Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2012 17:20 - Защо трябва да протестираш срещу гей парада? Автор: lubomir33
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7905 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Голяма част от българите, по принцип не одобряват гей парада, но гледат на това събитие по-скоро с пренебрежение и считат, че е по-добре да се игнорира, от колкото да се организират протести срещу него. Тази позиция е до някъде разбираема, но особено в перспектива на времето е крайно погрешна. В този текст ще изтъкнем основните причини, защо това е така.    

imageimage

imageimage


Първо – гей парада на практика е насочен срещу традиционните български ценности. Всъщност, това събитие символизира пълното им отричане. Това са ценности, утвърдени с вековете. Ценности, които са ни запазили като народ седем века под чужда власт. Ценности, които са превръщали България във велика сила. Някой може да каже – добре, но това, че ги отхвърлят е за тяхна сметка. Това твърдение е вярно. Но тук идва и втората основна причина за протест:

Гей парада не е просто събитие, само за себе си. Той е стъпка в една цялостна стратегия. Това е стратегията на гей-активизма – едно изцяло политическо, подривно движение. Движение, което изобщо не се бори за равни права – такива на практика хомосексуалистите имат. То се бори на първо време за придобиване на широки привилегии, основани на сексуални отклонения. След добиването на такива широки привилегии, започва и борба за установяване на диктатура на сексуалните малцинства над хетеросексуалното мнозинство. Това е политическа идеология, чиято крайна цел е унищожаване на цивилизацията, основана на традиционните ценности.

Тази политическа идеология е един от продуктите на Франкфуртската школа и мислителите, които доразвиват идеите ѝ. В своята основа, това е културен марксизъм, примесен с фройдизъм. Какво искат да наложат тези хора е казано недвусмислено и ясно от един от вдъхновителите им Херберт Маркузе: „Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология. Сливането на политическия и сексуално-моралния бунт е ключово за ефективната опозиция. Тогава най-после ще рухне буржоазното общество.” Една от големите победи в тази насока е отпадането на хомосексуализма като заболяване от регистрите на СЗО. Не поради някаква друга причина, а в следствие на политически натиск! Това се случва днес! Проява на това е гей парада! Още ли не усещате колко е опасно това явление?
Ако това не ви е убедило, нека видим каква е следващата и най-важна причина за съпротива:

Гей-активистите посягат към децата! От година на Запад, гей-активисти изпълняват програма по индоктриниране на децата, още от най-ранна възраст. Деца, включително и в детската градина са подлагани на системна обработка от страна на пропагандатори на хомосексуализма. Целта е да се повлияе на все още неоформената им психика и личността им да се формира, според желанието на гей-активистите. Тук целта отново не е някакво приемане на „различните”, а превръщането на деца в хомосексуалисти, чрез интензивна обработка на съзнанието им. Това е единственият начин гей общността да се разширява, тъй като по естествен начин това няма как да се случи. Има специално разработена пропагандна литература за деца, различни песнички и цели методологии за тяхното индоктриниране. Предпоставки за такава пропаганда са заложени и в подготвения проект за закон за закрила на детето в България! Същевременно в някои държави на Запад, вече дори има своеобразни гей паради за деца!

Но с това атаката към децата далеч не приключва! Хомосексуални двойки, държът да бъдат признати за „семейства” и да получат правото да осиновяват деца (да ги отглеждат и формират като личности). Това вече е факт в някои щати на САЩ. Искания за узаконяване на подобно извращение имаше и в България. Тази атака е насочена не само срещу децата, но и срещу традиционното семейство, в лицето на което гей-активистите виждат сериозна заплаха за идеологията си. Традиционното семейство е най-сигурният пазител на морала, отхвърлян от това политическо течение. За това се иска приравняване на патологичното отклонение, което се явява гей двойката с традиционното семейство.

Но дори с това, опасностите не се изчерпват. Гей-активистите са само авангарда на революционерите с патологична сексуалност. На всякъде по света, където гей-активизмът е постигнал значителни победи и е наложил позициите си над обществото (най-вече САЩ и Холандия), виждаме как се надига втора вълна. Това са т.нар. бойловъри или по-точно, „умерени” педофили. Умерени, тъй като претендират за легализиране на секса (най-вече хомосексуалния) с деца в сравнително съзнателна възраст – 12 години. Слава Богу, тези движения все още са преследвани от закона (но в Канада педофилията вече е узаконена и не е престъпление!! Г.С.). Но връзките им с представители на гей-организации са били разкривани многократно по време на разследвания срещу тях. Вече дори имаме и пример в пропагандирането на „умерена” педофилия – филмът „Съзряването на Максимо Оливерос”, история за 12 годишен хомосексуалист, влюбен във възрастен мъж! Филмът е носител на 3 награди на фестивала в Берлин! Същият филм беше прожектиран и в България в небезизвестната „Червена къща”!

Усещате ли вече истинските мащаби на заплахата?

Хомосексуалните лобита постигнаха значителен успех през последните десетилетия, най-вече поради факта, че са структурирани и действат на мафиотски принципи. Особено силни са на Запад, където успяха максимално добре да се възползват от всички недостатъци на демокрацията. Дори създадоха цели псевдонаучни направления, които да „доказват” твърденията им. По този начин, една незначителна част от човешката популация (по последни данни между 1,5 и 3% от хората са хомосексуалисти) успява да наложи мнението си над огромното мнозинство.

Именно силните хомосексуални лобита на Запад стоят и зад организирането на софийският гей парад (Насилственото насаждане и налагане на всякакви извращения съвсем не е дело на "гей активистите" а е официално политика на прословутия демократичен Запад, начело със САЩ. Хилари Клинтън наскоро заяви, че главна задача на американската външна политика било- "правата на хомосексуалистите по света"!!? Г.С.) При това съвсем официално. Не на последно място и това е достатъчна причина за протест – тъй като е намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Нещо повече, то е и форма на културен тероризъм, насочен срещу българите и рушащ ценностите и морала им. Виждаме и как цялата продажна и прогнила политическа класа в България се обявява в подкрепа на това извращение.

Тук трябва да кажем, че далеч не навсякъде по света това явление е приемано и налагано на държавно ниво. Ярък пример в това отношение е Русия, която от години води изключително активна борба срещу това подривно политическо движение. Там и държавниците и народа са добре запознати със същността на тази идеология и опасността за националната сигурност, която тя представлява.

Това е противоестествено явление, което убедени сме, историята ще осъди и отрече. Този социален експеримент ще е с много по-тежки и ужасяващи последствия от съветския, за това трябва да бъде спрян.
Всичко зависи от нас.

Крайно време е и българите да заемат категорична и ясна позиция срещу това движение.

Ако държиш на морала и ценностите на предците си, ако искаш да защитиш децата си и да им осигуриш нормално детство и бъдеще, ако искаш здрава и силна България – кажи НЕ на гей парада и гей-активизма!
(Ако не искаш - "цялата патология да бъде обявена за норма, а цялата норма - за патология" - протестирай сега!  Ако не искаш децата ни, чрез задължителното СВЕТСКО образование да бъдат насила превърнати в педераси и лезбийки - ПРОТЕСТИРАЙ СЕГА! Утре ще е прекалено късно.  Г.С.)

Протеста е първата стъпка! После ще се борим за забрана на подобни събития. След това и за инкриминиране на гей-активизма като идеология. Подчертаваме, не инкриминиране на хомосексуализма, като състояние на индивида, а на гей-активизма като политическо подривно движение!

Подкрепи ни и ела на 30.06.2012 г. от 11 часа пред пилоните на НДК!

от сайта на БНС - www.bgns.net

.......................

raders :

" Джон, каква е тази врява навън?" - пита лорд Чарлз, пиейки си чая.
" Гей парад, Сър - отговаря слугата.
" А какво искат?"
" Еднополова любов."
" А някой забранява ли им да я правят?"
" Не, Сър, никой не им забранява."
" Тогава защо протестират?"
" Ами, педераси, Сър..."

..............................


Григор Симов:

Всъщност, не става дума само за педераси, а за юдо-сатанисти, врагове на човешкия род, които използват, освен всичко друго, и педерасите, за унищожаване на цивилизацията и поробване на човечеството!

Прочетете отново цитата от Херберт Маркузе и дано разберете какво целят задкулисните световни злодеи - изчадията на дявола.


Тук за пореден път ще цитирам Христовите думи, към юдейските първосвещеници и старейшини:

– "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате, а той беше човекоубиец от самото начало и не се поддаваше на истината, защото в него истина няма, защото е лъжец и прародител на лъжата..."




Гласувай:
6



1. petar777 - ne na gei paradite !!!
25.06.2012 21:46
ne na gei paradite !!!
цитирай
2. starotomagare - ,,Клин клин избива"
27.06.2012 18:40
Нека тогава ние да си организараме контра паради на хетеросексуалните като отидем с половинките си и децата .Може да си организираме танци на открито по двойки.Защо не и открит клуб на запознанства за да няма никой самотен и тъжен.Нека на кухия звън на тенекиите противопоставим истинската хетеросексуална любов.
цитирай
3. lubomir33 - Покана
29.06.2012 12:31
Заповядайте на протестното шествие срещу гей парада на 30.06.2012 г./ събота /
от 11 часа пред пилоните на НДК!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313110
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031