Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2012 12:44 - Учени лекуват рака, но никой не го забелязва! Автор: samvoin Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2470 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Канадски изследователи са открили просто лекарство срещу рака, но на големите фармацевтични компании не се интересуват.

Изследователи от университета на Алберта в Едмънтън, Канада, лекуват рак, но в новините по телевизията, почти не е било осветено. Това е една проста техника, която използва прости лекарства. Методът използва dichloroacetate, който в момента се използва за лечение на метаболитни нарушения. Освен това, няма странични ефекти или дългосрочни последици.
 

image

Това лекарство не изисква патент, така че всеки може да го използва и е евтино, без да се използват скъпите лекарства срещу рак, които са създадени от големите фармацевтични компании.

Канадските учени са изпитали dihloratsetat върху човешките клетки. Препаратът убил раковите клетки в белия дроб, на гърдата и мозъка, но не се отразил на общото здраве. Наркотикът е тестван върху плъхове с тежки форми на рак, техните ракови клетки намалявали, когато те започнали да пият вода с dihloratsetat. Препаратът е широко достъпен, техниката за използване е лесна, и затова не се интересуват големите фармацевтични компании?  А защо  медиите не се интересуват от това откритие ? (Защото и медиите, и фармацевтичните компанни са собственост на световния юдейски Кагал)

В човешкото тяло има естествени анти-ракови клетки, митохондриите, но за да ​​започнат да действат, те трябва да бъдат "подтикнати". Учените смятат, че клетките на митохондриите са повредени и затова са неефективни срещу рака. Така че вместо това, те са се концентрирали върху гликолизата, която е по-малко ефективни и по-опустошителна за тялото. В борбата срещу рака, производителите разчитат на метода на гликолизата. Но методът с използването на дихлорацетата се основава на митохондриите.  Дихлорацетатът "събужда" клетките, които започват да се борят с раковите клетки.

Фармацевтичните компании не инвестират в тези проучвания, защото методът не може да бъде патентован, а без свидетелство те не могат да правят пари, както правят сега с патентованото си лечение на СПИН.

Тази статия има за цел да даде на публиката знание за това проучване, с надеждата, че някои независими компании или малки стартиращи такива, да заемат тази идея и започват да произвеждат лекарството, тъй като големите компании, дълго време няма да обърнат внимание на това. (За съжаление, вече няма независими фармацевтични компании, а и да има, няма да им се издаде разрешение за клинично ползване на "съмнително" "неизпитано" и "недоказано" лекарство!!)

Източник




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28372727
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930