Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2012 23:31 - Отец Евгений: Хвърляйте камъни по гейовете! Цялото ни общество трябва да се противопостави по всякакъв начин срещу гей парада, който се готви. Автор: astoni
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7145 Коментари: 12 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Призовавам днес всеки, който се счита за християнин и българин. Замерването с камъни е удачен вариант. Това обяви в Сливен отец Евгений от православния храм "Свети Димитър". Той отсече, че не може да е безразличен, ако някой развращава децата. По думите му на кметовете и министрите, които допускат подобни прояви трябва да им се надене воденичен камък и да се хвърлят на най-дълбокото място в морето.



Гласувай:
9



1. zarenkow - Не съм за обратните но
06.06.2012 09:50
все пак такова изказване трябва да е на дърт духовен педераст. Извратено е християнин да проповядва омраза и насилие. Може да изразиш отношение но това ... Този се е самозабравил и срами църквата . Дали не мисли , че камъни трябва да се хвърлят и по стоящите над него духовни доносници но си трае , защото е доноснико угоден , а не Богу угоден.
цитирай
2. анонимен - Григор Симов: Свидетели сме на насилствено насаждане на педерастия и всякакъв разврат
06.06.2012 18:26
Нормален човек, а още по малко - християнин, не може да е безразличен, когато някой развращава децата ни.
Случайно ли, мислите, в тайните юдейски протоколи пише: "Ако искате да покорите един народ, развратете младежта му"!
И точно това се върши днес, с пропагандирането и натрапването на педерастията.
Който не се усеща какво става, освен жертва е и помощник на тези истински врагове на човешкия род (не педалите, а техните пропагандатори - юдомасоните).
цитирай
3. nikikm - До zarenkow
06.06.2012 19:34
Комичното в случая е,че хората,които се грижат за моралното и нормално съществуване на младежта,наричаш дърти педерасти!Другите,или обратните,както щеш,за тях просто не си "за".Нещо ти убягва факта,че нас ни умъртвяват физически и преди това морално!Ти какво би направил с бацила,който те убива,нали и той е "от Бога!" и според някои,също с право на живот!Та искам да кажа,че техните права са нашата смърт,а другото е залъгалка,за тяхно оправдание.Доста мерзко и арогантно,не намираш ли,драги?!
цитирай
4. анонимен - ап. Павел и мъжеложците
06.06.2012 21:01
Или не знаете, че неправедници няма да наследят царството Божие? Не се лъжете: нито блудници, ни идолослужители, ни прелюбодейци, нито малакийци, ни мъжеложници,


А ние знаем, че законът е добър, ако някой го употребява законно, като знае, че законът е установен не за праведник, а за беззаконници и непослушници, за нечестивци и грешници, за неправедни и скверни, за ония, които оскърбяват баща си и майка си, за човекоубийци, за блудници, мъжеложци, разбойници, клеветници, скотоложци, лъжци, клетвопрестъпници и за всичко друго, що е противно на здравото учение.

и ап. Павел ли не е авторитет?
цитирай
5. zarenkow - до nikikm
06.06.2012 21:23
никой не може да те умъртви морално , ако вече не си мъртъв морално. В Иран убиват с камъни , за това че някой не се вписва в моралът им и ако това наричаш морала на младежта мястото ти е при талибаните . Просто няма разлика , такива са комунисти , фашисти и радикални вярващи. Моралът ако не знаеш е субективна категория. Всеки има правото на своя морал , ако не вреди на другите. Само това е неморално за всички хора , да вредиш на другите. Най големите глашатаи против обратните са тези , които най много се страхуват да не проговори женското в тях. Да проповядващ убийство с камъни-морал , ега ти. Ами това са наистина духовни дърти педерасти и никога не могат да са учители на младежта. Отклонения винаги е имало , а ти готов ли си , като стожер да застанеш с нож или камък в ръка да убиваш нестандртните. Да ами ще ти намря хиляди причини по тази логика и с теб да стане така. Например най лесното и следващ етап на начинанието на "отеца" , познато е. Казваш , че морално и материално те убиват. Значи си слаб духовно и креативно , какво като не си обратен. Нещо си дефектен . Да останат само най силните .
Да те убият ли за това. Ега ти логиката .
цитирай
6. анонимен - Духовно слаби и неопитни са децата, затова срещу тях са насочени стрелите на "княза на този свяят"!
07.06.2012 00:43
Христос е казал: "Не бойте се от тези, които убиват само тялото, а душата не могат, но се бойте от онези, които могат, и душата, и тялото да убият!"

По голяма вреда за хората, и на първо място - за младежите, от педерастията и всяко друго морално развращаване, няма!
А че моралът бил субективна категория или че всичко било относително, са отровни измами, дело на лукавия и неговия избран народ.
В публикацията не става дума за "убиване на нестандартни", а за прогонване с камъни на такива, които искат насила, чрез закони и държавно насилие, да ни направят нас "нестандартни".
А те точно това пропагандират и това е новата комунистическа идеология проповядвана от идола на Световните банкери - юдеи, и техните слуги, като евреина Херберт Маркузе, който "учи", че новата революционна класа ще са, не пролетариите, а разните малцинства (вкл. педерасите), и че "цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма за патология"!!? „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество“.
Юдейската крайна цел е унищожение и световно робство. Или както самите те пишат в "тайните си протоколи": Нашата (световна) власт ще се отличава с деспотизъм във ФАНТАСТИЧНИ МАЩАБИ"!
цитирай
7. nikikm - zarenkow -
07.06.2012 20:29
Добре си се постарал да ми отговориш батка,ама при мене не лови дикиш,както казват.Издънката при теб,при вас де,е тая,че се месите в хорските работи и все вие сте прави,все вашта демокрация и либерализъм набивате за оправдание.Но я ви демократска америка,колко войни води и все за другите загрижена,но без да забравя интереса си.Пък той-навсякъде!На всяко гърне мерудия са!Казваш убили с камъни!Че,да те опекат на ел.стола,да не е по-хуманно?Или да те изтезават,давят,тероризират с кучета,спринцовки,ризи,психо терор.Що не млъкнеш?!
цитирай
8. zarenkow - nikikm - карай с камъните
07.06.2012 21:48
щом това са ти аргументите , това са ти възможностите - това правиш , но приказката е който нож вади ... Къде видя американци в писаното от мен ти си знаеш. Само ти казвам , че няма цивилизация в историята , проповядваща насилието. Целите на човек се постигат с човешки средства иначе е съмнително дали е човек. Когато видя парад на обратните и хвърлящи камъни по тях , само ще кажа че е пълно с всякакви идиоти и едните и другите . Не ми отговори готов ли си с ножа и камъните.
цитирай
9. nikikm - Ще ти отговоря за последно.
07.06.2012 22:34
*Цитат:"..няма цивилизация в историята , проповядваща насилието. .."
*Ционизмът,Комунизъмът,Фашизъмът,ще се изненадаш,но либерализмът,толерастията,правата на човека,демокрадцията и пр.
Цитат:"Когато видя парад на обратните и хвърлящи камъни по тях , само ще кажа че е пълно с всякакви идиоти и едните и другите .."
*Няма едни и други,има ненормални и нормални,а ти ги слагаш на една везна!Май ти не си нормален.и теа ги продавай на друг,мене таа ме не фати! и ако ми отговориш,че ти отговорим лично,макар да не е у редо!И както требе!
цитирай
10. atila - Поне се засрамете от собствените си писания какво казват точно в такъв случай. Хайде нека да ви припомня, защото се вижда че не знаете за какво става на въпрос.
08.06.2012 10:12
Йоан 8:3-11 -“И книжниците и фарисеите доведоха [при Него] една жена уловена в прелюбодейство и, като я поставиха насред, казаха Му: Учителю, тази жена биде уловена в самото дело на прелюбодейство. А Моисей ни е заповядал в закона да убиваме такива с камъни; Ти, прочее, що казваш за нея? И това казаха да Го изпитват, за да имат за какво да Го обвиняват. А Исус се наведе на долу и пишеше с пръст на земята. Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им: Който от вас е безгрешен нека пръв хвърли камък на нея. И пак се наведе на долу, и пишеше с пръст на земята. А те, като чуха това разотидоха се един по един, като почнаха от по-старите и следваха до последните; и Исус остана сам, и жената, гдето си беше, насред. И когато се изправи, Исус й рече: Жено, къде са тези, [които те обвиняваха]? Никой ли не те осъди? И тя отговори: Никой Господи. Исус рече: Нито Аз те осъждам; иди си, отсега не съгрешавай вече.”
цитирай
11. nikikm - Какво значи,
08.06.2012 22:13
.."Поне се засрамете от собствените си писания..
Цитатът ти е много добър,но се поясни,къде намираш грешки в коментарите ни!Иначе е много общо,а аз не харесвам двусмислици при антагонистични противоречия!
цитирай
12. lightsaber123 - Защо да замерям с камъни гейовете - нищо лошо не са ми направили
11.06.2012 07:59
Честно мен гей-хората не ме дразнят - в края на краищата живеем в свободна държава. Всеки има право да прави каквото желае, без да вреди на останалите. Виждам едно пълно плиткоумие в статията в комплект с нисък интелект и средновековна маймунщина. В края на краищата на вас християните насилието, манипулациите, лъжите, корупцията хич не са ви е чужди. Нищо друго не бих очаквал от вас освен да мятате камъни по различните от вас хора. Това е нисък интелект. Това е връщане в средновековието. Така или иначе постепенно ще си останете грозна история - ама много грозна.
Изобщо не ме изненадвате. Това сте вие - трудно е да сте добри, когато нямате акъл за 5 пари, невъзможно е да сте благородни - това би било в рязък контраст с вас.

Останете си в тинята.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28378160
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930