Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2012 21:35 - Кеворк Кеворкян: Писал съм много пъти за тия боклуци, за тия вандали, или направо казано – животни... Автор: lyubomircholakov
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 13591 Коментари: 19 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Писах, когато един се провикна – „Смърт на българите!“, това се случи по време на бунтовете в столичната „Красна поляна“ -  това си бяха формени бунтове, но властите си направиха оглушки, интернационалното сърце на тогавашния премиер нямаше как да реагира иначе.
   

Писах и тогава, когато поругаха гробищата в Звъничево, това се случи през май тази година – изгаврили се бяха с покойници, скъпи някому. На едно надгробие животните бяха надянали черни очила- това не бяха шегички, а преднамерена разправа, с добре обмислен мизансцен.   
    Специално и нарочно се бяха снимали и край гроба на един човек, кръстен навремето от родителите си Сталин. Това силно ме озадачи – и започнах да си мисля, дали тия животни не са го направили нарочно, дали не ни даваха някакъв специален знак. А сега вече съм съвсем сигурен, че е точно така. Това беше знак, че на българите им се полага един цигански Сталин.   
    Онзи ден писах и за новите варвари от Добрич, които пък вече минаха всякаква мярка, като обругаха със сексуални жестове училищни портрети на Левски, Симеон Велики и  
Княз Борис Първи, Покръстителят.
    И този подбор никак не е случаен.
   

За мен вече е вън от съмнение, че тия животни искат да се почувстваме – всички ние! – като боклуци, като хора, за които историята нищо не означава. 
   

Дори сега, когато казвам това, се чувствам омерзен и унизен от тия идиоти, от тия получовеци.
    Сетне нещата се развиха още по-лошо.
    Показа се по телевизията учителката на диваците от Добрич – и почти ги оправда. Те търсели, горките, по-скоро някаква „известност“, иначе не били лоши момчета, представяте ли си.
    Ами как така, бре, клета жено, защо тогава не правят орална или друга любов с портрети на американския президент или на турския премиер – ами точно с Левски?
    Сетне пък цъфна някаква психоложка, и тя подкара същото: децата – същите тия животни – търсели известност, нищо друго, та да бъдат добри – българските тикви – да ги разберат, да се опитат да проникнат в сложните им души.
    И тъй нататък.
    Както са я подкарали, остава още малко да ги изкарат жертва на дивите българи. 
    Телевизиите пък набързо забравиха историята, тя по начало не им беше интересна, това си личеше. Макар че, ако питате мен, тя е доста по-важна от атентата в Сарафово – защото онова бе по-скоро отговор на несъобразностите, които си позволява една никаква държава, и то  покрай фукните на външния си министър, който няма да се спре, докато не направи някоя голяма беля.
    Този атентат в Добрич е далеч по-мръснишки: той проверява до каква степен сме се отдалечили вече от себе си, доколко нехаем за себе си.
    Добре, бе, наивници, наистина ли мислите, че тримата идиоти от Добрич търсят само известност?
    Вижте само, чии портрети обругават: на Апостола на Свободата, на Симеон Велики, покрай който живее все още мита за силна България, и на Борис Покръстителя. Защо не нечии други портрети, а точно тия? Можеха да станат не по-малко известни, ако правеха сексуални жестове и срещу Станишев, примерно.
    Сметката е направена обаче добре: българската рая ще мълчи и дори няма да шукне. Ще си кротува, както винаги. Подстрекателите на ония животни са били убедени в това, и познаха. Веднага ще се явят и дежурните адвокати, както се случва след всяка гавра с българското. Така стана и сега – замрънкаха разни учителки, психоложки и не знам какви си други мушички.
    А пък бащата на един от добричките кретени дори наруга репортерите: щял да коли наред, ако посегнели на сина му! И това трябваше да се преглътне.
    Щом допускаме това – значи наистина за нищо не ставаме.
    Пак успешно издържахме теста за знаменитото българско овчедушие. Браво.
    Когато тръгнаха разправиите около зимните ни курорти, доста хора се хвърлиха на „Орлов мост“ – понеже дръвчетата са по-важни от българската чест, така излиза. Сега – нищо, ония си затраяха, какво им трябва да се обиждат заради някакъв Княз Борис Първи, когото някакъв мангал е поставил пред чатала си.
    Във Фейсбук имало нещичко – но и то трая от ден до пладне.
    Някой пък отговорил на ония животни, но пак по нашенски оперетъчно: направил фотомонтаж, и пред члена на един от добричките насилници сложил портрет на Азис! Това също е идиотизъм.
    Нашата смелост и гордост вече са такива: те удрят право в целта, като се гаврят с Левски, ние отвръщаме – като се лигавим с Азис! Представяте ли си, с какви стандарти са пълни вече главите ни: Левски срещу Азис!
    Ами, като ще правите нещо, направете го със замах, а не толкова безпомощно и беззъбо, та пак да ви се подиграват зад гърба: „Вижте ги българските цървули, сами сравняват Левски с Азис, какво искате от такива хора!“
    Прави са, това излиза.
    Тези хора не си играят на дребни игрички. Те ни проверяват непрекъснато. Това не са мангалите от някой катун – това са добре облечени млади хора, също и добре научени, къде да се целят и в какво да ударят. Това не са кошаревските свидетели на Карбовски, които са готови да изрекат всяка лъжа само за три лева.
    От тях няма да разбереш лесно, кой ги шишка, кой ги тика напред, кой иска докрай да провери търпението ни.
   

А българското търпение е безкрайно, светът ще свърши, но не и то. 
    Ами медиите?
   

Ако бяха направили същата животинска оргия – но не с портрета на Левски, а на някакъв кекав футболист от „Левски“, щеше да стане чудо, щяха да подивеят: „Ами как ще унижават нашия голмайстор, как така“, и пр.
    По една телевизия загубиха няколко минути да се разправят за някакъв нещастен провинциален чиновник, който пуснал ръка на своя служителка, ако изобщо историята е достоверна.
    И полицията веднага бе на линия, направили всичко, както трябва, както повелява законът.  
    Ето го големият проблем: човечецът, който пуска ръка на някаква разгащена мадама.  
    Но когато някой не само пуска ръка, а направо насилва историята и паметта ни, всички стават кротки като овце – каквито са всъщност.
    Всички политици се ослушват, понеже идват избори – а пък, като гледам как се заканва бащата на един от насилниците, ония си знаят цената, особено по време на избори. Наближава времето за пазарлъци около въпросната цена – два лева отгоре, или два лева надолу за всеки глас. Кой ще му обръща внимание на някакъв Левски при този пазарлък, а и той вече отдавна няма никаква цена, поне за политиците ни е така.
   

Вялите протести ги оглавиха Волен и Каракачанов, това е от тяхната партитура. Но останалите партии, които уж все искат да яхнат патриотичната идея, си направиха оглушки. Бойко би имал голям успех, ако лично набие канчетата на тия негодници, но и той си затрая.
   

Междувременно, те и подстрекателите им са наясно, че нищо не ги заплашва. Ден след животинската им гавра с българските светини, приключи досъдебното производство срещу осквернителите на гробищата в Звъничево.
    Решението: „Децата“ не били виновни, и те искали да станат известни. Някой тарикат- адвокат им е дал и аргументите: били се хванали на бас с други цигански ангели, че ще се осмелят на отидат на гробищата и да се снимат там с някакви гробове.
    И кой е този плиткоумен прокурор, който е повярвал на тази лъжа? Велчев трябва да го направи прокурор на десетилетието.
    Те не са събирали храброст да отидат на гробищата – те са проверявали вашата храброст, и са събирали кураж да се изплюят върху Българската Чест.
    И вече я имат тази храброст – и то в изобилие. Само чакайте, какви още по-големи мерзости и поругателства ще видите скоро.  
    Преди броени дни стана ясно, че най-големият социалист в Европа – Станишев, е готов да произведе и Мишо Шамара в нещо като Христо Ботев. И той го направи.
    Следващият рапър обаче, който напише дори сричка и половина срещу френския му ортак Оланд, примерно, няма да може изобщо да разчита на европейския адвокат на антибългарските безчинства Станишев.
    Шамара вече го пратиха в Страсбург – сега трябва да пратят там и циганските морди от Добрич, за да ги покажат като жертва на българското насилие.
    Ако някакви психоложки или даскалици разтягат адвокатски локуми за мангалите, които „търсели известност“, представяте ли си, какви локуми пък разтягат българските правозащитници, които за 22 години, от 1989 година, не казаха и дума в защита на обикновените българи, нито веднъж не си оцапаха ръцете с тази недостойна за тях работа. И какви ли са ги задрънкали сега за клетите циганета от Добрич!
    Добре, вече омърсиха и Левски. Какво следва – това е въпросът.
    Убиха проф. Калоянов в София – нищо не последва.
    Викаха по време на бунтовете в „Красна поляна“ „Смърт на българите!“ – пак нищо не последва. 
   

Безчинстват безспир – циганското иго е направо непоносимо в стотици населени места. 
  

Тия дни показах във „Всяка неделя“ баба Славка от Ихтиманско, една от жертвите на  системния геноцид, който циганите извършват над българите. Дори Цветанов се беше заканил да я води във Висшия съдебен съвет, за да им стане ясно там, какво означава мудно и бездушно правосъдие.
    Седем дни след баба Славка, умна и смела българка – цяло чудо е, как са оцелели умът и смелостта й през последните години -  показах и кмета на Поибрене. Него обаче го бяха осъдили на бърза ръка на 18 месеца затвор условно, понеже продал импотентния вече селски бик Йото и купил друг на негово място – но без обществена поръчка. И хайде, 18 месеца затвор!
    Баба Славка е обирана от цигански банди безброй пъти, тя просто се инати да живее, така ми се стори – и нищо.
    А заради трансфера на бика Йото – 18 месеца затвора!
    Това е уникална държава, няма обяснение защо литературата на абсурда не се родила именно тук.
    А по чия „обществена поръчка“ диваците от Добрич насилват светите имена на историята ни?  
    По чия обществена поръчка веднага започват да ги оправдават?
   

По чия обществена поръчка медиите мълчат позорно? 
    Искам да ги видя тези гадове, искам ги в студиото си – искам заедно да проучим този животински вид, докато не са направили нещо още по-скверно. 
   

Но няма как да се случи това – ще ги крият до последно, ще ги обгрижват клетите изнасилвачи. Или в най-добрия случай ще ги дадат на някое телевизионно мекотело, което да ги поглези и олигави в студиото. 
    Това не са дребни кокошкари, това са истински бандюги, а онези зад тях – още повече.
    До къде ще стигнат обаче – това е въпросът.
    Някоя заран, и то скоро, София ще осъмне с антибългарски лозунги – но и с това ще свикнем, ще ги приемем като част от кампанията на ЧЕЗ за украсяване на столицата.
    Фейсбук вече системно ще бъде атакуван с снимки – като тези от Добрич, то сега се започва.   
    Някои се подразниха, или по-скоро уплашиха, че прогнозирах скорошната поява на един цигански Родни Кинг  – негърът, който преди двайсетина години полицаите убиха за неподчинение  – и това запали едни от най-големите бунтове в новата американска история. Лос Анжелис се превърна в бойно поле, опустошенията бяха страшни, загубите огромни, а расовите комплекси, които се появиха, все още са непреодолими.
   

Ще ни направят подобна провокация , да си знаете.
   

Всички се втренчиха в средния пръст, който Онзи Киро размахваше пред съда в Асеновград, понеже още си мислеше, че е недосегаем. Но това е едно нищожно пръстче в сравнение с огромния чеп, който циганите от доста време ни тикат под носа. Случилото се в Добрич е същото.
    И да успокоя нежните души на някои космополити. Познавам циганското племе като малцина. Расъл съм във великия български град Сливен, където имаше две цигански махали. Познавам манталитета на тези хора от годините, когато те бяха сръчни, старателни и работливи хорица. После Ерата на Великата Кражба – Прехода ги превърна в мизерници, те станаха първите й жертви. Обаче това в никакъв случай не оправдава насилниците от Добрич.
    Когато ненужно състрадаваме и амнистираме, или най-вече набързо забравяме истории като тази в Добрич, ние просто отиваме една стъпка по-напред в забравата на самите себе си. Нищо друго.

Кеворк Кеворкян

В. Уикенд

от:
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2012/10/27/bylgarite-se-prevyrnaha-v-ovce.1014164

 

 




Гласувай:
18



1. podvodni - Подводни
27.10.2012 22:04
Колко е прав Кеворкян, Боже, колко е прав. И тази истина, поднесена от един Арменец, който, с пълно право, може да се нарече истински Българин.
цитирай
2. starotomagare - Приветствам Киворк Киворкян за гражданската му доблест.
27.10.2012 22:30
Проблема няма да изчезне ако го омаловажаваме и се правим ,че не съществува.Всяко толериране все повече влошава нещата .Безспорно тези цигански провокации са в пълен синхрон с действията на ДПС в Кърджали.Шамара беше твърде звучен за да ни накара да реагираме бурно но отново всичко си минава като буря в чаша вода.От това анадолските покровители и подстрекатели няма да се спрат а тъкмо напротив.Ние търпим всякакви унижения в стремежа си да не предизвикваме неприятности и именно това ще предизвикаме в крайна сметка.
цитирай
3. анонимен - Григор Симов, на starotomagare, за: "анадолските покровители и подстрекатели"
27.10.2012 23:09
Поръчителите, подстрекателите и покровителите съвсем не са "анадолски", а са... юдейски, защото и самата "модерна" Турция е еврейска държава", и то - не само сега, а през цялото и съществуване, и като Османска империя, и като "модерна Турция"!
Виж публикацията за същността на "младотурците" и тяхната революция:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/11/10/kemal-atatiurk-i-mladoturcite-evrei-
tainoto-evreistvo-narech.849263

Виж непременно и:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/02/04/na-koi-gospod-vsyshtnost-se-klaniat-evreite-shte-nauchite-is.680093
цитирай
4. socialismus - С кого да започнем, евреите или циганите?
27.10.2012 23:41
Любопитно е какво ни насочва да направим с човека- животно К.К. този морален ментор (иронизирам)? Ами нищо. Просто ние сме овчедушни, мекотели, а трябва да сме по- така. Как по- така? Ами по- така. Чудя се какво значи това и целият патос ме води до един отговор- да ги изтребим. Вярно, че дейността на фондациите се провали, вярно, че дори на либерална Франция нервите се скъсаха, но да подсказваш геноцид след като народът ти е патил от това не е ли много, много коварно? "на българите им се полага един цигански Сталин" казва К.К. и се отделя в Араратските висините, гледайки на българите с презрение.


Абе, защо отделям време за непочтени души...

Като слушал какви ги плещят интелектуалците по време на нацизма простият българин, оня същият който "се изсекна/ и дълго три/ със здравите опинци" рекъл "Комай ни лъжат тия синковци"
цитирай
5. grigorsimov - Григор Симов: г-н socialismus. Въпросът е: кой подтиква и покровителства циганите, да кощунстват безнаказано?
28.10.2012 00:03
И трябва ли да се отделя време по тези въпроси?
цитирай
6. socialismus - Какъв е отговорът? Какъв е пътят?
28.10.2012 00:20
grigorsimov - Григор Симов: г-н socialismus. Въпросът е: кой подтиква и покровителства циганите, да кощунстват безнаказано?

И какъв отговор дава К.К.? Никакъв

И какви идеи дава за решаване на проблема?
... вестникар ли? питаше Вазов с погнуса.
цитирай
7. анонимен - И трябва ли да се отделя време по тези ...
28.10.2012 08:01
grigorsimov написа:
И трябва ли да се отделя време по тези въпроси?

Самият факт, че изречението ти завършва с въпросителен знак , говори много!

Да! Трябва да се обръща внимание! Трябва да се отделя огромно внимание, защото правилно е отбелязано, че нещата ще ескалират! А когато сложиш в ръката на малоумници автомат, и когато малоумниците имат влиятелни покровители, резултатите са ясни!

Сред тая сган има и смислени хора, които гонят непостижимото - Човек... Те нека се ползват от всички блага, дори трябва да бъдат уважавани и разбирани за усилията, които полагат.

Но останалата пасмина трябва да бъде наказвана и съдена най-строго, защото последствията ще са много неприятни!
цитирай
8. vmir - Което е недоказуемо, трябва да бъде премълчано, дори със стиснати зъби.
28.10.2012 08:24
В противен случай сам се поставяш в ролята на безсилен и прецакан.


Вместо да пострекава безадресно и да внушава колко сме безсилни, тъпи, захлупени и прочие, Кеворкян да беше посочил кой ги "шишка" тези. Статията е писание на ограничен скинхедс, не на отговорен журналист.

цитирай
9. starotomagare - Нима искаш да кажеш ,че Турция е използвана само като ,,сляпо оръдие"на някакви хипотетични еврейски интереси ?
28.10.2012 11:49
Звучи абсурдно особено на фона на петвековното робство ,неоосманизма и мераците за европейско и дори значително световно господство.Нашите деца в училище се опитват да ги направят безволеви европодражатели докато от югоизток на границата ни, се води системна пропаганда на национализъм ,има задължителна военна служба със съпътстващата и промивка на мозъците.Дори учениците в училищата им учат по карта която обхваща не реалните граници на страната а мераците за завладени чужди територии.Ходих веднъж и забелязах съществена разлика как се държат младите и как възрастните.Това е все резултат на управлението на Ердоган и другите националисти за които както някога исляма е само оръжие за агресия и промиване на мозъци.Там също има млади повлияни от запада но са малцинство пък и когато заговори национализма и разветите навсякъде знамена и закрещят по улиците фанатиците...Не случайно Турция харчи милиони за пропаганда и собствена реклама (нямам предвид туризма нито преструвките заради еврочленство)Каквото и да стане у нас тя винаги се намесва и дори има решаващата дума.
цитирай
10. kostadin - К:огато хората престанат да изп...
28.10.2012 12:05
К:огато хората престанат да изпълняват природните закони ,то те насила ще ни вкарат в правият път.Говоря за това ,че не изпълняваме божията заръ8ка множете се.Нужно е да изпростеем ,като албанците преди 60 година за да възстановим естественият процес да се множим.
Заслужили сме си и циганите и турците и руснаците и американците,та даже и Боко !
цитирай
11. kundalini - На Кеворкян му се къса веригата на познанието, при това се учудвам, че не я "слепва"
28.10.2012 17:11
Дори мисля, че не я споделя изцяло, а само колкото му е удобно, за да се получи "Хвали ме усто, че умре циганката":)

Познавал е живота на циганското "племе", когато е живял близо до тях, днес е далеч, което е обяснимо и ненаказуемо:), но нечистоплътното, според мен, е, че той знае, но премълчава половината от истината! - истината за оскотяването, не само на ромите, но и на част от българите....

Драма е, когато човек продаде душата си, защото всеки следващ път става още по-ожесточен към по-слабите....и се кланя на силните! На това, аз като една "мушица", му казвам МЕРЗОСТ!

цитирай
12. анонимен - А чичо Григор Симов
28.10.2012 18:27
е рядко ляйно.
цитирай
13. samvoin - Агент "Димитър", да не ...
28.10.2012 19:45
Агент "Димитър", да не се прави на много "чист", че и на "по - българин от българите"...
цитирай
14. samvoin - И трябва ли да се отделя време по тези ...
28.10.2012 19:46
grigorsimov написа:
И трябва ли да се отделя време по тези въпроси?
Абсолютно!
цитирай
15. samvoin - Любопитно е какво ни насочва да н...
28.10.2012 19:52
socialismus написа:
Любопитно е какво ни насочва да направим с човека- животно К.К. този морален ментор (иронизирам)? Ами нищо. Просто ние сме овчедушни, мекотели, а трябва да сме по- така. Как по- така? Ами по- така. Чудя се какво значи това и целият патос ме води до един отговор- да ги изтребим. Вярно, че дейността на фондациите се провали, вярно, че дори на либерална Франция нервите се скъсаха, но да подсказваш геноцид след като народът ти е патил от това не е ли много, много коварно? "на българите им се полага един цигански Сталин" казва К.К. и се отделя в Араратските висините, гледайки на българите с презрение.


Абе, защо отделям време за непочтени души...

Като слушал какви ги плещят интелектуалците по време на нацизма простият българин, оня същият който "се изсекна/ и дълго три/ със здравите опинци" рекъл "Комай ни лъжат тия синковци"
На фондациите дейността, особено ако визираш тези на Сорос (А то медийно известни и с дейност, извън тях практически няма.) - никак не им се е провалила дейността!
Плода на тяхната дейност, е точно това положение на циганите и други етноси и тяхното изкуствено отделяне от българската нация, чрез лумпенизация и подстрекателства, към които "пипалата" на Сорос провеждат мероприятия и сред българите, чрез разните "пишманнационалисти" като "БНС" и "ВМРО".
И все пак, не циганите са основния проблем на България!
Не те източиха милионите и милиардите от банките, не те увеличиха външния ни дълг, не те окрадоха пенсионните фондове, съсипаха здравеопазването и образованието и прогонват етнически българите от страната днес!
Не те избиха и елита ни в 1944-а и истинските патриоти и националисти и тикаха нормални българи в лудници, лагери и затвори.
Не те днес, изкупуват като следствие на безценица цялото недвижимо имущество и ни превръщат в роби или пък ни налагат писменост, език и секти - съсипващи нашата вяра, дух и традиции...
Ето защо, аз не считам циганите за основен проблем, на който трябва ден и нощ да се спираме и да отделя
цитирай
16. samvoin - ме километрични писания. А и когато ...
28.10.2012 19:54
ме километрични писания.
А и когато агенти като "Димитър", както и плямпала свързани със Сорос, ни отклоняват вниманието с тях ден и нощ, а също назначените от тях "националисти", то трябва да ви говори това, че го правят за да скрият нещо друго от нас, някой друг или "вторият план на събитията", както казваше един назначен от тях "националист".
Мислете!
Така Живков ни отклоняваше някога май вниманието, с къде верната, къде имагинерна "турска заплаха" у нас или с "германския империализъм", докато робството отдавна идваше от друга страна.
Не влизайте в мрежите им!
Вижте "Протоколите" им първо...
цитирай
17. анонимен - Подводни
28.10.2012 21:08
Прав си наистина. Точно това е казал в статията си Кеворкян. Циганите се инструмент на някого и неговата политика. Не е казал директно на кого са инструмент, но не е трудно да се досети човек.
И още нещо което сочи в статията си Кеворкян - нашето малодушие и смиреност граничещо с апатично малоумие. Болезнено е когато се направят тези констатации, на фона на нашето близко и далечно минало. Но признаването на правотата на тези констатации е признак за събуждане, което на днешно време си е направо героизъм. Чак когато вътрешно в себе си приемем тази истина, тогава наистина ще можем да решим проблема.
цитирай
18. samvoin - Не отричам качествата на Кеворкян ...
29.10.2012 00:11
Не отричам качествата на Кеворкян като водещ и неговата оригиналност в гостите особено, но за мен не е "чист" и той, въпреки това...
цитирай
19. demograph - Добре казано.
02.04.2013 20:44
"Но когато някой не само пуска ръка, а направо насилва историята и паметта ни, всички стават кротки като овце – каквито са всъщност."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314578
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031