Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2012 16:46 - Геноцидът над българите - официално ратифицирано дело на българската власт, одобрено от бюрократите в Брюксел! Автор: watchtowerman
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7811 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

През 1989г. България достига връх в числеността на населението си. След това то започва да намалява с изключително високи темпове, характерни само по време на войни, катастрофални природни бедствия, епидемии или геноцид.

В изследването на тази „свръхсмъртност” на българския народ, д-р Пенчо Пенчев - Главен асистент, преподавател по устойчиво развитие в катедра “Национална и регионална сигурност” в Университета за национално и световно стопанство, в публикация, озаглавена: „Изследване за геноцид в Република България за периода 1990-2005 г.”, в брой 9 от 2005 г. на Бюлетин „Контакти”, прави сравнение между населението на България и това на Руанда, подложено на геноцид през 1994г, при който са избити над 1 милион и 600 хиляди.

Руанда България

1980 – 5 197 000 8 862 000

1985 – 6 061 000 8 948 000

1989 – 8 992 000

1990 – 7 096 000 8 718 000

1995 – 5 439 000 8 297 000

2000 – 8 025 000 7 997 000

2005 – 9 038 000 7 720 000

2011 7 364 000

Както се вижда, през периода от 1989-2011г., населението на България намалява с 1 628 000. Такава загуба на население България не е имала дори и във войните, които е водила.

Въпросът е, след като няма военни действия, природни катастрофи, епидемии, как и защо българския генофонд намалява с 19% ?

Д-р Пенчо Пенчев недвусмислено казва, че в България е налице хипотезата на т. нар. „други форми на геноцидно насилие”.

В статия от 29 юни 2008 „Геноцидът се разгръща

http://iankov.blogspot.com/2008/06/blog-post_29.html

проф. Янко Янков казва, че „в посткомунистическа България се извършва геноцид”, в който са „институционално ангажирани”, както България, така и Европа. Твърдението обаче, че в геноцида над българите участва и европейската общност, отказах да приема на „вяра”. Докато един ден не попаднах на тази книжка:

image

Тя онагледява факта, че геноцидът над българския народ е не само институциализиран - надлежно парафиран от българската Власт, но по-страшното е, че е приет и одобрен от европейските им колеги по Власт в Брюксел.


image

Българската Власт подписва европейската социална харта. Но както ще стане ясно от следващите страници, българската Власт НЕ ПОДПИСВА редица клаузи от европейската социална харта. Отказът на българската Власт да се съобрази с тези клаузи онагледява институционализирането на геноцида над българския народ. А европейските политици в Брюксел, като се съгласяват с българската Власт да не зачита тези клаузи, стават съучастици в този геноцид над българите.


image

Българската Власт не счита, че продължителността на работния ден и работната седмица „трябва” да е с „разумна” продължителност. Властта в Брюксел ОДОБРЯВА това. Извеждам предварително дефиницията, която се изявява чрез фактите по-долу, а именно, че Властта в Брюксел ОДОБРЯВА законодателните мерки на българската Власт, защото България ще СЛУЖИ като обществен модел, към който ще бъдат трансформирани западните общества.

imageimage

Българската Власт Не-ПРИЗНАВА „правото на работниците на възнаграждение, достатъчно да осигури на тях и на техните семейства ПРИЛИЧНО жизнено равнище”. А Европейската Власт в Брюксел го ОДОБРЯВА. Заплащането на труда у нас, като дял в структурата на БВП е два пъти по-ниско в сравнение с международните стандарти. Трудът у нас не получава това, което трябва да получи, изхождайки от неговия принос в добавената стойност.

Нюрнбергския процес осъжда индустриалния магнат Алфред Круп на 5 години затвор и конфискация на имуществото му, защото е ползвал труда на концлагеристи. Възражението на Круп, че е ползвал онова, което му предоставя германското правителство, а именно - най-евтината работна ръка, не е прието за оправдание, защото има Морални Принципи, въз основа на които е дефинирана по късно и клаузата, залегнала в Социалната Харта. На концлагеристите Круп не е осигурявал възнаграждение, което „да осигури” възстановяване на изразходваните жизнени сили по време на работата им, следствие от което те са умирали от изтощение. Така, и българският работник, като му се отказва правото на „възнаграждение”, което да му осигурява физическо оцеляване, той ще се спомине скоропостижно...

image

Българската Власт няма нужда от квалифицирани работници. Клептокрацията се нуждае от обслужващ персонал – прислуга, проституция, чистачи, миячи, готвачи, биячи, пазачи...

imageimage

Дори и в затвора има СОЦИАЛЕН минимум. Само в концлагерите – не!

image

Коментарът в снимката е мой

image

Коментарът в снимката най-долу е мой

image

Журналистически материал, публикуван на 16 юни 2008 г. от http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1208412

се казва, че всяка година 15 000(петнадесет хиляди) български деца напускат училище за да работят.

image

Ето го черно-на-бяло институционалния геноцид над възрастното поколение на България. Това не е следствие на „Планът Ран-Ът”, а резултат от НЕ-подписаната от българската Власт Европейска социална клауза. Властта в Брюкселе съучастник, че възрастните в България трябва да се „редуцират”...

В журналистически материал, публикуван на 20 юни 2008 г. в http://society.actualno.com/news_167516.html

съгласно изчисленията на проф. Лозан Стоименов:

1) за физическото оцеляване на един пенсионер са необходими по 336 лева на месец;

2) това е невъзможно да бъде обезпечено с парите, които се получават от т. нар. пенсия за трудов стаж и възраст, размерът на които е едва 113,49 лева;

3) в посочената по-горе сума, необходима за физическо оцеляване, не са били включени парите, които са необходими като разходи за лекарства, облекло и прочее, а са били включени само (единствено) парите, които са за храна.

В журналистически материал, публикуван на 24 юни 2008 г. в http://www.blitz.bg/article/5553
един милион и половина пенсионери и още половин милион инвалиди тънат в глад, лишения и тотална мизерия;

В журналистически материал, публикуван на 9 март 2012 в

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4635211

"НОИ призна, че размерът на пенсиите ще намалява трайно", Единственият сигурен ефект от пенсионните реформи от 2000 г. насам е, че пенсиите все повече ще изостават спрямо доходите от труд.

image

Още една Не-подписаната клауза от българската Власт.

image

Като отказва да подпише член 30 българската Власт показва, че осъществява „друга форма на геноцидно насилие”, както казва д-р Пенчо Пенчев. В случая геноцидът е спрямо „бедните” в България, които по официални данни са над 80% от населението.

В журналистически материал, публикуван на 21 юни 2008 г. в http://lead.actualno.com/news_167474.html

и в

http://www.epochtimes-bg.com/2008-02/2008-06-20_17.html
1) бедните хора в България съставляват 80 % (осемдесет проценти) от населението;
2) България е на последно място в Европа по доходи;

Минималните работни заплати в почти всички държави от Третия свят са по-високи от тези в България - член на ЕС и НАТО. Това означава, че България не влиза в критериите дори за държава от Третия свят. В момента българите живеят в условия на геноцид. Цифрите в това отношение са безпощадни. От 1989г. досега България губи 40% от трудовия си потенциал, и 19,4% от населението си. Ноам Чомски, в “Хегемония или оцеляване”, стр. 183-186, казва:

чрез страните от Изтока щемогат да разбият културата на обезпечените държави” и “да позволят свободните пазари да функционират, както би трябвало”, казва политическият коментатор Дейвид Игнейшъс.( International Herald Tribune, 14-15 december 2002, “Washington Post”).

Тъй катона хората от Изтока се плаща малка част от онова, което получават работещите на Запад”, продължава Игнейшъс, те могат да тласнат Европа къмреалностите на модерния капитализъм”. Моделът притежава ръст на развитие, приблизително равен на европейския и почти същата безработица, успоредно с най-високите нива на неравенство и бедност, най-високите работнически норми и едни от най-неблагоприятните системи за подпомагане сред напредналите индустриални страни.

Потенциалният принос на Източна Европа за понижаване качеството на живота на мнозинството на Запад беше усетен веднага след рухването на Берлинската стена. Изтокът предостави блага, включително огромен поток от лесна за експлоатация работна ръка...(която) изпраща в родината си огромни парични суми, като по този начин подпомагат оцеляването на онова, което е останало от обществото(у нас тази цифра е 800 милиона евро за година – б.а.). Условията за работа и живот са толкова ужасни, че смъртността е много висока. Според преценка на Програмата за развитие на ООН смъртността сред мъжете е нараснала с десет милиона през 90-те години, почти колкото броя на жертвите от сталинските чистки преди шейсет години(Програма за развитие на ООН, цитирана от Дънкан Грийн и Матю Грифит, “International Affairs, 78,1, 2002. За демографския спад, вж. Дейвид Пауъл, “Current History, октомври 2002).

Затова в ИСК №9 ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД В СТРАЗБУРГ от 2010-12-16, проф. Янко Н. Янков представя

серия от официално регистрирани ИСКАНИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ, имаща характера на геноцидна държавна стратегия, организирана и системно провеждана от всички посткомунистически правителства и изразяваща се в:

евгеника (евгенетика), социално-медицински геноцид,медикаментозенгеноцид, пенсионенгеноцид, образователно-професионален геноцид, социално-икономически геноцид, държавен тероризъм (терористично насилие), извънсъдебни убийства, множество други форми на ежедневно животоосакатяващо и животоотнемащо геноцидно насилие и изтребление на гражданите на България.

Специално подчертавам факта, че относно Правото и Справедливостта (правата на Човека)

Европейската и Атлантическата егида над България не само въобще не са внесли дори и минимален хуманистичен елемент в живота на българите, но и даже са послужили и служат като индулгенционен аргумент за по-голямо и по-интензивно задълбочаване на кръвожадните процеси, характерни за времето на класическия комунистически режим, когато България се намираше под егидата на зловещия Съветски съюз и на престъпния Варшавски договор;

и че в резултат на това днес, през 2010 г., именно благодарение на посочената егида всички български правителства са провеждали и продължават да провеждат СПЕЦИАЛНА ГЕНОЦИДНА СТРАТЕГИЯ, в резултат на която, отделно от емиграцията и от нормалната смъртност, от демографската карта липсват един милион и осемстотин и петдесет хиляди (1 850 000) български граждани.

След всичко това днес лично аз съм категорично съм убеден, че същинската функция на Европейския съд за защита на правата на човека е да узаконява не само престъпленията на комунистическата и на посткомунистическата Червена мафия, но и (най-вече!) на корумпирана група западноевропейски
политически и икономически обезпечители (гаранти) на тези престъпления.”

Престъплението „геноцид” е законодателно дефинирано и ратифицирано, както на международно равнище, така и в Република България, чрез Указ №300 от 1950г.:

Член 1. Договарящите се страни потвърждават, че геноцидът независимо от това, дали е извършен в мирно или във военно време, е престъпление против международното право, което те се задължават да предотвратяват и наказват.

Член 2. В настоящата Конвенция под „геноцид” се разбира всяко едно от следните действия, извършени с цел да се унищожи, отчасти или изцяло, една национална, етническа, расова или религиозна група като такава:

а) убиване на членове на групата;

б) причиняване на сериозни телесни или душевни повреди на членовете

на групата;

в) умишлено налагане на групата на условия за живот, целящи

физическото й унищожаване, изцяло или отчасти;

Член 3. Ще бъдат наказуеми следните действия:

а) геноцид;

б) заговор за извършване на геноцид;

в) пряко и публично подстрекателство за извършване на геноцид;

г) опит за извършване на геноцид;

д) съучастие в геноцид;”

Наказателен Кодекс на Република България

Член 416 (1) Който с цел да унищожи изцяло или отчасти определена национална, етническа, расова или религиозна група;

а) причини смърта, тежда телесна повреда или постоянно разстройство на съзнанието на лице, принадлежащо към такава група;

б) постави групата втакива условия на живот, които водат към нейното пълно или частично физическо унищожение;

в) предприема мерки, насочни към възпрепятстване на раждаемостта сред такава група;

се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години или доживотен затвор без замяна

Член 417. Който с цел да бъде установено или поддържа господство или систематическо подтисничество на една расова група хора над друга група хора:

а) причини смърт или тежка телесна повреда на едно или повече лица от тази група хора или

б) налага условия на живот от естество да причинят пълно или частично физическо унищожаване на расова група хора,

се наказва за апартейд с лишаване от свобода от десет до двадесет години или доживотен затвор без замяна.”.
Гласувай:
11
01. allvin - Зловещо!!!
13.03.2012 17:04
Браво,Григоре,за този материал!! Само така - бой по враговте на България!!! Лични поздрави от мене! Ако някой път пътищата ни се засекат,напомни ми да те почерпя:)))
цитирай
2. grigorsimov - Моят съвет е:
13.03.2012 17:30
– Разобличавай евреите! Спасявай България!
И Бог да ни е на помощ!
цитирай
3. demograph - Има конспирация
13.03.2012 21:30
Защото има конкретни резултати, които вече не могат да се крият.
Стратегията срещу Българите е:
- изкореняване на опората в миналото, в предците, в постиженията чрез объркващи и безумно обидни версии за произхода и делата на българите в миналото;
-обезверяване на българите чрез отнемане на надежда за положителна промяна в обозримо за всяко поколение, бъдеще;
- насаждане на национално себеотрицаване, чрез интернационални, глобалистки и фаталистични внушения за окръжаващият ни свят и вътрешната действителност;
- притъпяване на инстинкта за самосъхранение на нацията, посредством внушения за безнадеждност, безперспективност, неспасяемост, обреченост и безсмисленост на живота като българин, в българска група и народ и в България.
- ампутиране на инстинкта за продължение на рода, чрез култивиране на презрение към семейството, раждането на деца, опазването на живота и здравето, възхвала и защита на ненормалното, безродството, патологичното, извратеното, хищното, жестокото, безсрамното
- заместването на основните инстинкти от които зависи оцеляването на хората и народността с комплекс за самоунищожение посредством насаждане на възхищение пред порочното, вредното, просташкото, бруталното, нечовешкото, безплодното, фалшивото, отровното;
- разграждане на базисния стремеж за сигурност , сплотеност, задружност, взаимност, милосърдие, подкрепа..чрез внушаване на несигурност, катастрофизъм, егоизъм, патологичен индивидуализъм, малоценност, предпочитание на животните пред човека, предпочитане на патологичното пред нормалното, безсърдечност, неблагодарност;
- Насаждане на самопрезрение, отчаяние и примирение, посредством брутално стимулиране на небългарското пред българското, протежиране на чуждото пред нашето, вредното пред полезното, просташкото пред културното, лошото пред доброто, престъпното пред законното, неморалното пред моралното..
Конкретните действия или умишлени бездействия на палачите на българския народ, са очевидни във всяка една от сферите на националния бит.
цитирай
4. demokrat63 - Ne e ratificuran i protokol 14 за ...
14.03.2012 08:43
Ne e ratificuran i protokol 14 за всеобхватна забрана на дискриминацията
цитирай
5. анонимен - За плана Ран-Ът нямам повече информация
14.03.2012 23:18
Чел съм само това, което и вие сте прочели.
В общи линии сте прав, но нещата са много по-зле и по-страшни, и за България и за света.
А за евреите има безброй документи и факти, като най-съществените и най-разобличаващите са юдейските религиозни книги, начело с Талмуда им.
Конкретно в Днешна българия, едва ли има министър и началник отдел, да не са евреи, начело с Президента.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 13891046
Постинги: 3723
Коментари: 6700
Гласове: 7620
Архив
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30