Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2011 21:26 - Банкерите командват правителствата. Шоковата Доктрина работи на пълни обороти. Автор: samvoin Автор: brink
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3446 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Марио Монти е председател за Европа на Трилатералната Комисия - частна организация, създадена през 1973г. от мултимилиардера Дейвид Рокфелер. Вижте материали за "Трилатералната Комисия". Петър Стоянов също е член от 2004
...............

Италия
Погледнете резюмето за новия премиер на Италия - Марио Монти: 
Той е първия председател на Брюгел - европейски мозъчен тръст, основан през 2005, който се занимава с международни икономически и финансови взаимоотношения.
Монти е председател за Европа на "Трилатералната Комисия" - частна организация, създадена през 1973г. от мултимилиардера Дейвид Рокфелер. Вижте материали за "Трилатералната Комисия" (тук, тук, тук, тук, и тук) (Петър Стоянов също е член от 2004 - ето)
Монти е също така от водещите фигури в групата "Билдерберг". Вижте материали за "Билдерберг" (тук, тук, тук, тук и тук, както и два поста на нашия съблогър Захари - тук и тук). И няколко филмчета за билдербергите - тук.
Монти е и международен съветник на "Голдман Сакс" и "Кока Кола". (Нещичко за мошениците "Голдман Сакс" - тук, тук, тук, тук, тук)

Гърция

След като европейските лидери (или по-скоро техните скрити господари - банкери) се уплашиха от предложения от Георгиос Папандреу референдум, в който да се даде възможност на гръцкия народ да реши иска ли още заеми от банките срещу разпродаване на държавните активи и масови съкращения на заплати и работни места, те принудиха гръцкия премиер да подаде оставка и на негово място дойде Лукас Пападемос. (Спомнете си аналогичната ситуация у нас, в края на 1996 - а година и правителството на Жан Василев Виденов! Защо беше принудено то да подаде оставка и от кого? Не беше ли от бащите на геноцидния план "Ран - Ът" и от масона - член на "Римски клуб" - Тодор Вълчев, с чиято помощ се разби банковата и кредитна система у нас, а също и от "соросовчетата" и "аденауеровчета" у нас? Виж още по темата в блога: "Банковата афера - люпилня на олигархията"...)
Погледнете "резюмето" на новия премиер на Гърция - Лукас Пападемос:
Пападемос е бивш служител (старши икономист) на Федералния Резерв в Бостън през 1980. Отива в "Гръцката Национална Банка " (Bank of Greece) през 1985 като "главен икономист" и там се издига до "заместник говерньор" през 1993 и "говерньор" през 1994. През времето си като говерньор на Гръцката Национална Банка, Пападемос участва в "прехода" на Гърция от драхмата към еврото. След като напуска Гръцката банка през 2002г. Пападемос става вицепрезидент на Жан Клод Трише в Европейската Централна Банка от 2002 до 2010г. През 2010г. напуска позицията, за да стане съветник на вече бившия премиер на Гърция - Папандреу. Член е на "Трилатералната Комисия" от 1998.

България

Симеон Дянков - бивш служител на Световната Банка - "главен икономист на вицепрезидентското поделение "Финансов и частен сектор", което работи по развиващата се "световна финансова криза". Уикипедия.


Дали всичко това е случайно? Съвсем не. В момента банкерите съвсем откровено "крадат" правителства, за да продължат дълговото робство и да "социализират" загубите си.

 



Гласувай:
2



1. tihichko - Привет
27.11.2011 23:30
Колко прав е бил нашия спасител, всичко това е изразил в едно толкова кратко изречение: ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ И ЛИХВАРИТЕ ОТ ХРАМА!!!! Кои са търговците и лихварите може би всички знаем това са евреите, но по-важно е хората да разберат кое е ХРАМА! Толкова е очивадно, дори не мога да се стърпя в кожата си как хората не проумяват това. Не може една хартия,която е плод на човешка направа, да определя,здравето,мечтите,бъдещето и мечтите на хората. Тази ненужна хартия ли е по-важна от живота, битието и мечтите на хората. Много е деградирал този народ, но какво друго може да се очаква от масоно-еврейския комунизъм,фашизъм,капитализъм, в бъдеще глобализъм........ Хора събудете се не са ви нужни тез хартии нужна ви е не "демокрация", а СВОБОДА! В
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316234
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031