Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2011 13:11 - проф. Столешников: «Великят Израел или Апокалипсисът?»
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8885 Коментари: 14 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Водещите политически сили на съвремието се напрягат с всички сили, за да приближат създаването на Великия Израел или Апокалипсиса. Те вече са на финалната права... В англоезичния свят, очакването на Апокалипсиса, никой никога не е и скривал. Тези две най-силни политически сили в света са:

първата - организираното юдейство, което се стреми да приближи създаването на Великия Израел;

и втората - християните ционисти, които приближават Апокалипсиса, което всъщност е едно и също - зависи от коя страна се гледа.

За юдаизма, повече или по-малко, всчико е ясно. Носителите на юдаизма са евреите, и макар че далеч не всички евреи открито изповядват юдаизма (некои го правят активно, други - пасивно), практически, никой от тях не отрича, когато им казват: «Великият Израел ще дойде, когато се въздигне еврейският цар и постави еврейския народ да царува над земята, и тогава за еврейския народ ще настъпи райската ера, а противниците на еврейския народ, месията (Мошиях) ще унищожи».

Кой от евреите ще възрази против такава омайваща перспектива? – Оказва се, малцина. Странно, че в съвременния свят, движещата сила е пълното първобитно мракобесие. Да, ситуацията е такава.

При което не е и нужно да правиш нещо - трябва само пасивно да чакаш Мошияхът, и да се съгласяваш с ръководството. Това е и квинт-есенцията на юдаизма, която се представя за религия, а в същност е човеконенавистническа идеология (организирана на свърх-мафиотски, сатанински начала). Защо ли? – Защото главният признак на религията е - преклонение пред външен Бог или - сила, отделна от човека. В юдаизма няма външен Бог. Евреите са се договорили, и това довело до съгласие между религиозните евреи и евреите - атеисти, че колективен Бог е еврейският народ, като цяло, и техният Мошиях, който за разлика от възкръсналия Христос, ще е напълно реален човек. И в резултат на това съглашение, настъпило пълно взаимно разбирателство и меден месец, между атеистите и религиозните евреи.


 

Втората огромна сила, която води към Апокалипсиса, са християнските ционисти. При което, те са ръцете, а организираният юдаизъм е мозъкът. И така е правилно, понеже гореизложената теория за идването на еврейския император, от хилядолетия се разработва от юдаизма, а християнските ционисти, всичко на всичко, са на 500 години. Затова и християните - ционисти се хранят с готовата идеология, поднесена им от юдеите.

Християнските ционисти са главно неевреи, макар че има между тях и много евреи, които в християнския ционизъм изпълняват ролята на инструктори. Християнският ционизъм е извратено или "модифицирано" християнство.

Християнският ционизъм възникнал по време на Реформацията, която не е била друго, освен - Юдейска Революция в християнството, от началото на 16-ти век. Това е станало в Холандия, където пристигнали изгонените от кралица Изабела испански евреи.

За малката Холандия това и стигало, тя завинаги да остане форпостът на Юдаизма. Това не е било първото изгонване на евреите. До тогава те са били вече изгонени от Англия, Франция и други страни на Европа, и затова, след изгонването им от Испания евреите решили да сложат край на християнството. Защото ако така продължавали нещата, те повече нямало да има на къде да бягат.

Изгонването на евреите от страните на Европа било в пряка връзка с това, че юдейската агентура организирала поголовното унищожаване на най-добрия рицарски свят, в прословутите Кръстоносни походи, пращайки християнските рицари към Близкия Изток, да очистят Палестина за евреите, от мюсулманите.

Ето още от кога се проточва тази близкоизточна кампания.

Кръстоносните походи са били, от начало, до край, чисто юдейска операция. При отсъствието на стопаните - рицари, от дома, юдеите започнали усилено да разпространяват ерес в страните на Европа. Това възмутило християнските правителства и те започнали да гонят евреите от всякъде.

В отговор юдеите решили да модифицират християнската вяра. Те променили Хриското Евангелие и създали от него Новоя Завет. Понеже централен елемент от християнската вяра било очакването на второто пришествие на Христа, юдеите решили да не възразяват на християните, че трябва да дойде Христос, но за себе си винаги помнели, че това няма да е Христос, а еврейският цар Мошиях.

Те подменили християнския Апокалипсис с талмудическия Велик Израел. Т.е. юдеите решили да не противоречат на християните, а да ги принудят да работят за идването на Мошияха, съгласявайки се, лицемерно, с християните. При това те създали гениалното изобретение на хитростта - Библията, което в превод значи просто - книга.

Библята не е съществувала до Реформацията. Дотогава християните са имали Евангелията на Христа, т.е. проповедта на Христос. А евреите имали друга книга Тора.

Гениален ход на евреите било изобретяването на Библията, т.е. пришиването на Тората и Евангелието в една книга. И за да изглеждат изповеданията на двете напълно различни вери, като една, те нарекли Тотата - Стар Завет, а Евангелията на Христа – Нов Завет, все едно са втора част - продължение на Стария Завет. Този гениален (сатанински) ход, фатално съвпаднал с изобретяването на книгопечатането, и най-коварният план на всички времена започнал да се тиражира.

Днес Библията е най-разпространената книга на земята.

Библията юдеоцентрализирала цялата история на човечеството и принудила цялото човечество да се върти около Стария Завет, т.е - юдейската Тора, както земята се върти около слънцето. Библията, по издаване, въобще няма съперници. Веднага би могло да се заподозре, че тук нещо не е наред, и че Библията не е нищо друго, а е първият пример за идеологическа диверсия.

Ако погледнете обема на Библията, ще видите, че Старият Завет, т.е. Тората - юдейското изповедание, заема 90% от обема на Библията. А Евангелията на Христос просто се губят в края.

Какво е Старият Завет? Това е Тората, или основното Петокнижие на юдаизма, плюс безпорядъчно добавените други легенди на еврейския народ. Тези еврейски митове и легенди дотолкова били добавяни, че католическата църква резко се възпротивила на това и забранила в католическите издания на Библията, част от юдейските легенди, наричани апокрифи. По това време протестантската църква, естествено, добавяла тези апокрифи и още повече увеличила обема на Библията.

Какво е Старият Завет? – Той е част от частната митология на еврейския народ. Старият Завет не е история на евреите, т.е. историята която действително е била. Старият Завет е история, която юдеите биха искали да имат, т.е. един вид история на КПСС. Това е, представяне на желаното за действително. По какъв начин е измисляна от юдейските писатели тази желана история и митология на еврейския народ, подробно се описва в класическото изследване на Дъглас Рид "Спорът за Цион".

По такъв начин, с помощта на гениалното изобретяване на Библията, била подпъхната на християните митичната еврейска история. И сега, християните, вместо своята история, изучават митичната история на евреите, и работата стигна до пълен абсурд. Например, в американския печат се съобщава, че американците, като протестантска нация, като цяло, много по-добре знаят историята на древния Израел, отколкото съвременната история на САЩ.


 

И така, изобретпвайки в края на 15 век Библията, на започвайки да яа печатат на печатарските машини, евреите започнали идеологическо настъпление срещу християнството. Техните хора, криейки се зад християнски имена и фамилии, от типа на Еразъм Ротердамски, започнали, уж, с благородни цели да реформират християнството. И с това започнало дувековното братоубийство между християните, завършило с пълното раздробяване на християнството.

Протестантските течения в християнството се разроили в огромно количество. Само в Америка има около 250 различни протестантски църкви. Но квинтесенцията на протестантството, от която щръкнаха магаршеките уши на юдаизма, стана калвинизмът - псевдохристиянско учение на френския евреин Калвин.

Юдеите изпратили Калвин в Женева, и той с помощта на еврейската мафия, установил там тотална, старозаветна диктатура, за неколко века, и горил инакомислещите християни, така че испанската инквизиция (начело с испанските евреи Лойола и Торквемада), в сравнение с него, била просто - хуманитарна организация. Калвинизмът е чист вид юдаизъм в християнството.

Ако същността на юдаизма е в обосноваване избраността на еврейския народ, то в калвинизма, Калвин заменил само избраността на еврете, с избраността на вярващите християни, за които само щял да дойде Христос.

Юдейската същност на калвинизма е в това, че Калвин провъзгласил вярващите християни за висша каста хора, в която, също както в юдаизма, не може да се попадне по своя воля, а само по Божия, от рождение. Провъзгласявайки вярващите християни (калвинисти) за висша каста хора, Клавин, естествено, провъзгласил, че останалите християни не са истински и трябва да се унищожават с огън и меч, което той се и заел да върши в подвластната му Женева, където за столетия, под християнски вид, била установена най-жестока юдейска диктатура.

Съвсем не е случайно, че еврейските банкери започнали да крият парите в Швейцария и Холандия.

В религиозен план, милосърдието, като основна черта на християнството, било зачеркнато от калвинизма и това ознаменувало края на самото християнство, и началото на физическото унищожаване на християните, под формата на т.н. религиозни и класови войни.


 

проф. Столешников:
«Великят Израел или Апокалипсисът?» 2004г.

http://newzz.in.ua/main/1148833573-prof-stoleshnikov-a.p.-velikijj-izrail-ili.html




Гласувай:
6



1. allvin - Aма че наглост!
21.12.2011 14:28
Този ,,професор" е толкова професор,колкото аз съм марсианец! Тази тема е толкова деликатна,че трябва ,,да се пипа с кадифени ръкавици",както се казва,а не да ,,вършееш" из нея като ,,слон в стъкларски магазин". За мен този човечец по нищо не се различава от тези ,,доброжелатели" на България,които години наред изопачаваха историята на България,като ни казваха,че сме славяни(след като имаме арийски корени); които ни казваха,че турското робство просто било ,,османско присъствие",че нямало баташки кланета и други подобни мерзки лъжи. Този човек за мен е прикрит враг на България и цивилизацията и по нищо не се различава от онези юдеи,които някога убиха Христос(ако и да се прави,че ги мрази); и които и сега тласкат света към новия световен ред и всъщност това ще е края на сегашната цивилизация.
цитирай
2. eltimir - Препечатах го
21.12.2011 16:59
Пуснах го в сайта с няколко уводни думи. Под заглавие "Апокалипсисът".
http://eltimir.ucoz.ru/
цитирай
3. анонимен - на allvin: Този професор си е професор по медицина
21.12.2011 17:08
и освен това е и професор и по иверология (евреология). И той наистина вършее, а не пипа с кадифени ръкавици, защото еврейските лъжи са - планини, вкл. и за това, че не сме славяни - арийци, а сме били някакви си неопределени, все още, азиатци (независимо че на мнозима това им харесва?!). А славяните, реално, са ядрото и същността на арийците, т.е. те са самите арийци, начело с древните българи, наричани от чужденците - белаз(ки) и траки. Всичко различно от това, в еврейската ни псевдо-история са рогати лъжи.
Но който не разбира от една дума, няма да разбере и от сто. И затова еврейските лъжи все още са на власт.
А когато критикуваш нещо, критикувай по същество, а не, че еди кой си бил луд, пък друг - дебел.
цитирай
4. andrei - Библията е тотално
21.12.2011 17:11
фалшифицирана от евреите.Писал съм за една от опашатите лъжи на евреите-как избягали от робство в Египет.За всеки здравомислещ човек е ясно,че не могат да избягат 40 000 души вкупом от робство от най-силната страна по това време,както и да се скитат без храна и вода десетки години в пустинята.Истината е,че просто са били изгонени от Египет,поради проявена нелоялност и желание да узорпират фараонската власт,както и властта на жреците.Приказки за наивници!Фалшификациите са толкова много,че е трудно да се отсее истината от лъжата.Поздрав!
цитирай
5. анонимен - на allvin:
22.12.2011 10:21
Мозъци промиват тези, за които лъжата е начин на живот, а който разкрива истините, той е с Бога на истината!
Та за промивачите на мозъци - световни мафиоти и мародери - юдейските старейшини и свещеници, ето какво е казал Христос:
"Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате, а той беше човекоубиец от самото начало и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма, защото е лъжец и прародител на лъжата". И още: "Горко вам книжници и фарисеи - лицемери. Вие прекосявате морета и суша, за да намерите един последовател, и като успеете, правите го син на ада, дваж "по-достоен" от вас. Освен това, Христос споменава и за "синагогата на сатана". А това Той не казва за някой еврейски храм, а за цялата еврейска религи.

А конкретно вие - allvin, първо прочетете цитатите от главната и най-авторитетна юдейска книга - Талмуд, за отношението им към неевреите, и въобще към хората, и тогава коментирайте! Защото реалната юдейска "вяра" е чиста проба - сатанизъм.
Спомнете си и за "тайната на беззаконието"... Какво мислите се крие зад това словосъчетание?
цитирай
6. allvin - относно критиките
23.12.2011 01:25
Първо искам да кажа,че вторият ми коментар от вчера е изтрит!!! Е как да водим дискусия,след като се използват тоталитарни методи,добре познати от близкото ни минало? Въпреки това ще се опитам да възстановя по памет коментара,но той няма да е съвсем същият. Казах приблизително следното: Библията си е напълно истинска книга,а не фалшива ( справка - книгата ,,Християнска апологетика" - Христо Гешанов). Мнозина хора си мислят,че като са навлезли малко навътре в ,,океана" на познанието,вече знаят много неща,но щом брега на тяхното невежество започне да изчезва в далечината и на хоризонта се появят тъмни облаци,предвестници на бури ( тоест пречките,които силите на злото хвърлят на всеки човек,поел по пътя км познанието и истината),и те веднага се връщат към спокойния уют на своите удобни миши дупки. Малцина са тези,които ,,вдигат платна" и независимо от бурите,ураганите и липсата на карти продължават смело напред и стигат до ,,отсрещния бряг". ,,Бог помага на смелите".

Този Столешников отрича истинноста на Библията,а точно това желаят силите на злото,за да могат хората да забравят за Бога и така по-лесно да могат да бъдат контролирани. Затова реагирах така остро.Професорът е под техен контрол,както и евреите,когато убиха Исус Христос,и по-късно под техен контрол написаха и ,,Протоколите на Ционските мъдреци". Мнозина от християните в днешно време и те са като професора - на пръв поглед добрички,а вътрешно хич не ги е еня за Бога и Божиите закони,но накрая и те,и водачите им от сорта на професора ще загинат,а тъй като прераждането е измишльотина на силите на злото,внедрена много отдавна от тях сред хората,значи край с тях,но преди това ще им бъде показано какво са изгубили - вечно щастие и безсмъртен живот.

Що се отнася до ,,тайната на беззаконието",отдавна знам какво представлява - прочетох го във книгата ,,Великата Борба" от Елена Вайт - ето линк за тези,които евентуално ще искат да разберат и те:

http://www.amigosbg.com/forum/viewforum.php?f=54 Успех!!! :)
цитирай
7. allvin - още за критиките
23.12.2011 11:46
Този професор с неговите манипулации по отношениятаа на истинността на Библията;Мартина Балева с нейните лъжи,че баташките кланета не са истина;депутатът от БСП Андрей Пантев за доброжелателното османско ,,присъствие";социологът Андрей Райчев с неговите приказки,че Левски е бил конекрадец и че той и Христо Ботев са имали ,,отклонения" плюс информацията от ,,Протоколите на ционските мъдреци" ;,,Талмудът" и други подобни писания само потвърждават информацията за предстоящото насилствено налагане на всички народи по Земята на Новия Световен Ред,а за да се наложи безпрепятствено тази система без бунтове и социални вълнения трябва преди това добре да се ,,промият" мозъците на хората и такива хора като професор Столешников и компания усърдно са се заели да вършат това ,,високохуманно" дело.
цитирай
8. анонимен - на allvin: Все пак, кое не е вярно, от написаното в публикацията?
24.12.2011 20:51
Подминавате Талмуда, все едно не е Главната юдейска религиозна книга, а е на някаква юдейска секта.
Затварянето на очите не премахва проблема. А проблемът е - "князът на този свят" и тоталният сатанизъм на неговия избран народ - "синовете на дявола"!
справка: Най-авторитетната юдейска "религиозна" книга, приемана за върховен авторитет, от вярващите евреи и от евреите атеисти.
Разбира се, прооблемът е и в нашата греховност, и в нашата наивност и глупост, поради която юдейският синедрион (задкулисното световно сатанинско правителство), по Божие допущение, води света към истрински световен "Архипелаг ГУЛАГ".
справка: Надгробното слово на равина Райхорн, от 1859 г.
(вижте го в следващия ми коментар).

Ето какво е казал Архиепископ Аверкий - Таушев, в съчинението си
Признаци за приближаване края на света:
“Колкото повече напредва времето, толкова по-тежко ще става.  Духът на християнството – незабелязано за служещата на света тълпа, но твърде забележимо за онези, които бдят над себе си – се отдалечава от хората, като напуска света и го предава в ръцете на неговото падение. Изпълнява се предсказаното в Писанието за отстъплението от християнството, но “отстъплението е допуснато от Бога. Не се опитвай да го спреш с немощната си ръка”. 
Но е престъпно да се мълчи за отстъплението, да залъгваме себе си и другите, че всичко е наред и няма за какво да се безпокоим.  И макар да не е по нашите сили да спрем отстъплението с немощната си ръка, дългът на християнската любов ни повелява, не само да се отдърпнем и да се предпазим от него, но да предпазим и нашите близки, ако те сами не го виждат и не го забелязват.
В подобни случаи трябва винаги да помним прекрасните думи на св. Григорий Богослов:
„С мълчание се извършва предателство към Бога“. Не бива да се мълчи за онова, което е най-важно: спасението на човешките души!”
цитирай
9. анонимен - Надгробно слово на равина Райхорн
24.12.2011 20:53
Надгробно слово на равина Райхорн

– произнесено 1859 г. в Прага, над гроба на великия за евреите, равин- Талмудист, Симеон-бен-Иехуда. Речта е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването ú. А Сенол, който завел Ритклиф да чуе надгробната реч, малко по-късно, също бил убит в дуел. Ос-новните идеи, изразени в речта, се срещат напълно развити в “тайните протоколи”. (източник - интернет. автор: antimason)

1. На всеки сто години ние, мъдреците на Израил, обикновено се срещаме в синедриона, за да разгледаме нашия напредък по отношение господството ни над света, което Йехова ни е обещал, и нашето завоевание над неприятеля – християните и християнството.
2. Тази година, събрани около гроба на нашия велик Симеон-бен-Йехуда, ние можем да обявим с голяма гордост, че изминалото столетие ни доведе много близо до нашата цел, и че тази цел много скоро ще бъде постигната.
3. Златото винаги е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лост за тези, които го притежават, и обект на завист за онези, които го нямат. Със злато ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на продуктите. Със злато можем да субси-дираме всички държавни заеми, за да държим държавите под наша власт.
4. Вече главните банки, борсите на целия свят и кредитите на всички управления са в наши ръце.
5. Другата велика сила е пресата. Повтаряйки непрекъснато някакви идеи, пресата успява в края на краищата да ги наложи като действителни. Театърът ни служи по същия начин. Навсякъде пресата и театърът се подчиняват на нашите нареждания.
6. Чрез непрекъснато поддържане на демокрациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена ...
цитирай
10. анонимен - продължение на Надгробното слово на равина Райхорн
24.12.2011 20:57
6. Чрез непрекъснато поддържане на демокрациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена и предана на нашата кауза.
7. Ние ще принудим християните да влязат във войни, като използваме тяхната гордост, високо-мерие и глупост. Те ще се избиват един друг и ще прочистят за нас земята, която ще принадлежи на нашия народ.
8. Притежаването на земя винаги е носело влияние и власт, С призив за социална правда и ра-венство ние ще раздробим големите чифлици. Ще дадем на селяните малки парчета земя, и те много скоро ще станат наши длъжници, тъй като разходите по култивирането на малкото земя ще ги принудят да вземат заеми от нас. Нашият капитал ще ни направи техни господари. По този начин ние ще станем собственици, притежатели на земята им, която ще подсигури властта ни.
9. Нека опитаме да заменим движението на златото с книжни пари. Така нашите каси ще погъл-нат златото, а ние ще регулираме стойността на книжните пари, което ще ни направи господари при всички положения.
10. Между нас има много оратори, способни да възбуждат ентусиазъм и да убеждават народите. Ние ще ги разпръснем между хората да проповядват промените, които ще подсигурят “щастието на човечеството”. Със злато и ласкателства ние ще спечелим пролетариата, който сам ще се справи с унищожаването на капиталистите-християни. Ние ще обещаем на работниците такива заплати, каквито те никога дори не са сънували, но в същото време ще повишим цените на про-дуктите от първа необходимост, така че нашата печалба също да бъде голяма.
11. По този начин ние ще подготвим революции, които християните сами ще направят и от които ние ще оберем плодовете.
12. Чрез подигравки и нападки срещу тях ще направим техните свещеници за посмешище, а тяхната религия - смешна и отвратителна, както и тяхното духовенство...
цитирай
11. grigorsimov - продължение на Надгробното слово на равина Райхорн
24.12.2011 20:59
12. Чрез подигравки и нападки срещу тях ще направим техните свещеници за посмешище, а тях-ната религия - смешна и отвратителна, както и тяхното духовенство, Тогава ние ще станем гос-подари и на техните души. Нашата привързаност към религията ни, нашето служене на Бога ще докаже превъзходството на нашата религия, превъзходството на нашите души.
13. Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички важни места и длъжности. Освен то-ва правим всичко възможно да снабдим гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите ни са в течение на всички наши интереси, а лекарите ни, влезли веднъж в някое се-мейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието на членовете му.
14. Преди всичко трябва да монополизираме възпитанието и просветата. Чрез тях ще разпрост-раним идеи, полезни за нас, и ще обработим детските мозъци да ни слушат и да ни служат.
15. Ако някой от нашите хора случайно попадне в ръцете на правосъдието (християнското), ние трябва да се разтичаме да му помогнем. Да му намерим толкова свидетели, колкото са му необ-ходими, за да го спасят от съдиите, докато самите ние станем съдии.
16. Монарсите на християнския свят, погълнати от амбиции и суетност, са обградени с лукс и правят излишни разходи за поддържането на многобройна армия. Ние трябва да им доставим всички необходими пари, които те така глупаво искат и харчат. По този начин ще ги държим вър-зани.
17. Нека не възпрепятстваме женитбата между наши мъже и християнски-момичета. Това ще позволи крака ни да стъпи и в най-затворените християнски кръгове. Ако наши дъщери се омъжат за гои, те ще ни бъдат не по-малко полезни, защото децата на една майка еврейка са наши.Нека поощряваме свободната любов, чрез която християнските жени ще разрушат един от принципите на тяхната религия.
18. През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономическия живот на омразните
цитирай
12. анонимен - продължение на Надгробното слово на равина Райхорн
24.12.2011 21:03
18. През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономичес-кия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала.
19. По наше решение трябва да пуснем в действие предварително замислената революция, коя-то, разрушавайки всички класи на християнството, ще превърне християните окончателно в наши роби. Така ще се изпълни обещанието на Бога, дадено на нашия народ.

Вижте и Послеписа, в следващия коментар!
цитирай
13. анонимен - Послепис, за Надгробното слово на равина Райхорн
24.12.2011 21:07
Сами ще се убедите в близостта между Протокола, намерен в джоба на евреина-болшевик; Манифеста на Кремьо и писмото-ферман на Царя на евреите (от Истамбул) от 1489 г., публикувано в списанието на Ротшилд. Интересно е как евреите са допуснали да бъде публикувано това писмо?...
Брой 195 от 21 октомври 1920 г. в-к „Ла вией Франс" публикува много важна констатация: „Съществува поразителна аналогия между Протоколите на циониските мъдреци и речта на равина Райхорн, произнесена през 1869 г. в Прага над гроба на великия равин Симеон-бен-Иехуда. Тази реч е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването й. Сенол, който завел Ритклиф да чуе надгробната реч, също бил убит малко по-късно в дуел. Основните идеи, изразени в речта, се срещат напълно развити в “Протоколите на ционските старейшини"!
В брой 214 от; 10 март 1921 г. в-к „Ла вией франс" публикува текста на надгробното слово, което е било отпечатано също и в сп. „Руското еврейство". Съвсем ясно е, че надгробното слово и Протоколите на ционските мъдреци имат един и същ източник. И едното и другото са пророчески и силата, която прави пророчествата им реалност, е успяла да превърне предреченото в обективна действителност. Тази реч е много важна, и поради това се спираме на всеки пасаж от нея, който е изпълнен досега. Няма никакво съмнение - на кого принадлежи силата, която безпокои и тревожи народите, създавайки световни конфликти, като в същото време прибира всички печалби. Безспорно е, че съществува Световен ционистки заговор, който вече е напълно разкрит.
цитирай
14. allvin - за анонимния
25.12.2011 00:08
Драги ми анонимко,ако беше си направил труда да се поразровиш малко назад из блога ми,щеше да видиш цял пост с надгробното слово на равина Райхорн,а също така и друг пост с антихристиянските цитатати от Талмуда и още няколко поста във връзка с тази дълга историческа причинно-следствена връзка относно еврейският ционизъм. Въпреки това,благодаря за грижите относно моето ограмотяване!!! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312499
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031