Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2012 15:52 - Какво празнува БСП при Жабокрек? Автор: lubomir33
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1694 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За поредна година червени активисти се готвят да си устроят пиянска забава в местността Жабокрек, над град Рила. Организатор на събитието е БСП-Кюстендил, като то ще се проведе на 25.08 (тази събота). По традиция ще присъстват най-лични бесепари, най-вероятно и самият Станишев. Но какъв е повода за тази ежегодна веселба на социалистите? Според бесепарите – това е грандиозна победа на партизаните над кръвожадната немска войска.

Нека да видим, какво казва депутатът Мая Манолова от БСП. Запитана за историческото събитие, което се отбелязва, тя заявява: „Това е единственото сражение, в което няма дадени жертви от страна на партизаните и е най-забележителната битка, на един от най-славните партизански отряди, какъвто е Рило - Пиринския партизански отряд. Празник освен за ляво мислещите хора, но и за всички, които уважават историята“

Да оставим на страна, че по този начин БСП съвсем открито и за пореден път, заявява своята приемственост с болшевишките изверги. Нека да видим каква е доказаната историческа истина за събитията при Жабокрек и какъв е всъщност истинският повод за радост на лумпенизираната електорална маса олигархичното ръководство на социалистическата партия.

На днешната дата (24.08) се навършват 68 години от тези събития. Акцията на рило-пиринските шумкари може да бъде определена само по един начин – жестоко престъпление на шайка отрепки. Какви са фактите. Към средата на август 1944 г. в Кочериновската почивна станция се възстановява поредната смяна ранени германски войници – общо 33 души. Станцията и районът се охраняват от отряд на българската армия. Възстановяващите се германци не са въоръжени. Това се вижда удобна цел за дупнишките шумкари, които искат да се проявят.

Но не им достига смелост сами да предприемат такава акция, за това викат на помощ терористите от Разлог и Горна Джумая. Командир на тази банда е Желю Демиревски. Около 18:00 часа на 24 август с помощта на продали се войници, охраната е обезоръжена безшумно. Следва нахълтване в станцията и жестоко избиване на нищо неподозиращите и беззащитни, ранени и болни германски войници. По чудо се спасява един немски офицер, който по това време не е в помещението за хранене. След „геройството” шумкарите запалват лагера и панически бягат към гората. Но с това „славното” дело на отряда не завършва. Част от шумкарите са устроили засада на пътя и спират автобус.

В него се вози техническия директор на дружество „Гранитоид” – австриецът Райнхард Йохан Томаник с непълнолетната си дъщеря (момиче на 15-16 години). Това е човек, довел електричеството в хиляди български домове. За награда, той е разстрелян на място от извергите, а непълнолетната му дъщеря е зверски изнасилена и след това убита от червената сган. Автобусът е запален, а шумкарите отново се изпокриват в гората.

 
Ето това ще празнуват лумпените от БСП утре – едно зверско изнасилване и убийство на 15 годишно момиче, жестоко убийство на един австриец направил само добро за България и едно вероломно клане над тежко ранени, болни и беззащити германски войници. Това за бесепарите е повод за гордост, радост и свински запой до безпаметност. И това е само едно от многобройните престъпления на червената сган, които будят въхищение у днешните им наследници. За разлика от други обаче, те го празнуват открито. Моралът на тези индивиди (или по-скоро липсата на такъв) ще оставим без коментар. Докато подобни имат достъп до властови и финансови ресурси, България ще затъва.
За това е крайно време да бъдат изпратени на бунището на историята.

От сайта на БНС
- www.bgns.net



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28360720
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930