Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2012 15:52 - Американци познали, че ще ни тресе! Rigonda - eltimir.ucoz.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5975 Коментари: 7 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Американци правили инспекции на блокове в квартал Лозенец, три месеца преди труса. Според живеещи в кооперации около US посолството на ул. Козяк, комисия от няколко души е обикаляла и е изисквала от домоуправителите строителните планове, за да се увери, че сградите могат да издържат на силни трусове.
Инспекцията е минала само в блоковете, където живеят под наем техни сънародници. Американците обяснявали на домоуправителите на входовете, че имат информация за предстоящ силен и разрушителен трус в София. Те искали да се уверят, че сградите могат да издържат на земетресения от по-висока степен. Американците така и не уточнили откъде точно знаят за предстоящите трусове, но предупредили, че заплахата е реална.

22 май 2012 в. 3.00: Мощен трус събуди цяла България, последван (до момента, в който пиша тези редове) от най-малко 20 вторични труса, три от които осезаеми. "Обърнете внимание, че епицентровете на земетресенията през 2006-а и тези от нощес, са все в областта под „колената" на Стареца — където би било най-голямото напрежение, ако някой е коленичил и се опитва да остане на мястото си, а не да залитне на Запад." - находчиво сигнализира никът "Ригонда" на сайта на Елтимир.юкоз.рю правилно анализирайки нагънатата планинска верига, под формата на "Старец", в която Стара планина образува "краката" на фигура на "Старец"-а чийто торс попада в Румъния а главата му - в Чехия..

Военната атлантическа организация НАТО салютира членството на Р. България в (дълго време отричания от населението заради неефективността си и поради рисковете за Р. Бълг.рия в следващата война на НАТО в Азия) противоракетен щит - ПРО, с акция на шок и ужас и масмедиално замъгляване сред бълг. население, и дори с куп странности: салютира го посредством ироничното приветствие с едно шокиращо и кръвосмразяващо земетресение случило се точно в минутата на приемането на България в него - в 3.00 ч. на 22 май 2012 г. посредством дълготрайно усетени два слети и продължителни земнни труса оценени по 5,8 по Рихтер от гео-институтите и на 6,7-6,9 от населението. Земетресението бе усетено в половин (Западна) България и половин Сърбия.

Просто съвпадение ли е това? - Преценете сами в следния линк и в аргументите изложени тук!


ЦИТАТ: "ПРО на НАТО вече ни пази" Цялата територия на България е покрита от първата фаза на противоракетната отбрана (ПРО) на НАТО, заяви министърът на външните работи Николай Младенов. - пише Dnes.bg, продължавайки с поредната "странност" да съобщава, като че ли, уж, видите ли "от невнимание" електронният източник е пропуснал да съобщи на читателите си часът на покриването на първата фаза на ПРО на НАТО, пишейки следната нечленоразделност за нормалната човешка логика:

"Държавните и правителствени ръководители на страните от НАТО обявиха на срещата си в Чикаго тази нощ българско време създаването на първата фаза на системата за противоракетна отбрана на алианса, съобщиха световните агенции."

(- Да ме прощавате, днес.бг, но аз не разбирам какво значи "в Чикаго тази нощ българско време". Данните свалям в момента на 22 май 2012 г. в 17.12 ч.)

Друга странност, придружаваща това земетресение, че трусовете се усещаха като слети в района около София-Перник, но като един продължителен до 2-3 минути в останалата част на страната. Защо това разминаване в описанията на хората от различните части на България? Епицентърът по официални данни бил на 25 км западно от София, а по неофициални обаче се чувстваше по линията Стара-Загора-Видин прекарана диагонано на страната.

Пoредната страннност около това земетресение е, че по време на първата визита на бившия държ. секретар на САЩ Кондолиза Райс беше през април 2006 година, когато тя подписа с министър И. Калфин т. нар. "Споразумение за сътрудничество в областта на отбраната" този й договор с Р. България също бе салютиран със земетресение. Ето какво пише в. Сега на 26 април 2006 г.:
„Леко земетресение разклати София точно когато държавният секретар на САЩ Кондолиза Райс влизаше в НДК за откриването на срещата на външните министри на НАТО. Трусът с магнитуд 3,7 по скалата на Рихтер бе с епицентър във Витошкия разлом, съобщи чрез БТА Държавната агенция „Гражданска защита".

Друга една странност бе, че земетресението не бе усетено и сигнализирано нито от котки, нито от кучета или др. домашни любимци или др. животни - подобно предшествие липсваше дори от жабите! Нека обаче не подмнаваме, ами да анализираме от научна гледна точка малко този факт. Общоизвестен факт на науката е че при цунамита и земетресения животните реагират с неспокойно поведение, лай, скимтене и бягство от мястото на земетресението/цунамито. Това е така понеже реакцията в земната кора влиза в конфликт с електро-магнитното поле/телата на животните и те сигнализират. Този път обаче животните мълчаха. Странно нали. Но не чак толкова.

Разумно обяснение даде канадският журналист г-н Фулфорд, и аз разполагам с интервюото му-филм благодарение на препратка до мен от Александър Крачев от Испания който филм ви е зареден най-отгоре:

ЦИТАТ от филма: "Фулфорд казва: Осъзнах, че наистина знаят как да предизвикват земетресения. Правят го като изстрелват микровълна от милиард вата в йоносферата, която е част от атмосферата, с много енергия в нея, която повдига йоносферата към Космоса, и след това рикушира. И начинът по който тя рикошира, може да предизвиква земетресение. Точно както оперна певица може да счупи чаша пеейки на определено ниво. ... Ако те нагласят вибрацията на скалата под града-мишена, то те могат да постигнат това."

..........

Откровение 12:12 –

Затова, веселете се, небеса и вие, които живеете в тях. Но горко на вас, земьо и море, защото дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време.”

http://eltimir.ucoz.ru/news/klimatichnoto_orzhie_na_sashh_v_dejstvie_nad_blgarija/2012-06-08-3035

 


 

 




Гласувай:
8



1. ok3223 - Много думи
10.06.2012 11:54
и, никакви факти.
А МИ ИЗГЛЕЖДАШ РАЗУМЕН И СЕРИОЗЕН МЪЖ...
Не знам как си с "тежките" науки...
Ноо, тук си лековат.
Поздрави: ок
цитирай
2. podvodni - Мога да позная, че след 15 секунди ще ...
10.06.2012 13:30
Мога да позная, че след 15 секунди ще запаля една цигара.
По аналогичен начин познават и американците.
цитирай
3. анонимен - Ха, ха, ха...
10.06.2012 13:48
"Американците обяснявали на домоуправителите на входовете, че имат информация за предстоящ силен и разрушителен трус в София."

Ами то е ясно, че ще имат информация...
Колегата го е казал - ще позная, "че след 15 секунди ще запаля една цигара"...

Мръсници са американците! Така е! По-точно американската администрация е мръснишка! За пари и власт са готови да продадат, и майка си, и баща си!
Не познавам по-отвратителна сбирщина!
Ами то като им видиш посланика и шефа им на ЦРУ, става ясно ...

Преди дъжд, мухите хапят най-силно...
цитирай
4. balgarski7vinarki - skrijalite...mai i na PRUNO,?
10.06.2012 14:58
Podoziram 4e ima mreja ot tuneli okolo vsi4ki post-Varshavski obekti,i pod granizite, da.
I sa na okolo 20-ina km.
Za gr. Bankja sqm po4ti sigurna- ot li4en opit- do4ula sqm shum ot dqlboko pod zemjata-bumtene ili tqten- reshih 4e elita si stroi podzemen grad ili ima katakombi oshte ot 2-ta Sv.voina , a sled tova i Tatovia rejim e dodqlbal...
Tova e moe mnenie- nikoga ne sqm imala neshto obshto s takiva raboti, dano i njamam.
цитирай
5. pando - До 3223
10.06.2012 16:06
Добре:
1.Защо от снимките на "луната"няма звезди?(Американското "посещение "на луната)
2.Виж върху "you tube" 11 септември-видео документи
3.Вчера "мирни жители"са взривили електростанция в Сирия.Слушай медиите дали ще дадат тази новина.
И т.н.
цитирай
6. demonwind - Американците не са познали
11.06.2012 13:27
АМЕРИКАНЦИТЕ СА ЗНАЕЛИ, че ще има земетресение - обикалянето по блоковете е било нещо като посещението на ангелите небесни при скотовъдеца Лот в Содом - просто обратното броене е било вече започнало...
цитирай
7. demovision - Хаха. Смешко. "България в ...
16.06.2012 12:49
Хаха. Смешко.
"България в него - в 3.00 ч. на 22 май 2012 г. посредством дълготрайно усетени два слети и продължителни земнни труса оценени по 5,8 по Рихтер от гео-институтите и на 6,7-6,9 от населението. "

И как така населението го усетило на 6.7 ? Как точно баба Вуна рече и отсече 6,7-6,9. Смешен сте господине.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316202
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031