Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2013 00:25 - РУСКИЯТ НАРОД - СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА НА ИДЕЯТА ЗА "ИЗБРАН" НАРОД. Автор: blagodar
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5543 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 18.01.2013 19:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В този материал поднасяме един сравнителен анализ по отношение компетентността и ерудираността на двама АКАДЕМИЦИ, а читателят сам да си направи изводите кой колко е загрижен за добруването на човечеството.

Посочените в червено линкове са видеоматериали, от които читателят може да получи подробна информация и представа за
идеологическата борба, която днес се води по отношение на завладяване на душите.

Академик, генерал - майор  Константин Павлович Петров
pravdu.ru/lessons/petrov/   („Тайньi управления человечеством“) видео-лекции на генерал-майор Константин Петров (надолу в страницата към линка)

От 1991 г. генерал Петров влиза  в политическа дейност за разпространяване и разясняване на идеи за обществена сигурност („Концепции Общественной Безопасности“- КОБ), концепция (становище, гледище) за справедливо жизнеустройство.
- Академик Международной Академии Информатизации,
- Кандидат технических наук,,
- Заслуженный испытатель космодрома Байконур,
- Участник разработки и испытаний космической системы «Энергия-Буран»,

Руският генерал на военно-космическите сили се бори за „разпечатването“ на знанието.   Ето схематично представена една от класификациите на методите на управление на човечеството,обяснена подробно от генерал Петров в неговите видео-лекции:
А  
- Хронологическо, фактологическо равнище: Световното правителство съзнателно скрива истинската история на човечеството, изкривява знанията за миналото. Така се нарушава цялостното разбиране на света от човека.
     - Идеологически приоритет: Създават се изкуствени религии, философски школи, учения, лъже-научни направления. Човечеството изкуствено го разделят и настройват едно срещу друго. Мюсюлманите воюват с християните, католиците с православните, шиитите със сунитите и т.н.
    - Финансово-икономически приоритет: Пълен контрол над хората и държавите чрез кредитите, доларите, еврото, банковата и прочее изкуствени системи.
   - Оръжието на геноцида. Хората се унищожават като се потиска тяхното съзнание, воля чрез всевъзможни отрови, включително и чрез изкуствени храни – в магазините вече преобладаваща част от продуктите са изкуствени.
   - Физическо насилие, страх, терор. Хората просто ги заплашват. Най-непокорните, в това число и цели държави – ги убиват.


Б   Цел на Новия световен ред:

Изтриване на националните граници, на националните различия, както и расовите различия. Създаване на „сиво човечество” – без корени, без традиции, без собствено аз. Тези хора ще могат прекрасно да се контролират, те напълно ще са изгубили опорната си точка.
Затова държавите рушат, раздробяват, създават управленски хаос. Един от методите за създаване на единно човечество – това е сексуалната революция, разрушение на институцията Семейство, връщане в половите отношения към първобитното стадо – пълна свобода. Бялата раса, което успешно се прави, трябва да изчезне, да се разтвори. Осъществява се план за “претоварване на матрицата”. По него планират да унищожат значителна част от човечеството – според различните оценки от 80 до 98 на сто. След това след няколко поколения оживели и подивели останки от човечеството се появяват “боговете”, владеещи божествени технологии и тогава ще бъде построена нормална – според техните разбирания, система на управление. Възможно е да бъде реализиран и по -“либерален” вариант – на тотален електронен концлагер. ((източник -
snaiper-bg.net/2011/04/tayno-svetovno-pravitelstvo-metoditchno-unishtozhava-tchovetchestvoto/ ))
През 1995 г. генерал Константин Петров изнася реч-доклад по КОБ на парламентарните изслушвания в държавната "Дума" и още същия месец с указ на тогавашния президент на Русия Борис Елцин и заповед на министъра на отбраната Павел Грачов, генерала е преждевременно уволнен от армията за открито говорене срещу разпадането на Русия, нейната армия и за "отклонена научна дейност."
http://www.cher-city.ru/node/umer_general_Petrov_Konstantin_Pavlovich_KPE

 ------------------------------------------------------------------------------

Академик Леонид Маслов
  наричат го новият Месия на човечеството.:
Състоялият се в Москва на 26.11.2012 г. „Вселенски събор „Святая Русь“ –   е приспиване на цял народ !!!!- 
 
www.otkroveniya.info/Moskva-26.11.12.html   - (новото еврейство или нов народ, който ще бъде използван за великосветовни робовладелски интереси)

На въпросния  „Вселенски събор“ (???!!!!) бе представена една огромна лъжа : лъжата, че благодарение на тези, които са дали клетва (упомената в „диктовките“) светът е спасен и е поставено началото на Шестата раса.

Леонид Маслов е :
- Доктор на техническите науки
- Професор
- Академик
- Председател на научния съвет ....при Академията на технологичните науки на Руската Федерация (РФ)
- Академик на Руската Академия на естествените науки
.- ......финансовите и банковите технологии
Съветник в Икономическото Управление на Администрацията на Президента на РФ (Работил е като икономически съветник при администрацията на Президента)

- Съветник на Председателя на управленито на ГАЗПРОМБАНК(!!!!!!!!)
- Многогодишен преподавателски опит в Корпоративния институт на Газпром и Държавния университет „Висша школа по икономика“

В сайта „ Откровения“
(
www.otkrovenia-bg.info/articles.php  - една от „диктовките“ на Бог към Маслов ) се разкриват новите великоруски цели и в един момент много натрапчиво цъфва идеята за нов велик, избран народ .



Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363053
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930