Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2012 23:16 - Кой е истинският скандал с “Кънчо и презерватива”? Защо отнемаме избора на 13-годишните? Ваня Манолова
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3037 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Една скандална брошура за презерватива и пениса обиколи медиите. Кънчо учи 13-14 и 15 годишни на безопасен секс. В брошурата не се и споменава, че не е нормално 13 годишни деца да правят секс. Но практично-игриво, по детски, е разказано - как се слага презерватив. Като например - как се сади пипер в опитно поле /ако помните тези уроци/. Друг избор, други уроци (по вероучение?) няма!

Кънчо е убеден в “добрата си роля” - да предпазва най-малките, които могат да го вземат за балонче: „Налага ми се често да се предпазвам вещо”. И заразен с кауза, не се отказва след първия неуспешен опит, нали трябва да пази от СПИН и всякакви зарази: „С дрешки винаги бъди, щом любов ще правиш ти”. Винаги съм имала дилемата: ставаш ли съучастник и “книгоразпространител” на такива безумия, като ги цитираш за да ги отречеш. Човекът е същество с въображение.  Бих скъсала книжката. Но тя отдавна е в училищата - вече десет години. И чака нови тиражи и подобрения - и пердавания по телевизията. Кънчо е упорит. Защото от Столичната здравна организация /и не само/ са убедени, че децата трябва да се учат на безопасен секс, като на игра, - нали сме в 21-и век.

Махнаха книжката от сайта си - не защото е тъпа и опасна, а заради скандала. И тръгнаха да го “потушават” по медиите. Имало и други брошури - не е само Кънчо, който учи как точно да го правят тринайсетгодишните. И тогава... лъсна най-страшното: че не знаем кой всъщност е скандалът. Че скандалът сме ние. Инспекторката от Столичния здравен инспекторат, водещите, репортерът се заеха искрено и открито да проверят в класната стая – да отсъдят: Кънчо за ешафода ли е или за учебната програма. Питаха  първо момчетата, после-момичетата: “Вие,от Кънчо се ли се учите? Вие как го правите?
Няма нищо лошо, нито страшно, суфлираше от студиото инспекторката. ”Важно е да има свобода, на избора. Ако не е  Кънчо, пробваме и други форми - например открита лекция. Идва лекар, пита  кой иска да покаже, как става”.
И като че ли Кънчо спечели благородното съревнование. Чаках... пет, десет, петнайсет минути. Никой... ама никой-инспектор, водещ, репортер, учител, не намекна, че за 13 годишни е проитвоестествено да общуват полово. Това е скандалът. Той не е за Кънчо. Той е за свободата.
Ние всъщност отнехме на децата свободата на избора.  Място за друг пример, за друг избор, не им оставихме: или Кънчо, или лекаря.

Скоро съвсем ще ги изтръгнем и от семейството, защото имало "лоши семейства".

Няма брошури, че не трябва да се прави. Има само брошури как по-точно да се прави:  артистично като Кънчо, или като лекаря -нагледно. Защото вече имало  ентусиасти, че и на по 11, и на 12 години отдавна живеят по двойки-постоянини и епизодечни. Точно както в САЩ  обучението по хомосексуализъм влезе в образователните програми. И в доста щати се легализираха еднополовите бракове, и те са с предимство при осиновяванията на деца!? Техните брошури го онагледяват. Нашите - сега се печатат. Кънчо е само едно ранно кокиче. Но дискусиите по телевизята посадиха - цяла “леха”.
И ги цитирам единствено защото  вярвам,че  децата ни са  умни  и жадни за свобода. Имат избора - да търсят и да разберат, преди да станат нещастни, защото –  в греха няма радост. Разбираш го после.

Дори кучетата го правят не “ей-така”, а като им дойде времето - да създадат деца.

Дори вълчицата не убива малките си, както момичето, което прави аборт, защото онова нещо, което и пречи в корема, вече има Душа. Вълчицата ще го роди и ще го близне нежно с езика си, а ти, - ти си на 13 години. Ти ще си малолетна убийца. Ще го стегнат с железни клещи без право на помилване. Него, мъничкото, за което Бог има специален план.

Пиша го малко жестоко. Но как да наваксам преднината на артистичния Кънчо, мили деца.

Пиша го, защото съм го изпитала - със страдание, с провален живот - за да Ви кажа: За нас навярно има прошка - при определи обстоятелста – при покаяние.
Но за Вас все още има шанс. Има и книжки, различни от тази за Кънчо. И съвсем не става дума само за СПИН. Става дума за имунитета на вашите души.

Потърсете и  другите книжки!  Истината не е в презерватива, а в способността да контролираш нагоните и страстите си!  И да не им ставаш роб.  Защото, който не може да се контролира, на какво прилича... и как се нарича?

Голямата беда днес е, че  държавата, без съгласието на родителите, подстрекава и “зарибява” невърсните деца с най-ефикасната зараза – физическата и духовна разпуснатост на нравите, което не води към свобода, както лукаво се пропагандира, а към реално робство, лично и общонародно. 

“Мъдреците” на лукавия, които днес пишат и пропагандират шарените “брошури”, за училищното сексуално и хомосексуално “възпитание” на малолетните деца, много добре знаят какво вършат, защото още преди векове са написали: “Искате ли да покорите един народ, развратете младежта му”.

 

Днес, всичко това - и “възпитанието”, и развращаването, и поробването -  се случва пред очите ни... чрез задължителното “светското образование”! 

                                      Ваня МАНОЛОВА  

                         (с добавки от Григор Симов)




Гласувай:
13



1. aleksibg - " А който съблазни едно от тия ...
14.03.2012 00:34
" А който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на врата му един воденичен камък, и да потънеше в морските дълбочини.
Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда!"
Матей 18 глава 6-7 стих
цитирай
2. rara - Ами факт е, че всички стари цивил...
14.03.2012 21:21
Ами факт е, че всички стари цивилизации са се разпаднали поради разюзданост и аморалност като се почне от Вавилон, Римската империя и пр. Факт е, че по време на нашествието на варварите в Рим, просто не е имало кой да го защити, защото по улиците масово са купонясвали и всички са се отдали на всеобщ разврат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347306
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930