Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2011 19:47 - ОПАСНОСТ! ПЕДОФИЛСКОТО ЛОБИ СРЕД УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТКРИТО ПОСЯГА КЪМ ДЕЦАТА НИ! Автор: lyubomircholakov
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1814 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ
ОТ ДЪРЖАВАТА!
 


В интернет се появи инициатива срещу един тихомълком подготвян закон. Мисля, че няма какво много да се добави към текста на организаторите. Ще напомня само два факта от тази година, и то от едни сред най-"цивилизованите" държави:
1. В канадския парламент през февруари-март се състояха слушания по повод евентуалното узаконяване на педофилията. Само един-единствен депутат беше против.
2. Само пред около 2 месеца една френска модна фирма пусна "еротично бельо" за момиченца от 4 до 12 години.

Това са страни със закони, образец за много други държави. Предполага се, че и законите им за защита на детето са също "образец". А ние, предвид кошмарните послушковци от правителството ни, се стремим да подражаваме във всичко.

И възникват следните въпроси:
Дали резултатът в България също ще е узаконяване, макар и засега неформално, на педофилията?
След като в проектозакона се предвижда "свобода за сексуалното изразяване" на детето - дали имаме очертаваща се победа на педерасткото и педофилско лоби сред нашите управляващи?
Дали скоро и български фирми ще пускат "еротично бельо" за деца между 4 и 12 години - защото децата били имали право на "сексуално изразяване"?

ИЗВОДИТЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ САМ...


  ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА
ЗА СЕМЕЙСТВОТО
 

Приканваме всички родители и граждани да се запознаят с проекта за Закон за детето и многобройните становища относно него, след което да се присъединят към нашата подписка за отхвърляне на този законопроект.
Проектът за Закон за детето противоречи изцяло на
нашата принципна позиция относно правата на родителите и правото на държавата да регулира семейството.

Защо отхвърляне, а не ремонт на законопроекта?
Защото не става дума за това дали ще ви глобят, ако оставите детето си за малко без надзор, нито за размера на детските надбавки; нито дори за изоставените деца. Става дума за принципно несъгласие с философията на закона, която обезсилва конституционното право на родителите да взимат решенията за отглеждането на децата си. Правата на децата се поставят над правата на родителите в най-дребните детайли на отглеждането им, като държавата се самоконституира като върховен защитник на "най-добрия интерес на детето", който от своя страна е дефиниран така, че винаги да може да бъде тълкуван против родителите, до степен задействане на бърза и несъдебна процедура за отнемане на децата. Защото ролята на родителите е сведена до задължението да подкрепят и насърчават "свободния избор" на децата си при упражняване на техните права - да се информират, да формират и изразяват мнение, да изискват уважение на желанията и чувствата си, както и да се ориентират сексуално.
Трябва да сме много наивни за да приемем, че ако се откажем от отговорността си ние самите да възпитаме децата си, те ще се възпитат сами, като упражняват "свободно" правата си, по възможно най-добрия начин, предписан от държавата. Процесът на възпитанието не търпи вакуум, и ако ние не възпитаваме децата си, ще се намери кой друг да го направи вместо нас и за наша сметка. А в края на краищата, става въпрос за собствените ни деца.
Вие искате ли това да се случи с Вашето семейство?

Ние не искаме "за доброто на децата", да се откажем от правата и отговорностите си за тях, в замяна на подробно разписани от държавата родителски задължения, които ще трябва да изпълняваме не по съвест, а по правилник и в постоянен страх от собствените си деца. Тази манджа мирише на нещо старо, което вече сме яли, и трябва наистина да сме много безотговорни, за да го допуснем отново.


Инициативата може да бъде подкрепена тук:

www.bg4family.org/index.php
..............

Допънение или пояснение
от Григор Симов:
Тези закони и законопроекти, на запад и у нас, за узаконяване на детския "секс" и педофилията, и за отнемане правата на родителите да възпитават и предпазват децата си, съвсем не са плод на някакви си анонимни "педофилски лобита".  Тези, вече действащи от години закони в много западни страни, са само част от мащабните планове за близкото бъдеще на света.  Това са същите планове, които са описани подробно в т.н. "тайни протоколи на ционските старейшини", а и в доста други документи, като започнем от вечния стремеж на "избрания народ" към абсолютно световно господство и към пълно поробване на света, обещан им от техния бог - дявола, и свършим с "микро-биочиповете", които съвсем скоро ще започнат да се поставят подкожно в телата на всички земни жители, "на челото или на дясната ръка".
И точно в биочиповете (универсални заместители на всички лични документи, банкови карти и системи за безкасово пазаруване) се разкрива безпогрешно настъпващите, т.н. последни времена, когато ще се изпълни предсказаното в "Откровение на Йоана", възцаряване на юдейския световен цар, месията им - антихрист - който "ще направи така, щото на всички - малки и големи, богати и бедни, свободни и роби - да се сложи знак, на дясната ръка или на челото, та никой, който няма този знак, да не може нито да купува, нито да продава"... (т.е. който няма този знак, няма да може да си купи и един хляб)!
 Но, ето какво очаква онези, които се подмамят или се съблазнят да им се постави този "печат на звяра - антихрист:  ..."Който се съгласи, да му бъде поставен този знак, ще пие от виното на яростта Божия"!
Същото е и със законите за отнемане правата на родителите, да се грижат за възпитанието на децата си и да ги предпазват от всякакви зловредни, пагубни влияния, произлизащи от похотите на "княза на този свят".

А ето какво е казал Христос в синагогата, на юдесйките старейшини и първосвещеници:
"Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате, а той беше човекоубиец от самото начало, и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма, защото е лъжец и прародител на лъжата..."

А за да се придобие бегла представа за същността на болшевишката революция и за съветския комунистичеки режим, тук привеждам следното писмо на евреина Бухарин, когото обикновено причисляват към "руснаците", публикувано от него, в лондонския еврейски вестник La Revue universelle” March 1, 1928:

"Да, Русия определено умира. Въобще никъде не съществува и никога не е съществувала, в нито една страна, класа от населението, животът на която да е бил по-лош, отколкото в условията на съветския рай... Ние правим експерименти върху живото тяло на съветския народ, дявол да го вземе, точно така, както в кабинета по анатомия, студентът медик рови в трупа на някой скитник. Прочетете внимателно и двете наши конституции. И в двете, искренно е записано, че на практика, нас не ни интересува ни Съветският съюз, ни която и да е негова част. Това, което ни интересува е универсалната юдейска световна революция, за която ние винаги сме жертвали всичко, включително и самите себе си. Тук, в Русия, в наща страна, където сме абсолютни господари, ние не се боим въобще от нищо. Страната, омаломощена от войни, епидемии, смърт и глад, които са все по унищожителни, но знаменателни средства за нашето дело, повече не е способна и за най-малкия протест, ни за най-малкото възмущение, намирайки се постоянно под незаспиващото внимание на ОГПУ и нашата армия. Често ние сами се учудваме на това търпение на народа. Можете да бъдете уверени, че в целия СССР, нями ни едно семейство, където, по един или друг начин, да не сме убили бащата, майката, брата, дъщерята, а и изнасилили; също, сина или други роднини или приятели. И това е отлично! Още повече, че *Феликс Дзерджински спокойно се разхожда из Москва, без никаква охрана, и даже нощем. Когато го упрекнахме за тази непредпазливост, той само се разсмя и каза: "Какво? - Те никога няма да се осмелят - верицата им кучешка”! 
И той е абсолютно прав. Те наистина никога няма да се осмелят.
 Що за странна страна!?"  ..................
                                                                                               
                                            (Дзерджински *Дзерджински е полски евреин. Той е говорел и пишел на еврейския език - идиш, както и Ленин!

превод от руски   




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314026
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031