвери в която са намесени лицата на прехода и партиите.

Няколко думи към полицаите

Знам, че и сред вас има некорумпирани, чести и патриотично настроени българи, защото познавам и съм срещал такива. Знам, че ви заповядват и се подчинявате на дисциплина, което не позволява самостоятелни действия. За това ви моля само за една минута - Погледнете нашивката която носите на ръкава си. Вижте трибагреника, българския лъв на нея, които ви казват да сгазите, а като се прибере в къщи погледнете спящите си деца, съпругите, майките, приятелките си, братята и бащите си и си спомнете кои сте. Срещу престъпника опитал да сгази и осакати ваши 3 ма колеги властта не е повдигнала обвинение. Той е човек на Цар Киро, а вие само полицаи. Децата които пребивате по чужда заповед на улицата, бедния книжар изръкопляскал на флага тази вечер, те бяха и във ваша защита. Спомнете си това, всеки път когато вдигнете палка срещу тях.

image

Нещо интересно за финал – Сред документите намерени след пожарите в тайници в къщите на Цар Киро, има и голямо количество акции, включително и на банки, където се оказа, че той е крупен, ако не и основен акционер. Тъй като едва ли е станал крупен акционер от Дойче Банк, предполагам, че става дума за български финансови институции. Лично аз не бих държал спестявания в банки чиито голям, а може би и главен акционер е лице известно с това, че се препитава от кражби.

Предаването на Бареков:
tv7.bg/news/966872.html


image

FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ



Виж още:


mileidi46.blog.bg/hobi/2011/09/27/koi-ubiva-i-bie-decata-na-bylgariia.826428



   



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315049
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031