Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2012 16:42 - Относно широкоизползваната обида "комунисти". Автор: brink
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2321 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Скъпи анонимни колеги критици, дето под път и над път използвате квалификацията "комунист" за всеки, който критикува политиката на САЩ, Израел и Великобритания по света.

Нужно ли е да ви напомням, че в САЩ музиката поръчват евреите-банкери - същите, които финансираха и организираха болшевишката революция 1917 в Русия, довела на власт комунизма и коствала толкова човешки жертви на руския народ?

image

Бих ви препоръчал да прочетете малко книги, например "The Rulers of Russia" на Denis Fahey, "Behind Communism" на Frank L. Britton, "The Synagogue of Satan" на Andrew Carrington Hitchcock, "Under the Sign of the Scorpion" на Jury Lina (повечето може да се намерят като pdf в мрежата безплатно на английски) или по някакъв друг начин да се информирате за събитията предшестващи революцията, за евреина Якоб Шиф (Jacob Schiff) както и за състава на следреволюционното правителство. Тук и тук, един уважаван от мен съблогер има какво да каже.

Същите тези банкери-евреи финансираха партията на Хитлер, преди да дойде на власт и бяха изведени от Германия със самолети на Луфтвафе без един косъм да падне от главите им.

Сега тези хора (разбирай тяхното династично потомство) дърпат конците на външната и вътрешната политика на САЩ, носеща толкова смърт и страдания на хората по света и в Америка, най-вече чрез еврейското лоби, но и с други способи на разположение на свръхбогатите корпоративни шефове и банкери.

И когато някой възроптае против тази омразна политика, против убийствата, грабежите и лъжите, вие му лепвате етикета "комунист".

Имам за вас два цитата от небезизвестните "Протоколи на ционските мъдреци":

"От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство.


 

Народите пищят и искат разрешението на социалния въпрос посредством международни съглашения. Разпокъсаността на партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси."


"И ето, ние се явяваме като спасители на работниците от този гнет, като им предлагаме да влязат в нашата войска – в редовете на социалистите, комунистите и анархистите, на които ние винаги оказваме подкрепа в името на братското правило за общочовешка солидарност, прокарвана от нашето интернационално масонство."

И още един цитат, по памет:
"Ние ще увеличим заплатите, както сме обещали на работниците, но същевременно ще вдигнем цените на стоките от първа необходимост..."
 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312633
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031