Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2012 11:17 - Откровенията на един илюминат. Или урок по античовечност - 2. Автор: podvodni
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6881 Коментари: 12 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди известно време ми попадна едно интересно четиво. Дълго време, въпреки първоначалното ми желание, не успявах да го публикувам, поради редица фактори свързани с моята дейност. Бих ги нарекъл някои синхроности. Развитията от последната седмица - две,показаха че е дошъл момента за тяхното побликуване. На някого могат да се сторят познати. Това е така защото могат да се намерят на свободният пазар. На други ще се сторят пълна фантастика и ще бъдат прави. За себе си.
Много от откровенията на Мацини се подкрепят от "реалният живот". Само гдето или не можем или не искаме да видим. Най-вероятно не искаме, което е доста тежко обвинение. Кръстих разговора между Мацини и Ц. -Откровенията на един илюминат. Или урок по античовечност.
Преди да започнете да четете трябва да внеса някои пояснения -

1. Разговорът се е състоял през 2003 година по специален повод и както по-нататък ще видите има някои неща свързани със събитията от 2009 г. на сам в световен мащаб и в частност, у нас.

2.Господина Мацини през цялото време е пушил. В един определен момент това е доста важно уточнение. Не го забравяйте!

3. Накой особенно важни пасажи съм удебелил, подчертал или оцветил. Не че целия текст не е важен, но това са особенно важни неща които ще спомогнат за написването на преди това планираният постинг за продажбата на България, реализирана от ББ, Ердоган и Ат Тани преди известно време.


Адересът на първата част е:

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/06/03/otkroveniiata-na-edin-iliuminat-urok-po-antichovechnost-avto.963167


Продължение:

-   Ц - Искате да кажете, че всичко това е било достатъчно, за да получите контрол над света?

-   М - Очевидно, не. Медиите бяха достъпни в ограничени зони на света. Затова бяха ноебходими някои „методи”за подчиняване, които трябваше да изкушат мнозинството. Превърнахме се в „тайният благодетел” в разпространинеито на дрога, най-вече на синтетичната. Знаейки прекрасно, че тези наркотици наред с тютюна , алкохола и кафето разрушават човешкото тяло, ние умишлено изфабрикувахме „кампания” която засили още повече нуждата от консумация на тези субстанции (Тук трябва да отбележа, че в часта за алкохола, кафето и тютюна, Мацини, меко казано преиграва. Самият той по време на разговора е пушил, пил кафе, което противоречи на тази негова теза. От Подводни). Създадохме огромни фабрики за производство на цигари, хубави питиета и кафе. Почти всички президенти и управители на тези гиганти в света на бизнеса са почетни членове на най-високопоставените ложи на нашата организация.

- - Всичко това ми изглежда като съсреточена атака срещу човечеството!

  Скъпи мой, трудно е да контролираме и направляваме над 6 милиарда души. Трябва да знаеш, че колкото по-объркано и отчаяно е едно мнозинство, толкова по-лесно ще бъде управлявано то. Ако освен това то не надвишава определен брой хора, тогава нещата са още по-лесни , имайки предвид технологията за манипулиране на съзнанието, с която разполагаме днес. Мислиш ли, че няколкото милиона души, които умират ежедневно, - голяма част от тях от болести, предизвикани от наркотиците, - са от значение? Една от нашите цели е да спрем човешката популация на планетата. Дори нещо повече – да намалим драстично земното население. За тази цел имаме нужда от методи, които за кратки срокове да убият голям брой хора. Финансираме свръх секретни изследователсти проекти за създаването на смъртоносни вируси. Някои експерименти се провалиха, но други ни удовлетвориха с постигнатите резултати.

   - Тоест резултати в смисъл на „естествени” убийства?

- - Трябва да погледнем проблема от практическа гледна точка. Само така можем да постигнем целите си, които сме си поставили до край. Ако нещо или някой се противопостави, не би устоял дълго време срещу нас. Както ти казах, нашите методи никога не са очевидни. Напротив, те винаги са облечени в хуманна дреха, но натискат слабите места в системата, които отново ние сме създали и които в по-голямата си част не са познати на населението. Основнит ни скрит източник на манипулация е конституцията на една държава. Създаването и е истинска наука за човешката психология и нейното манипулиране. Ето защо внимаваме при приемането на конституциите на големите държавни сили в света да са въвлечени наши представители. Конституциите трябва да имат хуманна, дори помпозна и относително сложна форма, но в същото време да крият в дълбочина ефективните начини за подриване и контрол на популациите. Най-разпространеният метод, който създадохме и прилагаме, е този на конфликтите, революциите и войните в различни части на планетата. Военните сблъсъци са съществували винаги, за нас те са огромен реален източник на доходи, както и фин начин за потдържане контрола и власта на световно ниво. Капитализираме всяка икономическа или социална трудност, в частност в по-слабо развитите страни. Благодарение на банковото си влияние действаме в сянка на управленско ниво на съответната държава и правим същото с нейния противник. Никога не действаме в една посока, защото резултатът не е сигурен. Тайно подстрекавайки двата лагера, ние печелим независимо от крайният резултат в конфликта. Ефективноста днес изисква създаването най-вече на икономически и етнически конфликти. Лесни са за осъществяване, траят дълго и привличат много други интереси от страна на другите по-силни държави. Те си съперничат така, че вкрайна сметка съответната война се превръща в битка между великите сили и в по-малка степен в такава с национален интерес. Почти всички големи международни организми, било то политически, или военни, имат масонски произход. Нашите почитаеми братя са пласирани на ключови позиции и следват с точоност нашите планове. Казах ти, че ние сме търпеливи. Гнилото прояжда бавно, но сигурно, дори и тай-дебелото стебло на дървото. ООН и НАТО, за да спомена две от най-влиятелните наши „оръжия”, се доказаха като решения, достойни за похвала.

- - Господин Мацини, все пак има нещо, което не разбирам. Как е възможно някой да вярва, че всичко най-важно в света е следствие на плановете и действията на световната масонска организация? Това е абсурдно и неприемливо!

- - Скъпи мой, това е една от основните точки на нашата доктрина. Така, както ти представям нещата наистина изглеждат абсурдни и странни, така че обвиненията, които можем да си навлечем, изглеждат в дадена светлина напълно правдиви! В известен смисъл това е ядрото на нашата идеология - да следваш плана, но в същото време да направиш да изглежда така, сякаш твоите действия са напълни противоположни на подобен план. Сега можеш по-лесно да разбереш защо не желаем медийно внимание, почести, реноме или публично признание – понеже просто това са преходни неща. Освен това те са ръководени от нас посредство инструментите за контрол, които притежаваме. Успехът ни се състои в това, че сме група. Действията ни не преследват единствено личният интерес. Те са винаги съобразени и ясно насочени. Взаимната помощ и тоталната дискретност са основни съставки на нашят успех. Също така правилата и клетвите на нашия орден са много стриктни, а наказанията – много сурови.
Вероятно се питаш какво ме кара да ти говоря толкова откровено и уверено, без никакъв страх. Уверявам те, че правейки това, добре съм преценил ситуацията. Или си мислиш, че, научавайки всичката тази информация, можеш да я направиш достояние на целият свят? Нямаш никаква сила и влияние навън! Веднъж станеш ли обект на нашето внимание, не можеш да се измъкнеш от него. Вариантите, които имаш на разположение са ясни: или ни следваш безусловно, или се превръщаш в персона нонграта. Анализирай ситуацията – сам си, нямаш връзки с външният свят и си обект на режим с най-висока секретност. Мислиш ли, че ще ни бъде трудно да те накараме да се присъединиш към нас, ако наистина го искаме? Но защо да го правим, когато ти самият можеш да подкрепиш плановете ни? Плюс това ще се запознаеш с неща, които дори не си си представял, и ще се радваш на абсолютен имунитет и защита. От една страна ти си ценен, но ценността трябва да докаже своята полезност. За това, скъпи мой, не виждам никаква причина да крия от теб нашите принципи и начини на действие. Това би означавало да те смятам за обикновен привърженик със слабо знание, но това не е така. Освен това, за да не ти изглежда това излагане на проблема твърде прямо, искам да си показваме взаимно уважение и да можем да проведем този разговор по цивилизован начин.
Наистина искам да ти създам усещане за избор и да ти дам време да си помислиш. Но ще ти повторя още веднъж: в действителност нямаш избор, нито време, защото не сме тези, които притежаваме властта. На практика не ти остава нищо друго, освен да се присъединиш към нас
Обмисли спокойно цялата ситуация. Какво смяташ че можеш да направиш?   

     Кой мислиш, че би те изслушал, без да те помисли за луд? Масонството винаги е било окултно. Би било против нашите истински цели да се отдадем на големите идеи и културно-социални течения, на авангардните светски идеологии и принципи, защото ние сме тези, които създаваме по-голямата част от тях. Вместо това ние избрахме дискретността, тайствеността, отдръпването от сцената и действието в сянка. Относително малко са тези които са чували наименованието „масон” или „франкмасон” и дори думата да им се струва смътно позната, те нямат никаква представа какво представлява в действителност това. Тази мистерия, която внимателно тъчем около себе си, ни помогна много с течение на времето. Като имаш предвид обстоятелствата, представи си, че някой излезе пред света и разпрострони информацията, която ти дадох. Кой ще му повярва, кой ще го послуша?

- - Ц. Може и да имате право, но не пренебрегвайте силата на общественото мнение, което може да разруши всичко,което сте градили до този момент! ...

-----------------------

Следва продължение




Гласувай:
4



1. ok3223 - Много тежкарски и уж умни
10.06.2012 13:05
думи и нищо съществено, като факти и информация.
За едно ЦРУ, МОСАД ,или кое и да е сериозно разузнаване, те са отдавна прочетен стар вестник..
цитирай
2. eltimir - Те не са по-силни
12.06.2012 14:39
Те са с дявола, ние сме с Бога. А Бог е по-силен от дявола. В сайта си
http://eltimir.ucoz.ru/
пуснах тема за книгата на Николай Илиев, която ти ми даде вчера. Нека повече българи да я прочетат, за да се убедят, че ние, българите сме ги побеждавали и пак можем да ги победим. Стига да повярваме в силата си и да престанем да бъдем покорно стадо.
А на ok3223 ще му кажа, че ЦРУ, МОСАД или МИ-5 служат не на страните си, не на народите си, а именно на илюминатите. Но в крайна сметка аз вярвам, че именно народите ще победят.
цитирай
3. eltimir - Стратегии
12.06.2012 21:04
Днес ми припомниха едни думи, които написах още през 1998 година. Те, талмудистите, ционистите, юдаистите, комунистите и цялата тая измет залага на човешките слабости и недостатъци. Ние залагаме на човешките достойнства. Затова въпреки временните им успехи, ще победим ние, а не те!
цитирай
4. lightsaber123 - Мен ме кефи пичът-илюминат
13.06.2012 21:23
Ако това е истина - доста в добра насока мислят. Наистина трябва да се ограничи населението на земята иначе ни чака глад. Тук не говоря да мрат другите, а аз да живея - просто кой оцелее-оцелее. Ами ако няма смърт а само вечен живот (но не както християните го представят - рай или ад)? Не съзнавате ли колко са дребни проблемите ни във вселенски мащаб. Трябва да се мисли по-мащабно. Би ми харесал един нов световен ред, защото старият свят е полудял. И би ми харесало единно световно правителство, защото ще има в пъти по-малко луди политици.

Не знам - сигурно и аз съм илюминат в този смисъл.

А в отговор - "Те са с дявола, ние сме с Бога. А Бог е по-силен от дявола."

Нито в дявол вярвам нито във вашия бог, даже вашият бог ми мяза на зъл, ревнив отмъстителен, също като вашия дявол. Бих забранил религиите със закон и бих ги преследвал до последна капка кръв ако имах власт - уви. :))
цитирай
5. анонимен - на lightsaber123:
13.06.2012 23:27
Вашите реакции са типични за настъпващото време на юдейския месия - звярът антихрист, но вие най-вероятно съвсем не го осъзнавате, понеже, както и огромното мнозинство, нямате никаква реална представа за християнството. А всичко това е следствие, именно на сатанинската политика на юдомасонството, съществена част от което са и "илюминатите".
Наивната ви представа, че Те наистина са загрижени за доброто бъдеще на света, и че основният проблем бил "пренаселеността" на света, всъщност е само една от коварните измами, които са внушени на зомбираното народонаселение, чрез задължителното "светско" образование и чрез медиите. А истинските им цели, от хилядолетия, са - пълно покоряване на света от "избрания народ" и превръщането на всички оцелели хора в роби - животни (добичета или -"гойим" - на еврейски).
А какво ще е тяхното "световно правителство" се вижда от "тайните протоколи" където пише и това: "Нашата власт ще се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби"!
В този и следващия коментар цитирам "Надгробното слово на равина Райхорн", произнесено още 1859 г. в Прага:
1. На всеки сто години ние, мъдреците на Израил, обикновено се срещаме в синедриона, за да разгледаме нашия напредък по отношение господството ни над света, което Йехова ни е обещал, и нашето завоевание над неприятеля – християните и християнството.
2. Тази година, събрани около гроба на нашия велик Симеон-бен-Йехуда, ние можем да обявим с голяма гордост, че изминалото столетие ни доведе много близо до нашата цел, и че тази цел много скоро ще бъде постигната.
3. Златото винаги е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лост за тези, които го притежават, и обект на завист за онези, които го нямат. Със злато ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на продуктите. Със злато можем да субси-дираме всички държавни заеми, за да държим държавите под наша власт.
(продължава)
цитирай
6. анонимен - Продължение от словото на равина Райхорн:
13.06.2012 23:30
4. Вече главните банки, борсите на целия свят и кредитите на всички управления са в наши ръце.
5. Другата велика сила е пресата. Повтаряйки непрекъснато някакви идеи, пресата успява в края на краищата да ги наложи като действителни. Театърът ни служи по същия начин. Навсякъде пресата и театърът се подчиняват на нашите нареждания.
6. Чрез непрекъснато поддържане на демокрациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена и предана на нашата кауза.
7. Ние ще принудим християните да влязат във войни, като използваме тяхната гордост, високомерие и глупост. Те ще се избиват един друг и ще прочистят за нас земята, която ще принадлежи на нашия народ.
8. Притежаването на земя винаги е носело влияние и власт, С призив за социална правда и ра-венство ние ще раздробим големите чифлици. Ще дадем на селяните малки парчета земя, и те много скоро ще станат наши длъжници, тъй като разходите по култивирането на малкото земя ще ги принудят да вземат заеми от нас. Нашият капитал ще ни направи техни господари. По този на-чин ние ще станем собственици, притежатели на земята им, която ще подсигури властта ни.
9. Нека опитаме да заменим движението на златото с книжни пари. Така нашите каси ще погъл-нат златото, а ние ще регулираме стойността на книжните пари, което ще ни направи господари при всички положения.
10. Между нас има много оратори, способни да възбуждат ентусиазъм и да убеждават народите. Ние ще ги разпръснем между хората да проповядват промените, които ще подсигурят “щастието на човечеството”. Със злато и ласкателства ние ще спечелим пролетариата, който сам ще се справи с унищожаването на капиталистите-християни. Ние ще обещаем на работниците такива заплати, каквито те никога дори не са сънували, но в същото време ще повишим цените на продуктите от първа необходимост, така че нашата
цитирай
7. анонимен - Григор Симов - Продължение от словото на равина Райхорн:
13.06.2012 23:32
Ние ще обещаем на работниците такива заплати, каквито те никога дори не са сънували, но в същото време ще повишим цените на продуктите от първа необходимост, така че нашата печалба също да бъде голяма.
11. По този начин ние ще подготвим революции, които християните сами ще направят и от които ние ще оберем плодовете.
12. Чрез подигравки и нападки срещу тях ще направим техните свещеници за посмешище, а тях-ната религия - смешна и отвратителна, както и тяхното духовенство, Тогава ние ще станем гос-подари и на техните души. Нашата привързаност към религията ни, нашето служене на Бога ще докаже превъзходството на нашата религия, превъзходството на нашите души.
13. Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички важни места и длъжности. Освен то-ва правим всичко възможно да снабдим гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите ни са в течение на всички наши интереси, а лекарите ни, влезли веднъж в някое се-мейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието на членовете му.
14. Преди всичко трябва да монополизираме възпитанието и просветата. Чрез тях ще разпрост-раним идеи, полезни за нас, и ще обработим детските мозъци да ни слушат и да ни служат.
15. Ако някой от нашите хора случайно попадне в ръцете на правосъдието (християнското), ние трябва да се разтичаме да му помогнем. Да му намерим толкова свидетели, колкото са му необ-ходими, за да го спасят от съдиите, докато самите ние станем съдии.
16. Монарсите на християнския свят, погълнати от амбиции и суетност, са обградени с лукс и правят излишни разходи за поддържането на многобройна армия. Ние трябва да им доставим всички необходими пари, които те така глупаво искат и харчат. По този начин ще ги държим вър-зани.
17. Нека не възпрепятстваме женитбата между наши мъже и християнски-момичета. Това ще позволи крака ни да стъпи и в най-затворените християнски кръгове. Ако наши дъщери се омъжат за гои, те ще ни бъдат не по-малко полезни, защото децата на една майка еврейка са наши.Нека поощряваме свободната любов, чрез която християнските жени ще разрушат един от принципите на тяхната религия.
18. През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономичес-кия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала.
19. По наше решение трябва да пуснем в действие предварително замислената революция, коя-то, разрушавайки всички класи на християнството, ще превърне християните окончателно в наши роби. Така ще се изпълни обещанието на Бога, дадено на нашия народ.
Послепис:
Сами ще се убедите в близостта между Протокола, намерен в джоба на евреина-болшевик; Ма-нифеста на Кремьо и писмото-ферман на Царя на евреите (от Истамбул) от 1489 г., публикувано в списанието на Ротшилд. Интересно е как евреите са допуснали да бъде публикувано това пис-мо?... Брой 195 от 21 октомври 1920 г. в-к „Ла вией Франс" публикува много важна констатация: „Съществува поразителна аналогия между Протоколите на циониските мъдреци и речта на рави-на Райхорн, произнесена през 1869 г. в Прага над гроба на великия равин Симеон-бен-Иехуда. Тази реч е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването й. Сенол, който завел Ритклиф да чуе надгробната реч, също бил убит малко по-късно в дуел. Основните идеи, изразени в речта, се срещат напълно развити в “Протоколите на ционските старейшини"!
В брой 214 от; 10 март 1921 г. в-к „Ла вией франс" публикува текста на надгробното слово, което е било отпечатано също и в сп. „Руското еврейство". Съвсем ясно е, че надгробното слово и Про-токолите на ционските мъдреци имат един и същ източник. И едното и другото са пророчески и силата, която прави пророчествата им реалност, е успяла да превърне предреченото в обективна действителност. Тази реч е много важна и поради това се спираме на всеки пасаж от нея, който е изпълнен досега. Няма никакво съмнение на кого принадлежи силата, която безпокои и тревожи народите, създавайки световни конфликти, като в същото време прибира всички печалби. Безс-порно е, че съществува Световен ционистки заговор, който вече е напълно разкрит.
цитирай
8. анонимен - А ако и това до тук не ви говори нищо, ще продължа с:
13.06.2012 23:39
Думи на Христос, казани в лицата на юдейските първосвещеници и старейшини:
– "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате, а той беше човекоубиец от край време и не се поддаваше на истината, понеже в него истина няма, защото е лъжец и прародител на лъжата".
И още:
– "Вие прекосявате море и суша за да намерите един последовател, и като успеете, правите го син на ада, дваж "по-достоен" от вас"!
цитирай
9. lightsaber123 - Отговор на Анонимен 5
14.06.2012 16:45
Недейте да съдите прибързано, че нямам понятие от християнство. Библията ви съм я чел от кора до кора стария и новия завет, а само новия - многократно. Освен това преди години бях наистина ревностен християнин и съм наясно с вредността на тази религия.

"Наивната ви представа, че Те наистина са загрижени за доброто бъдеще на света, и че основният проблем бил "пренаселеността" на света, всъщност е само една от коварните измами, които са внушени на зомбираното народонаселение, чрез задължителното "светско" образование и чрез медиите."

А нима сегашните са загрижени за добруването на човечеството? Дайте да свалим истинските карти на масата. Много малко хора - може би 5-10% от човечеството са ИСТИНСКИ загрижени за добруването на човечеството, за природата и т.н. Изпростяването на населението не зависи толкова от илюминати, масони а от истинската простотия, която ходи по хората открай време.

Кото си е развалено, не може да се разваля повече.

Относно религиите - аз съм твърде за да се преследват със закон - като твърде вредни за хората - от тях следват насилие, манипулации, разделение, лицемерие, лъжи и корупция. Ако има зло - оприличавам го на вас религиозните хора.

Това е от мен.
цитирай
10. анонимен - "ПРОГНОЗАТА" НА Директора на ЦРУ - АЛЪН ФОСТЪР ДЪЛЕС от 1945 г.
15.06.2012 13:13
Ще свърши войната. Всичко някак ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим
всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората. Човешкият мозък, съзнанието, е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват.
Как? Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия.
Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най непокорния народ на земята, окончателното и необратимо угасване на неговото самосъзнание. (това се отнася и за всички народи, не само за Русия! Г.С.)
От литературата и изкуството постепенно ще изтръгнем социална им същност, ще отучим и ще отнемем желанието на художниците да се занимават с изобразяване и с изследване на процесите, извършващи се в глъбините на народните маси.
Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. По всякакъв начин ще поддържаме и издигаме тези творци, които ще насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството, – с една дума – всякаква безнравственост.
В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството и всичко, което води, да правят каквото им скимне. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.
Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между на-родите, най-вече враждебността и омразата към руския народ – всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.
цитирай
11. анонимен - Григор Симов: Продължение от "ПРОГНОЗАТА" НА Директора на ЦРУ - АЛЪН ФОСТЪР ДЪЛЕС от 1945 г.
15.06.2012 13:16
...Само малцина, ще се досещат и ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешища, ще намерим начин да ги оклеветими да ги обявим за измет на обществото... Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим вулгарни циници, простаци, космополити. Ето това ще направим ние! “EXODUS” І 24.ІІ.1945г.
цитирай
12. lightsaber123 - Да, де
15.06.2012 19:10
Обаче защо на голяма част от хората не им влияят т.нар. "Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между на-родите" и остават недокоснати от подобни низости?

Всичко това за новия световен ред, конспирации, масони, илюминати ми се струва нагласено, за да дръпне хората от реалните проблеми на света. Твърде много страх има у хората, които разпространяват подобни слухове. Наричам ги така, защото нищо не е доказано. Просто много хора днес си лалат без никакво покритие и ИСТИНСКИ факти. А примерно аз се водя само от ЧИСТИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ФАКТИ - нищо друго не ме интересува - просто не надавам слух там. Не ме е страх от бъдещото, живея в настоящето и това, което ми предлага или това което взема от настоящето. Другото ми прилича малко на илюзии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311917
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031