Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2012 22:26 - Черният свят на ваксините - какво не пише на техните етикети?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5309 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мнозина вярват, че когато един педиатър инжектира ваксина в тялото на едно дете, всичко е според както трябва да бъде. С други думи, се налага веруюто, че ваксините са произведени при идеални условия, в името на нашата безопасност и тази на децата ни.

 

Но нашето разследване показа, че повечето хора не знаят какво всъщност има в една ваксина и нямат представа какви са активните съставки, изброени върху нейния етикет, инертните съставки и най-вече скритите съставки. Да не говорим за отделяне на време за проучване на въпроса, преглед на научната литература и откриване на истината. За всеобщо удивление, се оказва, че истината е лесно откриваема. Но това е истина, която ще ви изплаши до смърт!

 

(б.п. - В САЩ наистина не е трудно да се открие истината за ваксините, поради огромното количество достъпни за всеки, писмени и видео-материали и многото независими организации, занимаващи се със здравна просвета, особено в тази област. В България обаче ситуацията е съвсем различна. У нас е изключително трудно да се намери вярна, точна и обективна информация за ваксините. Две книги, които излязоха от печат и отразиха добре този въпрос бяха „Какво не ви казват лекарите?“ и „Световната конспирация срещу здравето“, но не ми е известно да се издават в момента).

 

Ето защо, за да разберем в дълбочина, вярно, точно и научно методите на производство на ваксините и техните скрити съставки, ще разгледаме разследването на британската журналистка Джанина Робъртс. В него тя е нарисувала една съвсем различна картина за тайния свят на ваксините, за който не се споменава нищо по информационните надписи и етикети. Това е същата Джанина Робъртс, която изкара на бял свят историята за кървавия диамантен геноцид в Конго, а така също унищожението на аборигенските общности от австралийското правителство.

 

Този доклад на Джанина е наистина ужасяващ предвид фактите, които изплуват от разговори между високопоставени служители на СЗО, федерални здравни агенции и учени-експерти по ваксините, т.е. лицата, които решават дали една ваксина ще бъде одобрена или не. Нейните разкрития са базирани на официални документи от проведени срещи, както и на нейни лични записки от спешни срещи по въпроси, свързани с ваксините. Именно те потвърждават, че световните здравни експерти по ваксините са стигнали до всеобщото съгласие относно липсата на адекватно решение спрямо потенциалните и непредсказуеми вреди от скритите съставки! (1)

 

Историята започва с опита на индустриалните производители на ваксини да намалят производствените си разходи чрез издействане одобрението на правителството за използване на производствени линии с ракови клетки. Според тях тези ракови клетки били „безсмъртни“. Настоящият начин на производство на ваксините използва животински клетки като оплодени кокоши ембриони и маймунски бъбреци, но те бързо умират в процеса на култивиране. В същото време използването на производствени линии с ракови клетки се оказва много по-евтино отколкото купуването на животни, по-специално маймуни, които трябва да бъдат пожертвани за приготвяне необходимия материал за ваксините.

 

В своето разследване Джанина съобщава за две отделни събрания – едно на Съвещателния съвет по ваксините и свързаните с тях биологични продукти, състояло се на 9-ти ноември 1998, и второ, състояло се почти година по-късно, на Отдела за развитие на научната и регулаторна политика. Разговорите били проведени на научно ниво между високопоставени правителствени служители и учени-експерти от Агенцията по храните и лекарствата, Центровете за биологична оценка и проучване, Националния институт по алергииите и инфекциозните болести, Световната здравна организация и други, като всяка организация представила доказателства и потвърждение, че всички ваксини са опасно замърсени!

 

Разговорите били фокусирани главно върху противогрипните ваксини, комбинираната ваксина МПР (морбили-паротит-рубеола) и ваксината срещу жълта треска, които се произвеждат на базата на оплодени пилешки ембриони за култивиране на вирусите. Докато от една страна оплодените пилешки ембриони са идеални за култивиране на определени вируси за противогрипните ваксини и МПР ваксината, от друга страна те са живи инкубатори за огромен брой известни и неизвестни вируси от животинското царство. Макар че не се предават по естествен път от техния животински приемник на човека, те съдържат генетични вериги, които инжектирани директно в човешкото тяло, имат потенциала да предизвикат множество непредсказуеми тежки реакции чрез повлияване или съединяване с гените на човешките клетки!

 

Ето защо, в най-добрия случай ваксините представляват една лоша наука, тъй като вкарват в кръвния поток чужди химически и генни субстанции, които иначе не би трябвало да влизат в тялото по естествен път. Когато вземем предвид огромния брой известен и неизвестен генетичен материал и чужд протеин, които ваксините инжектират в нашия организъм и отчетем бързото разрастване на страшни епидемии сред американското (и българското) население – детски диабет, най-различни възпалителни и имунодефицитни заболявания, астма и нови типове алергии, остри гастро-интестинални заболявания (като болестта на Крон), синдром на хроничната умора и различни неврологични разстройства (аутизъм, синдром на дефицит на вниманието и синдром на дефицит на вниманието с хиперактивност, Паркинсон, Алцхаймер и др.) - тогава трябва най-сериозно да се замислим за техните причини. И задължително трябва да избягваме този вид вяра, който индустриалните проиводители на ваксини имат в своята строга политика на депопулация и генетичен материализъм, чрез която се опитват да обяснят причините за тези болести без да вземат под внимание огромния брой токсични химикали в емулсиите и консервантите на ваксините, чуждия генетичен материал и патогенните организми, които се вкарват в тялото, от бебешка възраст та чак до дълбока старост!

 

В един момент стана известно, че ензимът обратна транскриптаза e оставал в крайния разтвор на ваксините. Този ензим е бил изпозван и до днес като индикатор за наличието на ретровирус. По време на официалните срещи, за които стана въпрос по-горе, СЗО решава да не оповести публично за това генно замърсяване, по-специално на МПР ваксината, и да не я изтегли от пазара, продължавайки същевременно своите проучвания за безопасност в ралични лаборатории!

 

Джанина съобщава, че д-р Арифа Кан от Агенцията по храните и лекарствата е потвърдил следното: Активността на ензима обратна транскриптаза (ОТ) във ваксината е била свързана с ретровирусни частици от две отделни вирусни вериги (вирусни щама): Avian Levokosis Virus (ALV) и Equine Arteritis Virus (EAV). Единият от тях -  ALV, е раков вирус, който причинява левкемия, за когото д-р Кан заявява: „Има теоретична възможност този вирус да... инфектира човешката клетка“. Най-общо казано, това означава, че гените на ALV вируса могат да се интегрират в човешката ДНК, причинявайки по този начин развитието на рак.

 

Уверението на Агенцията по храните и лекарствата, че активността на ОТ на ALV вируса е безопасна, се базира на лабораторни наблюдения, които показали, че липсва процес на вирусна интервенция в човешката ДНК за „цели 48 часа“. Такъв вид уверение обаче е почти безсмислено от страна на научните среди, тъй като различните видове рак могат да се развият дори след много години!

 

В допълнение, може да се каже, че въпросът за активността на ОТ е един от стълбовете на хипотезата ХИВ-СПИН. Една статия, озаглавена „Сериозни въпроси във връзка със сигурността и ефикасността на противогрипната ваксина“ и публикувана от канадската организация „Сдружение за запознаване с рисковете на ваксините“ докладва, че някои проучвания и дори някои информативни листовки към ваксините „предупреждават, че ваксините усилват способността на ХИВ-вируса да се размножава“ (2). Това означава, че всички ваксини предизвикват силен имуноподтискащ ефект върху имунната система. При условията на стрес, вирусите стават свръхактивни и увеличават способността си да се размножават.

 

(б.п. - Дали ХИВ причинява СПИН е обект на яростен спор в момента сред учените-експерти, биофизици, вирусолози и микробиолози. По този въпрос, погледнете допълнително статията „2600 световни учени оспорват общоприетата теория, че ХИВ причинява СПИН!“: http://www.gnhealth.com/doubters_list.html

 

Няколко неща обаче днес са напълно изяснени, а именно: 1/ Не е доказано съществуването на уникален  ХИВ-ретровирус. До момента той не е бил изолиран в лабораторни условия! 2/ Тестовете за СПИН, основаващи се на откриване на антитела в кръвта на човека и реагиращи на „ХИВ-антиген“, са абсолютно ненадеждни и несигурни, като до момента има хиляди случаи на погрешно диагностицирани пациенти! Здравните власти целенасочено укриват информацията за така наречените кръстосани реакции, при които е възможно определени несъщински антитела да реагират при теста и да дадат погрешен резултат! 3/ Доказано е, че силните анти-СПИН лекарства като АЗТ и др., са изключително токсични и могат да предизвикат клиничната картина на СПИН. 4/ Доказано е, че с подходящи добавки, най-вече антиоксиданти, и правилен начин на живот, „болните“ от СПИН се възстановяват напълно! 5/ Според водещи учени-изследователи една от основните причини за клиничната картина на СПИН (без да вземаме под внимание порочния начин на живот на така наречените рискови групи) е изкуственото разпространение на биологични агенти като МИКОПЛАЗМА, вируси, бактерии, бацили и други високотоксични вещества чрез ВАКСИНИТЕ, храната, водата, въздуха и други средства!).

 

За голямата ИЗМАМА с вируса на СПИН, вижте също следните сайтове:

http://rethinkingaids.com/quotes/aidsquotes.htm

http://rethinkingaids.com/

http://www.virusmyth.com/

http://www.theperthgroup.com/

 

Според служителя на Агенцията по храните и лекарствата, друг опасен риск била възможността да се комбинират гените на ALV-вируса и вируса на дребната шарка, образувайки по този начин един напълно нов мутирал и опасен вирус. (Това важи също и за вируса на свинския грип H1N1 и всеки друг грипен вирус). В допълнение на това, световноизвестният британски генетик д-р Мае-Уан Хо от Научния обществен институт писа, че „ваксините сами по себе си могат да бъдат опасни, особено тези, които съдържат живи и отслабени вируси, както и новите ваксини с рекомбинирани нуклеинови киселини, които имат потенциала да създадат нови опасни вируси чрез рекомбинация и да предизвикат автоимунни заболявания. (3)

 

По време на събранието, д-р Ендрю Люис, тогава оглавяващ лабораторията по вирусология и ДНК в отдела за вирусни продукти, потвърдил, че „всички ваксини, произведени на базата на птичи зародиши, са замърсени... Тези оплодени пилешки ембриони са носители на голям брой вируси“. Участниците осъзнали също, че само една малка част от тези замърсители са били идентифицирани, така че най-вероятно има стотици други вируси, които предстои да бъдат открити. (!)

 

Джанина открила също един доклад на Центъра за контрол на заболяванията, от 2001 г., според който са били проведени изследвания за наличието на ензима обратна транскриптаза от ретровирусите ALV и EAV в 100 пациенти, получили МПР ваксината. Те открили нежелателна „ОТ активност във всички тествани партиди на ваксината от различни производители“. Тяхното заключение било, че „това явление не е спорадично и че приемниците на ваксината може да са обичайно изложени на тези (пилешки) ретровирусни частици“. В запис от доклада на друго събрание на Националния здравен институт, д-р Конвой от СЗО заявил, че EAV вируси се намират във всички оплодени кокоши яйца. Въпреки това, не се забелязва никаква промяна в научния протокол за производство на притивогрипните, МПР и други ваксини. Защото, настоящите мускулни H1N1 ваксини (срещу свински грип), пуснати на световния пазар, са произведени именно на база оплодени пилешки ембриони. (!) А това са всички одобрени ваксини на CLS, Medimmune, Novartis  и Sanofi-Pasteur, както и тези на GlaxoSmithKline, одобрени за американския пазар.

 

Едно следващо събрание на Отдела за развитие на научната и регулаторна политика на Агенцията по храните и лекарствата, е било проведено на 7 септември 1999 г. във Вашингтон, без присъствието на пресата, но на него са присъствали „представители от всички големи обществени здравни институции на Запада“. Ето някои от обобщенията на главните точки и изявления, направени по време на събранието, тъй както са записани от Джанина Робъртс в нейната безценна книга „Страх от невидимото“: http://www.fearoftheinvisible.com/

 

Беше потвърдено, че ваксините са „изцяло замърсени с части от вирусен и ДНК генетичен материал, с много вируси и протеини. Беше изказана загриженост, че те също може да съдържат приони (микроскопични протеини, отговорни за някои нелечими болести и неврологични разстройства при хората и животните). Д-р Голдбърг, един от присъствалите на събранието, заявил: „Има безброй неизвестни вируси, протеини и подобни частици. Досега сме идентифицирали само една малка част от този микросвят, а можем да провеждаме тестове само за тези, които вече са ни известни. По тази причина ваксините могат да съдържат множество неизвестни частици“. (!)

 

От своя страна д-р Ендрю Люис от Агенцията по храните и лекарствата заявил, че е бил получен един съвършено нов рекомбиниран вирус по време на създаването на една аденоваксина със SV-40 хибридни аденовируси.

 

Съответно учените повдигнали помежду си въпроса дали един отслабен вирусен щам би могъл да се превърне в друг вирус, способен да се размножава толкова бързо, че да предизвика СПИН. Всички били съгласни, че не могат да отговорят на този въпрос. (!)

 

На въпроса дали при децата след ваксинация могат да се получат мутационни процеси, отговорът бил следният: „Рекомбинирането между различните вируси (включително вирусите-замърсители) и гените на заразените клетки на тъканни култури, не е необичайно“. А това означава преди всичко, че тъй като „не е необичайно“ за гените на различните вируси-замърсители да се рекомбинират с гените на живи клетки и да създават мутации в лабораторни култури, то следователно този процес може да се случи и в детския организъм след ваксинация!

 

Д-р Хана Голдинг, директор на CBER лабораторията за проучване на ретровирусите, изказала опасения, че макар и да се предполага, че частиците ДНК, които замърсяват ваксините, са мъртви, те могат да останат активни и опасни. А това означава, чв генетичните кодове на тези замърсители може да се комбинират във ваксините и да създават нови мутирали щамове и патогени. (!)

 

Д-р Леонард Хейфлик, вирусолог при Станфордския и Калифорнийския университет в Сан Франциско, изказал своята загриженост, че обичайната първична култура от животински и птичи ембриони, използвана при производството на ваксини, е създала ситуация, при която е било „ясно, че тези клетки съдържат множество нежелани вируси, някои от които са смъртоносни за човека“. Особено притеснителен бил този факт за полиоваксината, която все още се произвежда въз основа на маймунски бъбреци, допринесли за широкоразпространена заболеваемост и смъртност.

 

Един от водещите експерти по ваксините във Великобритания д-р Фил Майнър, от Националния институт по биологични стандарти и контрол, отбелязал, че някои партиди на полиоваксината са били замърсени с повече маймунски вируси SV-40, отколкото със същински полиовируси. Въпреки, че непосветените в тези разговори при закрити врати, са били подведени да смятат, че SV-40 не присъства повече в полиоваксините, на това събрание станало ясно, че вирусът все още се намира в тях. (!)

 

Ето още един пример на измама на най-високо ниво от страна на индустриалците-производители на ваксини и високопоставените правителствени здравни служители,  което директно се отразява на здравето и благосъстоянието на гражданите. (Отваряйки този линк http://www.youtube.com/watch?v=TlYyZdj-Des ще проследите първата част от потресаващия документален филм на CBS за замърсяването на полиоваксината с маймунския вирус SV-40 и настъпилите трагични последици за милиони граждани по света).

 

Д-р Ребека Шийтс от CBER лабораторията, отговорна за мониторинга на безопасността на ваксините, заявила, че националните здравни организации нямат никакъв контрол върху техния производствен процес. Накратко, те можели само да правят препоръки, но производителите на ваксини имали свободата да действат според своята воля!

 

Не е възможно да се отстранят ДНК-замърсителите от ваксините! Въпреки, че още през 1986 г. са били заложени от Агенцията по храните и лекарствата допустими стойности за замърсяване с ДНК, производителите на ваксини никога не са успели да ги изпълнят! Всъщност, след като Центърът за контрол на заболяванията взел решение да намали тези стойности относно производствените линии с ракови клетки, впоследствие увеличил стократно допустимите стойности за другите ДНК-замърсители. Запомнете обаче, че това ниво на замърсяване (10 нанограма) се отнася само за единична ваксина! А децата днес са ваксинирани с множество ваксини още преди да влязат в училище, като всяка ваксина съдържа свои специфични ДНК и вирусни замърсители, поради специфичните клетъчни субстрати (б.п. - В САЩ всяко едно дете получава съгласно задължителната национална ваксинационна програма 49 ваксинации до навършването на 7 годишна възраст, включително ваксинация на бременната майка (плода) срещу грип !!! Всяка една противогрипна ваксина обаче съдържа високотоксичните вещества формалдехид, живак и др., които потенциално увреждат плода още в утробата на майката !!!):

http://www.nvic.org/Downloads/49-Doses-PosterB.aspx

 

Един друг правителствен служител заявил: „Аз председателствах комитета, който лицензира ваксината срещу дребна шарка и този въпрос (с остатъчния ДНК материал) беше обсъждан по онова време. Ние потърсихме между реципиентите на ваксината доказателства за автоимунен отговор, свързан с ДНК в тази ваксина... Всъщност, не ние потърсихме доказателствата, а помолихме компанията-производител да го направи. Те обаче не открили такива“. Но може ли да се вярва на компанията-производител? В случая е ясно, че здравните власти не разполагат с никакви документи, че такова проучване изобщо се е състояло.

 

А може ли замърсяването с ДНК да причини рак или автоимунни заболявания? На този въпрос един от участниците на срещата отговорил така: „Когато вземете предвид, че повечето ваксини се поставят мускулно... аз не мисля, че има по-бърз начин за вкарване на ДНК в човешките клетки, отколкото неговото директно инжектиране в мускула, както обикновено се прави“!

 

Отново д-р Ребека Шийтс подчертава: „Аз мисля, че болшинството от лицензираните ваксини, включително в САЩ, не са били тествани за остатъчен ДНК материал“!

 

Още по-сериозен бил въпросът дали е имало данни за присъствието на пенливия вирус във ваксините. Пенливият вирус (HFV – Human Foamy Virus, в неговата човешка форма, и по-широко разпространеният негов предшественик SFV – Simian Foamy Virus, от маймуните), макар че не е инфекциозен, е страшен карценоген! За голяма изненада на всички участници, всички те били в неведение относно факта дали някоя лаборатория някога е провеждала тестове за присъствието на този вирус в процеса на производство на ваксините. (!)

 

Срещата потвърдила също, че една особена клетка, „която при много обстоятелства е неопластична (причиняваща тумор)“, е била лицензирана в САЩ, Тайланд, Белгия и Франция, за производството и на двете форми полиоваксина – инжекционната и оралната. Следователно, тези ваксини носят големия риск от предаване на онкогени!

 

За да оценим обаче степента на проблема със замърсяването на ваксините, е важно да разбираме, че тяхната филтрация трябва да позволи на специфичния вирусен пасаж да остане във ваксината. А това означава, че други частици и патогени, които са по-малки по размер от самия вирус, също остават във ваксината – части от ДНК и РНК от други организми и патогени, клетъчни субстрати и вирусни протеини.

 

Есенцията на тези официални срещи е сумирана в думите на един от водещите присъстващи – д-р Майнър, който заявил следното: „Така че дори и днес трябва да имате предвид, че голяма част от произвежданите ваксини, се произвеждат от доста непречистен материал, най-общо казано. И тук не става въпрос за нещо дребно. В действителност, преценявайки материалите, от които се изготвят ваксините, те са доста примитивни в някои отношения“. А Джанина Робъртс обобщава своите разкрития така: „С други думи, ваксините, които даваме на нашите деца са течности, които съдържат множество неизвестни частици, повечето от които идват от клетките на животни – пилета, маймуни и дори ракови клетки. Ние наистина не знаем какво правим и какви биха били дълготрайните последици! Всичко, което знаем със сигурност е, че ваксините са една много евтина форма на обществена медицина, предоставяна от властите с цел да убедят обществото, че се грижат за безопасността на нашите деца“!

 

Заключението, което може да бъде направено от тези срещи, проведени от националните и  чуждестранни здравни служители по отношение технологиите и безопасността на ваксините е, че те са същински генетични експерименти, способни да предизвикат масивни клетъчни увреждания, когато бъдат инжектирани, особено в децата! А остават още много въпроси без отговори относно технологиите на производство на ваксините. Те касаят също и ваксините срещу свинския грип, които съдържат споменатите по-горе замърсители, ако трябва да се доверим дословно на думите на присъствалите на тези събрания учени.

 

Ето защо, ако трябва да изразим някакво благоговение и удивление, то трябва да е по отношение на нашата естествена имунна система и нейната способност да се защитава сама срещу яростните атаки на различните коктейли на ваксините. Защото не ваксините са чудото на науката, както усърдно твърдят техните производители, здравните власти и тези, които им се доверяват!  В действителност, истинското чудо е в способността на нашето тяло само да се предпазва, в повечето случаи, от чуждото нашествие чрез ваксините. Но въпреки това, дори и тази способност е компрометирана, отчитайки драматичния ръст на множество болести и възпалителни състояния по цялата скала на възрастовата стълбица.

 

Днес, когато повечето хора все още стават жертва на фалшивите обещания за ефикасност и безопасност на ваксините, този вид бизнес на фармацевтичните гиганти остава изключително доходоносен. При това, все повече и повече ваксини се създават за широк спектър от заболявания и инфекциозни болести – хламидия, херпес симплекс тип 2, вируса Западен Нил, вируса на Епщайн-Бар и други, което само ще доведе до още по-големи усложнения, особено при децата, които до навършване на 18 месеца трябва да получат 36 ваксинации! След като нови и нови генетични отрови се добавят към препоръчителната програма за ваксинация на националните здравни агенции, критичната точка най-накрая ще бъде достигната, което неминуемо ще доведе до избухване на пандемия, предизвикана от ваксините! Това ще бъде пандемия, при която милиони хора ще развият заболявания в зависимост от своята индивидуална генетична предразположеност и състоянието на своята имунна система. Пандемия, която ще се разрази в нашето така наречено напреднало и хигиенично общество, много по-страшна от която и да било епидемия, предизвикана от инфекциозните патогени на дивата природа, включително вируса на свински грип!

 

 

(1) Цитатите са взети от книгата на Джанина Робъртс „Страх от невидимото“, както и от интервю на Гари Нал с Джанина Робъртс, проведено на 19 август 2009 г. в Шоуто на Гари Нал.

 

(2) „Сериозни въпроси във връзка с безопасността и ефикасността на противогрипните ваксини“, Сдружение за запознаване с рисковете на ваксините.

 
Гласувай:
61. apostapostoloff - Така е то при съвременната медицина-
01.02.2012 09:38
догадки и предположения под път и над път. Затова нещата са повече от трагични- все повече пари се дават за здраве, а хората стават все по- болни.

Днешните лекари са дистрибутори, фалшификатори, манипулатори и... оратори. Що приказки изприказваха за вредата от тютюна, а истината е, че НИКОЙ НИКОГА не е ДОКАЗАЛ връзката между тютюна и болестите!
цитирай
2. katence - глупости
05.04.2013 20:04
http://vactruth.wordpress.com/2013/04/04/value-of-vaccines-cdc/
цитирай
3. krassko - Истината е че не можем без ваксини
14.04.2014 12:05
Но... да не забравяме, че не може и без жертви - примерто 1 на 1 000.
Това е цената която родителите без късмет плащат.
цитирай
4. gizdashki - Благодаря на автора за труда!
16.11.2022 18:49
Благодаря ти, че си се постарал да ни осведомиш, за разлика от Средствата за масова ДЕЗинформация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 24229180
Постинги: 4022
Коментари: 7100
Гласове: 8062
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728