Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2012 23:24 - ПРИБЛИЖАВАЩАТА ВОЙНА - Преди възцаряването на антихриста
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3264 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Хенри Кисинджър: Трябва да си глух, за да не чуваш барабаните на войната

Съединените щати ще минимизират Китай и Русия и последният гвоздей в техния гроб ще бъде Иран, който, разбира се, е главна цел на Израел. Ние позволихме на Китай да увеличи своята военна мощ, дадохме време на Русия, щото да се оправи от съветизацията си, съдадохме им едно измамно усещане за превъзходство, но всичко това още по-бързо ще ги доведе до гибел. Ние сме като един отличен стрелец, който не се нуждае от избор на оръжие, подобно на новобранеца, и когато те се опитат, ние ще им направим „банг-банг”.
Приближаващата война ще бъде така сериозна, щото само една свръхдържава да може да спечели, и това ще сме ние (- евреите). Ето защо ЕС припряно се стремят да сформират своя свръхдържава, защото те знаят какво иде, и за да оцелее, на Европа ще се наложи да бъде едно цялостно сплотено господарство. Тази неотложност на мен ми говори, че те добре знаят какво да очакват от нас. О, как съм мечтал за този възхитителен момент...”

„Ако сте обикновен човек, вие може да се подготвите за войната, придвижвайки се в селски район, но сте длъжни да вземете и оръжие със себе си, тъй като навсякъде ще бродят орди от гладуващи. Дори и елита, макар да имат собствени убежища и приюти за специалисти, ще трябва да бъдат внимателни по време на войната, както самите редови граждани, тъй като техните убежища също ще са под заплаха.”

„Ние говорим на нашите военни, че на нас ще ни се наложи да превземем седем блозкоизточни страни заради ресурси, и те на практика почти изпълниха своята задача. Вие знаете какво е мнението ми за нашите военни, но аз трябва да кажа, че те изпълняваха заповедите този път с излишно усърдие. Това все пак е последното стъпало, тъй като Иран действително нарушава баланса. Колко дълго Китай и Русия ще стоят и гледат как Америка ги ограбва? Великата руска мечка и Китайският дракон ще бъдат принудени да се пробудят от дълбокия си сън, но в същото това време Израел е длъжен да се бори с всички сили, така щото да убие колкото се може повече араби. Колко точно – колкото успее.
Надявам се, ако всичко мине добре, половината от Близкия изток да стане израелски. Нашата младеж през последното десетилетие и преди това се обучаваше в компютърни игри, които отразяват именно това, което иде в близко бъдеще с интелектуалното му програмиране. Нашите младежи, в САЩ и на Запад, са готови, защото са вече програмирани да бъдат добри войници и когато им заповядат да излязат на улицата да се борят с тези откачени китайци и руснаци - те ще се подчиняват на заповедите. От пепелта ние ще построим ново общество и в него ще остане само една свръхдържава и това ще бъде глобалното (еврейско - сатанинско) правителство, което ще спечели. Не забравяйте, че Съединените щати разполагат с най-доброто оръжие, което няма никой друг народ, и ние ще покажем това оръжие на света, когато настъпи нужното време.”
.................................

ПРАВОСЛАВНИ ПРОРОЧЕСТВА


Пророчества на Отец Христофор (1905-1996) от град Тула, Русия

Преди възцаряването на антихриста

„Всички признаци за пришествието на антихриста са налице, и затова трябва всеки да внимава да не се прелъсти, да не бъде измамен. Та нали за да приеме човек антихриста и неговия печат, трябва умът му да се помрачи, да мисли само за земните интереси, да се уподоби човекът на скот. Свободата прави грешниците свободни в греха. Ще дойде време, ще настане свобода, и вие ще видите какво е това.....
Ще дойде време, когато ще има глад, страшен глад. Хората в своите квартири ще умират от глад. Ще се търкалят трупове. Няма да има вода, електричество, нищо няма да има. А които имат къщичка, ще се прехранват от земята, Господ ще ги храни. Старайте се да се махнете от големите градове, не оставайте в градовете. Купувайте земя, къщичка, и веднага копайте кладенец, да имате водичка. Садете върба. Ще дойде време, ще бъде страшна суша, всички реки, езера ще изсъхнат и ледовете на север ще се стопят. Планините ще изменят своите места. Тогава, който е посадил върбичка, под нея ще има винаги мокра земя. Вие тогава ще се помолите на Господа, ще вземете малко земичка, ще се прекръстите и ще я изядете и ето, това ще ви бъде хляб и вода.....”


„Преди възцаряването на антихриста всичко ще бъде електронно, ще дават на всички номерчета, пластични карти и парите няма да ги има...
Не дай Боже да се доживее до антихриста. Не дай Боже, човек да го види. Когато ще го показват по телевизията, той ще се покаже много красив, толкова красив, че дори вярващ човек на някакъв миг ще помисли: “Какъв красив мъж”. Тогава, на този, който помисли така, той ще каже: “Ти си мой, нали ти харесах”. Това е много опасно. Не дай Боже, човек да го види.....
Ще дават нови паспорти, пластични карти, печати антихристови – нищо не вземайте. Всичко това е антихристово. Отначало ще ви засипят с хартии, номера, електронни номера, а после ще бъде печата. В номерата цифрите ще бъдат смесени, за да не разберат хората, че това е “666”. Ще засипят хората с хартии, за да свикнат. Няма да слагат направо печата, защото никой няма да го приеме, веднага ще разберат. А тези хартии отнемат ума и хората ще приемат печата.....
Ще има 8-ми Събор, който ще бъде нечестив. Седем Събора е имало православни, а осмият ще бъде нечестив.....
Москва ще изгори за няколко часа. Щом чуете, че събират вярващите и ги извозват на заточение, не се крийте, кажете: “И аз съм вярващ, вземете и мен”. Щом изведат вярващите, Москва ще изгори. Ще има война. Пръв ще нападне Китай, след това другите страни, и ще бъде каша. Ще има голямо кръвопролитие, а после ще включат и атома. От 100 града ще останат 7, от 100 души – 7.”


............................................................
http://stahlhelm-wse.narod.ru/KisingerBG.html

от Cremer Patric a href="mailto:gtpreussen@yandex.com" target="_blank">gtpreussen@yandex.com




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357966
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930