Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2012 22:05 - Как се правят кризи или кой е бандитът? Разобличена е афера за трилиони долари! Автор: evreite
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3006 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 25.03.2012 09:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Попаднахме на най-голямата терористична организация в света и установихме, оригинални документи, проследяващи финансирането на американското министерство на финансите и Федералния резерв на САЩ – двете официални финансови институции на Америка. Един бегъл преглед на отчетите за тероризма в САЩ показва, че всички транзакции, за които стана известно, в действителност са „изпрани пари от терористична дейност,“ и че единственото нещо, което пречи на незабавния арест на стотици високопоставени финансови представители, това са техните политически връзки.
На шестнадесети февруари 2012 г., лорд Джеймс Блекхийт, който е член на британската Камара на лордовете, предоставя доказателства за незаконни схеми за които смята, че датират от началото на 2009. Сред представените от него документи има такива, подписани от Алън Грийнспан и Тимъти Гайтнър, показващи „безотчетни“ незаконни трансфери на Федералния резерв в Ню Йорк към първоначалната банка HSBC (Hong Kong Shanghai Banking Corporation) в Лондон, а по-късно банка на Шотландия.
image Лорд Джеймс Блекхийт

Банката на Шотландия е създадена с кралска заповед, но има ограничения за участие в такива операции, просто парите са преминали през нея към 20 европейски банки за използване във високо печеливши схема с MTN (Euro Medium-средносрочни книжа), генерирали в продължение на три години, трилиони долари печалба, която никъде не е била отразена, в никакви отчети, не е облагана и не е била споделена с притежателите на акции на тези банки.
Както описва лорд Джеймс „измамата и прикритието“ за този трансфер е мнимата конфискация на въображаеми 750 000 тона злато от агенти на неизвестни организация (потвърдено от най-висши официални източници на семейство Буш и ЦРУ), които са назовали за получател на парите просто „източник“.
Индонезийското правителство потвърди, че е пълна измислица и, че назованият субект притежава 700 тона злато (около половината от това, което Кадафи притежаваше), а не 750 хил. тона. Трябва да се отбележи, че както се посочва в Камарата на лордовете в историята, световния оборот е едва 1,500 тона злато.
Този момент е само върхът на две десетилетия престъпления, в които са участвали десетки правителства, а именно:
* Федералният резерв на Ню Йорк никога не е имал правомощия да държи тези фондове
* Въпреки това документите, съхранявани от лорд Джеймс, доказват категорично, че Федералният резерв на Ню Йорк действително е държал такива средства, и ги изброява по такъв начин, че да прикрие техният източник, за което е използвал HSBC и Банката на Шотландия. Този процес, в който изглежда са били замесени, Алън Грийнспан, Тимъти Гайтнър и други, няма друго обяснение, освен „изпиране на пари“. Други обяснения не са представени.
* „“ Обезпечението на тези фондове, които са 750 000 тона злато, са били фантазия. Представянето на тези транзакции, както по-късно е било убедително доказано е „измама и отвличане на вниманието“ от такъв вид, какъвто обикновено биха използвали разузнавателни организации.
Прехвърлянето на тези фондове, без разрешение на правителството или някой друг, по-специално, без договор, плащане на Комисията на САЩ, и без предварително уведомление или разрешение от Конгреса, прави всеки аспект на операцията от наказателен характер.
* Подготовката и използване на тези средства от двадесетте най-големи банки, две от които са най-големите на Wall Street, както и използването на тези средства, за да генерират печалби, а самите фондове се съхраняват без всякаква отчетност, когато печалбата се скрива и изпира, всички съучастници в тази операция ги прави участници в организирана престъпна дейност.
Откъде се взеха тези пари
Във Федералния резерв няма запис, че той е бил упълномощен да създаде $ 15 трилиона, което се равнява на публичния дълг на САЩ. Има, обаче, доказателство, че средствата, които, общо, в един момент, са били 27 трилиона долара, които са спечелени тайно са били откраднати, а вината, като на престъпник е била свалена от Джордж Буш.
Аз говорих за тези средства с двама души, един от които е координатор по разузнаването на президента Рейгън, а другият е бил генерален директор на Централното разузнавателно управление. Както посочват и двамата, бившият президент Буш помолил тези средства, които общо възлизали на 27 трилиона долара, да преминат под негов контрол, защото Буш е бил застрашен и, че са пострадали много участващи в тази операция, в която, наред с другите неща има убийства, незаконни арести и изтезания.
Хората, за които говоря, многократно са се срещали с президента Буш относно тези фондове, оспорвали претенцията му към тях, и посочвали, че по-голямата част от средствата са собственост на американския народ.
Тези средства са загадъчни, „Wanta“ – пари, спечелени по време на годините на търговия с валута, предназначени да причинят разпадането на Съветския съюз, и са началото на план, водещ началото си от президента Рейгън, тогавашният координатор по разузнаването на White House, Лий Уонта и директорът на ЦРУ Уилям Кейси. Беше ми казано, че, въпреки че операцията се е състояла по времето на президента Рейгън, той наредил, неговият наследник Джордж Буш-старши да не да бъде уведомяван за тези средства, защото „нямат доверие“ в него.
Самите средства са заработени по схема за търговия със съветски рубли с огромна печалба – това, което на практика в крайна сметка свали правителството на СССР. Част от печалбата е предмет на настоящо производство във федералния съд в Източния окръг на щата Вирджиния. Имам повече от две хиляди страници документи по случая, които показват, че останалата част от първоначалните средства са прехвърлени на Фед Ричмънд, банката на Китай, участник в търговията с рубли през 2006 г., и както се твърди, са изцяло собственост Ameritrust Corporation. Този обем е 4,5 трилиона долара, за което ние имаме документи за трансфер SWIFT (междубанковата система за електронно плащане).
Други средства, които има вероятност да са останалата част от липсващите 27 трилиона, може би са средства, които могат да бъдат изискани в съда.
Wanta, който е едноличен акционер в Ameritrust, предложил своя дял в компанията, оценен от съда, на стойност 7.2 трилиона долара, на американския народ, както е планирано от президента Рейгън.
Произходът на допълнителните средства, пуснати от Федералният резерв 80-90-те години, общо, 8 трилиона долара, са неизвестно къде. Високопоставени източници в правителството на САЩ показват, че това могат да бъдат или останки от средствата спечелени от Wanta, или доходът от тях, след като голяма част от парите е била открадната.
Информация, лични интервюта, плюс моя преглед на документите, свързват кражбата или преобразуването на тези средства на първо място с:
Семейство Буш;
„P2″ – масонската ложа, действаща в Швейцария, замесена в десетки терористични атентати, свързани с „Операция Gladio“;
Хората от обкръжението на Wanta, включително ЦРУ.
Това, което липсва, е източникът на половината от тези средства. Технически, те не съществуват, защото няма запис за техния произход и предаването на Федералния резерв на Ню Йорк, въпреки че има натрупана информация точно за начина, по който те са били предадени на организации, които те никога не са притежавали.
Парите на Уонта
Или Wanta ще претендира за цялата сума, или тя ще остане собственост на правителството на САЩ. Тъй като никакво усилие не е било направено за да се гарантира безопасността на тези средства или да се потърси наказателна и гражданска отговорност за връщане на парите, достатъчни да се изплати целия дълг на САЩ, а с печалбата върху тях, те се приближават до $ 30 трилиона, това показва, че съществува престъпен заговор, с достатъчно влияние, за да се държи правителството на разстояние.
Липсата на действия в САЩ и във Великобритания, по искането на лорд Джеймс, само по себе си, е доказателство за сериозността и актуалността на тези събития и сили, които биха могли да пречат на всякакви въпроси, дори когато лорд Джеймс държи в ръцете си безспорни документи, по-специално, трансфера SWIFT.
В действителност, лорд Джеймс предоставя такова разнообразие от документи, които, когато се комбинират с „откритието“ Wanta в размер на $ 2 000 страници пред Федералния съд, е най-надеждното доказателство за пране на пари, както и тяхното превръщане в тероризъм и така нататък.
В този случай, бездействието (на държавните институции) в условията на безспорни доказателство няма никакво обяснение.
Това не е просто незаконно, това е индикатор за наличие на заговор.
В допълнение, руският премиер Путин заяви, че очаква споразумение за 3-процента плащане на руските данъци върху първоначалната сума от 7,2 трилиона. Неизвестно е дали Путин ще чака плащане за останалите петнадесет трилиона плюс лихва и дали Русия и / или САЩ ще изяснят, защо Централната банка на Шотландия е превела парите в двадесет европейски банки да търгуват в евро средносрочни книжа, без разрешително и споразумение за съответното съучастие или участие в печалбите.
От тези средства, най-малко половината от които, принадлежат на правителството на Съединените американски щати (според собственото им твърдение), заедно с лихвите и доходите може мигновено да спаси Америка от дълга. Вместо това, ние виждаме не само натиск и мълчание, като в съдебен процес е хвърлен Wanta през последните шест години, но и се правят опити, да не се стигне до документите, които лорд Джеймс Блекхийт представи на Парламента.
От този момент, не е направено нищо, дори, ако доказателствата бяхя представени от някакви опасни мистични сили.
Голямото жури се сформира, с цел да се запознае с делото за капиталите на Wanta, едва сега. Напълно вероятно е, че капиталите на Wanta / Ameritrust Corporation, предназначена за защита на границите, ще послужи като повод за предявяването на официални обвинения срещу висши служители на Съединените щати. Това е само началото.
Кралската банка на Шотландия, очаква крупното възстановяване на плащането да отиде в историята.


подробности в evreite.blogspot.com
    февруари 29, 2012 www.veteranstoday.com
Превод и редакция Захари Андреев (личен блог)

 Гласувай:
4
01. zlokuche - Моето мнение по въпроса
24.03.2012 23:23
Тук:
http://zlokuche.blog.bg/zabavlenie/2012/03/24/pozdrav-za-zdravo-izperkalite-fashizoidni-sili.927580
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 13901733
Постинги: 3723
Коментари: 6700
Гласове: 7622
Архив
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031