Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2012 21:32 - Извадка от пророчествата на стареца Лаврентий. Ужасно време:
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5170 Коментари: 3 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не много преди антихристът да бъде поставен на престола, дори тези църкви, които са били затворени, ще бъдат поправени и възстановени – не само отвън, но и отвътре. Ще позлатят куполите и на камбанарии, и на катедрали, а когато завършат главната, тогава ще е дошло времето антихристът да бъде поставен на престола. Молете се Господ да удължи това време, да бъдем насърчени и подкрепени; ужасно време ни очаква. Възстановяването на катедралите ще продължи до самия момент, в който антихристът бъде коронясан. Ще имаме невиждан блясък,” казвал старецът Лаврентий.

 

Виждате ли колко умело и коварно се подготвя всичко това?” продължавал батюшката, просълзен. “Всички катедрали ще бъдат превъзходно прекрасни, както никога преди, но не трябва да посещавате тези катедрали, защото безкръвната жертва на Господа Иисус Христос няма да се принася там. Помнете, ще има църкви, но православните християни не трябва да ги посещават, защото цялата “синагога на Сатаната” ще бъде събрана там! Повтарям ви пак, че човек не трябва да посещава тези катедрали, няма да има благодат в тях!”

 

Относно антихриста

“Антихристът ще бъде коронясан за цар в прекрасен, възстановен храм в Йерусалим, а духовенството и патриархът на Русия ще участват [в коронацията му]. Тогава ще има свободно влизане и излизане от Йерусалим за всеки, но не опитвайте да ходите там тогава, защото всичко ще бъде направено, за измама. Той [антихристът] ще бъде изключително обучен във всички сатанински измами и ще покаже големи знамения. Целият свят ще го чуе и ще го види. Той ще "подпечата" своите хора със сатанинския печат; ще мрази православна Русия”, казвал достопочтеният старец Лаврентий.

 

 

 

Не трябва да се страхувате

Към един дякон, който е още жив, но в момента е доста възрастен, батюшка Лаврентий направо казал:

 

“Ще доживееш да видиш времето, когато антихристът ще дойде на власт. Не се плаши, а кажи на всички, че това е той – и че не трябва да се плашат!

 

Ще има война и откъдето мине тя, никой няма да остане жив!

 

Но преди това време Господ ще прати малки болести на слабите и те ще умрат, защото по антихристово време няма да има вече смърт. Третата световна война няма да бъде за разкаяние, а за унищожение; но Господ ще остави най-силните живи, за да могат да му се противопоставят [на антихриста].

 

 

Върховният “миротворител”

 

Достопочтеният старец Лаврентий Черниговски често говорел за антихриста, казвайки:

“Ще дойде време, когато те ще се бият и бият, и ще избухне световна война. И в самия разгар на войната ще си кажат: “Хайде да си изберем един цар на цялата земя.” И ще го изберат! Ще изберат антихриста за световен цар и върховен миротворител на света. Ще трябва да се слуша внимателно; ще трябва да се внимава! Веднага щом започнат да гласуват за един мъж по целия свят, знайте, че това не е друг, а е самият той, и че е забранено да гласувате.

 

 Всичките ми думи са истина, защото Светият Дух ми ги е открил, чрез Неговата благодат!

Целия текст, в:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/03/20/prorochestvata-na-stareca-lavrentii-vtoroto-prishestvie-na-n.711932




Гласувай:
10



1. raders - Защо ли така хич не им вярвам на тези ...
14.12.2012 21:44
Защо ли така хич не им вярвам на тези пророци? Чини ми се, че всички са изперкали.
цитирай
2. apostapostoloff - Да, ама...
15.12.2012 04:48
Връщат на работа подпийналата учителка!
цитирай
3. grigorsimov - Защо ли хич не им вярваш raders ?
15.12.2012 08:31
Прочети този мой коментар, от друг постинг, за друг подобен - не вярващ, и вероятно ще се познаеш:
"...За мен нещата, или по-точно - ходът на нещата в демократичния запад, са от ясни, по-ясни. Защото този "ход" или поход, срещу християнството, срещу семейството, срещу еднонационалната държава, срещу собствеността и семейната икономическа независимост – не е от вчера, а е от векове. Поинтересувай се само за задкулисната същност на "великите" революции, и ще видиш, че същността им се свежда до масов терор, на организаторите и изпълнителите на революциите, - евреите, срещу всички местни народи и особено срещу християните, свещениците, монасите и монахините. Но най-важната подробност в непрестанните революционни садистични вакханалии е, че никога и никъде, преди и по време на революциите не е водена злобна пропаганда срещу юдейската вяра и срещу равините им! И никъде няма изгорени, разрушени или поругани синагоги (които Христос, не случайно, нарича - "синагогата на сатана".
Та... който разбрал, разбрал. А който не е, значи, или не иска, или е от лукавия. И на такъв няма смисъл да му се привеждат никакви аргументи, особено пък - нравствени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314359
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031