Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2013 20:36 - САЩ УЗАКОНЯВАТ ПЕДОФИЛИЯТА, ЗООФИЛИЯТА, НЕКРОФИЛИЯТА И СЕКСА НА РОДИТЕЛИ С ДЕЦА!!! Автор: lyubomircholakov
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 7838 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
САЩ се готвят да узаконят 30 вида полови извращения, които фигурират в медицината като психически разстройства. Според института Gallup сред американците във възрастовата група над 65 години 1,9%  заявяват, че имат хомосексуална ориентация, от 30 до 49 години - 3,2%, а сред младежите от 18 до 29 години - вече 6,4%.


image


Според данни на фондация "Победа на гейовете и лесбийките", финансираща кандидати за органите на управление, които открито показват своята "нетрадиционна сексуална ориентация", още през 2006 г. в Конгреса и като губернатори на щати са се настанили над 200 политици, "поддържащи правата на педерасите и лесбийките". Пред 2012 г. за пръв път в историята на САЩ беше избрана за сенаторка открита лесбийка - 50-годишната Тами Болдуин, която дотогава представяше щата Уисконсин в Палатата на представителите.


image

В момента законодателните органи на САЩ се готвят да легализират 30 видове "сексуални ориентации", които са в списъка на психическите разстройства, изготвен от Американската асоциация на психиатрите. Правозащитната организация "Американска семейна асоциация" (American Family Association) издигна лозунга: "Бъди готова, Америка!" (Get ready, America!), защото в края на декември Конгресът на САЩ пристъпи към предоставяне на юридическа и федерална защита на сексуални перверзии като инцест (секс между деца и родители, между братя и сестри), некрофилия (секс с мъртъвци), зоофилия (секс с животни), педофилия (секс с деца).

Педофилията (сексът с деца) още сега е получила защитен статус от федералното правителство. Според приетия през 2009 "Закон против хомофобите", словосъчетанието "сексуална ориентация" (без изобщо да се определя какво означава като съдържание този термин) е включено в юридически защитените категории. Белият дом директно поощри педофилията, като заяви буквално следното:

"Всъщност, не става дума само за закони - а за това, кои сме ние".

Представители на организацията "Американска мисия" (Mission America) твърдят, че пропагандата и окуражаването на педофилията ще стават все по-агресивни, защото "всичко това е част от плана за внедряване и узаконяване на секса с деца от съвсем малка възраст".

Този процес се развива отдавна и планомерно в САЩ.

Отначало беше създадена "научна база" за преразглеждане на педофилията със същите "аргументи", с които през 1973 г. Американската асоциация на психиатрите изключи хомосексуализма от списъка на психическите разстройства. Същата тази организация (да не забравяме, че от 10 хиляди лекари, които всяка година завършват образованието си в САЩ, 8 хиляди принадлежат към НЕхристиянска религиозна деноминация - ето защо може да се предполагат определени религиозни влияния в тези процеси), която наброява 150 хиляди членове, отново подпомогна психосексуалните дегенерати, като през 1998 г. заяви буквално следното:

"Отрицателното въздействие на педофилията върху децата е преувеличено. Повечето мъже и жени, които са били подложени на сексуално насилие в детството си, не си спомнят за отрицателни ефекти от това сексуално насилие".

Почти едновременно с това в масова продажба в магазините за детски играчки беше пусната куклата "Приятелят на Барби" - пластмасовият хомосексуалист Бил.

Пак тогава католическите епископи в САЩ заявиха, че всички забрани спрямо хомосексуалистите трябва да отпаднат (към 1995 г. в католическия клир и епископат над 3 хиляди свещенослужители бяха обвинявани в сексуални гаври с деца).

По същото време Централната конгрегация на американските равини (Central Conference of American Rabbis) с официално решение, което има задължителен характер, одобри браковете между педераси.

Също и значителна част от протестанските секти в САЩ (които са няколко хиляди) одобри содомията.

През 2012 г. група американски психиатри заедно с организацията B4U-Act, която официално защитава интересите на педофилите и декларира, че нейната цел е "да помогне на психиатрите да узнаят повече за сексуалното влечение към деца", предложиха нова дефиниция за педофилията в диагнозния справочник по психически разстройства - като обозначиха педофилите с невинното словосъчетание "хора, обичащи децата".

Едновременно с това канадски психолози заявиха в парламента, че педофилията е "съвсем нормална сексуална ориентация, както и всяка друга".

 

image

През септември 2012 г. законодателите на щата Калифорния приеха закон, забраняващ (под страх от лишаване от лекарски права!) на психотерапевтите да лекуват децата и юношите от хомосексуалност. Този закон обхваща всички психолози, семейно-брачни консултанти, както и социалните служители от медицински учреждения, "които са способни с медицински методи да променят хомосесксуалната ориентация на лица под 18-годишна възраст".

Освен това в Калифорния, Джорджия, Айова и други щати бяха оспорени законите, които защитават децата от насилниците. Причината беше следната: местните сексуални насилници заявиха, че законът, който им забранява да живеят близо до училища и паркове, бил НЕСПРАВЕДЛИВ.

Директорът на Тихоокеанския център за секс и общество, професорът в Хавайския университет и в Института за специални изследвания на човешката сексуалност в Сан-Франциско, Милтън Даймънд, заяви следното:

"Детската порнография е полезна за обществото, защото потенциалните изнасилвачи я използват като замяна на секса с деца".

През 2012 г. на военослужещите от силовите структури на САЩ официално бе разрешено да правят секс с животни. За целта бяха внесени съответни поправки в Единния кодекс за военно правосъдие, чиято 125-та алинея, приета през 1867 г., забраняваше хомосексуализма и половия акт с животни.

По този случай Пентагонът обяви, че има намерение да устрои празничен педерас-парад в чест на първата годишнина от закона за пълната отмяна на въведените още от "бащите-основатели" на САЩ ограничения за служба на хомосексуалистите в армията.

А президентът Барак Обама не само се изказа "за" узаконяване на т. нар. "еднополови бракове" - но и със специална директива обяви: "Борбата за правата на сексуалните малцинства в чужбина е приоритет във външната политика на САЩ".

При четенето на речта по време на встъпване на Обама във втория му мандат става ясно, че главната мисия на Америка в сегашния момент е защитата на правата на хомосексуалистите вече не само в САЩ, но и в целия свят:

image


"Нашият път не може да се смята за извървян, докато законът не се отнася с нашите братя-педераси наравно както и с другите хора. Ние ще обновяваме институтите, които разширяват нашите възможности за управление на кризи в чужбина. Ние ще подкрепяме демокрацията от Азия до Африка, от Америка до Близкия изток - защото нашите интереси и нашата съвест ни карат да действаме от името на онези, които се стремят към свобода".

Е, поне става ясно, че за САЩ педерастията и педофилията са символ на свободата и демокрацията. Това е твърде ценна информация за ориентацията на съвременното американско мислене.

А кой и как води борбата за тези "демократични" (или може би все пак без кавички - просто наистина демократични?!) идеи по целия свят, показва скандалното дело на генерал Джефри Синклер, служил в армията на САЩ над 27 години, а сега обвиняем за престъпления от сексуален характер - содомия (хомосексуално изнасилване), съхранение и разпространение на порнография, насилия и жестоки гаври над подчинени му жени.

Може да се добави и информацията от края на 2012 г., че ЦРУ започва да набира за агенти "представители на гей-общността" - т. е. педераси и лесбийки.

image

 

 

По този начин американските специални служби вече подготвят цели легиони перверзници за разпространение на демократичните ценности по цял свят.

Любомир Чолаков

По материали от интернет

http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2013/02/06/sasht-uzakoniavat-pedofiliiata-incesta-zoofiliiata-i-nekrofi.1050398



Гласувай:
4



1. nedovolen - Etienne Chouard
06.02.2013 21:02
http://www.youtube.com/watch?v=X5uvafAhmCM
Нещо за демокрацията.
цитирай
2. sistemite - Глупости на "кубчета".....даже не и на "търкалета"
10.02.2013 13:27
???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314339
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031