Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2011 22:46 - ЗАПОЧНА ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩЕТО ИМ ИМПЛАНТИРАНЕ С МИКРОЧИП. Автор: Rigonda
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8707 Коментари: 5 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Случващото се в световен мащаб - "миротворните" инвазии в Египет, Тунис, Либия, инсценираните бунтове и размирици, фалшивата световна криза, терористичните актове, изкуствено предизвиканите природни бедствия ... – нищо от това не е случайно, а е план за налагане на НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
План на "правителството" в сянка, което управлява Света тайно зад "кулисите". 
Цитат от Дейвид Рокфелер 1994 г.: "Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат Новият Световен Ред".

НОВ СВЕТОВЕН РЕД = Световно господство; една държава; едно правителство; една нова религия наречена Ню Ейдж; превръщане на всички оцелели хора в роби с имплантирани микро-чипове, чрез които да бъдат контролирани както физически, такa и мисловно.

RFID чип - Radio Frequency IDentification - Радиочестотна идентификация - автоматично идентифициране на обекти, при който от идентификатори върху обекта се четат или записват данни чрез радиосигнали. Всеки идентификатор съдържа чип със записан уникален номер и антена. В зависимост от конфигурацията на системата при "прочитане" на номера може да се предприеме някакво действие или информацията да бъде подадена към компютър.
Информацията може да бъде "четена" от разстояние и без пряка видимост.

Контролът чрез RFID чип:
* GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде. Няма къде да се скрие.
* Ще замести личните карти. Запис на пълното досие на индивида, който може да бъде четен и обновяван от разстояние.
* Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.
* Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора: действия, вграждане на мисли, емоции - гняв, ярост, еуфория, тъга ... Може да предизвика звукови и образни.
халюцинации!
Колкото и интелигентен да е носителят на имплантирания микрочип, той няма да подложи на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни слепешката.
* Ще се използва и като кредитна карта.

Как ще ни накарат "доброволно" да си имплантираме RFID чип.
* Първата стъпка вече е направена с наскоро приетата наредба за задължителното маркиране и чипиране на домашните любимци. По този начин целят да ни накарат да привикнем с мисълта за чиповете и да започнем да ги приемаме за нещо обичайно и нормално.
* Ще ни рекламират въпросните чипове, ще ни обясняват и убеждават колко полезни и удобни са те.
Случвало ли ви се е някога да си купите нещо, от което нямате нужда и не сте имали намерение да купувате, само защото продавачът доста умело и манипулативно ви го е представил и рекламирал? Случвало ли ви се е да си купите нещо от така наречените "Телешопи", които говорят, говорят и обясняват ли обясняват колко перфектни са продуктите и измислят и изсмукват несъществуващи качества и предимства ... ? А когато ви го доставят в къщи, се оказва, че няма нищо вярно с видяното и чутото по "Телешопа"?
Точно така ще се опитат да ни убедят и за микрочипа. Ще ни залеят с реклами по телевизията, радиото, билбордове .... Докато не ни втръсне и не ни втълпят, че той е необходимо удобство.
* Престъпленията - убийства, кражби, вандалски прояви, терористични актове ... , ще продължават главоломно да се увеличават. Не се заблуждавайте, че това не се прави и осъществява по план.
Когато населението е достатъчно уплашено от тези престъпления, ще му се предложи разрешение на проблема, Но след отказване на човешките права.
Ще бъде обяснено, че за да бъде "защитено" населението, трябва да се дадат повече права на органите на реда и всички да си имплантират RFID чип, за да могат да се проследяват и контролират престъпниците.
* Парите в сегашния им вид ще бъдат премахнати. Ще съществуват само и единствено електронните пари.
Какво лъжливо "логично" обяснение ще ни дадат за това? Обяснението ще бъде, за да се предотвратят кражбите, се налага имплантиране на RFID чип, а парите стават електронни и няма да има какво да се краде.
Преминаването към електронни пари, ако не сте забелязали вече започна. Нямам предвид само въвеждането на кредитните карти (в пластиката на картите има вграден микрочип, в електронните карти за градски транспорт също) - това беше първата стъпка.
Втората въведена вече стъпка - плащания и сделки за суми над 5 000 лева да минават само по банков път. Имаше предложение таванът от 5 000 лева да стане на 1 200 лева. Обяснението беше - "икономиката да излезне на светло".
Когато се въведат изцяло електронните пари, тогава ще се купува и продава посредством имплантираният RFID чип. Баркод четец ще сканира уникалният номер на чипа и ще извършва транзакцията.
С други думи, който няма имплантиран чип, нито ще може да купува, нито ще може да продава, нито ще има пари.
Използването на имплантиран RFID чип като заместител на кредитната карта и въвеждането на електронни пари, ще позволи на Системата по всяко време да контролира парите ни и ще й позволи когато реши да ни удържи измислени глоби и санкции и дори да ни вземе всичките пари - за назидание.


Тотален контрол над населението и абсолютно и безпрекословно подчинение и послушание. Никакви човешки права. Това вещае Новият Световен Ред.
Ако сте разбрали и осмислили тази информация, споделете я с хората около вас, за да бъдат подготвени за близко предстоящата Световна тоталитарна полицейска държава – Световен Концлагер!


Още по темата:

http://polezni-linkove.hit.bg/haarp.html#statia43 
 
Автор: Rigonda
http://eltimir.ucoz.ru/news/zapochna_psikhologicheskata_
podgotovka_na_blgarite_za_predstojashheto_im_
implantirane_s_mikrochip/2011-10-16-2444


....................................

Извадка от Откровение на свети Йоан:

Глава 12.
.......
10. И чух на небето висок глас да говори: сега настана спасението и силата и царството на нашия Бог и властта на неговия престол, понеже е свален клеветникът на братята ни, който ги клеветеше пред нашия Бог денем и нощем.
11. Те го победиха с кръвта на Агнеца и със словото на своето свидетелство, и не милееха за душата си дори до смърт.
12. Затова веселете се, небеса, и вие, които обитавате в тях! Горко вам, които населявате земята и морето, защото дяволът е слязъл при вас с голям гняв, като знае, че му остава малко време.
........

Глава 13.
След това застанах на морския пясък и видях да излиза от морето звяр със седем глави и десет рога; на роговете му имаше 10 корони, а на главата му богохулни имена.
2. Звярът, който видях, приличаше на леопард; нозете му бяха като на мечка, а устата му - като уста на лъв; и даде му змеят силата си, и престола си, и голяма власт.
3. И видях, че една от главите му, като да бе смъртно ранена, но тая му смъртна рана заздравя. Тогава се почуди цялата земя и тръгна подир звяра; и се поклониха на змея, който бе дал власт на звяра.
4. поклониха се на звяра, казвайки: кой прилича на тоя звяр, и кой може да воюва с него?
5. Нему се дадоха уста, които говореха големи думи и богохулства; даде му се и власт да воюва 42 месеца.
6. Тогава отвори уста за хула против Бога, за да похули името Му, жилището му и ония, които живеят на небето.
7. И даде му се да воюва против светиите и да ги победи; даде му се власт над всяко коляно, език и народ.
8. И му се поклониха всички жители земни, чиито имена не са написани в книгата на живота при Агнеца, заклан от създание-мира.
9. Който има ухо, нека чуе.
10. Който откарва в плен, сам ще отиде в плен; който с меч убие, той трябва с меч да бъде убит. Тук е търпението и вярата на светиите.
11. И видях друг звяр да излиза от земята; той имаше два рога, като на агне и говореше като змей.
12. И с всичката власт на първия звяр той действуваше пред него и караше цялата земя и жителите й да се поклонят на първия звяр, чиято смъртна рана бе заздравяла;
13. и вършеше големи личби, та дори и огън сваляше от небето на земята пред човеците.
14. И лъстеше жителите земни с личбите, които му бяха дадени да върши пред звяра, като думаше на жителите земни да направят един образ на звяра, който има рана от меч и остана жив.
15. И даде му се да вложи дух в зверовия образ дори да проговори и подействвува тъй, че да бъдат убити ония, които не биха се поклонили на зверовия образ.
16. И той ще направи, щото на всички – малки и големи, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.
18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестсотин шейсет и шест.

Глава 14.
След това видях, ето Агнецът стои на планината Сион, и с Него четирийсет и четири хиляди, които имаха написано на челата си името на Неговия Отец.
2. И чух глас от небето като шум от много води и като звук от силен гръм; чух глас на гуслари, които свирят на гуслите си
3. и пеят като че ли нова песенпред престола и пред четирите животни и старците; и никой не можеше да научи тая песен, освен ония сто четирийсет и четири хиляди, които бяха изкупени от земята.
4. Тия са, които се не оскверниха с жени, защото са девствени; тия са, които вървят след Агнеца, където и да отиде. Тия са изкупени измежду човеците, начатъци на Бога и Агнеца,
5. и вустата им лъст се не намери: те са непорочни пред престола Божий.
6. И видях друг Ангел да хвърчи посред небето, който имаше вечно евангелие, за да благовести на жителите земни, на всяко племе и коляно, език и народ.
7. той говореше с висок глас: бойте се от Бога и Му въздайте слава, защото настъпи часът на Неговия съд, и поклонете се на Оногова, Който е сътворил небето и земята, морето и водните извори.
8. И друг Ангел последва и казваше: падна, падна Вавилон, великият град, защото напои всички народи с яростното вино на блудството си.
9. И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и образа му, и получи белег на челото си или на ръката си,
10. той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.
11. Димът от мъчението им ще се издига во веки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и образа му, и които получават белега на името му...



Гласувай:
12



1. audan - Планът се изпълнява
17.10.2011 12:32
* Престъпленията - убийства, кражби, вандалски прояви, терористични актове ... , ще продължават главоломно да се увеличават. Не се заблуждавайте, че това не се прави и осъществява по план.
Когато населението е достатъчно уплашено от тези престъпления, ще му се предложи разрешение на проблема, Но след отказване на човешките права.
Ще бъде обяснено, че за да бъде "защитено" населението, трябва да се дадат повече права на органите на реда и всички да си имплантират RFID чип, за да могат да се проследяват и контролират престъпниците.


Това е причината, която да накара бедните страни да приемат чипа, богатиите - е-парите.

"Но ще умрем от глад", ще кажат някои. Не, бартерът е доста преди парите и тогава не са измирали от глад заради липса на монети или хартийки.
цитирай
2. balgarski7vinarki - центърът, който се "занимава" с мислите на субекта е страшно ТЪП!
13.04.2013 21:07
винаги може да се вкара в "глуха"- та това е МАШИНА!
Интересно какво става после...
Според мен- става война.
Така че Световен Чип=Световна Война в човеко-машинен вариант или Перфектните млади киборги на насочен радио-сигнал .
цитирай
3. sokoli - Лъжевиденията въ явность още като, ...
21.04.2013 12:50
Лъжевиденията въ явность още като, че не са станали. Но тълпите и безъ впечатляващата оздравяваща рана на звяра и безъ небесните лъжезнамения са ужасно измамени вече. Вярватъ въ правдивостьта на управляващите. Колкото пъти у дома подхвана темата, за лъжите, какъ медиите парадиратъ съ последните нещастия на някви си стотина двеста човека въ Америка, а въобще не отразяватъ факта, че милярди и трильона хора по цялъ святъ загинаха само отъ изкуствените торове детъ произлязоха отъ Америка, още и химикали пулвилизирани въ въздуха, поразяващи "ваксини", психотронни лъчения, бедностъ, отказ отъ/или неправилно лечение, изкуственно предизвикани бетствия, че и за чиповете съмъ имъ говорила... Та колкото пъти подхвана темата надигатъ се да защитаватъ управляващите и новиятъ световенъ редъ, а менъ изкарватъ, заблудила се, вманиачена, съдеща, "не съдете за да не бъдете съдени" все ми повтарятъ. Даразнели се отъ всеки мой коментаръ. А азъ имъ казвамъ и азъ се дразня отъ безобразните лъжи детъ бълватъ отъ телевизията. Ама те няматъ намерение скоро време да изхвърлятъ тоя психотроненъ облъчвателъ отъ дома ни. А близките ми не са прости и глупави. Не са и лоши. Но ужасно е че не вдяватъ. Сякашъ са подъ контролъ на невидима сила. Ако те са излъгани, какво остава за останалите по простички хорица. Тълпи, тълпи излъгани... И ако има малко поне хорица, наясно съ действителностьта малко поне въ които замъжделиятъ Божий пламъкъ не е угасналъ напълно, може ли да се обединяваме, малкото си силици да впрегнемъ въ едно. Да противостоймъ и да се борим докрай. Силата се усилва на старите ни каменни светилищата. Но ако нямаме финансовата възможностъ да ходимъ тамъ, поне духомъ да се сбираме на светилищата. Трябва да си припомнимъ какъ едно време сме общували отъ разстояние. Скоро и интера няма да го има. А и да аго има, знаете че чрезъ нета се яко следи и контролира поведението на хората.
цитирай
4. sokoli - . . . Но за да възвърнемъ телепати...
21.04.2013 12:53
... Но за да възвърнемъ телепатичното общение помежду ни, трябва сърдечното да е преди всичко. Да се приемемъ такива каквито сме, съ недостатъците си, съ различията си. Зловонието на одумванете по адресъ на брта ни отдалече още недоиказано да усещаме и отхвърляме. Силите на злото всячески искатъ да ни разделятъ. Да сме силни въ Вярата въ Небесниятъ ни баща Тангра, но и силни въ Вярата въ Братъ си.
цитирай
5. dimat - sokoli,
09.07.2014 22:37
и с мен е както е при теб.Всичките ми опити да подхвана разговор на тази тема,веднага срещат не просто неверие,но и откровена неприязън,при това най-силно изразена от членовете на семейството ми.Нищо не може да се направи. Светът е вече упоен.Даже няма смисъл от чипиране.Хората,които виждат това,са много малко,далеч един от друг и просто,безпомощни.За мен вече светът е зомбиран и уверено върви,към своето обезчовечаване.Този,който вижда и осмисля това е просто сам.Дано бъдещето ме опровергае,но...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318074
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031