Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2012 16:14 - Едно от главните и могъщи средства за постигане на всемирно владичество е завладяване на всеки народ и държава отвътре...
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3349 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Юдейството, заемащо до Първата световна война изгодни позиции в живота на Великобритания, след войната придоби изключително влияние. Юдеите заеха ръководно положение, не само във финансово-икономическия живот, но и в държавно-политическите области.
Английските лордове, начело с Ротшилд, са чистокръвни юдеи и въобще английската аристокрация на нашето време, почти цялата се е сродила с богатите юдейски родове и с това е изгубила чистотата на англо-саксонската раса. Естествената английска аристокрация е оставена на второ място, а първите места са заети от аристокрацията на новата формация. Те са представители на международния капитал - Монди, Сасуни, Леви, Браун, Соломон, макар и юдеи, са едниствените аристократи на света и негови повелители."


 

Какви са последствията за живота на Англия и английския народ?

"Строгата и издържана аристократическа преса изменя своя тон и придобива сприхав, крещящ и рекламен характер. Писателите на Едуардовската епоха настъпват против вековните основи на религията, йерархията, капиталистическия строй. Представителите на буржоазията се увличат от политическите и социалистичеките учения. В Кеймридж се основа социалистическа федерация. После беше организирано фабианско общество, в което влязоха Уеб, Сидни Оливър, Бърнард Шоу, Уелс и цял ред други писатели, мислители, учени и пр (всичките - юдеи). От тук идва мирната проповед на социализма. Представителите на висшите класи кокетират с радикалните и социалистически идеи. Елегантната Лейди Варвиц, владетелка на две крупни имения, открито е провъзгласила себе си за социалистка и е канила на своите приеми Вандервелд и Жореса. Представители на средните и по-горе от средните класи, т.н. чудаци, хора, материално осигурени, встъпват в ролята на социал-реформатори, скъсвайки със всички закони. Уелс рисува измамните картини на бъдещето, когато съществуващият строй бъде разрушен.

В.Ф. Иванов "Тайната диполомация", стр. 79 и 80


 

По същите начини и със същите средства юдесйтвото си служи за да завладее Франция, материално и духовно.

Революцията във Франция донесе безкръвната (за юдеите) победа на юдейството. Юдеите станаха господари на положението в тази нещастна страна.

Много бързо те прибраха богатствата на френския народ в свои ръце. В ръцете на юдеите премина златото, банките, борсите, промишлените и търговски предприятия и недвижимостта.

Със статистически данни е доказано, че имуществото на 200 хиляди юдеи е двойно повече от имуществото на 40-те милиона французи.

Копен Албансели доказа, че една трета от територията на Франция е собственост на синовете на израиля.

А. Селянинов, "Тайната сила на масонството"

В.Ф. Иванов "Тайната диполомация", стр. 11


 

Преди не повече от сто години, пише Дюмон, долните и презрени юдеи дойдоха в нашата прекрасна и богата страна; сега само юдеите са богати, в тази вече презирана от тях, обедняла страна. Преди 100 години юдеите бяха нищо или почти нищо, сега те са всичко или почти всичко.

Дюмон, "Жидовска Франция"


 

Във Франция, както и във всяка демократична страна, управлява не народът, а една малка шепа капиталисти, финансови аристократи, предимно юдеи.

Тези финансови магнати са истинските повелители в живота на френската република.

Парите заставят всички да са покорни изпълнители на техните заповеди. Министри, депутати, сенатори, префекти, академици, генерали, заемат своето положение, защото са се преклонили пред златния телец, и са дали клетва за вярност на капитала.

Свободомислещите, независимите хора остават вън от политическия и държавен живот. Честността и благородството, верността към своя народ и безкористното му служене, всичко това се обсипва с клевети, лъжи и злоумишлени подмятаня от продажната (юдейска) преса и безсъвестните нападки на първите хора...

Либерали, демократи и социалисти, в тесен съюз с плутокрацията, зад възвишените девизи на свободата и равенството, обират народа открито и безнаказано, подиграват се над справедливостта и потъпкват висшите чувства на човека. (Ето това е универсалният модел на демонокрацията!)


 

В Германия станало същото, каквото и в другите държави, където са се вмъкнали юдеите – неизбежно заграбване на икономическия живот, на културното и политическо влияние. В Германия юдеите започнали своята кариера, като дребни търговци, дребни лихвари, обаче след малко време те се превърнали във владелци на големите търговски и промишлени предприятия, на банкери и парични тузове. Грамадните успехи в промишлеността и търговията отвориха вратите на юдеите в аристикратическите салони на Германия и им спомогнаха да станат големи защитници и покровители (меценати на нова упадъчна култура). Както навсякъде, така и в Германия, в ръцете на юдеите попаднала пресата и професурата, адвокатурата и другите либерални професии.

Юдеите завладели германското обществено мнение, промъкнали се във всички политически партии, заграбили ръководството на социалистическото работническо движение, проникнали в двореца и станали съветници на германския император.

Те добили надмощие в Германия и подготвили гибелта на тази държава.

Това е разбрал, след своето падане, император Вилхелм Втори. "Юдеите, казва той, са причината за германското поражение, както и на Германската революция. Те носят отговорността за всички нещастия, които са се струпани върху целия свят".

В.Ф. Иванов "Тайната диполомация", стр. 111


 


 

Какво са направили юдеите в Америка?

В същата книга Б.Ф. Иванов, на стр. 187-188 четем следното:

Най важното е, че в юдейски ръце се намират кинематографското производство, вестниците и цялата журналистика.

Юдеите са най-многочислените едри собственици на градските земи.

В юдейски ръце постоянно преминават памучните плантации и удобните площи земя, които фермерите не могат да удържат в ръцете си.

Ню Йорк е централната точка на юдейството, неговият търговски рай. "Ню Йорк, пише Хенри Форд, е място, където целият американски внос и износ се облагат с мита, място, където продуктивният труд на цяла Америка плаща данък на господарите на парите.

Градската територия е в юдейски ръце и в списъците на домовладелците много рядко може да се срещне неюдейско име. Не е за учудване, че юдейските писатели, при гледката на това безпримерно въздигане и на непрекъснатия растеж на богатствата и силата, вдъхновено провъзнасят, че Съединените щати са като обетованата земя, предсказана от пророците, а Ню Йорк е като новия Йерусалим". Юдеите са само 3 % от цялата маса на населението и срещу тези три милиона стоят 97 милиона неюдеи в САЩ, и въпреки това във всички отрасли на живота юдеите заемат господстващо положение.

Хенри Форд "Международното юдейство" стр. 34


 


 

На стр. 252, 253 и 254 от книгата "Тайната дипломация" на В.Ф. Иванов, четем: покорните оръдия на юдейството се стремят да разложат Япония.

Вътре в Япония и в Корея действат същите сили, както и в Китай и Манджурия, т.е. масонството, сектанството и комунизма.

Масонството в Япония, както и навсякъде, е проникнало от Англия. То се е появило в 19-ти век. Появяването на първата ложа е към 1858 г., когато в тази година се създаде масонската ложа в Йокохама. Масонството е постигнало бързи успехи, с получения патент на 6.07.1874 г.

Освен английското масонство, действат още ложите на американската юрисдикция.

В Япония са разпространени ложите на тамплиерите...

Заедно и във връзка с американското масонство, работи и Християн-Социалистическа Младежка Лига (ХСМЛ), на които е възложено възпитанието на младежта в религиозно безразличие, в национално безразличие, в интернационализъм и космополитизъм.

Тази лига в работата си е свързана с мисионерите на различните сектантски организации.

Началник на отдела на ХСМЛ на всяка цена трябва да е, или протестант или последовател на някоя секта.

В Япония са силно разпространени баптистите, методистите, евангелистите и петдесятниците, които имат собствени участъци земя, здания на мисиите, къщи, където живеят проповедниците, болници и др.

Работата на тези мисионери е страшна заплаха за държавите.

Прикривайки се зад религиозни и благодетелни цели, сектите вършат:

1. Антимонархическа дейност. Като запазват външна лоялност към монарха, те проповядват, че монархът не е посланник от небето, а обикновен човек, че монархията не е божествено устройство, а е създание на човешките ръце.

Във вече подготвената среда правят следващата стъпка, като развиват и доказват цялото преимущество на демократичната република пред монархията, и поставяне начело на държавата на президент от масоните или протестантите... В името на постигането на тази цел се оправдава и революцията. Най силна е пропагандата против политическите и административните власти, стоящи на стража на държавата. По учението на сектантите, представителите на властта са деца на сатаната. Но ако полицаят е сектант, той вече е брат и на него сектата оказва пълно покровителство. Чрез полицейските агенти и администратори - сектанти, се води разузнаването и шпионажът...


 

2. Пропаганда против милитаризма. Сектите отхвърлят войната. Според тяхното учение не трябва да се взима оръжие. Сектантът трябва открито да се откаже от носене на оръжие, или да се вмъкне в нестроева длъжност...


 

3. Всички сектанти са убедени, че само тяхното учение е истина, че само те се спасяват, и тези които проповядват тяхното учение, получават пълно блаженство.

Адвентистите, освен това, вярват и в земния рай, в който ще се наслаждават на пълно щастие само братята (адвентисти).

Луис Мински

 


От книгата "Юдеи" на Стефан Цанков


 


 


 




Гласувай:
8



1. kostadin - Когато човечеството реши, че има ...
19.04.2012 19:10
Когато човечеството реши ,че има полза от нещо ,то тогава с него е свършено.
Единственият начин е да им пропилеем богатството,като откажем да плащаме за хартийките с живота си.Това ще ни е ползата-по свободен и независим от банките живот.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357376
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930