Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2011 23:20 - Американски войник , съобщил на майка си за скорошния край на света, е бил арестуван за шпионаж. Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2445 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Войник от американската армия, съобщил по телефона на майка си, че скоро ще настъпи края на света, бил арестуван за шпионаж.

Съгласно информация, получена от майката на арестувания и качена на сайта 9.11 Memorial, нейния син не е шпионин, а е арестуван за изпратеното съобщение до нея.


image
Уилям Mилей
  Официалната версия за ареста

image

Военнослужещият в армията на САЩ Уилям Mилей, отбиващ военната си служба в състава на военната полиция в Аляска, е арестуван по подозрение в шпионаж, и е задържан под стража на 22 октомври на военната база Елмендорф-Ричардсън. Представители на ФБР и ЦРУ, заявили, че ще му бъде предявено обвинение в близко време.

image
Уилям Mилей

Неофициалната версия

image
Уилям Mилей

Уилям Mилей бе арестуван миналата седмица, след като изпраща на майка си имейл с предупреждение, "Пригответе се за края на света". Трябва да се отбележи, че под "края на света," Уилям няма предвид избухване на война, а именно "Страшният съд", т.е. края на света под формата, какват я знаем.

В писмото си той пише, че е "загрижени за преместването на армиите от Афганистан, Япония и Южна Корея в Америка, където всички тези части ще бъдат концентрирани в Съединените щати за защитата на местните, федералните и щатските власти и полицията. Но такива събития се провеждат само в един случай - извънредна ситуация, свързана с природни или предизвикани от човека бедствия и на базата на тези данни, той препоръчва на майка си да се подготвя за края на света ".

Той също пише, че смята, прехвърлянето в САЩ на всички тези боеспособни части по някакъв начин са свързани с 9 ноември, датата, на която са определени общонационални учения.

Уилям Mилей успял да напише няколко писма и последната писмо от майка си, в което тя го пита "Какво трябва да направим синко?", Той отговорил: "Пригответе се за края на света, мамо." Повече писма не е имало. Уилям бил арестуван.

ФБР прихванала телефонните разговори и кореспонденцията с майката на Уилям Miилей и го арестувала за предаване на информация за прехвърлянето на части от U. С. армията в трети страни, като го обвинила в шпионаж.

Приятелите на Уйлям били шокирани от новината за ареста му - " Той не може да бъде шпионин Той е истински патриот на своята страна, ние го знаем от детството", казват приятелите.

Смята се, че прехвърлянето и концентрацията на войски в САЩ, може да се използва от президента Обама за налагане на военно положение в САЩ и да получи неограниче власт, което ще му позволи да прави каквото си иска, със света и Съединените щати.

Източник: earth-chronicles.ru
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371977
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930