Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2012 12:18 - Наставниците наПутин. Кой победи във ВСВ? Юдоболшевиките! Кои изгуби? Белите хора - арийците
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4790 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Принципът    "разделяй и владей" ционистите винаги са реализирали много умело. За какво бе измислена доктрината за т.н. класова борба? САМО за да разделят един народ на две враждуващи части - елит и т.н. пролетариат. Да посеят помежду им вражда и после с ръцете на пролетариата да унищожат националния елит и да седнат на неговото място. 

В Русия им се удаде да направят това. В Германия - НЕ. При германците националното единство се оказа по висше от класовите противоречия. Там не се задейства това жидоболшевишко оръжие - класовата борба.

На власт в Германия дошел Хитлер и бързо сполотил всички германци в единен организъм. И този организъм започнал да се развива с такива темпове, каквито човешката история не познава. Какво им оставало на ционистите да правят? Единственото средство: да насъскат срещу германците своите съветски и американски роби. И веднага започнала масирана антигерманска пропаганда. Не се удало да насъскат класите в един народ, значи трябва да насъскат един народ от белата раса - руснаците, против друг народ от същата раса - германците. Това ИМ се удало и ТЕ победили германците с ръцете на техните имамени бели братя - руснаците. Расата на евреите победила бялата раса. Ето го расовият смисъл на втората световна война. Ето какво празнуват те. СВОЯТА победа. Но това не е наша победа. това е нашето поражение. Тежко поражение.

И днес с насъскване на народите от същата - белата раса продължава да се занимава ционистът Севастянов. И именно на това и беше посветен неговият доклад. Той и преди се е занимавал с това мръсно дело. Полемиката със Севастянов се водеше на страниците на в. "Я -Русский" № 20 (78) Х/2001

Ето какво в частност, бе написано в този вестник, по повод Севстяновия антирасизъм:

Вот что в частности было написано в этой газете по поводу севастьяновского антирасизма:

"Същевременно и неколко думи за расизма. Севастянов пише: "...в руското движение забележимо се усили дълбоко лъжливата, по мое убеждение, тенденция, основана на непреодоляно невежество. В нея са се преплели и са се отразили два новомодни, и затова доста незрели увлечения:

1) расизмът, водещ неговите адепти към отъждествяване на руснаците и германците..."

Трябва да ви огорча г-н Севастянов и да ви осведомя, че нищо новомодно в расизма няма и не може да има. Расизмът е стар колкото света. За вас той може да е и новомоден, предвид вашето, както вие обичате да казвате, непреодоляно невежество. Затова Вашите представи за расизма нямат нищо общо с расизма. Расизмът никого с нищо не отъждествява. Расизмът говори за расовата общност и расовите различия. Същевременно няма да е лошо да знаете, че евреите не са нация. Евреите са раса, обединяваща евреи от много ти в единен биологичен организъм.

Нацията е "клон", расата е "стволът". Така и при нас руснаците нацията е руска, а расата арийска. Руснаци, германци, англичани, французи и другите бели народи са арийци. Евреите знаят своите интереси и никога няма да насъскват едни срещу други евреите от различни националности. Вие се стремите да насъскате едни срещу други различните националности от една и съща раса. Защо го правите? Да считаме че е от невежество. За зла умисъл за сега не мисля.

Национализмът е добър само тогава, когато с него върви расизмът. Когато човек разбира своята национална общност и разбира своята расова общност."

После, 2007 г. изведнъж Севастянов издаде хубава книга заедно с расолога на Русия Владимир Борисович Авдеев "Раса и етнос". Доста хора бяха поразени: "Нима Севастянов е поумнял и е станал расист?" Оказа се че това е само временен съюз. Севастянов си остана все същия ционист и антифашист, съвсем същия враг на бялата арийска раса.

Днес кремълските окупатори решиха да разгърнат пропагандна кампания, по повод празнуването на победата в ВОВ. Но цялата тази пропгандна кампания е пропита с абсурди и отсъствие на логика.

Когато днес цялата тази публика празнува "деня на победата 9 май", Възниква чувството, че се намираш в дом за психоболни. Какво празнуват не е ясно.

Коя страна е победила в тази война? СССР ли?

Къде е сега тя, тази страна победител? Няма я. Спука се есесерия, като сапунен мехур.

А какво празнуват тогава? Победата на каква страна? Унищожената ли?

Може би това е победа на НАТО? Войски на НАТО вече маршируват по Червения площад. Тяхната победа ли е?

Какъв народ победи? Съветският народ победи.

Къде е той сега? Няма го. Умря великият съветски народ - строител на комунизма. Скоропостижно се помина. Сега, съветски, наричат руснаците. Негър е руснак, арменес - руснак, азърбейджанец - руснак. А за евреите да не говорим. Те са, и съветски, и руски, и руснаци. Евреите са народ универсален. Както и да го наречеш, той в себе си си знае, че е евреин. Де да имаха и руснаците такова национално самосъзнание, като евреите. Та, тия е тази победа? – На евреите ли?

Победилият СССР беше не проето държава, а теократическа държава с "най-прогресивната, единствено правилната идеология в света" – марксизмо-комунизмът. Къде са днес тази най-прогресивна идеология и комунистическата система? Спука се, като сапунен мехур. Сега тормозят руснаците, не с марксизма, а с християнството. Модата се промени.

Така че, коя идеология победи? Марксизмът-ленинизмът ли? ...Всъщност, защо Севастиянов твърди, че ВОВ не е война на идеологиите? Защото победилата идеология се спука. Да се празнува, няма какво. Празникът се губи. Но на него му се иска да празнува своя главен ционистки празник.

А какво знаме победи? Къде е знамето на бобедилата държава? Къде е червеният парцал с юдомасонската петолъчка и масонския сърп и чук? Няма го знамето. Новото знаме на Русия е трикольорът, под който власовци и другите руски воини воюваха на страната на Хитлер, против сталинската банда. Украниската армия и Бандера воюваха за независимост на Украйна, под символи - знаме и герб, които днес са символи на независима Украйна.

Равносметката е, че страната победител СССР, народът победител (съветският) е унищожен, идеологията на победителите (марксизмът-ленинизмът) издъхна, държавно знаме стана власовското.

Така че, какво се празнува? Или ние се намираме в лудница?

Липсва всякаква логика. Но, ако логиката противоречи на ционистката пропаганда, толкова по-зле за логиката.

Евреинът Медведев е президант и главнокомандващ, а Берл Лазар е главен равин на цяла Русия.

И кой е победил? С какво да се поздравяват защитниците на отечеството? В какво състояние е отечеството ни? Русия е окрадена. Цялата държавна и общонародна собственост е разграбена. Появиха се някакви крадци- олигарси и никой не ги вкарва в затвора. А точно обратното – всичките тези крадци-олигарси са на самия върх на властта (и всичките са евреи! Г.С.). Народът живее в нищета, в условията на окупация. Това победа ли е? Чия е победата?

Някакво задкулисие през цялото време устройва някакви икономически кризи, за да оберат хората за пореден път. През 2009 г. по време на т.н. криза, броят на доларовите милиардери се увеличи двойно. Активите им се увеличиха двойно, за сметка на разграбения стабилизационен фонд. Ето защо те създават кризите. Това ли е победата? Чия е победата? Победа на олигарсите ли е?

Руската армия практически е небоеспособна и положението и се влошава от година на година. Основната маса военни живеят в мизерни условия. Провежда се поредната "реформа" на армията, с която тази армия просто я доубиват и разоръжават.

Общият състав на руската армия сега е 1 500 000 души. А вътрешните наказателни войски са: ФСБ (Федерална служба за безопасност) 2 150 000 души; МВР, МЧС (Министерство на извънредните ситуации) и прокуратурата са 2 500 000 души. Как трябва да се разбира това? Като окупация ли?

Русия се превърна в напълно зависима страна. Тя няма никаква независимост. Даже продоволствена независимост няма. Премахнете вноса и Русия ще умре от глад. Лекарствена независимост също няма. Повече от 70 § от лекарствата са внос. Няма финансова и икономическа независимост. Русия е напълно зависима от износа на нефт. Прекрати износа, иРуската икономика ще издъхне.

В Русия са в разгул корупцията и престъпността. Това ли е резултатът от победата? Победа на кого? Победа над кого?

Русия е несвободна страна.

По времето на т.н. перестройка се появи някаква гласност и даже свобода на словото. Но това не бе за дълго. С идването на власт на чекиста Путин започна планомерно задушаване на всички свободи. Демократичните свободи бяха задушени. Свобода на словото вече няма. Вече съставиха окупационен списък със забранена (т.н. екстремистка) литература. В този списък вече има 600 заглавия и броят им постоянно расте. Всички силни, истински книги са в този списък. Т.е. да се четат серизни киниги вече е ЗАБРАНЕНО. На руснаците им е ЗАБРАНЕНО ДА МИСЛЯТ! Забранено е да говорят! Сталинската банда подтискаше руския народ с чл. 58 от НК (антисъветска агитация, пропаганда и дейност). Днес Путинската клика въведе аналог на сталинския член - 280 и 282 член от НК на РФ (т.н. разпалване на междунационална, расова и религиозна омраза). Наименованията им са различни, но същността е една – забрана на СВОБОДАТА НА СЛОВОТО. И вече тръгнаха колони руски патриоти към Путинския ГУЛАГ.

В Русия няма политически свободи. Няма избори. Демократични свободи няма. Истински политически партии, (освен марионетни и нагаждачески) няма. Няма права на човека. Няма правосъдие.

И всичко това наричат победа? Или това е издевателство? Чия победа? Над кого? Или това е окупация?

Постоянно избухват взривове и безкрайни терористични актове, организирани от спецслужбите. Всичко това кремълската клика приписва на някакви невидими терористи, които неизвестно защо, никой не може да ги хване.

Руският народ ИЗМИРА. Ежегодно руския народ губи около 700 000 човека. Руснаците ги превърнаха в роби. Даже своята националност им забраниха да пишат в паспортите си.

Това ли е победата? Чия е победата? Над кого? Над нашия руски народ ли? Това празник ли е? Чий празник? На ционистките окупатори ли? И трябва ли да го празнуваме ние?

Или трябва да пратим този "празник" на ... (трите руски букви)?

В най-общ вид, същността на т.н. велика отечествена световна война, можем да формулираме така: съветските роби интернационалисти, под ръководството на юдокомунистите, заедно с американската юдокрация, победили националистическа Германия и нейните съюзници. И какво му е хубавото на това за руския човек? За ционистите това наистина е велик празник. Хитлерова Германия е била страшен враг на световния ционизъм и ционистите хвърлиха ресурсите на целия юдомасонски свят на борба против Хитлер. За ционистите 9 май 1945 г. е празник на ТЯХНАТА победа. А за националистите и, просто, мислещите хора, 9 май 1945 г. е ден на голям траур.

Животът не свършва никога, а се развива циклично. Пораженията и победите, с времето сменят местата си. Вчера ние изгубихме. Утре победата ще е наша!

Да живее бъдещата победа на арийската раса! Да живее бъдещата победа на руския и германския народи!



 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

УПРАВЛЯВАЩИЯТ ЕЛИТ НА СССР ПРЕДИ 2-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА



 

СЕКРЕТАРИАТ на ЦК н ВКП(б):

И. В. Сталин (Джугашвили) – полугрузин, полуеврей. Л. М. Каганович – еврей

ОРГАНИЗАЦИОННОЕ БЮРО ЦК ВКП (б):

И.В. Сталин – еврейский грузин, Я.Б. Гамарник – еврей, Н.И. Шверник, Л.М. Каганович – еврей, Н. И. Ежов – русский (в 1940 г. был расстрелян, жена еврейка Евгения Соломоновна).

ЦЕНТРАЛЬНЫЙ КОМИТЕТ ВКП (б):

В.А. Балицкий, К.Я. Бауман – еврей, И.М. Варейкис, Я.Б. Гамарник – еврей, Н.И. Ежов, И.А. Зеленский, И.С. Уншлихт, А.С. Вулин – еврей, М.И. Калманович – еврей, Д.С. Бейка – еврей, Цифринович – еврей, Трахтер – еврей, И.Д. Кабаков (Розенфельд) – еврей, Л.М. Каганович – еврей, М.М. Каганович – еврей, В.Г. Кнорин – еврей, М.М. Литвинов (Финкельштейн) – еврей, И.Е. Любимов – еврей, С.С. Лбов, Д.В. Мануильский, И.П. Носов, Ю.Л. Пятако, И.А. Пятницкий (О.А. Блюмберг) – еврей, М.Л., Рухимович – еврей, М.О. Разумов (Сагович) – еврей, К.В. Рындин, И.В. Сталин – полуеврей, М.М. Хатаевич – еврей, М.С. Чудов (Асков) – еврей, Н.М. Шверник, Р.И. Эйхе, Г.Г. Ягода – еврей, И.Э. Якир – еврей, Я.А. Яковлев (Эпштейн) – еврей, Ф.П. Грядинский – еврей, Г.Н. Кашинский – еврей, Битнер – еврей, Г. Канер – еврей, Л. Кришман – еврей, А.К. Лепа – еврей, С.А. Лозовский (Дридзо) – еврей, Б.И. Позерн – еврей, Т.Д. Позерн Дерибас – еврей, С. Шварц – еврей, В.В. Осинский, К.К. Стриевский, Н.П. Попов, Е.И. Вегер – еврей, Л.3. Мехлис – еврей, А.И. Угаров, Г.И. Благонравов, А.П. Розенгольц – еврей, А.П. Серебровский – еврей, А.М. Штейнгарт – еврей, И.П. Павлуновский – еврей, Г.Я. Сокольников (Бриллиант) – еврей, Г.И. Бройдо – еврей, В.И. Полонский – еврей, Г.Д. Вейнберг – еврей.

Итого 70 % евреи.

Примечание. Из этого списка И.В. Сталин и Л.М. Каганович являются членами Политического бюро ЦК ВКП (б).

ЦЕНТРАЛЬНАЯ РЕВИЗИОННАЯ КОМИССИЯ ПРИ ЦК ВКП (б): 82 % евреев.

КОМИССИЯ СОВЕТСКОГО КОНТРОЛЯ ПРИ СОВНАРКОМЕ СССР: 92 % евреев.

КОМИССИЯ ПАРТИЙНОГО КОНТРОЛЯ ПРИ ЦК ВКП (б): 82 % евреев.

КОМИССАРИАТ ТЯЖЕЛОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ: 76 % евреев.

КОМИССАРИАТ ЛЕГКОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ: 100 % евреев.

КОМИССАРИАТ ЛЕСНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ: 63 % евреев.

КОМИССАРИАТ ЗЕМЛЕДЕЛИЯ: 88 % евреев.

КОМИССАРИАТ ФИНАНСОВ: 92 % евреев.

РУКОВОДСТВО ГОСУДАРСТВЕННОГО БАНКА: 100 % евреев.

КОМИССАРИАТ ВНЕШНЕЙ ТОРГОВЛИ: 88 % евреев.

КОМИССАРИАТ СНАБЖЕНИЯ: 88 % евреев.

ЦЕНТРАЛЬНЫЙ СОЮЗ ПОТРЕБИТЕЛЬСКИХ ОБЩЕСТВ: 80 % евреев.

ГЛАВНЫЙ АРБИТРАЖ: 100 % евреев.

ПРОКУРАТУРА: 67 % евреев.

КОМИССАРИАТ ИНОСТРАННЫХ ДЕЛ: 80 % евреи.

ПРЕДСТАВИТЕЛЬСТВА КОМИССАРИАТА ЗА ГРАНИЦЕЙ: 80 % евреи.

КОМИССИЯ ГОСУДАРСТВЕННОГО ПЛАНА: 100 % евреи.

ВЦИК: 75 % евреев.

КОМИССАРИАТ ВНУТРЕННИХ ДЕЛ (ОГПУ): 100 % евреи.

Этих еврейских головорезов надо дать поимённо.

Комиссар: Г.Г. Ягода (Гершель Ягода), еврей. Помощник: Я.С. Арганов (Сорензон), еврей.

Начальник Главного Управления милиции: Л.Н. Бельский, еврей.

Начальник Главного Управления лагерей и поселений: М.Д. Берман, еврей.

Заместитель: Рапопорт, еврей.

Начальник Беломорских лагерей: Коган, еврей.

Начальник Беломорско-Балтийского лагеря: С.Я. Фирин, еврей.

Несколько раньше до этих палачей в руководстве ОГПУ были и другие еврейские бандиты:

Кацнельсон, Финкельштейн, Зелигман, Абрамопольский, Файвилович, Икляр, Блятт, Фридберг.

УПОЛНОМОЧЕННЫЕ ОГПУ:

Северо-Кавказский край: Фридберг, еврей.

Средней Азии: Пипер, еврей.

Таджикистана: Солоницын.

Узбекистана: Круковский, еврей? (?– это полной уверенности нет).

Азербайджана: Пурнис, еврей?

Сталинского края: Рапопорт, еврей.

Винницкой области: Соколинский, еврей.

Харьковской области: Карлсон, еврей.

Дальневосточного края: Т.Д. Дерибасе, еврей.

Казахстана: Золин, еврей.

Смоленской области: Блат, еврей.

Московской области: Реденс, еврей?

Ленинградской области: Заковский, еврей.

Оренбургской области: Райский, еврей.

Киевской области: В.А. Балицкий.

Политическое управление РАБОЧЕ-КРЕСТЬЯНСКОЙ КРАСНОЙ АРМИИ: 96 % евреи.

Центральный Совет воинствующих безбожников: 100 % евреев.

КУЛЬТПРОСВЕТ: 100 % евреев.

ГЛАВНЫЕ РЕДАКТОРА ЦЕТРАЛЬНОЙ ПЕЧАТИ: 100 % евреев.

КОММИСАРИАТ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ: 100 % евреев.

СОВЕТ НАРОДНЫХ КОМИССАРОВ: 87% евреев.



 

Все данные взяты из книги Андрея Дикого «Евреи в России и в СССР», исторический очерк, Нью-Йорк, 1947 г.


от: http://eltimir.ucoz.ru/news/kto_pobedil_v_
velikoj_otechestvennoj_vojne/2012-05-09-2925


 

Превод от руски: Григор Симов



Гласувай:
8



1. nikikm - Четох този
18.05.2012 18:07
материал на руски!Впечатляващ е!това с което не съм съгласен е,че евреите са раса! Истината е доста по-различна.
цитирай
2. dimenzed - материал на руски!Впечатляващ ...
19.05.2012 21:15
nikikm написа:
материал на руски!Впечатляващ е!това с което не съм съгласен е,че евреите са раса! Истината е доста по-различна.


Всъщност евреите са си семитска безродна клика, имат си характерни расови белези.
цитирай
3. atilla - Расата е семитска-еврей,гърци и мангали!
19.05.2012 21:51
Чукът го приемам за масонски, само не ми е известно, какво символизира сърпът!-ТАЛМУДА е навсегда и нека си припомним коя и каква е натресената жена на последния български цар Сара /най-често срещаното еврейско и кучешко име!/ и какво ни се случва!
цитирай
4. dimenzed - Чукът го приемам за масонски, само ...
19.05.2012 23:38
atilla написа:
Чукът го приемам за масонски, само не ми е известно, какво символизира сърпът!-ТАЛМУДА е навсегда и нека си припомним коя и каква е натресената жена на последния български цар Сара /най-често срещаното еврейско и кучешко име!/ и какво ни се случва!


Ами Търново пада от османските диви орди заради евреин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311759
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031