Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2011 20:31 - Уилиям Гай Кар - ПЕШКИ В ИГРАТА. УВОД - Световният заговор
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2397 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.11.2011 09:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В това издание е представен в съкратен вид трудът на Уилиям Кар (1895 - 1959 г.) капитан 1-ви ранг от канадските военноморски сили, бивш командир на подводница в Първата световна война. Впоследствие авторът заемал отговорна длъжност във военноморското разузнаване, което му позволило да пребивава в много страни и да се среща с много високопоставени лица. Неговите различни изследваня му послужили за написването на 8 книги, некои от които били приети като справочна литература в такива големи държавни библиотеки, като Кралската библиотека, Библиотеката на Военния Имперски музей и др. В началото на тридесетте години той обикалял с доклади, с които се стараел да привлече вниманието на своите съграждани към съществуващия световен заговор, стоящ в основата на всички революции и войни. По време на Втората световна война той заемал отговорна длъжност в генералния щаб на канадския Военноморски флот.

Неговите изследваня довели до осъзнаването и разкриването на действията, на "Тайните Сили", чиято цел е да оглавят бъдещото Световно Правителство.

Фактите привеждани от автора, ни връщат до намерените от Баварското Правителство в края на 18-ти век, документи на тайната организация на "илюминатите", описващи в подробности световния заговор, и в часност, посочващи 10 години предварително точната дата на Френската Революция.

Свалянето на монархическите престоли и поразяването на църквите следва щателно разработен план, и се провежда посредством мрежата на масонските ложи, въвличащи в своето движение най-добрите представители на науката, техниката, администрацията и икономиката на света. Авторът описва подробно, как са били подготвени революциите във Великобритания, Франция, Испания, Америка и Русия. За доказателство от него се привеждат редки документи, съхранявани в музеите.

Първоначално книгата на Уилиям Кар излезе на английски 1953 г. под заглавие "Пешки в играта". Френският превод се появи 1999 г. . От това издание е предложеният на читателите съкратен руски превод. В превода на руски отсъстват главите за Американската и Испанската революции, за гражданската война в Испания, за Франко и т.н. Но въпреки това в тази книга сщателно са изложени съответните сведения, аргументи и факти, а също и политическите интриги, и международните банкерски машинации.
 

УВОД

Световният заговор
 

Историята започнала в небесата. След като Бог създал земята и човека, Ангелът, на име Луцифер, въстанал срещу своя Творец. Сред небесното воинство той бил най силнен, най умен и блестящ от красота. Тези превъзходни качества го подтикнали да спори с Бога заради любимото му творение - човека. Свещенното писание казва, че силата на този дух (Луцифер) била толкова голяма, че той увлякъл след себе си една трета от Небесното воинство, но заради дръзкото им въстание всички те били низвергнати от Бога, от Небесата на земята.

Духовете са безсмъртни, и затова още от тези най-древни времена за хората настанала велика "бран" със силите на злото. Затова си заслужава добре да изучим светото Писание, за да разберем с кого си имаме работа, и защо се случва с нас това, което ни се случва...

На земята Луцифер се нарича сатана. Старият Завет описва, как сатана станал Княз на света, събласнявайки нашите прародители. На него му се удало да отдели хората от Бога, както и до днес му се удава да да увлича хората със своето прелъстителство. Спорът му със Всевишния не е приключил. Силите на злото изплели заговор срещу Бога, и за осъществяването му, сатана използва хората, най-често, знаменити, богати, властни и щесавни. Опитът от историята показва, че именно с такива хора ще му се удаде да осъществи своите най-ужасни планове. Целта на сатана е да попречи да бъде осъществена Божията Промисъл на земята – създаване на Царство Небесно, населено с хора.

Когато заговорът на духовете на злобата започнал да се осъществява, в света дошел Христос: Бог изпратил на помощ на хората Своя Син. По това време властта на сатана се била разпространила по целия свят. Мрак скривал Бога за хората и само Христос им отворил очите. Той разобличавал, същността на синагогата на сатана (Откр. 2, 9 и 3, 9) и разкрил имената на тези, които служат там, наричайки ги "синове на дявола, бащи на лъжата (Йоан. 8, 44) и князе на измамата (2 Кор. 11, 14). Лъжата се състояла в това, че наричайки се евреи, тези врагове на Бога, не били такива, а лъжели (Откр. 2, 9 и 3, 9).

Проповядвайки на всички народи истината и разобличавайки коварния заговор (Йоан. 8, 31 - 59), Христос показал на хората начина за освобождаване от властта на сатана. Те трябвало да изпълняват заповедите, които Той донесъл в света. Но хората не възприели спасителните заповеди на Христа, сатанинският заговор не бил унищожен и продължил да се развива (Мат. 24, 15 - 34). Луцифер - сатана търсел и намирал нови участници във своя черен план.

За осъществяването на техните планове, на силите на злото било бужно, ксто начало, да разделят населяващите земята народи. Изходна точка за това разделение послужил антагонизмът между арийските и семитските раси. Фактически, терминът "арийски" се отнася за индоевропейските или индогерманските езикови групи, които на свой ред се делят на Западна - Европейска и Източна - Арменска. Към арийската група трябва да се отнесат тевтонските, римските и славянските племена. Турците, маджарите, баските и фините не са арийци. (бел Г.С: Винаги следва да се прави разлика между "арийска раса" и "арийски езици", защото, например, циганите и мнозинството индийци, говорят арийски езици, но съвсем не са арийци - по раса или по ген!)

Семитските езикови групи също се делят на две части. Към първата са - асирийският, арамейският, еврейският и финикийският - народи. към втората са арабите и етиопците.

Трябва да уточним често употребявания термин - "юдеи". В днешно време той често се използва за лица, които не принадлежат към семитската раса, или за юдеи, които не са потомци на старозаветния народ. Те започнали да се наричат юдеи, затова, защото техните деди някога прели юдеизма.

Това били тюрко-фински народности, които проникнали в Европа от Азия, приблизително около 1 век след Христа. Те се назовавали "хазари", те били езичници, и обхождайки от север каспийско море, саъдали могъщото Хазарско царство. С войни (Г.С: по скоро, с имами, с коварство и с подмолно сатанинско проникване) те разширявали границите си, и към края на осми век те заемали по-голямата част от Източна Европа - от северния бряг на Черно море, до Урал. На върха на своето могъщество хазарите получавали данък от 25 покорени им народи. За държавна религия хазарите избрали юдаизма. За внедряването на юдаизма сред народните маси се строели многочислени синагоги и училища.

Хазарският Хаганат процъфтявал в продължение на 5 века. Към края на десети век той бил разбит от варягите, а пълното му покоряване станало в края на 13-ти век.

Руските князе с бойните си дружини сложили карай на гнета на хазарите-юдеи, а Хаганатът бил унищожен. Но именно от тези времена руската земя се изпълнила с представители, наричащи се евреи. Именно те винаги са замисляли гибелта на Русия и осъществиха своя замисъл октомври 1917 г.

Юдеите-хазари станали точно тези, които сатана използвал за своите цели. Те създали мощната организация на лихварите по целия свят. Чрез шпионаж и подкупи те проникнали навсякъде, настройвайки тълпите народ към безумни и убийствени дела. Под тяхно въздействие Четвъртият кръстоносен поход не стигнал до Светите земи, а се насочил към Византия и разграбил християнската столица. Награбените пари дали възможност на лихварите да основат банки по целия свят. Впоследствие членовете на тайното им общество започнали да се наричат илюминати (т.е. "светлоносци").

Лихварите-юдеи давали заеми под лихва, търгували с роби, продавали наркотици, организирали проституцията и търговията с акцизни стоки. Икономиката на всички страни постепенно се съсредоточавала в техните ръце. Усилването на агресията, на тези лъжеевреи предизвиквало тревога във всички европейски страни. Даже били предприети общи мерки за бдителност: заселване на евреи се допускало само в отделни квартали (Г.С: по волята на еврейските старейшини, за да бъдат държани евреите изолирани от другите народи и да бъдат винаги под контрола и влиянието на равините!), забранявало им се и да използват християни за своите цели. Но големите пари правели тези врагове на християнството, неуязвими от Закона.

Бунтът на Луцифер продължавал.  Сатанинския заговор против Бога, в света, осъществяваха хазарите.
.........................


 

Следва (по възможност) глава 1 "Планът за действие" и глава 2 "Световното революционно движение".




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28362342
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930