Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2012 14:57 - Необолшевишкият - безбожен терор в ЕС и Брюксел, е на път да активизира верски екстремизъм. Мюсюлмани - готови да се борят на живот и смърт срещу терора на ЕС.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2992 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Белгийската столица Брюксел и целият район около нея са поставени под оранжев код - трета и предпоследна степен на готовност за реакция. Това се наложи заради заплахи от действия на екстремисти в резултат на заключенията на службите за анализ и координация на реакцията при заплахи. От звеното уточниха, че степента на готовност засега е въведена за неопределено време.

image 

image
  Европа image Камерите по улиците на Русия вече онлайн
image Десетки хиляди протестираха срещу Путин
image Албания най-накрая си избра президент
image Кризата отхапа 20% от нобеловите премии
image Карел де Гухт "забравил" да декларира 1,2 млн. евро Да носят ли жените гащи?!

Три години условно за Калина с фалшивата диплома (обновена)

Премиер и председател на парламента със 7000 заплата Учебник вкара България в пределите на Турция
Петко Бочаров
Накъде отива двукракият земен бозайник
  image Мярката се въвежда за неопределено време

След размириците в имигрантския квартал Моленбек в Брюксел на 31 май и 1 юни, предизвикани от нарушение на закона за забрана на бурката на обществени места, белгийските служби са засекли представители на международното радикално ислямистко движение "Шериат за" от Испания, Холандия, Великобритания, Франция.
Установено е, че тези групировки поддържат връзка в интернет, където се разпространяват призиви за насилствена съпротива на законите, унижаващи исляма, както и за въвеждането на шериата в Европа.

Повод за размириците в Моленбек бе арестуването на млада жена, която носела никаб - воал, покриващ лицето й. В Белгия носенето на бурка е забранено със закон. За нарушаването му се предвижда глоба от 137 евро или 7 дни затвор. Жената оказала съпротива при ареста и разбила носа на полицайка.

Допълнителен повод за повишаването на бдителността на властите е случаят от края на миналата седмица, когато френски екстремист пристигна от Париж с еднопосочен билет и наръга двама полицаи в опит да отмъсти за отношението на белгийските власти към мюсюлманите.

Нападателят бе задържан и му бяха повдигнати обвинения в опит за предумишлено убийство с терористични подбуди, за което може да получи доживотен затвор. Самият той се определя като муджахидин, който води свещена война и се бори за изтеглянето на "неверниците" от Афганистан.


В България, "възродителният процес" над туркоезичните - в периода 1986-1989-а година, беше признат спомняме си за едва ли не "геноцид и етническо прочистване" от парламента.
Какво обаче сега е това, дето се случва в ЕС с мюсюлманите, а често и с нашата религия и къде намирате разликата?!
Защо ли някак, се смята за "нормално" към днешна дата, когато се случва в "безпогрешния и по дефиниция демократичен и правов" Запад, а не в "грешните" по дефиниция пак - България и Източна Европа?
Още един двоен стандарт.
Борците за правата си в Западна Европа, за правото си на вероизповедание и свободата си на избор на облекло и външен вид, което ужким се гарантираше с "падането на Желязната завеса" и за това беше борбата, освен "всеки да живее, учи и работи, където пожелае - без ограничения" и да изповядва свободно вярата си - също право на свободен избор, са наречени "терористи", а убийците на деца на гара Буново и на пътници в гара Пловдив у нас, бяха чествани от 8 години съуправляваща партия - като "борци за човешки права" и действията им бяха оправдани с "нечовешката смяна на имената" и действително погазване на идентичността.
Къде обаче тук е разликата и защо говорим за "терористи", а не за "борци за правата си"?
Още един двеон стандарт, както на "демократичните" ни медии, така и на "безпогрешния" Запад и необолшевишкия - нов СССР - ЕС (Буковски е много точен, в своята преценка и характеристика за него. Интервютата му са поместени в този блог.)...

............

Автора на Независим националистически блог

http://samvoin.blog.bg/politika/2012/06/13/neobolshevishkiiat-bezbojen-teror-v-es-i-briuksel-e-na-pyt-d.967378

Новинар



Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Брюкселският неокомунизъм стана нетърпим!
13.06.2012 18:16
Те ще ми кажат дали да пуша и къде да пуша! Такава намеса в личния живот не си позволяваха дори Московските комунисти!
Крайно време е да им свием сармите. 3 000 000 пушачи могат да свалят правителството за дни. А след това да организират поход към Брюксел (като похода на М. Л. Кинг към Вашингтон) и там да свалят и управата в Брюксел!
цитирай
2. momchil - Като не щат да ги "тероризи...
13.06.2012 20:21
Като не щат да ги "тероризират" да си ходят в Иран или в Саудитска Арабия там всички жени трябва да ходят с бурки.
цитирай
3. анонимен - Григор Симов - на momchil :
13.06.2012 23:54
Ти може и да гориш от желание да теророзираш всички, но тероризирането на невинни граждани, особено на религиозна основа, уж беше едно от най-големите престъпления, според същия този "евр(оп)ейски съюз". А от това отношение към мюсулманите, каквото е и отношението им и срещу християните, личи цялото лицемерие на всичките им прехвалени, измамни "свободи и права на очвека", на които и ние се "радваме" от доста време.
А самите мюсулмани не са дошли в Европа по своя воля, а вследствие целенасочена политика на "революции" и мизерия в техните страни, с които ги принуждават насила да търсят убежище и по-спокойно място за живот, в Европа. А същинската цел на юдомасоните (създателите и господарите на ЕС) е да размесят европейските народи с араби и турци - мюсулмани, а Балканите - с цигани, за да ерозират окончателно европейската християнска култура и да предизвикат религиозни и етнически сблъсъци и войни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353571
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930