Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2012 21:38 - Едно обръщение на група руски мюсюлмани. Със съкращения, от Автор: lubomir33
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3071 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нашата нация е изправена пред поредния исторически кръстопът. Отново, ни се предлага фалшив избор, който в крайна сметка ще довърши остатъците живот в тялото на нашата нация.

Многобройни групи - управляващи и опозиция, секти и организации, правителствени и разузнавателни агенции, стоварват върху главите на хората потоп от лъжи. В ход е пуснато всичко - имитация на избори, призиви и лозунги на демокрацията и патриотизма, национализъм и содомия, оргия на безсрамие и разложено православие.


Народът не може да живее без  духовни ценности, които са мярката за нещата. Това което му се натрапва днес, не само не може да запълни духовната празнота, но всъщност допринася за по-нататъшното гмуркане в блатото на животинско - в потребителския застой.

След разпадането на комунистическата лъжерелигия, нашият народ продължава да стои на кръстопът, незнаейки какво да прави, какво да изповядва и къде е истината.

Какво може да се предложи днес на руския народ, вместо мутантният хибрид на комунистическо-православния чекизъм, начело с банда лъжци?

Избора не е особено голям: демокрация, национализъм, неоимперски фантазии ...

В така наречените опозиционни медии, на първо място изпъкват демократите, проповядващи на  обществото гнилата идеология на европейския либерализъм.
Това не е ново за руската история.
В продължение на половин век, тези идеи, обвити в нови опаковки, периодично увличат руската интелигенция. Особено във времена на несигурност и социални брожения.

Но може би никога преди, западната либерална култура не е изглеждала толкова вулгарна, цинична, толкова отблъскваща в своята безнравственост и мръсотия, както днес. Тя изкривява и поврежда почти всички видове човешки взаимоотношения. На първо място, тя унищожава семейството.

Тя  създава  условията, при които бащата не е в състояние да влияе на семейството си да взима правилните решения. Тя вменява на жените поведение, неестествено за тяхната същност и под прикритието на еманципацията ги превръща в предмет на цинична експлоатация. Тя изправя децата срещу родителите, изтривайки любовта и уважението към родителите, които са първоначално заложени в детето.

 Днес, въпросът пред женените двойки:
"Искаш ли да имаме дете или куче", се счита за нормален.
И хората дори не забелязват чудовищната противоестественост на подобна алтернатива.


Понятията  прелюбодейство и разврат постепенно изчезват от обращение. В световната история има много примери за упадък и морална деградация, подкопаващи обществото и като че ли в тази област не можеше да се измисли по-голяма мърсотия от тази. Но днешните шампиони на "свободата на личността" надминаха перверзниците от миналото – те въведоха модата на семейните посещения на публични домове.

Никой от
содомитите не се е досещал в миналото, да премахне понятията "баща" и "майка", "съпруг" и "съпруга". Войнствените содомити проникнаха във всички силови структури на западната политическа система.
Днес те диктуват законите в това общество и социалните норми.
Стигна се дотам, че американският държавен департамент заплаши с война  страните, които се противопоставят на содомизацията.

Невъзможно е да си представим по-циничен и безочлив шамар в лицето на човечеството.


Цялата воняща, морална помийна яма, отдавна заля и  Русия и други страни. Агресивно насърчавана чрез телевизия, вестници, филми и интернет. За да се прикрие мърсотията и да се намали прага на естественото отвращение на хората, се използват термини, предназначени да прикриват  естеството на нещата. Содомитите се наричат "малцинства", враговете на содомията се наричат "хомофоби", а термина "без комплекси" трябва да легализира елементарното безсрамие.

И разбира се, прогресивната парализа на морала може да се случи само в "свободно общество".
В едно общество без Бог. 
В този случай, пазители на "човешките права и свободи", с такова настървение водят борба с целомъдрието и скромността на жените, че няма никакво съмнение, че живеем в общество на победилия сатанизъм.

Какви са идеологическите налични ресурси на руския народ  да устои на тази заплаха?
След дългият престой под тежестта на войнстващия мракобесен атеизъм, хората естествено се обърнаха към традиционното християнство. Но в продължение на 20 години така и не се появи някакво духовно просвещение на обществото, с изключение на пищни църковни ритуали, водени от свещеници, облечени в позлатени одежди.

Християнството престана да бъде ръководещо в живота на народа, далеч преди разделението на църквата от държавата. През цялата наша история, основната цел на църквата е била да служи на властта. Но след глобалното разпространение на материализма, властимащите на практика престанаха да се нуждаят от услугите на църквата.


Днес материалистичният  атеизъм навсякъде губи почва и не е в състояние да отговори на духовните потребности на човека. А любимата приказка на атеистите  "научно доказано",  без каквато и да е опора в науката и доказателствата, не впечатлява особено хората.
Интереса към религията отново се събужда навсякъде, дори и в  духовно деградиралите Европа и Америка.

Що се отнася до Русия, дни преди падането на комунистическият режим, много от управляващите комунисти осъзнаха, че е необходимо да си променят идеологическата ориентация. Напълно в  духа на времето, като православни свещеници се изявяват бивши учители по научен атеизъм .

Вчерашният  атеист, проповедник на безбожието, сега православен свещеник, е постоянен посетител на разни  телевизионни шоута. И той не говори за спасението на душата, или за християнските заповеди, а как правилно да се разбират някои "демократични ценности".

Тези попове не може да направят нищо, за да се противопоставят на агресивното разложение на младото поколение. А искат ли
, изобщо? Те не могат адекватно да отговорят дори когато бесните  демократи директно обиждат християнството. Тъй като много от тях са православни атеисти, които по дефиниция не се тревожат особено за религията си. В такива ситуации, тези свещениците се опитват да омаловажат  подигравката с вярата и обръщат всичко на шега.


Не е най-доброто убежище и национално- патриотичното движение. То е построено на митовете за красивото и велико минало, което просто трябва да се възстанови и да се подобри. В този случай, те се опитват да не говорят, за бедността, несправедливостта и страданията на обикновените хора, които ги е имало при всички режими от миналото. И те се споменават само като неизбежни страдания за постигане на голямата цел.

Колко далеч от разбирането за добро и зло, са тези, които хвалят Сталин, чиито усилия превърнаха една шеста от Земята в огромен концентрационен лагер.

Трябва да бъдем заслепени, за да търсим в обозримата  руска история ярки и радостни времена, които биха могли да бъдат пример за подражание. И идеите, въз основа на митове, не може да бъдат от голяма полза за хората. И най-странното и невъобразимо от гледната  точка на здравият разум е да се приеме мита, първоначално знаейки, че той е измислица.

Много политици, появявайки се по телевизията, се опитват да яхнат  темата за патриотизма. Слушането на безкрайните приказки на самодоволните "спасители на руския народ", Вие наистина се убеждавате , че този "патриотизъм" е последното убежище за тези мошеници. Излишно е да се споменава, че руското правителство и не само то, постоянно паразитират по този въпрос.

..........................

Всеки човек с непредубедено съзнание, който не е измамен от словесната завеса , ясно вижда, че обединените сили на неверието са обявили глобалната война срещу ислямския свят. И те не могат да посочат някаква основателна  причина за агресията си.

Извършвайки  зверства по целия свят, те наричат ​​себе си демократи, "шампиони на човешките права",”шампиони на свободата и други подобни. Това е разбираемо, тъй като те не могат да се наречат със собственото си име - войници на Сатаната.

Под прикритието на защитата на  човешките права, те изгарят с фосфорни бомби цивилното население в Афганистан и Ирак, "по погрешка" стрелят по сватби и погребения , по погрешка" бомбардират  училища.

...........................

След известните  атаки от 11 септември, световните медии последователно и съгласувано стартираха една изтънчена анти- ислямска пропаганда....


.............................

Руският народ продължава да стои на кръстопът. Той не направил още своя избор. Изборът на следващия фалшив политик, с демократични или патриотични призиви, не е опция. Това е просто грандиозен и скъп спектакъл за отвличане вниманието на хората от истинския избор.

................................

Това е избора, между доброто и злото, между спасението и вечните мъки. И този избор стои пред всеки човек като създание, надарено със свободна воля.

Сатаната постоянно се опитва да отклони човека от пътя на истината.

"Да" – съгласяват се много хора - "Човек трябва да вярва в нещо".

И тази привлекателна и успокояваща философия е много по-опасна от истинската възхвала на злото.
Това "да вярваш в нещо", означава  да вярваш "без значение в какво".
Това е все едно да кажеш : "Основното нещо е движението с висока скорост, без значение накъде води пътя: в огнената бездна или в Рая"

Не! Не е достатъчно просто да се вярва в нещо.
Това е твърде важен въпрос, за да се подхожда към него с небрежност и невнимание.
Човек трябва да вярва само в истината. И за да види и признае истината, Бог е надарил човека с разум.

Но служителите на Сатана не се успокояват.  В най-важните и пределно ясни въпроси те непрекъснато изобретяват нови извращения.
"Всеки си има своя истина" - казват те, придавайки на подобни "галимации" статута на аксиома.

Но истината е една. И всичко това което, не е истина, не може да бъде друго, освен заблуда.

От kavkazcenter.com/russ/content/2012/03/19/89502.shtml
 

И може би не е случаен факта, че всеки ден по един войник в американската армия сам слага край на живота си.

По данни на Пентагона през първите 155 дни на тази година са се самоубили 154-ма войници, което прави средно по човек на ден. Това е с 50 на сто повече от жертвите, дадени от армията на САЩ в Афганистан през миналата година и с 25% повече от броя на самоубийствата във американските въоръжени сили преди две години.
В същото време процентът на сложилите край на живота си служители на Пентагона е достигнал 18, което е най-високият процент за последните 10 години.




Гласувай:
3



1. grigorsimov - Григор Симов:
24.10.2012 21:42
Копирано от:
http://lubomir33.blog.bg/politika/2012/10/24/zashto-vse-poveche-rusnaci-se-obryshtat-kym-isliama.1013022

– със съкращения!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318766
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031