Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2012 19:05 - Атентата в Бургас дело на цру/мосад. Автор: tomcat2
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4161 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато научих за новината вчера до последно се надявах да не е това, което си мисля, но светкавичните обвинения срещу Иран от страна на Израел потвърдиха страховете ми! Атентата в Бургас носи всички отличителни черти на операция "фалшив флаг", самонанесена рана от страна на израелските и американски служби за да оправдаят военна намеса срещу Иран! Бесен съм и погнусен от факта, че България се превърна в игрална сцена на американо-ционистките геополитически ламтежи и безумия!
Всеки военен конфликт в историята на САЩ и Израел е базиран на лъжа и измама, като се започне от американо -испанската война,потапянето на "Лузитания", Пърл Харбър и разбира се най-грандиозната и опашата лъжа -  пропагандната операция 11-ти септември !

Схемата е проста, извършат нападение над собствени цели, а после обвиняват политическите си врагове за стореното и позират, като спасители и обединители на нацията в тежки времена, от което печелят политически дивиденти! Проблем-реакция - решение! Метод използван от тирани още от дълбока древност за да запазят властта си, спомнете си подпалването на Рим от Нерон и хвърлянето на вината върху политическите му врагове християните!

Замислете се само, Бойковския проамерикански предателски режим представлява благоприятна почва за подобен тип диверсии. То не бяха срещи с шефа на ЦРУ, Хилари Клинтън, американски бази, тотално роболепие към нато и всички останали криминални структури на англо-американската световна мафия!
Събитието несъмнено ще има и негативни последици във вътрешнодържавен аспект, ще се легитимира полицейщината, ерозиране на гражданските ни права, въвеждане на драконовски мерки за сигурност, и всичко това в името на нашата сигурност от злите терористи! По летищата ще бъдат разположени и печално известните ренгенови скенери за пътници провокирали множество скандали и спад на туризма в САЩ, които облъчват всеки преминал през тях със смъртоносна доза радиация!

Не на последно място искам да изкажа съболезнования за загиналите и отвращение, как тяхната смърт ще бъде употребена за мизантропските политически цели на САЩ и Израел! Не се оставяйте да бъдете манипулирани като малки деца.  Стига ЛЪЖИ! (Между другото предполагаемият атентатор прилича много повече на евреин или американец, отколкото на арабин!)

"Всяка война е базирана на измама "
– Сън Дзу "Изкуството на войната"

"Война се печели с измама"
– Извадка от "тайните протоколи на ционските старейшини"! (Г.С.)


image

image

Двамата най-големи терористи на раздумка!

 



Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314217
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031