Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2012 16:03 - Новият световен ред. Автор: angelkolev
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2009 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ще използваме диалектиката на Хегел, за да изградим общество, в което държавата упражнява пълен контрол. Един нов световен ред, където държавата е неограничена, а свободата на индивида се състои единствено в сляпото подчинение на държавата.



 

"До края на този век 

ще бъде установено първото

в историята на човечеството световно

правителство. Единното световно

управление е неизбежно."

Папа Йоан Павел II

От книгата "Ключовете на тази кръв"

Малахи Мартин

"Ако не спреш тревожните си призиви ще те убием!"

Гласът на човек, който определи себе си като сатанист, прозвуча по телефона и изрече това, докато бях в ефир на живо в едно телевизионно студио в Салем, Орегон. Никога преди това не бях заплашван, така че не приех сериозно заканата.

Малко по-късно, около 22:30 часа, напуснах студиото. Запалих колата си и потеглих към първата пресечка. Медисън стрийт е слабо осветена улица, но все пак виждах блоковете и в двете посоки. Когато навлизах в пресечката зърнах за миг светлините от фаровете на огромен мотор. Той чакаше в тъмнината и като ме видя тръгна към мен. Беше пресметнал времето до секунда. Идваше насреща ми с висока скорост. Бях заслепен от ярката светлина на фаровете и оглушен от рева на мотора. Нямах и част от секундата, за да натисна спирачките или педала на газта. И изведнъж преминах пресечката. Пропусна ме на косъм.

Инженерите в телевизионната станция по-късно ми казаха: "Нямало е начин да те пропусне, спасил си се по чудо" Сега вярвам, че онази нощ Божията ръка беше застанала между нас.

Три дни по-късно, в пощенската кутия вкъщи се получи анонимно писмо. В него пишеше: "Ако не престанеш с тревожните си призиви, ще те убием. Няма земна сила, която може да ни попречи. Спри сега, докато още можеш."

Занесох писмото на жена си и двамата го прочетохме. Току-що бяхме отпразнували 42-та годишнина от сватбата си. "Скъпа, - казах аз - обичам те много, обичам и нашите синове, и снахите, и внуците ни. Какво да правя? Да се откажа ли?"

"Никога няма да се откажем!" - беше нейният отговор.

Тези, които заплашваха: "Ще те убием. Няма земна сила, която може да ни спре", не знаеха, че всъщност има една далеч по-могъща сила, която не е от този свят. И не разбираха, че моята защита е от високи места - много високи!

"Който живее под покрива на Всевишния, той ще пребъдва под сянката на Всемогъщия. Ще казвам за Господа: Той е прибежище мое и крепост моя, Бог мой, на Когото уповавам" (Пс.91:1-2).

Не знаеха, че имам солидна животозастрахователна полица, която ме защитава "за всички времена" (Йоан 3:16), че Централното разузнавателно управление бди над мен двадесет и четири часа в денонощието. Не, не правителственото ЦРУ, а небесното - Христовите безчетни ангели. "Защото ще заповяда на ангелите Си за теб да те пазят във всичките ти пътища" (Пс.91:11).

В началото, за един кратък момент се почувствах изплашен. И тогава в ума ми просветна едно от най-великите обещания на Словото - това, което преди доста време стана стихът на живота ми:

"Според усърдното ми очакване и надежда, че няма в нищо да се посрамя, но че както винаги, така и сега, ще възвелича Христос в тялото си - с пълно дръзновение, било чрез живот, или чрез смърт" (Филип. 1:20).

Страхът ме напусна и от този миг до днес Бог ме закриля. Имах възможност, чрез Неговата благодат, да остана страж на стената и да тръбя с чистия и ясен звук на бойна тръба. Сега целта ми е да следвам думите на Павел - великият апостол:

"Но не се скъпя за живота си, като че ли ми се свиди за него, в сравнение с това, да изкарам пътя си и служението, което приех от Господ Исус, да проповядвам благовестието на Божията благодат" (Деяния на апостолите 20:24) .

 

Предстоящият Нов световен ред (единно световно правителство)

Съществува план за въвеждане на Нов световен ред в Америка, който стремоглаво се движи напред със скоростта на бърз влак. "Нов световен ред" е тайният кодов израз за единно световно правителство.

Зад плана стоят мощни, глобални свръхсили, които неумолимо и безжалостно бързат да установят до 2000 година сл. Хр. единно световно управление на планетата Земя. Те вярват, че това е в кръга на възможностите им и напрягат мишци за финала. С този план и техните усилия ще се занимаем обстойно в тази книга.

 

Новият световен ред представен в резюме

Планът за Новия световен ред, представен накратко, е следният: Националните държави по земята предават своя национален суверенитет на една Централна световна власт. Цялата политическа, икономическа, военна и църковна сила на света преминава към един център, под чийто контрол попада и ядреното въоръжение на света. Този страшен господар са Обединените нации (ООН).

Ако американците позволят това да се случи, с Конституцията и Закона за правата ще бъде свършено завинаги. Личните оръжия на гражданите ще бъдат конфискувани и никога повече няма да бъдат върнати. Свободните граждани ще станат роби на едно свръх тоталитарно управление.

 

Световните ръководители призовават за Нов световен ред

За първ път в историята на Америка, президентът на Съединените щати, Джордж Хърбърт Уокър Буш, призовава за Нов световен ред по време на Персийската криза:

Намираме се в уникален и необичаен момент. Кризата в Персийския залив, с цялата сериозност на положението, ни предлага рядката възможност да се оттласнем рязко напред в историята и да се придвижим към ерата на сътрудничеството. Тези смутни времена могат да родят това, което е наша историческа цел - Новият световен ред... Стотици поколения преди нас са търсили трудния път към мира, докато войните са вилнеели и са осуетявали човешките усилия. Днес присъстваме на усилието да бъде роден Новият световен ред - един свят напълно различен от този, който познаваме.”

В навечерието на Войната в залива, генерал Брент Скоукрофт, съветник на президента по Националната сигурност, каза: "Предстои ни забележително събитие - раждането на Нов световен ред."

В своята книга "Ключовете на тази кръв", католическият свещеник  Малахи Мартин помества изявление на Папа Йоан Павел II:

"До края на този век (2000 г. сл. Хр.) ще бъде установено първото в историята на човечеството световно правителство... правителство, което ще има неограничената власт да решава основните въпроси на човешкото оцеляване".

Малахи Мартин говори за силите, които ни тласкат напред към това единно световно правителство. И добавя: "Единното световно управление е неизбежно." Ватикана горещо подкрепи тази книга.

В навечерието на Войната в залива сенатор Марк О. Хатфийлд писа до президента Буш:

Бих искал да съм сигурен, че Ви е известна пълната ми подкрепа към Вас и екипа от млади мъже и жени под Ваше разпореждане. Очаквам Новия световен ред и се присъединявам към Вас.”

Норман Къзинс заяви през 1985 година:

Световното управление наближава. Всъщност е неизбежно. Никакви доводи "за" или "против" не могат да променят този факт.”

Тази глава разглежда подробно плана за Новия световен ред. Нека първо проследим първоизточника му.

 

Първоизточникът

Началото е в Инголстат, Бавария с д-р Адам Вайсхаупт, професор по църковно право и ученик на Луцифер. Роден евреин, Вайсхаупт сменил религията си като приел католицизма, но после се отказал и от него. Отказал се и от сана си на йезуитски свещеник. Станал масон и практикувал магьосничество, като и в двете преуспял, и бил смятан за специалист. На 1 май 1776 година създал сектата на така наречените илюминати.

Целта му била да представи магьосничеството като човеколюбива кауза, да унищожи християнството и да го замени с Единно световно управление. "Мъжете на Ордена имат пред вид нас, когато говорят за седмото хилядолетие, в което една по-висша раса на хора-богове ще се грижи и ръководи планетата към златен век. Болшинството (от хората) са неподходящи - невежи и недостойни за божествеността. Те ще бъдат унищожени или доведени до положение на роби.”

Разказвайки за основаването на Ордена на илюминатите, Вайсхаупт споменава с насмешка как "подмамвал" "лековерните християни":

Най-чудесното нещо е как лутеранските и калвинистките богослови, принадлежащи към нашия Орден на илюминатите ("светли", "просветени" умове, бел на пр.) наистина вярват, че виждат в него истинското и искрено чувство на християнската религия. О, смъртни човече, има ли нещо, в което не си създаден да вярваш?”

Исус казва: "Да заблудят, ако е възможно и избраните" (Мат.24:24).

 

Илюминатите

Подобно на масонството и Ордена на илюминатите е дяволско движение, създадено да пази и развива древните окултни науки на вавилонските и древнокелтските жреци. Целта му е да унищожи християнството, да отмени националните правителства и да обедини народите в една световна свръхдържава начело с Луцифер. Орденът на илюминатите е причината за опустошителните събития в Европа по време на Френската революция, когато между два и пет милиона души са убити, а стотици хиляди от тях - умъртвени на гилотината. В края на 1770-те движението се прехвърля през Атлантическия океан и идва в Америка. (За да не отнеме много време, ще се спрем на нелегалните му действия тук, започвайки от 1913 година.)

 

Триъгълникът - тайният символ на илюминатите

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! Един от символите, който разбулва мистификациите, е триъгълникът. Той казва всичко. Това е символът на Новия световен ред.

Той изобразява идеята за единно световно управление, осъществявано под господството на Луцифер – този,  когото Библията разкрива като Сатана, "богът на този свят", "дяволът".

"И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в Книгата на живота на закланото Агне" (Откр. 13:8).

 

Съветът за международни отношения

Под натиска на полковник Мандел Хаус - един от много близките съветници на президента Уилсън - в 1913 г. в Америка влиза в сила Закона за Федералния резерв. Любопитно е, че Законът за Федералния резерв е прокаран по съкратената процедура и е ратифициран от Сената по време на коледната "ваканция". С него се основава Американската централна банка и се проправя пътя на Съвета за Международни Отношения (СМО). През 1922 година СМО е окончателно утвърден и се превръща в една от най-мощните институции в Америка. Тази частно притежавана организация е натоварена с външната политика на страната. Състои се от елитна група мъже и жени (само евреи), които заемат най-високите постове на властта в Съединените щати - в банковото дело, конгреса, образованието, военната област, медиите и дори църквата. СМО се финансира и контролира от мегабанкера Дейвид Рокфелер. Фамилията Рокфелер, както и тази на Ротшилд, са дълбоко посветени на каузата на франкмасонството. Масонството впрочем, е скритият катализатор на много от тайните организации на Новия ред, но за това ще стане дума по-късно. Финансовите империи на Ротшилд и Рокфелер са толкова огромни, че не подлежат на изчисление. (Ротшилд е силен в луциферовата доктрина.)

 

Някои "ключови" членове на Съвета за международни отношения

Членовете на Съвета са приблизително 2500 на брой. Имената на повечето са широко известни. Ето някои от "светилата":

1. Сайръс Ванс - стреми се да установи мир в Сомалия. Можете да го видите често по телевизията.

2. Пол Вьолкер - въведе новите пари. Виден член на СМО и бивш председател на борда на Федералния резерв.

3. Хенри Кисинджър - бивш държавен секретар в администрацията на Ричард Никсън.

4. Джордж Буш - масон 33-та степен.

5. Дейвид Рокфелер

6. Алан Грийнспан - понастоящем председател на Федералния резерв.

7. Рос Перо - не се появи изведнъж. Той беше подготвян, за да бъде "грабителят". Бъдете нащрек с Рос Перо -  мъжът, който казва, че ще промени системата ("нуждае се от поправка" - казва за нашата Конституция!) Той е сред защитниците на тезата за конфискация на оръжието.

8. Джеси Джаксън

9. Колин Пауъл       

10. Джералд Форд

11. Джими Картър

12. Бил Клинтън

13. Нют Гингрич

Много от известните медийни личности са членове на СМО - Дан Радър; Бил Мойърс; Тед Копъл; Ървинг Р. Ливайн; Барбара Уолтърс, Дейвид Бринкли, Том Брук; Джон Чансълър и Даян Сойър.

Членовете на СМО разполагат с власт в най-висшите кръгове на американското правителство. Задачата им е да установят единно световно правителство под тайното кодово название - Нов световен ред (или Глобализъм).

Един от тях, Ричард Гарднър, от Института за хуманитарни изследвания в Аспен, Колорадо, няма колебания относно целта. Той пише:

Сградата на Световния ред трябва да бъде изградена по-скоро от основата нагоре, отколкото от върха надолу... едно подривно движение, подкопаващо къс по къс националния суверенитет, ще постигне много повече отколкото едно старомодно нападение.”

Гарднър говори за "подкопаване" на законовите устои и суверенитета на нацията, която ние с вас обичаме и чието независимо знаме гордо приветстваме.

Суверенитетът на Съединените американски щати е поставен под въпрос. Контраадмирал Честър Уорд, бивш адвокат, генерал от военноморския флот, член на СМО в продължение на 16 години, заявява:

Идеята за сливането на американския суверенитет и национална независимост с едно общо всесилно световно правителство... тази жажда да се подчини суверенитета и независимостта на Америка е широко разпространена при повечето членове.

 

Тристранната комисия

Втората тайна организация - Тристранната комисия, основана през 1973 година от Дейвид Рокфелер, е разширение на СМО. Рокфелер избра за неин директор един професор от Колумбийския университет на име Збигнев Бжежински (и Бжежински, и всички останали са евреи), бивш съветник по сигурността на президента Картър. Тристранната комисия е изпълнителен орган на СМО. Състои се от 200 члена. От 1993 година в нея са представени дванадесет нации от Европа, Канада, Америка, Мексико и Япония. Заедно с Римския клуб и Тристранната комисия, т.н. Тристранна сфера - Съединените щати, Европа и Япония - са разделили планетата на десет геополитически региона. Съединените щати са област едно, Европа е област две и Япония е област три. Тези три области имат предназначението да бъдат силовия център на десетте глобални региона, тяхното единно, световно, транснационално правителство в Новия световен ред. Народите в тях, т. н. страни G8, ще са политическата и финансовата сила на света. Целта, която ги движи е, да превърнат Съединените щати в част от глобалната общност на нациите в Новия световен ред.

В своята книга "Без извинение", сенатор Бари Голдуотър пише:

Най-новият международен комплот на Дейвид Рокфелер... възнамерява да спомогне за мултинационалната консолидация на търговските и банковите интереси, като поеме контрола над политическото управление на Съединените щати.

Тристранната комисия е началната фаза на предсказаната от Библията единна политическа и икономическа световна система от последните дни. Това, което привържениците на Тристранната комисия се опитват да установят, скоро ще бъде директно контролирано от идващия световен лидер, самият Антихрист.

Нека изброя някои от имената, които ще разпознаете като членове на комисията: Джордж Буш, Збигнев Бжежински, Хенри Кисинджър, Дейвид Рокфелер, Брент Скоукрофт, Джими Картър, Сайръс Ванс, Джеси Джексън, Бил Клинтън и много други.

 

"Череп и кости" - Обществото на Йейлския университет

Една от най-мощните тайни организации, работеща за Новия ред, е рожба на Йейлския университет. Нейните членове са изключително влиятелни и заемат високопоставени позиции в света: Дейвид Рокфелер, Джордж Буш, Уилиям Бъкли, генерал Брент Скоукрофт, Авърил Хариман и др.

Антъни Сътън, преподавател в Странфордския университет, написа книгата "Тайното основаване на Америка - въведение в Ордена "Череп и кости." Обществото "Череп и кости" е съсредоточено в Йейлския университет. Всяка година избират петнадесет от завършилите университета, за да ги въведат със специален ритуал в Обществото. Те лягат в ковчег и заобиколени от нацистки пречупени кръстове - вечният знак на вавилонския бог на слънцето - пият кръв от човешки череп. След това се изправят като преродени хора-богове. Ще обобщя книгата от 280 страници с едно изречение:

Ще използваме диалектиката на Хегел, за да изградим общество, в което държавата упражнява пълен контрол... Един нов световен ред, където държавата е неограничена и свободата на индивида се състои единствено в сляпото подчинение на държавата.”

Може ли да бъде казано нещо по-точно за световната окултна социалистическа диктатура?

Съгласно правилата на "Череп и кости" клетвата, която неговите членове полагат, има предимство пред всяка друга клетва и може да ги освободи от всяко друго задължение (фалшивите клетви са присъщи само на юдейската религия) - дори това - да се пази, защитава и поддържа Конституцията на Съединените американски щати. Като член на "Череп и кости" Джордж Буш се е клел в това!

 

Билдербергите

Друга подобна тайна организация е тази на Билдербергите от Европа - "Четвъртият Райх на свръхбогатите" - мощна група от 100 мъже и жени в Европа и Съединените щати. Тя е в съюз със СМО. Някои от американските членове са: Хенри Кисинджър, Збигнев Бжежински, Дейвид Рокфелер, Робърт Макнамара, Джералд Форд, Уилям Бъкли и Катарин Греъм, главен редактор на Washington Post.

Те са могъщи. Те са невероятно могъщи. Групата "Билдерберг" е в основата на замисъла за обединяването на европейските държави в Европейска (еврейска) общност. Всъщност, това е катализаторът за изпълнение на пророчеството за световната империя от последните дни - възобновената Римска империя.

Някои от тези, които посещават тайните сбирки на билдербергите в Европа са: лондонският магнат Едмънд Ротшилд, човекът който контролира почти целия нефт в западния свят и установи световния златен стандарт. Той е дълбоко въвлечен в луциферовата доктрина на илюминатите и масоните, Хелмут Кол от Германия, холандският принц Бернхард, принцът на Великобритания Чарлс, придружителят му Лойд Бентсън, Джералд Форд и Уилям Бъкли от Съединените щати.

 

Бил Клинтън - лидерът, подготвян от елита на Новия световен ред (както и следващите президенти, вкл. Барак Обама - Етиопски евреин - негроид)

В средата на 1992 година билдербергите имат свръхсекретна среща в Германия, в планината Шварцвалд. Дейвид Рокфелер е основният говорител. Ето текста на встъпителните му думи:

Ние сме благодарни на New York Times, Washington Post, Time Magazine и на много други печатни органи, чиито ръководители присъстват на нашите срещи и вече почти четиридесет години уважават нашата дискретност.”

Преводът е: "Благодаря ви за четиридесетгодишното прикритие." Лявото крило на илюминатите изглежда няма нищо общо с образите си в пресата и това се крие от американския народ.

Очевидно задачата, с която "гуру"-то на билдербергите в Америка - Дейвид Рокфелер - е натоварил въпросните вестници и списания е да скрият от обществото плана за унищожаване суверенитета на Съединените щати и суспендиране на Конституцията и Закона за правата.

В същото време, за да се изпълни този план, от Америка е поканен млад мъж, който в течение на двадесет години е подготвян от отбраното общество на Новия световен ред: - мъж, тясно свързан с Джордж Макгъвърн (г-н Макгъвърн е в борда на ACLU - организация, която си е поставила за цел да изтрие името на Бога от живота на всички американци).

Той е стипендиант на Роудс - фонд, учреден в Оксфордския университет с цел да подготвя изтъкнати млади мъже от Англия и Америка за ръководители на предстоящия Нов световен ред. Един изследовател - специалист по Новия световен ред - описва фонда като приемник на организацията на илюминатите.

Нашият стипендиант посещава университета в Джорджтаун, йезуитско училище, където негов професор и възпитател е Каръл Куигли, един от главните идеолози на Новия световен ред. После се мести в Йейлския университет - вътрешната база и основният център за обучение на тайната организация "Череп и кости".

Там, на една свръхсекретна среща на билдербергите в Баден, Германия, той бил проверен и проучен. Издържал победоносно проверката. Това е мъжът, който на 20 януари, 1993 година сложи ръка на Библията и тържествено се закле, като наш президент, да поддържа, пази и защитава конституцията на Съединените американски щати. Говорим за Бил Клинтън.

Но преди да продължим с него и семейството му, нека кажем няколко думи за един от близките му съратници.

 

"Земя в критично положение" Ал Гор - "Защитникът" на околната среда

Вице-президентът Ал Гор писа в своята книга: "Земя в критично положение":

В основата на нашето религиозно наследство откриваме едно единствено божество - богинята-майка Земя, първоизточник на всеки живот.”

Култът към богинята майка-Земя е изповядван в древната вавилонска религия. Гражданите на Вавилон са се кланяли на "майката Земя", чието сатанинско число било 666. Дали нашият вице-президент не иска да каже, че източните религии са нашето религиозно наследство? И апелира да ги следваме?

Всички хора носят в себе си бог. Всеки човек е бог, тъй като творението е бог. Природата в своята пълнота е бог.”

Той е възприел лъжата от Едемската градина, описана в Римл.1:23:

Те, които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века.”

Той заявява, че фундаменталните християни, които проповядват библейските пророчества са "еретици". Изглежда, той казва за нас, че сме еретици?

Като американски сенатор, той ръководеше американската делегация на конференцията в Рио през 1992 година, зад която стоеше с цялата си мощ движението "Ню Ейдж".

Този велик сенатор пише за богинята-майка и призовава американците да вярват в религии, които учат, че ние еволюираме в богове и чрез прераждане никога няма да умрем.

Г-н Гор е за гейовете, за абортите и за религията на майката Земя. На 7 март, 1995 година по кабелната телевизия CBN беше обявено, че той и съпругата му наскоро приели в дома си 150 хомосексуалисти.

 

Стипендията Роудс

 

Стипендията Роудс е основана от Сесил Роудс като част от плана му за световно господство. Както казахме преди малко, фондът е предназначен за обучение на млади мъже - каймакът на интелектуалците в Америка и Великобритания, на които се втълпява, че са избрани за ръководители на предстоящия Нов световен ред.

Фриц Спрингмайър в книгата си "Бъдете мъдри като змиите" разкрива, че стипендията Роудс е стъпка към въвеждане в тайното общество на илюминатите.

Днес президентът на Съединените щати и всички членове на неговия кабинет са или членове на Съвета за международни отношения и Тристранната комисия, или стипендианти на Роудс. Президентът е всичко това - член на СМО и ТК, стипендиант на Роудс и масон (въведен в масонството през De Molay, Международната зала на славата, 1988).

През юни 1993 година в радиопрограмата "Ръш Лимбо", която се излъчва от 600 станции по цялото крайбрежие, беше съобщено, че Хилари Родъм Клинтън общува с мъртвия дух на Елеонора Рузвелт. Това е връзка с демони, които измамно приемат външността на важни починали личности. Божието Слово ни предупреждава в Левит 20:6:

И ако човек, който се отнесе към запитвачите на зли духове... Аз ще насоча лицето Си и ще го изтребя изсред людете му.”

 

Президентът и "Новите значими политики"

Следващото разкритие за двойката Клинтън-Родъм идва от британската преса  -  Sunday Telegraph, 20 юни 1993 година. Заглавието е: "Белият дом хваща култова треска". Подзаглавието е: "Гуруто на Бил и Хилари, с типичната за евреите шапчица, проповядва Мойсей, примесен с Маркс. Под тази доста дълга статия стои името на автора - Амброз-Еванс-Причард от Вашингтон, D.C. Ето началото й:

Нещата започват да се проясняват. Президентът и първата дама на Съединените щати са последователи на ексцентричен култ, еврейска ерес, примес от Стария Завет."

Не бива да подценяваме разкритията в тази статия, особено като имаме предвид какво разбираме от тях за миналото на нашите първи личности. Затова цитирам текста подробно. Ето някои от тезите на г-н Еванс-Причард.

Усещахме, че нещо не е наред още през април, когато Хилари Клинтън се отклони от закона за здравеопазването и започна да призовава за "нови значими политики" и духовно оживление, които да излекуват "сънната болест на душата", измъчваща Америка. Но сега научаваме, че през последните пет години и двамата - тя и съпругът й - са черпели философското си вдъхновение от Тикун - еврейско ляво списание със съмнителна репутация.”

Тикунистите (списанието има около 40000 абоната) се събират в компании по домовете в цялата страна. Веднъж месечно те организират Тикун-салон, където се гощават с вегетариански ястия и дискутират задълбочено политически теми. Може да пият, но не пушат.

Ето откъде Бил Клинтън е възприел термина "Нов Завет", чието трудно определимо богохулство така обърква мнозина религиозни водачи. Г-н Еванс-Причард продължава:

Редакторът на Тикун - Майкъл Лърнър, по нищо не прилича на главен гуру в Белия дом. Той е раздърпан, закръглен мъж около петдесетте, изпълнен с действено еврейско обаяние - носи типичната еврейска шапчица с мъниста и пристъпва тромаво.”

Беше като гръм от ясно небе, когато през 1988 година Бил Клинтън му написа писмо, в което заяви: "Вие ми помогнахте да изясня мисленето си.  Хилари повярва малко по-късно, но затова пък сега е страстен привърженик на плана на Тикун да "феминизира" Америка и да постигне "Нов Завет" посредством примера на смяната. (Ако не знаете какво означава това, аз също не знам.)”

Колкото до миналото на г-н Лърнър, ето какво откриваме там: В началото на 1970-те, като младши професор, той ръководи Сиатълския фронт за освобождение, една ултра-лява организация, определена от държавния министър на правосъдието като “фашистка и нацистка”. Неговите многобройни авантюри в крайна сметка водят до обвинение в насилствено нападение на федералната сграда на окръжния съвет в Сиатъл.

Ранните му връзки включват незаконен "брак" с една от неговите студентки, от която има дете. Сватбената торта от въпросната "церемония" била украсена с думите "Разбита моногамия".

Според Тикун, крахът на семейството като институция и огромните трудности, с които хората установяват и поддържат помежду си връзки, се коренят в психодинамиката на капиталистическия пазар.

Списанието предлага миш-маш от религия и леви политически възгледи. То поощрява еврейския вариант на "освобождаваща теология" - католико-марксистки хибрид, възприет от партизанските свещеници в Латинска Америка. Думата "тикун" означава да "поправя, ремонтирам, преобразя света." Привържениците му се вдъхновяват от ръкописа Зохар, късна средновековна творба, която приема като факт изначалното съвършенство на човека. Ортодоксалните равини я разглеждат като ерес и отклонение от доктрината за първородния грях”.

Всъщност, за тесен кръг от завършилите училището по право в Йейл и обърканите им приятели, патоса на тикунската мания се изчерпва с кризата на средната възраст и невротичното търсене на смисъла на живота. Без посока в културно отношение, те се опитват да създадат нова религия за себе си, отхвърляща кумирите на съвременния живот - късче екология тук, късче психо-бръщолевене там - един култ без вяра, без Бог, без ясна цел – търсене, обречено на провал.

На какво ни учи президентската двойка - баптист и методистка, потънали до гуша в ересите на други религии? Те нямат чувство за идентичност, нито морални опори, нито корени.

Както споменах по-горе, тези неща от живота на президентската двойка Клинтън/Родъм, трябва да станат публично достояние. Те ни помагат да разберем това, което до този момент за мнозина беше необяснимо - тяхното поведение, или защо правят това, което правят.

Като вземем предвид факта, че кабинетът действа вече почти девет месеца, неговата политика поражда едно все по-натрапчиво усещане. Най-добре можем да го обобщим с думите "те не са като нас." Всъщност, без да използват този израз (това е по-скоро чувство, отколкото забележка), болшинството американци, независимо от възрастта или политическата си принадлежност, започват да чувстват, че нещо в това управление не е наред.

Ето го и основния проблем. Бил Клинтън и Хилари Родъм не споделят нашите вярвания и не представят нашата култура. Всъщност те представят с изключителна настойчивост тъкмо културата на нашите противници - проповедите на Майкъл Лърнър, хвърлящи предизвикателство в лицето на християнската цивилизация. Не става въпрос само за марксистката икономика или за разрешената свободна любов. Става въпрос за тъмна сила, която предизвиква и поставя под въпрос същностните принципи и ценности на нашата цивилизация.

Как могат тези хора да говорят за "запазване на семейството" и след това да предлагат всевъзможни ходове и средства, за да подкопаят основите на същото това семейство?

Как могат тези хора да говорят за "защита на децата", когато тяхната политика и предлаганите от тях програми, в крайна сметка оставят съдбата на нашите деца в ръцете на държавата, а в някои случаи - и в ръцете на девианти, като Роберта Ахтенберг?

Как могат тези хора да говорят за "създаване на силна Америка", когато всички действия на тяхното управление са предназначени да отслабят онези, които могат най-добре да осигурят тази сила - средната класа?

И накрая, как могат тези хора да говорят за "ръководната роля на Запада", когато в самата си основа техните вярвания противоречат на "идеята" за "Запада", така както тя е развита от философи и богослови и която прави от "Запада" това, което той е всъщност - една цивилизация, основана на християнския морал?...

В течение на тридесет години правих изследвания, писах и говорих по въпросите и предизвикателствата, пред които е изправен нашият свят, страната ни и ние самите, и стигнах до убеждението, че за един нормален човек, най-трудното нещо на света е да приеме, че сред нас има хора, които съзнателно и от все сърце избират да вършат зло. Под "избират да вършат зло", нямам предвид битката за оцеляване, която е в основата на лошите постъпки, нито дори развитието на това, което наричаме безнравствена съвест. Имам предвид нещо много по-страшно: предварително обмислена зла умисъл - воля, която по самата си природа е съзнателно благоразположена към зло. (Спомнете си или потърсете думите н Христос: "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да вършите, а той беше човекоубиец от самото начало и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма, защото е лъжец и прародител на лъжата". Г.С. )

Да се изправят пред тази непоносима истина е нещо, което повечето от хората избягват - прекалено е ужасно за размишление.

Но докато вие все пак, замислено изследвате тази ужасяваща възможност, нека насоча вниманието ви към още един последен детайл. Макар и да има хора, които съзнателно и с предварително намерение избират злото, много малко са тези от тях, които имат необходимите средства да разрушат живота, собствеността или социалната среда на милиони хора. Само държавните глави имат тази власт. И примерите за подобно опустошение изобилстват тъкмо в историята на управлението на държавните глави от 20-ти век. Помислете върху това, докато наблюдавате политиката, провеждана от двойката Клинтън-Родъм.

В тази глава изброихме шест тайни глобални организации, които неумолимо и неотстъпно тласкат всички народи по света към подготвяния от тях Нов световен ред (Единно световно управление - световен Архипелаг ГУЛАГ). Но зад кулисите има една скрита, нелегална мегасила, която направлява и организира всичко това - една тайна (юдейска) аристокрация, мощен елит - "четвъртият райх на свръхбогатите". Те предпочитат да бъдат известни просто като "братството" или "Орденът".

Книгата на д-р Джон Колман "300-те мъже, които управляват света" разказва за властта на 300-те най-богати мъже в света. Но има една още по-малка група - мощният елит на тринадесетте стари фамилии (Юдейският Синедрион1 Г.С.), които контролират богатството на планетата, а заедно с него и властта над нея.

 

Тринадесетте мъже, които управляват света

Това са мега банкери от международен мащаб, които управляват огромни банкови династии и свръхвлиятелни корпорации и председателстват заседанията на мощни финансови институции. Предпочитат анонимността и се афишират просто като Братството. Това е силата, която стои зад европейските Билдерберги, Съвета за международни отношения, Тристранната комисия, Обществото "Череп и кости" , Римския клуб и т. н. Те създават царе и рушат нации. Обединеното им богатство е зашеметяващо. Те контролират най-големите банки на земята и ръководят гигантски корпоративни империи. "Орденът" е гигантско змиевидно чудовище, чийто основен приоритет, мисия и задача е въвеждането на Новия световен ред.

Не съм първият, който говори за това. Уинстън Чърчил в своите мемоари пише за Ордена. Удроу Уилсън също знаеше за него. Ето думите му:

Когато навлязох в политиката и си спечелих доверието на някои от най-великите мъже на Съединените щати в областта на търговията и производството, много от тях започнаха да споделят възгледите си насаме с мен. Разбрах, че се страхуват от някого и нещо. Те знаеха, че някъде има една сила, толкова организирана, толкова неуловима, толкова бдителна, толкова всеобхватна и цялостна, толкова убедителна, че по-добре да не говорят на висок глас, когато я осъждат”.

А ето и какво пише Уинстън Чърчил за тази глобална тайна организация:

От Спартак - (Вайсхаупт, основателят на илюминатите, използва името Спартак като тайно кодово название) - до Карл Маркс... разпространената по цял свят конспирация за премахването на цивилизацията и преустройството на обществото... непрекъснато набира сили. Това е източникът на всички подривни движения през 19-ти век и днес, най-сетне, тази група от необикновени личности от подземния свят в големите градове на Европа и Америка държи във властта си руския народ и е безспорният господар на тази огромна империя.”

Феликс Франкфуртер, бивш член на Върховния съд на САЩ, пише:

Не можем дори да си представим размаха на работата на Ордена в Америка и размера на въвличането на страната в неговите планове. Те са безпрецедентни. Истинските управници във Вашингтон са невидими и упражняват властта зад кулисите”.

На 23 февруари 1954 година, американският сенатор Уилям Дженър предупреди всички американци:

Външно имаме едно конституционно управление, но всъщност нашето правителство и политическата ни система са ръководени от друга организация, представляваща различна форма на управление: един бюрократичен елит, който смята, че Конституцията ни е остаряла... всички странни събития във външно-политическите споразумения сочат към тази група, която действа, за да ни накара да удовлетворяваме техните желания.

 

Шестте глобални цели

Тези мъже притежават власт - невероятна власт!!! Подобно на Адолф Хитлер в Main Kampf, те са заявили предварително своя дневен ред (Тук авторът греши или манипулира, защото Хитлер наистина е казал и написал какво цели и как ще го постигне, докато юдеите, управляващи цял легион тайни и явни организации, като Илюминати, никога не казват открито истинските си цели, защото целитете им са сатанински и те самите са абсолютни сатанисти! Г.С.). Той има глобален характер и се гради върху шест основни цели, които вече са ни известни. Когато след малко и вие ги прочетете, ще бъдете удивени колко точно тези цели следват сценария, написан от Божия Дух със смайваща прецизност в Библията, преди почти 2000 години.

ЦЕЛ № 1: Да се основе нов международен икономически ред под прякото ръководство на най-високите нива на Ордена -  нива, които са извън процеса на политическите избори и не подлежат на демократичен контрол от страна на обществото.

ЦЕЛ № 2: Да се основе това, което ще бъде провъзгласено за единно световно демократично правителство и което Орденът ще контролира задкулисно.

ЦЕЛ № 3: Да бъдат завладяни и подчинени икономически, финансово и духовно двете свръхсили - Съединените американски щати и Русия, позната преди като Съюз на съветските социалистически републики (СССР). Целта е Америка да бъде поставена на колене чрез масова депресия. Тогава от хаоса и паниката, американският народ ще умолява за Нов световен ред.

ЦЕЛ № 4: Да бъде способствано за предстоящото обединение на европейските държави като доминираща нация в обединеното единно световно управление.

ЦЕЛ № 5: Да се избере върховен световен ръководител, който да председателства Новото обединено единно световно правителство.

ЦЕЛ № 6: Да се основе единна световна религия, която да обедини всички световни религии, култове, религиозни групи и духовни вярвания под ръководството на върховен папа, духовния еквивалент на върховния световен водач.

Тези глобални цели изграждат един план. Неговите създатели го наричат "Планът". Това са 10000 блестящи диаманта на заблудата - замисъл с такива огромни размери и основан на такава хитрост, че е почти невъзможно да бъде схванат от нечий ум.

През 1945 авторите му правят една гигантска стъпка - качествен скок. Те замислят и създават ООН. Това е структурната рамка, чрез която смятат да осъществят плана си за единно световно управление.

В течение на следващите петдесет години - 1945-1995 - те неотклонно, внимателно и постепенно изграждат нужната им инфраструктура - тяхната превъзнесена "Вавилонска кула". Тайното братство на Ордена вярва, че сбъдването на този мит е в кръга на възможностите им. Крайните цели? - нов световен ред, единно световно управление, световен съд, (юдейска) федерация Земя (и юдейски Световен цар - антихрист).

   Събитията неоспоримо доказват: американското правителство и най-високите ешелони на властта в Америка сега са в ръцете на клика, чиято цел е да предаде суверенитета на нацията на една световна централна власт. Ако ние, американците, не осъзнаем това възможно най-скоро, ще извършим непоправима грешка. Капанът на единното световно управление ще щракне.

..............

Прочетете още:
– Словото на равина Райхорн, от 1859 г.;
– Тайните протоколи на ционските старейшини (мъдреци), станали известни в края на 19-ти век;
– Прогнозата на Дълес, директорът на ЦРУ, от 1945 г."
– "Знаменитата реч на равина Рабинович", произнесена 1952 г., и още много документи от по-старо и по-ново време!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315312
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031