Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2011 22:34 - от книгата на Татяна Грачева 'КОГАТО ВЛАСТТА НЕ Е ОТ БОГА' - Чипиране чрез ваксинация
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3480 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Как могат да бъдат поставени микро- биочипове на всички? Много просто - под формата на ваксинация, чрез въвеждане на наночипове. Фалшива  пандемия от грип дава прекрасна възможност за глобална ваксинация с нановаксини... и нанобиочипове!


 

Декември 2000 г. бившият директор на Департамента по здравеопазване на Финландия Рауни-Лина Луканен-Килде заяви, че сега е технически възможно да се имплантира на всеко новородено микрочип, който след това ще действа като контролиращо устройство вътре в човешкото тяло, през целия му живот. Такива планове секретно се обсъждат в САЩ (http://preventdisease.com/news/09/100509
_nano_microchips.shtml)...

Световното сатанинско задкулисие, сред основните цели по установяването на глобално господство, посредством тер-актовете от 11 септември 2001 г. , предвижда тотална чипизация и задължително събиране на биометричните данни от американското население, и законодателно закрепване на тази норма за тотален контрол над личността.

ФБР създаде и активно попълва най-голямата в света база данни с биометрична информация за гражданите на САЩ (ретината на очите, отпечатъци от пръстите, структурата на лицето, белези по тялото, разпознаване на гласа, езика, мимиките и жестовете). В редица щати вече върви чипиране. Всички подобни нововъведения, по правило, започват от САЩ, и след година-две, ускорено се разпрострабняват по света. Трябва да се очаква, че наред са Европа и Русия, а с Китай ще е много по-лесно. Там всичко ще се извърши много бързо - по заповед...

Сега микрочиповете действат, с помощта на насочени към тях нискочестотни радиовълни. Чрез спътник чипираното лице може да бъде проследявано в която и да е точка на земното кълбо. По думите на доктор Карл Сандърс, тази техника е била вече изпробана по време на войната в Ирак. Сандърс изобретил разузнавателен, дистанционно управляван от оператора, интерфейсен биотик, който имплантирали в хора. В резултат, суперкомпютрите в Агенцията за национална сигурност на САЩ можели да виждат, слушат, и проследяват поведението на всеки военнослужещ, на бойното поле, с помощта на Система за Дистанционен Контрол (СДК) (http://preventdisease.com/news/09/100509_
injektable_nano_microchips.shtml).

С помощта на компютъра, операторът на СДК може да изпраща електромагнитни сигнали в нервната система, влияейки по този начин на човека. СДК може да принуди напълно здрав човек да вижда халюцинации и да чува гласове. Електромагнитното стимулиране може да влияе на функциите на мозъка и на мускулната активност, предизвиквайки спазми и пристъпи на остра болка, като при мъчение.

Системата за електронно наблюдение на Агенцията за национална сигурност на САЩ позволява да се осъществи контрол над милиони хора. Това е вид електронно оръжие.

Микро-биочиповете достигат нищожно малки размери, например 5 микромилиметра. В сравнение с това, диаметърът на един косъм изглежда огромен - 50 микромилиметра...

Микрочип може да бъде имплантиран и в мозъка. Всеки човек има уникална, присъща само на неговия мозък, биоелектрическа резонансна честота, също, както той има присъщи само на него отпечатъци на пръстите. Използвайки различни честоти, тайният оператор, работещ на компютъра, може даже да променя емоционалнния живот на човека. Може да контролира не само съзнанието, но и подсъзнанието. На човек може да се внушават даже мечти. И всичко това се прави, без информиране и съгласие на лицето, в чийто мозък е имплантиран микрочип.

Тази секретна технология се използва в некои страни от НАТО, още от 80-те години. При което, нито гражданското, нито научното общества, даже не са и чували за това. Само много незначителна чст от информацията за такива инвазивни системи за контрол над човешкото поведение се промъква в академичните списания.

Заглавие на публикация в Комерсант, гласи: "След 20 години руснаците ще щъкат с наночипове, имплантирани в мозъка". В нея се казва, че след 15 години руските учени ще имплантират нанотехнологии в човешкия мозък. Министерството на Промишлеността и Енергетиката на Русия утвърди програма за развитие на електронната промишленост до 2025 г., съгласно която, се предполага, че по това време да бъдат пуснати в производство безжични наноелектронни устройства, осигуряващи "безжичен контакт на мозъка".

Поддържниците на нанотехнологиите резко се противопоставят на каквито и да е регулиращи и контролни мерки в тази област. Те уверяват всички, че изказваните от техните критици опасения са безпочвени, плод на болно въображение и граничат с научната фантастика. Но това не е фантастика, а за съжаление е - жестока ралност, потвърдена не само от научните теории, но и реализиуема във всекидневния ни живот. Така че, "горко на тези, чрез които идват съблазните"
(http://preventdisease.com/news/09/100509
_injektable_nano_microchips.shtml
).


 

Главният научен сътрудник на Института по изтоковедение Акоп Назаретян прогнозира, че новият цивилизационен пробив, до който ще доведе внедряването в живота на нанотехнологиите във високотехнологичните въоръжения, ще покаже, че в сравнение с тях, атомното оръжие и балистичните ракети са, като лък и стрели. И от това, ще може ли човечеството да се приспособи към технологиите, зависи, че успее ли то да се възползва от плодовете им, и при това, и да оживее.

Внедряването на наномикрочиповете във ваксините е въпрос на най-близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се стремят да "продадат" идеята на населението. И за да го принудят да се съгласи с нановаксинацията, ще бъдат пуснати в ход всевъзможни сценарии за уж лечебното действие на тези ваксини. Производителите и разработчиците на ваксините ще представят съставени от тях самите "документи" и "доказателства", свидетелстващи за тяхната ефективност. (Ефективност - но съвсем не - лечебна)...


 

Задвиженият от Световната здравна Организация (СЗО) сценарий с пандемията от свински грип, отлично подхожда в пропагандата за принуждаване на населението, доброволно да се съгласи да се ваксинира и, фактически, да се имплантират микрочипове на всички, които се ваксинират, под прикритието на ваксинацията (като и самата тя е достатъчно вредна). Всичко това ще бъде извършено под лозунга за "висшето благо" на човечеството.

...Съгласно глобалния план за развитие на отраслите, съставен от Европейската комисия (Nanoroadmap Medikal and Health, 2006), в близките години, в това направление се очаква бурен ръст...
 

Всичко това се облича в красива опаковка - "уникална" възможност за "адресна доставка" на лекарството, опаковано в наночип, доставяно директно в нужната част на организма. И всичко се представя като нещо абсолютно невинно: "Основната идея на "адресната доставка" е, да се създаде контейнер с наноразмери, който позволява да се опакова лекарството и по прогнозируем начин да се достави в поразената от болест част от организма, а не просто да се разпредели по целия организъм и по всички тъкани". ("Ведомости", 6 октомври 2009 г.).

Т.е. става дума за такъв наноконтейнер, в който ще бъде поместено лекарството, и който ще го доставя по "програмируем начин". Което значи, предварително зададен, управляем отвън начин.

Те така и пишат: "Ключов проблем на технологията сега е - управляване на придвижването, на въведените в организма микрокапсули с лекарства, и възможност за дистанционно освобождаване на лекарствата от капсулата" (Ведомости, 6 октомври 2009).

Така че, главният проблем е дистанционното, външно управление на наночиповете, вкарани в организма на човека, станал заложник на тези външби сили, които управляват чиповете...


 

Забележете, че никъде в публикациите не се споменава думата "чип". Те го наричат "наноконтейнер", "капсула", "наночастица", само не и "чип".  Думата "чип", лукаво не се споменава, за да не се изплашата хората, знаещи, какво е това "чипизация".  Но както и да наричат чипа, същността и предназначението му няма да се променят.

Еуфорията за всичките тези наночастици не споделят всички. Например, редица учени считат, че при попадение на наночастици в клетъчното ядро, се наблюдава токсикация, т.е. повреждане на ДНК и промени в подреждането на хромозомите (а това вече засяга генофонда на нацията и може да се разглежда като генно оръжие). Освен всичко останало, наночастиците от сребро водят до натрупване на кръв в разни части на тялото, и по този начин се предизвикват отоци и некрози (http://infuture.ru/news.php?).

Както счита академик Сергей Колесников, "наночастиците могат да придобиват огромна разрушителна сила", защото ние още не знаем много, как те могат да влияят на организма...

И ако още днес не се въведе контрол, последствията могат да са катастрофални. В комитета по наука, в Палатата на Представителите на Конгреса на САЩ, вече се обсъжда поправка към закона, съгласно която, не по малко от 10% от федералните средства, отделяни за нанотехнологични изследваня, трябва да се изразходват за изучаване на рисковете. В случай на положителни резултати, продуктите от новите технологии ще тръгнат към медицината и към магазините, а в случай на отрицателни, могат да бъдат предложени на Пентагона (Военното министерство). А неговите изследваня са строго засекретени...


 

Ако се нановаксинират и чипират нашите (руски) въоръжени сили (а тяхното ваксиниране не е доброволно, а по заповед), и ако се включат към някой американски спътник, тогава може да се счита, че ние нямаме армия. Нея даже може, чрез чиповете да я накарат да воюва срещу собствения си народ. (Всщност, не само руската армия, но и почти всичко в Русия (а и в света) се командва от евреи, т.е. от САЩ, Англия и Исраел. А руската (чревена) армия именно затова е и създадена, да воюва срещу собствения си народ и срещу други народи. бел. Г.С.)

Когато функциите на мозъка ни, посредством радиоимплантантите, бъдат включени към суперкомпютрите, ще е твърде късно да протестираме (Не забравяйте главния суперкомпютър в Брюксел, наречен откровено "The Beast", т.е - Звярът (Звярът - антихрист, от откровението на Йоана!!)
Тази заплаха може да се ликвидира само чрез информиране на колкото  може повече хора.  Забавянето в борбата против тази заплаха, наистина е равносилно на смърт...
 

 

Положението с ваксинациите на запад не е по-добро. Нали там навсякъде управлява демонокрацията. Например, във Франция са завели дело срещу принудителната ваксинация, наричайки я "целенасочен опит за масово отравяне на френското население"...


 

...Обществото по обща и семейна медицина в Германия, вече призова лекарите да не използват повече никаква ваксина против грип. Нима не е по-добре да се преболедува, отколкото да станеш участник в медицински експеримент, разработен от членовете на Билдербергския клуб.

За Билдербергския клуб е известно, че на заседанието му през 2009 г. когато се обсъждал въпроса за съкращаване на народонаселението в света, се предлагало да се направи Световната здравна организация - глобално министерство. Злодеите бързат и вече формират конкретните структури на глобалното правителство. СЗО е структура на хазарократията (юдеократията - Г.С.) и е неин инструмент за съкращаване на народонаселението. Ролята и в историята със свинския грип също е забележителна. Тя активно се застъпва за ваксиниране. Но ето какво се крие зад тази ваксинация:

"Не е толкова страшен грипът, колкото неговата ваксина"! – е заглавие на статия от Дейвид Айк, където той привежда конкретни факти и доказателства, потвърждаващи извода, съдържащ се в заглавието на статията.

В нея, в частност, пише за австрийската журналистка Джейн Бюргермайстер, която предала на ФБР в САЩ, досие, свидетелстващо за "организиран заговор, с цел унищожаване на значителна част от населението на планетата, чрез ваксиниране на хората със смъртоносен грип, уж против свински грип". Както личи от това досие, виновни за това престъпление са СЗО, ООН, Барак Обама, клановете на Рокфелер и Ротшилд, и още неколко учереждения и лица.


 

Джейн Бюргермайстер твърди, че двата грипа, птичи и свински, са били разработени в лабораториите, с цел масово унищожаване на хора, чрез ваксинации. Папката със събраните от нея документи е озаглавена: "Доказателства на обвиненията в биотероризъм". В долния откъс се говори за САЩ, но написаното от Бюргермайстер се отнася за всички страни, без изключение:
"Съществуват документални потвърждения за това, че междубароден, корпоративен, престъпен синдикат, проникнал във висшите правителствени кръгове на страната и на отделните щати, възнамерява да осъществи акт на геноцид срещу САЩ, чрез използване на изкуствено създаден вирус на грипа, и програма за принудителна ваксинация, с цел масово унищожение на жителите, нанасяне вреда на здравето им и депопулация на Америка".

Целта на всичко това е - унищожаване на остатъците от Американската държавност. Защото, за да се построи Глобалната империя на антихриста, трябва да се унищожат всички национални правителства. И САЩ - не са изключение. И това няма да е трудно да се направи, защото напълно окупираната от хазарократията, държавност на Америка, по същество е фиктивна и е най-слабата в света...

..............


 

Превод от руски


 

– Очаквайте втората част:

"Царството на антихриста в действие"


 

за вече приетите закони в САЩ и напълно екипираните концлагери FЕМА, осигуряващи неограничена власт на "специално упълномощените лица", които ще се разпореждат с живота и смъртта на американците, като с добитък!!

Забравете конституционно-гарантираните човешки права, забравете неприкосновеността на имота, жилището и правата си, забравете, че сте имали права на самоопределение и достоинство. "Специално упълномощените - от законите в САЩ - лица", съвсем скоро ще са "всьо и вся", а безбройните екипирани концлагери, разположени във военни бази, ще се препълнят (но не с концлагеристи, каквито наистина ще са) а с "поставени под карантина", поради отказ да се ваксинират, и по ред други причини, известни само на самовластните и безкомпромисни "специално упълномощени лица", несравнимо по-опасни от съветските и европейските комисари - чекисти!

А ако не ви е известно, ЧеКа, на еврейски означава - скотобойна или - кланница.

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28364496
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930