Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2012 13:03 - Шоуто с Пуси Райът - от брат Натанаел Капнер - САЩ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2735 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Някои го наричат ​​сблъсък на цивилизациите, но аз го наричам сблъсък на духовностите.
От една страна е насърчаваният от страна на Запада, упадък, който води до полицейска държава, а от друга е изтокът, който е Руското насърчаване на християнското общество.

А пионки в това глобално шоу са три млади момичета на Руската пънк група Pussy Riot.

През февруари 2012 г., тези момичета изпълниха част от проекта "протест", който до голяма степен е финансиран и покровителстван от еврейското ЦРУ.  Насочвани от Националната фондация за демокрация, водена от еврейския си основател, Карл Гершман, пънкарките  изпълниха светотатски танц - рецитал, в Катедралния храм Христос Спасител в Москва. Момичетата се присмиваха на Кръста, което е част от тяхното богохулство.

Камерите са готови, а сценарият е внимателно написан ... да атакуват това, от което еврейство се страхува най-много – "Симфонията между църква и държава", византийският идеал, който Русия наследи и който Путин насърчава.

Това е Путин и неговата силна правителствена привързаност към Православната църква и "Симфонията на духовността и времето". Това, което е заложено на карта тук, са тези безотечествени момичета, които са били инструктирани да анонсират като "медийно събитие" едно непростимо кощунство и безспорно светотатство, което веднага след това се размножи от еврейските глобализирани "медии".

И един поглед към руските покровители на Pussy Riot-ското оскверняване на светини, извършено под еврейска диктовка, която всъщност стои в основата. Това са евреите: Борис Немцов, Валерия Новодворская, Гари Каспаров, Леонид Гозман и Владимир Познер.

През изминалата седмица срещу Pussy Riot беше произнесена снизходителна присъда - 2 години затвор, вместо задължителните 7 години, предвидени от руското законодателство за оскверняване на религиозен обект.

А сега си представете само за минутка, ако пънк групата беше направила същото това в някоя синагога, какъв плач щеше да започне в медиите, че било извършено, едва ли не, кърваво убийство, а Световното еврейство щеше да настоява пънкарките да бъдат обесени за пръстите на краката им.

Но това е Църква, и от еврейския Запад започна врява, не срещу пънкарките, а срещу руската присъда...

Показателно е отношението на руския народ към концерта на 9 август, на старата вещица Мадона в Санкт Петербург ... посетен предимно от западни аутсайдери.

В отговор на нецензурното насърчаване от Мадона, на "Pussy Riot-овото" право на артистично изразяване, Руският заместник министър-председател Дмитрий Рогозин, нарече Мадона "морализаторстваща курва, и добави, че с възрастта всяка бивша уличница се опитва да изнася лекции за морал, особено на задгранични турнета."

Вдигайки залога, гражданите на Санкт Петербург, подадоха иск за 10 милиона долара срещу Мадона, за проповядване хомосексуализъм на непълнолетни, което е нарушение на руското законодателство.

Шоуто е тук. Провокацията на Pussy Riot е само една малка престрелка от ГОЛЯМАТА война срещу духовността у нас.

Виждате, че ционисткия Запад е в духовен разпад и в упадък. Но те няма да се предадат без бой.

А Християнска Русия с нейното духовно узряване е във възход. (де да беше така! Г.С.)

"Една Звезда ще изгрее от Изток", казал веднъж Достоевски!



Мои приятели, битката срещу нечестивия Запад едва започва.

.......................
компютърен превод от английски
.......................

 

Pussy Riot’s Global Showdown

By Brother Nathanael Kapner

Copyright 2012

 

http://www.realjewnews.com/?p=747

 

 

Brother Nathanael Productions, BroVids

image

Pussy Riot’s Global Showdown
Copyright 2012


 

 




Гласувай:
5



1. dolce - само
14.12.2012 13:22
само дето БГ е в упадък на който края се не вижда
цитирай
2. анонимен - В упадък е светът, по волята на "синагогата на сатана" и нейния господ - дявола
14.12.2012 17:24
Може да се каже, даже, че ние в България сме най-напреднали в посока -упадък. Но най-важното, което хората трябва да знаят, е: Кой е или кои са източникът и проводниците на упадъка, защото ако духовният и материален упадък са само в отделни страни, е едно, но когато това се случва навсякъде и едновременно, макар и в различна степен, е съвсем друго. И отговорът на въпроса е в думите на Христос, казани преди 2000 години:
"Княз на света е дяволът".
"Ваш баща е дяволът..."
"Мене гонеха и вас ще гонят..."!

В посланията на апостол Павел има и такъв израз: "тайната на беззаконието", и в него се крие източникът, поддържникът и извършителят на злото в света, и това според православни монаси, а и според мен, са юдеите и тяхната сатанинска идеология, наричана за прикритие - вяра.

Та, войната срещу духовността, т.е. - срещу истината, правдата и любовта между хората, не е от вчера, а е от хилядолетия, и ще продължи до самия край на света и Христовото пришествие.
цитирай
3. nikikm - То,
14.12.2012 19:57
всичко хубаво,ама де да бяха и Путин и църквата-рпц,руски!Да бяха,ама не са!Както и католиците,както и почти цялото Християнство е овладяно отвътре.Кандило в къщи,молитва,когато сърцето ти се отвори и...това е.Докато научим Истината за истинското Православие,а не това гръцко-юдейско,което ни се подхвърля!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314087
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031