Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2013 18:21 - Европейският Съюз, Европомощите за земеделието, и змията, символизираща еврейския народ! (пореден опит аз публикуване!)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2001 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес мога да ви съобщя, че нашата цел е вече на няколко крачки от нас. Останало е още малко, и целият изминат от нас път е вече готов да сключи кръга на символичната змия, както ние изобразяваме нашия народ. Когато този кръг се затвори, всички европейски държави ще бъдат сграбчени от нас като в силни клещи".

Горното е извадка от протокол 3, на ционските старейшини (мъдреци), от световния ционистки конгрес в Базел - 1897 г.

 

А това е обложка на СD, на Министерството на земеделието и храните, озаглавена:
"ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ЗА БЪЛГАРСКОТО СЕЛО"

Виждате ли зелената змия, с която "случайно", е изобразена западната ни граница!


-- Опитвам да публиувам материала, без картинката от обложката.
който желае, нака потърси в интернет, на адрес:
www.prsr.goverment.bg

 

И във връзка с тази змията, освен горния цитат от протокол 3, ето ви и едно изключително:
Надгробно слово на равина Райхорн

произнесено 1859 г. в Прага, над гроба на великия за евреите, равин-Талмудист, Симеон-бен-Иехуда. Речта е била публикувана от Ритклиф, който заплаща с живота си за разгласяването ъ... (Основните идеи, изразени в речта, се срещат напълно развити в “тайните протоколи).

 

1. На всеки сто години ние, мъдреците на Израил, обикновено се срещаме в синедриона, за да разгледаме нашия напредък по отношение господството ни над света, което Йехова ни е обещал, и нашето завоевание над неприятеля – християните и християнството.

2. Тази година, събрани около гроба на нашия велик Симеон-бен-Йехуда, ние можем да обявим с голяма гордост, че изминалото столетие ни доведе много близо до нашата цел, и че тази цел много скоро ще бъде постигната.

3. Златото винаги е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лост за тези, които го притежават, и обект на завист за онези, които го нямат. Със злато ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на продуктите. Със злато можем да субсидираме всички държавни заеми, за да държим държавите под наша власт.

4. Вече главните банки, борсите на целия свят и кредитите на всички управления са в наши ръце.

5. Другата велика сила е пресата. Повтаряйки непрекъснато някакви идеи, пресата успява в края на краищата да ги наложи като действителни. Театърът ни служи по същия начин. Навсякъде пресата и театърът се подчиняват на нашите нареждания.

6. Чрез непрекъснато поддържане на демокрациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притиснати, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена и предана на нашата кауза.

7. Ние ще принудим християните да влязат във войни, като използваме тяхната гордост, високомерие и глупост. Те ще се избиват един друг и ще прочистят за нас земята, която ще принадлежи на нашия народ.

8. Притежаването на земя винаги е носело влияние и власт, С призив за социална правда и равенство ние ще раздробим големите чифлици. Ще дадем на селяните малки парчета земя, и те много скоро ще станат наши длъжници, тъй като разходите по култивирането на малкото земя ще ги принудят да вземат заеми от нас. Нашият капитал ще ни направи техни господари. По този начин ние ще станем собственици, притежатели на земята им, която ще подсигури властта ни.

9. Нека опитаме да заменим движението на златото с книжни пари. Така нашите каси ще погълнат златото, а ние ще регулираме стойността на книжните пари, което ще ни направи господари при всички положения.

10.  Между нас има много оратори, способни да възбуждат ентусиазъм и да убеждават народите. Ние ще ги разпръснем между хората да проповядват промените, които ще подсигурят “щастието на човечеството”. Със злато и лас­кателства ние ще спечелим пролетариата, който сам ще се справи с унищожаването на капиталистите-християни. Ние ще обещаем на работниците такива заплати, каквито те никога дори не са сънували, но в същото време ще повишим цените на продуктите от първа необходимост, така че нашата печалба също да бъде голяма.              

11. По този начин ние ще подготвим революции, които християните сами ще направят и от които ние ще оберем плодовете.

12. Чрез подигравки и нападки срещу тях ще направим техните свещеници за посмешище, а тяхната религия - смешна и отвратителна, както и тяхното духовенство, Тогава ние ще станем господари и на техните души. Нашата привързаност към религията ни, нашето служене на Бога ще докаже превъзходството на нашата религия, превъзходството на нашите души.

13. Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички важни места и длъжности. Освен това правим всичко възможно да снабдим гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите ни са в течение на всички наши интереси, а лекарите ни, влезли веднъж в някое семейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието на членовете му.

14. Преди всичко трябва да монополизираме възпитанието и просветата. Чрез тях ще разпространим идеи, полезни за нас, и ще обработим детските мозъци да ни слушат и да ни служат.

15. Ако някой от нашите хора случайно попадне в ръцете на правосъдието (християнското), ние трябва да се разтичаме да му помогнем. Да му намерим толкова свидетели, колкото са му необходими, за да го спасят от съдиите, докато самите ние станем съдии.

16. Монарсите на християнския свят, погълнати от амбиции и суетност, са обградени с лукс и правят излишни разходи за поддържането на многобройна армия. Ние трябва да им доставим всички необходими пари, които те така глупаво искат и харчат. По този начин ще ги държим вързани.

17. Нека не възпрепятстваме женитбата между наши мъже и християнски-момичета. Това ще позволи крака ни да стъпи и в най-затворените християнски кръгове. Ако наши дъщери се омъжат за гои, те ще ни бъдат не по-малко полезни, защото децата на една майка еврейка са наши.Нека поощряваме свободната любов, чрез която християнските жени ще разрушат един от принципите на тяхната религия.

18. През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономическия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала.

19.  По наше решение трябва да пуснем в действие предварително замислената революция, която, разрушавайки всички класи на християнството, ще превърне християните окончателно в наши роби. Така ще се изпълни обещанието на Бога, дадено на нашия народ.

 

 

 Послепис:

Сами ще се убедите в близостта между Протокола, намерен в джоба на евреина-болшевик; Манифеста на Кремьо и писмото-ферман на Царя на евреите (от Истамбул) от 1489 г., публикувано в списанието на Ротшилд. Интересно е как евреите са допуснали да бъде публикувано това писмо?... Брой 195 от 21 октомври 1920 г. в-к „Ла вией Франс" публикува много важна констатация: „Съществува поразителна аналогия между Прото­колите на циониските мъдреци и речта на равина Райхорн, произнесена през 1869 г.

...............

 

Аз (Григор Симов) живея на село, гладам (чувам) 30-40 говеда (единствено аз, в нашето село Парамун, Трънско), получавам и "евро-помощи", и съм жив свидетел на унищожаването на частните селски стопанства, на селските семейства, на селата, и на България, и по времето на комунизма, и особено, по времето на демокрацията и "пазарната икономика".   Но откакто са демокрацията и "пазарната икономика", няма никакъв пазар и не се обявяват никакви цени за изкупуване на едрия и дребен домашен добитък! Просто, нищо не се търси и не се изкупува - нито официално, нито не официално. И всичките тези безброй месокомбинати, и магазини за месо, въобще не търсят и не изкупуват животни (с единични "приятелски" изключения!). А прехвалената ни пазарна икономика в селата, се свежда до една-две групи цигани (подставени лица), които неколко пъти в годината минават по селата и изкупуват от закъсалите или починали старци, на безценица, с типичните цигански пазарлъци и измами, селския добитък.
Така беше и веднага след "промените", така си е и днес, в Европейския Съюз. И така ще продължи, до пълното ни унищожение, което в селата вече е очевиден, страшен факт, непознат и невиждан в многохилядолетната ни история.

А прословутите Европомощи или Евросубсидии, особено в земеделието, 90 на сто отиват в "латифундистите" евреи-арендатори, прикрити зад верига подставени лица.
Чували сте, предполагам, за масовото изкупуване на земи, каквито табели вече има навсякъде.
От кого, мислите, се изкупува земята? – Само и единствено, от Световното сатанинско еврейство, което е организирано, от край време, на мафиотски, юдомасонски, комунистически принципи. Т.е. - цялата еврейска собственост е строго централизирана, и фактически, целият свят е монополно притежание от онези, чийто символ е пирамидата, с окото на върха й, която е изобразена на еднодоларовата им банкнота. Изключенията, и в тази практика, са си изключения, и въобще не са от значение за цялостната картина.
Но освен изкупуването на земи (което за сега все още е затруднено от множеството наследници на частните имоти), всички възможни земи са взети и продължават да се вземат, под аренда, чрез общините или държавата. Като, за целта, още преди години, цялата върната от поземлените комисии земеделска земя, за която впоследствие, собствениците не са си извадили нотариални актове, беше обявена за общинска. И тази земя, сега, без знанието на "бившите" собственици, се продава или се раздава под наем от общините.
И тази картина със земята, не е от сега, нито от вчера.  Известният на всички ни Солженицин - евреин, по произход, в книгата си за евреите в Русия - "Двесте години заедно", пише приблизително следното: 
..."Само неколко години след освобождаването на крепостните селяни в Русия (някъде, около 1863г.), неусетно цялата земя премина в ръцете на евреи, чрез покупка или под аренда" !!!

Защо евреите се стремят да монополизират всичко, и особено - земята? – За да ни заробят - окончателно и безвъзвратно (както те смятат).  И една от множеството мерки, и оръжия, е Гладът.  Евреите, това го знаят много добре, защото са го прилагали безброй пъти в историята, и даже са го записали в "тайните си протоколи".  Ето го този конкретен цитат: "Гладът е най-силното оръжие"!
..............................................

А "какво ще стане нататък", ето какво е написал Достоевски, още преди век и половина, в съчинението "Еврейският въпрос" (кратка извадка):

..."Сега, напротив, на този упадък се гледа, като връх на прогресивността. Не са, значи, случайно, навсякъде по борсите, господари евреите, нито случайно ръководят капитализма, нито случайно те са вседържители на банките и кредита, и не случайно те са боговете на маждународната политика!

Какво ще стане нататък, знаят евреите: наближава тяхното царство, тяхната абсолютна власт! Наближава крайната победа на злото, пред което ще се премахнат чувствата за човеколюбие, жаждата за истина, християнските ценности, националната и расовата гордост на европейските народи. Наближава материализмът, сляпата животинска жажда за лично материално обезпечаване, жажда за лично трупане на пари, с помощта на всички средства; това ще се приема за висша цел, като нещо разумно, като свобода, – вместо християнските идеи за спасение, с помощта на моралното братско единство на хората"...

 

 

Прочетете и публикацията:

ЧИСЛОТО "666" Като узнае истината, човек ще се замисли и ще престане да дреме! Архимандрит Георгий 9.09.1997 г.

 

 




Гласувай:
5



1. grigorsimov - Вижте в следващия постинг!
04.02.2013 23:38
На този адрес:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/02/04/evropeiskiiat-syiuz-evropomoshtite-za-zemedelieto-i-zmiiata-.1049720
– най-после успях да публикувам символичната, схематична карта на България, със зелена змия, вместо гранична линия, от обложката на CD-то, на Министерството на Земеделието, с надпис "ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ЗА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ"!?
Който желае, нека копира и публикува този материал, заедно с "картата" от следващия ми постинг (на горния адрес)!
цитирай
2. balkan1 - За европата ...
05.02.2013 13:37
http://balkan1.blog.bg/politika/2011/11/21/evropa-i-evropeiskiiat-syiuz.853997
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363287
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930