Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2012 10:38 - Учени във Ватикана: Предстои чудовищна манипулация за нашествие на извънземни! Автор: ufonlo, Автор: samvoin
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4343 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Готви се чудовищна манипулация на света, която ще инсценира извънземно нашествие! Това сигнализират учени, които се събраха на конгрес, посветен на извънземния разум, в обсерваторията на Ватикана преди дни.
Близо седмица учени, обществени организации, представители на бизнеса и уфолози коментираха появата на странни явления в някои страни. На срещата били коментирани и сигнали от щатите и Италия, според които САЩ готвят голяма манипулация до една година. Те щели да обявят съществуването на извънземни, за да предизвикат нещо подобно на 11 септември и да се завърти колелото на междузвездните войни. Става дума за новото харчене на пари за военни цели, заради което ще бъде завъртяна манипулативната машина.

Човечеството щяло да бъде подготвено и да се инсценира някакво нашествие на извънземни, твърдят учените. Щатите приключиха една война с терористите след 11 септември, убиха Бин Ладен, изчерпаха се мотивите им и сега си търсят нови оправдания за военните харчове. (Г.С: Целта на манипулациите съвсем не са парите и "харчовете".  Целта е - световна свърх-деспотична юдосатанинска власт - т.н. Нов Световен Ред или - Глобализъм! И за тази цел, първоначално е нужно да се отменят всички основни човешки права и свободи, под най-различни правдоподобни предлози, като - "борбата срещу тероризма" и както е в случая - мнима "война с извънземни"! А най-вероятно, ще ни лъжат, че всичките мерки за ограничаване и отмяна на човешките права и свободи, са вследствие ДИКТАТ на извънземните, с които "не можем да не се съобразяваме"!
Цитат, по памет, от "тайните ционистки протоколи": ..."Нашето (световно) царство ще се отличава с деспотизъм във фантастични мащаби"!!!)

Има опасност от тази голяма манипулация, която е инспирирана от олигарсите, твърди българският учен проф. Лъчезар Филипов, зам.-шеф на Института за космически изследвания на БАН, който също участва с доклад във форума във Ватикана. 


На срещата френски представител на аерокосмическата агенция, която е под контрола на държавния глава, алармирал за поява на НЛО около пристанището в Бретан, където има военни бази за съхранение на ядрени подводници. 

Учените си задали и въпроса защо нямаме контакт с извънземен разум и стигнали до заключението, че пътищата ни са грешни и гледаме не там, където трябва.

Следващата среща ще е на 23 и 24 март догодина в Сан Марино. Единият ден ще е посветен само на опасността от манипулацията за нашествия от извънземни и връзката с военните бюджети. На срещата ще вземе участие и американският астронавт, летял до Луната Едгар Мичъл.  

Мичъл нееднократно твърди, че правителствата крият информацията за пришълците. Звездата на световната космонавтика заявява, че има основание да се предполага, че и руското правителство крие данните за посещенията на извънземни на руска територия.

"Освен САЩ, много други страни, включително и Русия, има информация за извънземните същества, - казва Мичъл. – Правителствата са длъжни да разкрият тази информация! Досега на това се решиха само Франция отчасти Великобритания."

Близо 80-годишният Мичъл взе участие в мисията "Аполо-14" и стана шестият човек, който кацна на Луната. Той прекара 9 часа и 17 минути на повърхността на спътника. Американският космонавт е изключителен авторитет в световната космонавтика и е единственият, който се осмели да направи такова сериозно заявление. 

Той твърди, че спецслужбите на всички водещи държави имат шокиращи архиви за контактите на земляни с НЛО.

Диана МИЛЕВА, БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/167556?news=164160&utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. dimat - Я стига,моля!
24.11.2013 19:17
Целият този цирк с американските "полети" до луната,са чиста манипулация извършена с помощта на Холивуд.Има достатъчно доказателства за това,но особено натрапваща се е...близо 40 годишната(досега), "пауза" за тези "полети".Причината за това е съвсем проста: с течение на времето,в световен мащаб, се усъвършенстваха средствата,за доказване,или,не,на истинността на такива "полети",което ги "прекрати",поради това,че били "икономически необосновани",което е пълен абсурд.Просто това беше един пропаганден трик,който беше пробутан, на технически неусъвърщенстваното, за тогава, човечество.
цитирай
2. dimat - Що се отнася,до "нашествието на извънземни",
24.11.2013 19:30
разбира се,напълно е възможна такава манипулация.Даже,след такава "артилерийска подготовка",огромния брой художествени произведения(нещо напълно естествено),нарастващия брой филми(нещо вече полуестествено,докато се стигне до всякакви "научни" изследвания на "действителни случаи,"идването на извънземни" е даже наложително.Време е вече да се "оползотворят" хвърлените досега средства за тази цел - насаждане на повсеместен страх в населението в световен мащаб ,за да приеме безропотно всякакви ограничения,върху свободите си.Иронията е,че хората сами може да поискат тези ограничения.НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ,ЧЕ НАЙ-ДОБРИЯ РОБ Е ТОЗИ,КОЙТО САМ Е ПОЖЕЛАЛ РОБСТВОТО СИ ,БЕЗ ДА СЪЗНАВА ТОВА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347173
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930