Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2012 22:25 - Откъде се взе Путин? Кой и как правеше имиджа на "добрия гой"?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 10260 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 19.03.2012 22:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Считах, че за мистър Путин вече са се събрали достатъчно данни, доказващи и показващи цялата същност на крипто политиката му и явната му крепка дружба с еврео-хабадина Берл Лазар. Както се изрази самият Лазар: "Никога, нито един ръководител на Русия или СССР не е направил толкова много за евреите, както Владимир Владимирович Путин. Във всички отношения... Сега в Русия много кметове на градове, ръководители на области и министри в правителството (също както в и България) са евреи. И това стана норма".

Но в една от книгите на Едуард Ходос, специалист по сектата Хабад, се натъкнах на още много, много опознавателна информация. Като прочетете статията, мисля ще ви стане ясно:

- откъде се появи Путин?

- За войната в Чечения

- За Елмазния бизнес на Леви Левинсон в Русия

- Защо борецът против евреите Путин се нахвърли срещу Гусински и Березовски, позволявайки им да си отидат с награбеното, а други еврео-олигарси не пипна и няма да пипне?

Как се получи така, че патриотите, от типа на КОБовците, свято вярват, че Путин, не само спасява, но вече е спасил Русия...

Интересни материали в КОБ има достатъчно, само че анализите й никога не засяга Хабад, даже и след като Медвед-путин ходят прегърнати с Берл Лазар...

Хайде сега да чуем Ходос: "Ако някой мисли, че в историческите движения на обществата има място за случайности, той е пълен идиот" - Марк Туллий Цицерон.

Понеже в моите предишни книги немалко страници са отделени на описването, на личния принос, на украинския прзидент в построяването на Третата Хазария, този път ще се огранича с изследването дейността на втория "добър гой" - Владимир Путин...

За първ път чух за сегашния прзидент на Русия - Путин, по времето на официалното ми посещение в Израел, март 1997 г. По покана на израелското Министерство на външните работи, аз заедно с тогавашноя вицегубернатор на Харковска област Леонид Стасевски, посетих Израел, в рамките на "програма за икономичеко сътрудничество" между нашите страни.

Чакаше ни наситена програма, в която основно место бе отделено за многобройни срещи с представителите на политическия и икономически елит на Израел. Сред тях беше и планираната среща с президента на Асоциацията на новите предприемачи в Израел, Радошкович.

Тогава бившият емигрант от Ленинград Ицхак Радошкович вече имаше солидна тежест не само в своята страна, но, според слуховете, и в "коридорите" на Световната банка.

Нашата среща, в течение на която се обсъждаха въпроси за възможните инвестиции в икономиката на Харковския район, имаше чисто официален характер. Което не може да асе каже за втората ни среща с Радошкович, с когото ние, връщайки се за украйна, случайно се оказахме в един самолет. През цялото време на полета от Тел Авив до Киев, ние беседвахме с него на различни теми. И в разговора той мимоходом спомена, че неговият втори братовчед Владимир Путин има големи перспективи за придвижване по кариерската стълба в руската политика...

И вече през август 1999 г. с очите си видях резултатите от главозамайващото издигане на преди това никому неизвестния Владимир Владимирович Путин. Нека си спомним, как стана това:

— август 1999 г. — назначаването му за министър-председател на Руската Федерация;

— януари 2000 г. — назначаването му за и.д. Президент на Руската Федерация;

— март 2000 г. — избирането му за Президент на Руската Федерация.

С какво, а по точно, на кого бе задължена Русия за сдобиването си с "приемника", в лицето на Владимир путин? Известно е на кого – на Борис Абрамович Березовски, който в най-кратки срокове "запрати" новия президент, на президентското кресло, на Русия.

Неуморимият Борис Абрамович дълго оглеждаше потенциалния приемник. Избираше... защото "приемникът" задължително трябваше да съахрани традициите на Фамилията и да гарантира на "цар Борис" пълна неприкосновеност, след "оттеглянето" му.

Освен това, наследникът на Елцин трябваше да излъчва здраве и младост, та изгодно да се различава от възрастния, но доста популярен конкурент - Евгений Примаков, а също, да има и съответстващата за руския "престол" националсност, и да е близък на Березовски.

Да, задачате не бе от леките, но Абрамович успешно се справи с нея – идеалният "приемник" бе намерен.

Обаче, имаше една неприятност, че в "изборите" на Борис Абрамович Березовски за президент, все пак трябваше да участва и народа. Затова беше нужно в най-кратки срокове максимално да се популяризира президента, на "престола", и да се принуди народа, да повярва в "своята" любов към избранника на Березовски.

Изобретателният Борис березовски реши и този проблем. Чрез воната в Чечения...

Още септември 1999 г. когато втората чеченска кампания вече набираше обороти, Аслан Масхадов в интервю за вестник "Московски комсомолец" заяви:

"...Тази война я изпровокира Березовски. ...тази война още отдавна е планирана... Корените на всичко това трябва да се търсят, на първо място, в Москва – там върви мръсна политическа кампания около въпроса, кой ще стане, или няма да стане, следващият приемник..."

След успешното завръшване на президентската кампания, по сценария на Березовски, "протекцищта" му се оказа доста компрометираща за новия президент на Русия, зад гърба на който все по-ясно се чуваха шушуканя по този повод.

И когато "прагматичният политик" Владимир Путин обяви "война" на еврейските олигарси Березовски и Гусински, се раздадоха бурни о продължителни аплодисменти от страна на затаилата дъх общественост. И руският Президент придоби славата на "твърд, но справедлив боец".

Никой неможеше и да си помисли, че зад това "волево" решение на Путин стои чужда воля, подчинила на волята си поредната "безлична креатура", единственото, и доста съмнително, достоинство на която е "здравият пргматизъм".

Истинската причина за "нападението" на президента срещу "най-изявените" представители на еврейските олигархически кръгове в Русия, бе волевото решение на (еврейската организация) Хабад, която с ръцете на Путин премахна от пътя си прекомерните "активисти" Гусински и Березовски.

С акаво разгневиха тези двама непримиримия Хабад?

Отговорът, по отношение на Березовски можете да се намери във вече известната ни публикация във в. "Еврейски наблюдател"

Ще цитирам отговора на Смоленския и Калининградски митрополит Кирил, на зададения му въпрос, за личността на интерсуващия ни "герой".

"...По отношение на Борис Абрамович трябва да кажа следното. Когато разговарях с посетилия Москва представител на тогавашния премиер на Израел, Нетаняху, за конфликта между Гусински и Березовски, разтръсващ основите на нашия обществен живот, му казах: "Не бихте ли могли по някакъв начин да подействате от Тел-Авив – все пак са ваши хора?". На което помощникът на Нетаняху каза: "Извинявайте, но Гусински е наш, а Березовски - ваш". Явно имаше предвид кръщението на Борис Березовски в праославна църква..."

Така че, ставайки "християнин", Борис Абрамович Березовски е престанал да е "свой" и е приел официално статуса на "разкръстен", както е прието да се наричат подобни "изменници" в еврейските кръгове. И в това е главната грешка на надхитрилия самия себе си Березовски.

Залагайки на Православието, като доминираща религия в Русия, където той, не без основание разчиташе да получи пълно "морално и материално" удоволетворение, Борис Абрамович не искаше да изгуби и еврейския си "път на развитие" в собстевния си всеруски "бизнес".

Затова новоизпеченият християнин Березовски, опиращ се на "богоизбрания" си произход, реши едновременно да засияе и в еврейските религиозни кръгове.

Но той не взе предвид едно: непримиримият Хабад, създал религиозната Федерация на еврейскиите общини в Русия (ФЕОР) (за създаването на която активно съдействаше и Березовски, жертвайки за развитието й внушителни суми), не прощава на "изменниците" и безмилостно ги чисти от пътя си, веднага запълвайки освободеното място с нови кълнове от "своите" – "правилни" евреи.

Вторият еврейаки олигарх, пострадал, както всички мислеха, от "суровия, но справедлив" Президент Путин, се оказа главният конкурент на Березовски, по "непотопяемост" Владимир Александрович Гусински.

С какво "Гусът" се провини пред Хабад, нали той, за разлика от "Брезата" остана "свой" евреин? Свой, не свой, но все пак "неправилен".

1996 г. по инициатива на бившия главен равин на Русия Адолф Шаевич, Владимир Гусински основа Руския еврейски конгрес (РЕК) - "съветска" организация, представляваща интересите на "асимилираното" еврейство, ориентирана, ако може така да се каже, към идеите на "западния ционизъм".

Тази мощна, имаща широки връзки на запад, структура, беше основен конкурент на Хабад и по-късно създадената ФЕОР, в борбата за влияние върху руското еврейство, и главно – в борбата за Кремъл. И тогава двете страни пристъпиха към решителни военни действия.

Още са свежи в паметта ни челните телевизионни атаки, с които се "таран-еха" един-друг "Гусът" и "Брезата" – официалният представител на Руския еврейски конгрес и нелегалният "правозащитник" от Федерацията на еврейските общини в Русия.

Вадейки от своя страна "тежката артилерия", Березовски, като член на семейството на Хабад, по същество, се зае с поддържката на самото семейство, за решаването на "еврейския въпрос" в своя полза.

Доста показателен, в този смисъл, е следният факт. Ноември 2000 г. в Москва се проведе учередителен конгрес на Федерацията на еврейските общини в Русия, на която за глава на ФЕОР бе избран хабадският равин Берл Лазар, сега - главен равин на Русия и страните от СНД.

Пет часа след неговото избиране, главата на Руския еврейски конгрес Владимир Гусинский, бе арестуван...

Сблъскавйки челно Гусински и Березовски, но сам оставащ в сянка, Хабад уби едновременно два заека, дискредитирайки главните "неправилни" евреи в Русия, от чиято взаимна битка беше започнала да се клати цялата страна.

Създалата се в това време ситуация много точно охарактеризира Виктор Черномирдин, като заяви, с присъщата му прямота: "Двама евреи се бият, а разтръсват цяла Русия".

Наистина, този коментар се отнася само за външната страна на конфликта. По-точна характеристика на ставащото може да се даде, като се перефразира известният "антисемитски" виц: "Двама евреи, третият - жид, си придава безучастен вид"...

След като си придаваше безучастен вид, докато не му дойде времето, Хабад започна да "призовава" главния руски "прагматик" за избавление на многострадалната Русия от еврейските размирници, от които произлизала "главната заплаха", не само за руското еврейство, но и за общественото спокойствие в страната.

Чувайки хабадската мъдрост, Владимир Путин започна "процес за избавяне на многострадална Русия" от досадилата на всички двойка, а официални поводи за таза цел, колкото щеш – обвинения в корупция, укриване на данъци, незаконна дейност в бизнеса и т.н. и т.н.

Само че, за наказването на лицата, уличени във всичките тези изброени престъпления, бе избран най-нестандартният начин: вместо логичното им арестуване и последващо търкане на наровете, на Гусински и Березовски великодушно позволяват да се изнесат от Русия... заедно със всичкото награбено богатство!

Но подобен, бих казал, "свърх здрав прагматизъм" на руския Президент, говори много...

Това не ви е Сталин, получил от изгонването на Троцки и Любавическия Ребе, само две ползи – избавяне на многострадална русия от двама "главни" евреи и солидно попълване на държавния бюджет, от платения за тях откуп.

Владимир Путин се постара доста повече за Русия. Той не само я избавии - многострадалната, от еврейската "треска", но и:

а) фактически прекрати разкола в руското еврейство, предавайки го в надеждните хабадски ръце;

б) изгони двама еврейски размирници от лремълското "Политбюро" и ги замени с един, възможно най-тих Хабад;

в) даде спонсорска помощ на запада, във вид на березовско-гусинските милиарди, с което осигури имиджа на Русия, на богата и щедра държава...



 

И най-главното: пускайки, ограбили страната, двама евреи, Путин премахна заплахата от обвинения в антисемитизъм от руския народ, и повдигна престижа му в очите на цялото "цивилизовано" съобщество! Къде тук ще се сравнява някакъв си Йосиф Висарионович...

От тогава Владимир Владимирович дружи с Хабад и винаги се вслушва в мъдрите му, тихи съвети. Както съобщава еврейската преса, поне веднъж в месец Путин кани хабадските равини в Кремъл и детайлно ги разпитва за самочуствието на еврейската общност в Русия: XML:NAMESPACE PREFIX =0



 

На 7 февруари Руският Президент Владимир Путин прие в Кремъл главния равин на Русия (ФЕОР) Берл Лазар. ...Както е казал след това Берл Лазар, Президентът на Русия изключително много се интересуваше по въпросите, засягащи живота на еврейската общност в русия... Според мнението на Берл Лазар, за президента на Русия било изключително важно да узнае, че евреите в Русия сега се чувстват много по-свободно, че могат свободно да вземат решения – да останат в Русия или да се изселват, понеже чувстват държавна подкрепа...

(Главният равин на Русия, основателят на Федерацията на еврейските общини в Русия, в лекция за евреите в Русия и тяхното бъдеще, казал в Оксфорд, пред "обществото" Шабад: Никога, никой ръководител на Русия или СССР не е направил толкова много за евреите, както Владимир Владимирович Путин. Във всички мотношения. ... Сега в Русия много кметове на градове, ръководители на области и министри в правителството са евреи. Това стана норма"

Но най-главното, по мнението на равина Лазар е, че "президентът има разумно разбиране по въпросите за бъдещето на Русия и мястото на религията в обществото"

"На 19 март президентът Владимир Путин се срещна в Кремъл с представители на Федерацията на еврейските общини в Русия…

…Путин говори и за това, колко важно е да се постави "непреодолима преграда” срещу ксенофобията и религиозния екстремизъм, (казал - направил!) и отбеляза приноса на еврейския народ в общоруските дела. Президентът каза и за обръщението на еврейската общност в Русия към САЩ по повод отмяната на поправката "Джексън - Веник" след което "процесът се развива позитивно"...

На срещата в Кремъл присъстваха, президентът на Федерацията на еврейските общини в СНД, председателят на попечителския съвет на ФЕОР Лев Леваев, ...и равини от редица градове на Русия".



 

В допълнение към последния цитат ще кажа, че присъстващите на срещата в Кремъл "равини от редица градове на Русия" всичките, до един, имат хабадски произход, а тази група почетни кремълски гости оглавявал вече извастният ви "мъдър наставник" на руския щрезидент, "най-тихият" Берл Лазар.

Познавайки лично "главния равин на Русия и страните от СНД", един от най-активните носители на "ционската мъдрост", и главните "технически ръководители" по строителството на Третата Хазария, не мога да не отдам дължимото на дипломатическите качества и ловкостта на ръцете, на Берл Лазар, незабележимо подърпващ конците на "гоевските бикове" и ръкводещ "противоестествените им движения".

Освен това, този хабадски таласъм владее до съвършенство изкуството на "официалния език" и "ловко построената фразеология".

За да можете и вие да оцените най-високото ниво на "главния" хабадски полиглот, ще разкажа, за какво пророкуваше в ефира на бившия "Гусински" телевизионен канал, равинът Лазар в разговор с водещия програмата "Герой на деня" Савик Шустер

Речта си Берл Лазар започна с традиционните реверанси към президента Путин, притежаващ такива забележителни качества, като "уравновесен прагматизъм" и "здравосмислено разбиране на въпросите за бъдещето на Русия", което от своя стране е залог за благополучие и процъфтяване на еврейската общност в страната.

После разговорът тръгна за... комерциализма, бизнеса, ходотайството пред американската администрация за отмяна на "поправката Джексън-Веник" и даже за намерението да се повлияе на нефтените интереси на САЩ с цел - преориентация към Русия...

Внимателно слушайки за бизнес-проектите, които, както се оказа, влизат в сверата на "жизнено важните интереси" на еврейската общност, аз все чаках, кога религиозният (!) лидер на руските евреи, главният равин на Русия и страните от СНД, ще заговори накрая за Бога и за Душата?! Но не дочаках...

Може ли да си представите, че който и да е от представителите на висшето православно духовенство ще се разсее пред телекамерите и ще започне да чете "проповед" за разумно водене на бизнеса и изгодите, които които предлага тази или друга сделка?...

Значи, ето как се получава: докато православната църква призовава своето паство към смирение, доброта, очистване на душата и служение на Бога, хабадските таласъми с черни бомбета, прагматично рекламират своя "богоизбран" бизнес, построен върху костите на смирените православни души.

Колко прав е бил Емануил Кант, когато е казал някога: "Страшен е Богът без морал...".

Но пак за "бизнес проектите". Надявам се помните с какво завършиха обещанията за отмяна на "поправката Джексън-Веник", въведена 1973 г. за "назидание" на Съветския Съюз, заради ограничаване правата на изселване на евреите от страната, и съответно с която бяха въведени редица ограничения в търговските отношения с СССР?

– Правилно, с нищо. А дългочаканото пристигане на Буш, при което предсказваха, че ще се отмени "поправката Джексън-Веник", завърши с въвеждането на поредна поправка, свързана с нови ограничения, – този път, на "стратегическите оръжия".

Несъмнено, трябва да притежаваш особен праг,атичен поглед, за да видиш в това изгода за Русия.



 

С това , ако разрешите, ще прекратим цитирането на Ходос, а при желание можете сами да прочетете неговите книги. Той знае за какво пише, но понякога малко се отклонява. Жалко че такива нормални евреи са много, много малко, но виждате, че и меджду тях има такива, които разбират, че за всички е подготвен "среден пръст"! За всички! Включително и за редовите евреи!!!

"Всеки народ има право на място под слънцето, но не за сметка на другите...

Който е в течение, и мълчи – е помагач, и с нищо не е по-добър от престъпника..."



 

Публикувано на 2 октомври 2011 г.

от сайт: http://eltimir.ucoz.ru/
 

превод: Григор Симов




Гласувай:
9



1. анонимен - Григор Симов:
19.03.2012 22:43
България се унищожава, светът се унищожава!
Разобличавай евреите - спасявай България!
цитирай
2. kostas - Както е казано: " За едни -муха да бръмне и ще я чуят и прогонят, а за други КАМБАНА ДА БИЕ
20.03.2012 09:59
ще си клатят главите и пак няма да направят нужното!!! Поздрави Ник.
цитирай
3. liliyanaandreeva - Путин и Медведен са разкол на Мед...
20.03.2012 18:32
Путин и Медведен са разкол на Меденка - Любимка ( Медена Питка)!
Социалдемокрацията се раздели на две : БСП - социалисти и СДС - демократи
Министерството на транспорта се дели на : министерство на отиването и министерство на връщането (някои емигранти не се завърнаха)!
Този процес на роене започна много отдавна! Вицът е стар, но се предлага в нова кавер - версия!
цитирай
4. nagodi62 - Това са пълни глупости! От евреите ...
20.03.2012 19:34
Това са пълни глупости! От евреите трябва да се учим, но ни е малко акъла.
цитирай
5. анонимен - на nagodi62 - на какво ще те научат евреите, прочети в извадките от Талмуда им.
20.03.2012 21:21
А като начало ето ти част от словото на равина Райхорн, произнесено в Прага 1859 г:
1. На всеки сто години ние, мъдреците на Израил, обикновено се срещаме в синедриона, за да разгледаме нашия напредък по отношение господството ни над света, което Йехова ни е обещал, и нашето завоевание над неприятеля – християните и християнството.
2. Тази година, събрани около гроба на нашия велик Симеон-бен-Йехуда, ние можем да обявим с голяма гордост, че изминалото столетие ни доведе много близо до нашата цел, и че тази цел много скоро ще бъде постигната.
3. Златото винаги е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лост за тези, които го притежават, и обект на завист за онези, които го нямат. Със злато ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на продуктите. Със злато можем да субсидираме всички държавни заеми, за да държим държавите под наша власт.
4. Вече главните банки, борсите на целия свят и кредитите на всички управления са в наши ръце.
5. Другата велика сила е пресата. Повтаряйки непрекъснато някакви идеи, пресата успява в края на краищата да ги наложи като действителни. Театърът ни служи по същия начин. Навсякъде пресата и театърът се подчиняват на нашите нареждания (а днес - телевизията!).
6. Чрез непрекъснато поддържане на демокрациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена и предана на нашата кауза.
7. Ние ще принудим християните да влязат във войни, като използваме тяхната гордост, високомерие и глупост. Те ще се избиват един друг и ще прочистят за нас земята, която ще принадлежи на нашия народ.
(продължава в следващия коментар)
цитирай
6. grigorsimov - Продължение от словото на равина Райхорн:
20.03.2012 21:26
8. Притежаването на земя винаги е носело влияние и власт, С призив за социална правда и равенство ние ще раздробим големите стопанства. Ще дадем на селяните малки парчета земя, и те много скоро ще станат наши длъжници, тъй като разходите по култивирането на малкото земя ще ги принудят да вземат заеми от нас. Нашият капитал ще ни направи техни господари. По този начин ние ще станем собственици, притежатели на земята им, която ще подсигури властта ни.
9. Нека опитаме да заменим движението на златото с книжни пари. Така нашите каси ще погълнат златото, а ние ще регулираме стойността на книжните пари, което ще ни направи господари при всички положения.
10. Между нас има много оратори, способни да възбуждат ентусиазъм и да убеждават народите. Ние ще ги разпръснем между хората да проповядват промените, които ще подсигурят “щастието на човечеството”. Със злато и ласкателства ние ще спечелим пролетариата, който сам ще се справи с унищожаването на капиталистите-християни. Ние ще обещаем на работниците такива заплати, каквито те никога дори не са сънували, но в същото време ще повишим цените на продуктите от първа необходимост, така че нашата печалба също да бъде голяма.
11. По този начин ние ще подготвим революции, които християните сами ще направят и от които ние ще оберем плодовете.
12. Чрез подигравки и нападки срещу тях ще направим техните свещеници за посмешище, а тяхната религия - смешна и отвратителна, както и тяхното духовенство, Тогава ние ще станем господари и на техните души. Нашата привързаност към религията ни, нашето служене на Бога ще докаже превъзходството на нашата религия, превъзходството на нашите души.
13. Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички важни места и длъжности. Освен това правим всичко възможно да снабдим гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите ни са в течение на всички наши интереси, а лекарите ни, влезли веднъж в някое семейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието им
цитирай
7. анонимен - Продължение от словото на равина Райхорн:
20.03.2012 21:34
14. Преди всичко трябва да монополизираме възпитанието и просветата. Чрез тях ще разпространим идеи, полезни за нас, и ще обработим детските мозъци да ни слушат и да ни служат (като вас - nagodi62).
15. Ако някой от нашите хора случайно попадне в ръцете на правосъдието, ние трябва да се разтичаме да му помогнем. Да му намерим толкова свидетели, колкото са му необходими, за да го спасят от съдиите, докато самите ние станем съдии.
16. Монарсите на християнския свят, погълнати от амбиции и суетност, са обградени с лукс и правят излишни разходи за поддържането на многобройна армия. Ние трябва да им доставим всички необходими пари, които те така глупаво искат и харчат. По този начин ще ги държим вързани.
17. Нека не възпрепятстваме женитбата между наши мъже и християнски-момичета. Това ще позволи крака ни да стъпи и в най-затворените християнски кръгове. Ако наши дъщери се омъжат за гои, те ще ни бъдат не по-малко полезни, защото децата на една майка еврейка са наши.Нека поощряваме свободната любов, чрез която християнските жени ще разрушат един от принципите на тяхната религия.
18. През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономическия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала.
19. По наше решение трябва да пуснем в действие предварително замислената революция, която, разрушавайки всички класи на християнството, ще превърне християните окончателно в наши роби. Така ще се изпълни обещанието на Бога, дадено на нашия народ.

Вижте и послеписа в следващия коментар:
цитирай
8. анонимен - Послепис за словото на равина Райхорн, от 1859 г.
20.03.2012 21:39
Сами ще се убедите в близостта между Протокола, намерен в джоба на евреина-болшевик; Манифеста на Кремьо и писмото-ферман на Царя на евреите (в Истамбул) от 1489 г., публикувано в списанието на Ротшилд. Интересно как евреите са допуснали да бъде публикувано това писмо?
... Брой 195 от 21 октомври 1920 г. в-к „Ла вией Франс" публикува много важна констатация: „Съществува поразителна аналогия между Протоколите на циониските мъдреци и речта на равина Райхорн, произнесена през 1869 г. в Прага над гроба на великия равин Симеон-бен-Иехуда. Тази реч е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването й. Сенол, който завел Ритклиф да чуе надгробната реч, също бил убит малко по-късно в дуел. Основните идеи, изразени в речта, се срещат напълно развити в “Протоколите на ционските старейшини"!
В брой 214 от; 10 март 1921 г. в-к „Ла вией франс" публикува текста на надгробното слово, което е било отпечатано също и в сп. „Руското еврейство". Съвсем ясно е, че надгробното слово и Протоколите на ционските мъдреци имат един и същ източник. И едното и другото са пророчески и силата, която прави пророчествата им реалност, е успяла да превърне предреченото в обективна действителност. Тази реч е много важна, и поради това се спираме на всеки пасаж от нея, който е изпълнен досега. Няма никакво съмнение на кого принадлежи силата, която безпокои и тревожи народите, създавайки световни конфликти, като в същото време прибира всички печалби. Безспорно е, че съществува Световен ционистки заговор, който вече е напълно разкрит.
цитирай
9. grigorsimov - Извинение за грешките в текста
21.03.2012 10:05
Текстът в горната публикация е превод от руски и е публикуван без редактиране, затова съдържа множество грешки, вкл. фактически.
Правя многократни опити да редактирам тази публикация, но от дълго време в блог.бг. редактирането на публикувани текстове е почти невъзможно.
Затова ви препоръчвам да прочетете редактирания (поправения) текст, на следния едрес: http://eltimir.ucoz.ru/news/otkde_se_vze_putin_na_blgarski/2012-03-20-2856
На същия адрес ще намерите и други интересни публикации.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314817
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031