Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2012 23:43 - Бивш гей защитава нормалния брак. Автор: watchtowerman
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4229 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 2 ноември 2004 г. жителите на американския щат Охайо гласували чрез референдум, към конституцията на щата да се добави поправка, която изрично да дефинира брака, като съюз между мъж и жена. С цел да защити брачната институция, поправката също така забранява юридическото признаване на всякакви форми на съвместно съжителство, освен брак между мъж и жена.

В подкрепа на конституционната поправка гласували 3,202,272 (61.64%). Против гласували 1,992,561 (38.36%).


В подкрепа на закона свидетелства г-н Грег Куинлан.

Ето неговата реч:

Г-н Председател и членове на сенатския Комитет по финанси и финасови институции, благодаря ви за възможността да свидетелствам в подкрепа на охайския закон за защита на брака.

Аз съм Грег Куинлан, а това е моята красива жена Шерил.

Аз се отказах от хомосексуалния начин на живот преди повече от 11 години. Жена ми стори същото преди повече от 4 години.

Хомосексуализмът е разстройство на половата идентичност. Има много научни изследвания по темата и хиляди отделни случаи, които доказват, че хора с хомосексуални чувства могат да се променят чрез терапия и квалифицирана помощ. Няма нито биологично доказателство, нито пък изследване, което да е било повторено, нито пък генетичен тест, който да придава валидност на тезата, че хомосексуализмът е вроден. Никой не е роден гей, никой! Хомосексуализмът е емоционално разстройство, патология, която може да бъде променена, когато човек е силно мотивиран.

Ние с жена ми сме били жертви на сексуално тормоз като деца. От първа ръка знаем, че да си гей не е весело, а начин на живот, в резултат на който се чувстваш отпаднал и подтиснат.

Много хомосексуалисти са преживели емоционални травми като развод или смърт на родител, сексуален тормоз или други катаклизми по време на своето детство.

Като фелдшер аз гледах как 100 от моите приятели и познати умряха от СПИН и други болести. След това спрях да броя. Неизчислима е вредата, която хомосексуалното поведение е нанесло и продължава да нанася.

Аз живях като хомосексуалист повече от 9 години. Основах Дейтънския комитет на Кампанията за човешки права и събрах хиляди долари за най-голямата американска гей организация.

През 1998 г. основах организацията Про-фамили нетуорк. Почнах и да помагам на тези, които искат да се откажат от хомосексуалния начин на живот.

Какво общо има всичко това със закона за защита на брака в Охайо?

Десетки хиляди хомосексуалисти са се променили и много други искат да се променят. Хомосексуализмът е поведение, не генетична особеност. Въз основа на доказаните факти няма никакво основание за еднополов брак, еднополови съжителства и партньорста. Никакво.
Ние с жена ми, заедно с хиляди други, сме доказали, че лица с хомосексуални наклонности могат да се променят. Ние сме избрали да следваме указанията на нашия Създател. Това означава, че сме обвързани един към друг като мъж и жена.

Охайо трябва да защити своите граждани като защити брака, не да поощрява хомосексуализма.

Политиката на този щат трябва да бъде да помага на тези, които искат да им се помага.

Вие, членовете на Комитета по финанси и финансови институции, имате задължението да не поощрявате пагубно поведение.

Благодаря ви

Грег и Шерил Куинлан”

(със съкращения)

(http://mamaitatko.com/top_news.php)




Гласувай:
6



1. kostadin - За съжаление у нас навярно по кон...
05.07.2012 00:07
За съжаление у нас навярно по конституция са забранени референдумите.Чувъл съм,че народа бил от лош материал.Може би по тази причина се радваме на такива щастливи управнициПовече от 20 години не можем да си намерим по щастливи=
Доколкото съм запознат педофилията ,педарастията и лизбиъството са грях и християните не го правят .Всички власт имащи ,заради които не можем в демократична България да нарушаваме спокойствието им в Св.Ал. Невски по време на християнските празници не са християни.А приемащият ги патриарх и приближените му свещеннослужители извършват светотатство,защото същите властимащи , демонстрации на педерасти и лизбиики.

По делата им ще ги познаете!
цитирай
2. estirbg - Това е коментара ми, който бях написала под статията "ГЕЙ ПАРАД, ПРАЙД, КАМЪНИ И РЕАЛНОСТ"
05.07.2012 00:57
04.07 12:41 - Моля, не цитирайте нечии педераски "научни" изследвания!
"Генът се е изменил и по данни от 2006 г Y-хромозомата (тоест, мъжката) е намаляла почти два пъти." - може ли един ген да намалява и по принцип да липсва? Това означава, че яйцеклетка с подобен набор хромозоми няма да даде зародиш!!! Какви ги говорите! Кълвем на разни псевдодоказателства като слепи кокошки!
НЯМА ПУБЛИКУВАНИ ДАННИ ОТ СЕРИОЗНИ НАУЧНИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ, КОИТО ДА ОБОСНОВАТ ГЕНЕТИЧНО БУМА НА ТЕЗИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ЗАБЛУДЕНИ! ПОДОБНИ ДАННИ, ДОБРЕ ПОДКРЕПЕНИ "НАУЧНО" СА ПЛАТЕНИ И ПОРЪЧКОВИ! ТОВА ВИ ГО ЗАЯВЯВАМ СЪВСЕМ ОТГОВОРНО - НАЯСНО СЪМ С ГЕНЕТИЧНИЯ НИ СТРОЕЖ!
Нарушената биосфера може да влияе върху здравето ни, както и генно модифицираните храни - епидемиите от онкозаболяваня говорят за това, НО ЗА РЕДУКЦИЯ НА ПОЛОВИ ХРОМОЗОМИ, КОИТО ДА ОБУСЛАВЯТ ПОДОБНО ИЗВРАТЕНО ПОВЕДЕНИЕ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА!
Хайде да се върнем за малко в историята на човечетвото:
Педерастията и половите извращения са съществували още от древни времена и Творецът-Бог категорично ги е заклеймил като мерзост и отвращение. Една от причините, поради която Той унищожи света на Ной е поради този отвратителен грях. Содом и Гомор бяха също заличени и изпепелени точно поради греховете им, включая половите извращения (има чудесен пример, описан в Библията, когато развратниците са искали да се гаврят дори с небесните пратеници (ангели), гости на Лот.)
Питам, дали биосферата тогава беше нарушена? Имали са по-прекрасни условия от нашата замърсена в момента планета - тогава какво е индуцирало противоестественото им държание? Причината е ГРЕХЪТ(грехът е свързан със свободния избор на решение на поведение) и не генетичните изменения или дефицит на полови гени са причина, с каквато искат да се оправдаят хомосексуалистите и всички техни ненормални и аморални общности! Този свят е преситен от удоволствия, които се изродиха в неестествени взаимоотношения между половете - греховната зараза тръгна от луксозните холивудски квартали и милиардерските палати...и погълна света. Бедността пък пое лекия начин на препитание и бързо се поквари. Така разкоша и немотията оплетоха мрежата от зловония, която ще задуши останалото читаво на планетата...
Впрочем, случващото се морално падение е предречено още от Исус и Неговите ученици и всъщност представлява един от белезите на Второто Му пришествие. Това не значи, че трябва да се оставяме да ни омърси това разпространяващо се зловоние - трябва да му се противопоставяме и да дадем отпор на тази разливаща се гадост - иначе нормалните ни деца скоро ще се чувстват ненормални на фона на този мръсен океан и ще бъдат изкушени и те да тръгнат по кривия път...
цитирай
3. анонимен - Бивш гей, бивш полицай, и бивша п...
06.07.2012 00:10
Бивш гей, бивш полицай, и бивша проститутка не съществуват... Естир е безгрешна... Срам, срам, срам... Биосферата е виновна че мъжете стават педерасти??? Супер! Добре че съм извън биосферата...и педерастията! Няма казарма, жените сами си искат- не ни е виновен никой... Естир, готова ли си да хвърлиш камък???
цитирай
4. atilla - Ха-"БИВШ"!!!
06.07.2012 01:32
До сега бях чувал само за осъзнат, но явно Дарвин е прав-така е при еволюцията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312417
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031