Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2012 11:26 - "Холокоста" - една огромна заблуда! Автор: dimenzed
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4072 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нови разсекретени германски архиви на Международният Червен кръст показват, че Хитлер и идеологията на Национал-Социалистическа Германия, никога не са провеждали политика на целенасочено масово избиване на евреи. Пропагандата за жестокостите на врага по време на войната - един много стар трик, изтъркан и нефункциониращ. А кой е врага - винаги по-силния, Германия. През Първата световна война обвиняваха немците, че изяждали белгийски деца или пък ги подхвърляли във въздуха и след това ги пронизвали с щиковете си. За да придадат допълнителна експресивност на историята британците добавиха твърдението, че съществували немски фабрики, в които в последствие се извличал глицерин от труповете на децата. Тогава обаче все още съществуваше думата „съвест”, ето защо след края на войната британският министър се извини на немската държава, като обясни че целта на злословието е била единствено военна пропаганда.
След Втората световна война обаче, такива извинения не бяха поднесени. Нещо повече - с всяка изминала година обвиненията срещу Хитлеровия режим се засилват, а истината се измива с времето, насилствено се изличава.



image



Документ на Червения кръст от 1979 г.



image



Документ на Международната организация на Червения кръст във ФРГ от 1984 г., който изнася доказаните данни за жертвите на германските концентрационни лагери. Техният общ брой е 282 077 души. Само в Аушвиц (Освиенцим) са загинали 53 606 души. Огромната част от тези хора са загинали заради недостатъчна лекарска намеса, плъзването на епидемии и болести като Възвратен Тиф. Никой не е загинал от кремиране или обгазяване с газ "Циклон Б" - анти-паразитен. Не всички от лагерниците са били евреи.
Тук е много важно да се уточни, че в концлагерите действително са затваряни политически опасни лица, престъпници терористи, заради подривна дейност, най-често комунисти, а в това число много от тях евреи. Тези лица, по нищо не се различават от същата онази престъпна комунистическа пасмина, която на черната дата 16 април 1925 г. извършват атентата в църквата "Света Неделя" в София, при който загиват стотици невинни българи.




Гласувай:
6



1. mmmmmmmmm - Нов прочит
30.01.2012 15:59
на историята....
Сериозно ме замисли,защото има логика!!!
цитирай
2. milady - az sam s vas ....
30.01.2012 20:42
Az rabotia v GEREMANIA , poznaivam ezika dobre..I kato razkazvam , kakvo 4eta tuk ot vashia Blog.Tezi moite xora sa inteligenti, Herr Scheibe e Doctor na istori4eskite nauki..I te sa taka zombirani, 4e me glkedat kato ´neadekvatna..Xorata tuk sa potiskani s godini..i manipulirani..ot Presa, tV i pro4iee. ...Pozdravi za vashite svedenia..S uvajenie JULIA :))
цитирай
3. samvoin - Прегледай се, че главата не те сл. . . ...
15.02.2012 15:32
До всички български патриоти в блог.бг!

Изритайте талмудо - хазарската гнида - dimenzed, това е другия ник на еврейна от Бургас - Мартин Странджански, когото всички виждате какво представлява, в посочените линкове тук!
"Александър Сдорф" е другия ник, макар че те са една еврейска провокаторска интернет - групичка, с още един - Калоян от Перник, под ник "монархиста" тук.
Не допускайте тези провокатори да замърсяват интернет - пространството ви!
Подавайте сигнали за техните обиди навсякъде!

Вижте истеричното ЛС, на гнидата, когато изобличих същността на нейната истинска самоличност, относно другия блог - на Мартин Странджански, който е направила:

Прегледай се, че главата не те сл...
Прегледай се, че главата не те слуша, хомосексуалистка отрепко!

Изпратено: 14:19 От: dimenzed
Изтрий | Отговор

Хахахахаха....
Всички знаят, че в Израел хомосексуализма е "национална ценност", след като при крайно - десен режим, има излъчвани и без всякаква обществена съпротива провеждани гей - паради.
Доживях тези гниди, да наричат мен "хомосексуалист".
Дано имат смелостта някой ден, ако ги напипам случайно на живо, което да бъдат сигурни, че не е толкова трудно за мен - да ми го повторят...;)
Впрочем, време е службите или лудницата, да си свършат работата, защото искам да им напомня, един такъв престъпник който се изкарва сега сам "психичноболен" какво направи в Норвегия, пак с такива "политически възгледи", а други двама негови съидейници направиха същото в Беларус, но сега ще получат адекватно наказание там, защото Беларус не е Норвегия и там ционски или тамплиерски терористи, не виреят дълго живи...;)
цитирай
4. germantiger - ...
28.02.2012 10:43
Самвойн излишно се вълнуваш и пишеш абсурди!

Dimenzed не е гнида, нито пък ахазарска итн - няма да коментирам останалото.

Запази "добрия тон" и коментирай нечия личност на лс.

Спама под темата и излишен.
цитирай
5. samvoin - Самвойн излишно се вълнуваш и пишеш ...
28.02.2012 11:21
germantiger написа:
Самвойн излишно се вълнуваш и пишеш абсурди!

Dimenzed не е гнида, нито пък ахазарска итн - няма да коментирам останалото.

Запази "добрия тон" и коментирай нечия личност на лс.

Спама под темата и излишен.
За мене някой дето ме е оклеветил, престава на бъде въобще одушевен предмет, та камоли пък "човек" или "личност", че и "българин"...
Когато някой нарича някого "хомосексуалист", пък било и на ЛС - към него лично, просто трябва да предостави доказателства в тази посока.
А смятам, че също така клеветните бълнувания - на един видимо наследствено - обременен и на един "поканил" го евреин - даряващ пари на еврейската синагога в София и с видимо хазарски параметри (За което се появиха съответните документи в интернет!), пък бил той и член на "антиеврейската" БНРП и в една ченгеджийска телевизия, като тази на "другаря" Петър Манолов - няма как да минат според мен за "доказателства" - нито в съд, нито в морален и обществен план.
Аз обаче, за този мога да се позова на морално доказателство - защитник на отявлен защитник на държавата Израел, за който доказах, че е такъв (Чрез постинг в блога на последния!).
Какво е редно да си мислим, след като когато му предоставих доказателства, за това две защитавани от него лица - какво представляват и коло струват, а именно "monarhist" i "nkf", този ми изпрати именно този обиден коментар на ЛС и изтри доказателствата от блога си?
Ако не е хазарин и то изповядващ псевдорелигията на Талмуда и ционизма, то той е нещо още по - гнусно - техен провокатор, слуга, внедрена персона тук или просто шизофреник с раздвояване на личността, ако не е и самия 'nkf" или Мартин Странджански от Бургас, тоест - друг негов ник и блог.
Всеизвестно е, че талмудизираните и ционизирани хазари, освен от бисексуални уклони, страдат и от раздвояване, разтрояване и разчетворяване на личността и то благодарение не на някакво расово смешение толкова, колкото на браковете с много преки роднини, на каквито са плод повечето.
Към това ги подтиква "религията" им - болест.
В този смисъл, смятам, че е коректно да предупредя съмишлениците тук - с кого си имат работа и трябва ли да му вярват.
В този смисъл - ти и господин Григор Симов, трябва да помислите внимателно, на кого вярвате и кой е правия, от двама ни.
Не може да уважавате едновременно клеветника и оклеветения.
Тоест, ако този е уважаван от някой от вас, то означава, че признавате, че аз съм хомосексуалист, знаете, че е така със сигурност и можете да се присъедините към него и предоставите доказателства, предвид това, че този защитава отявлен защитник и симпатизант на Израел и ционизма!
В другия смисъл - уважавате мен, вярвате повече на мен?
Това значи, че трябва да презрете този и бъде прикован на "позорния стълб" на клеветниците, лъжците и манипулаторите в блог.бг - без никакъв оглед на лицемерието му в постингите, което според мен вероятно цели "влизане под кожата", ако не шизофрения или раздвояване на личността.
Това вече, не мога да кажа със сигурност, ако не е самия Мартин Странджански, случайно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354311
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930