Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2013 12:34 - Отново за гроба на Левски: Баща и син-масон-тамплиер Овчарови срещу Хайтов. Каква идиотска Гнусота! Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6213 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През месец януари 2013 г., издателска къща Гутенберг пусна книгата «Науката срещу агресивното невежество. Погребан ли е Апостола на свободата в църквата “Св. Петка Самарджийска”?»

image 
 

С автори - 82 годишния археолог проф. Димитър Овчаров и някой си инж. Петър Вълев. 
 

 

И то когато страната се готвеше тържествено да отбележи 140 годишнината от кончината на най-великия син на България, Дякона Васил Левски.

Аз издигам АНТИТЕЗА: НАГЛАТА ПСЕВДОНАУКА СРЕЩУ ПОЧТЕНОСТТА НА ЕДИН РОДОЛЮБЕЦ

Според покойния академик Николай Хайтов (сериозен изследовател за гроба на Левски; с две книги по въпроса), лицето Нико (Нисим) Мойсей Яхиел (1919-2001 г). в качеството си на личен секретар и съветник на палача Тодор Живков е разпоредил да се изхвърлят в един чувал в река Искър костите на Васил Левски, открити при строежа на ЦУМ в олтара на църквата "Св. Петка Самарджийска" (в подлеза пред ЦУМ!).

 "Главния" естествено е бил в течение на тази свинщина (Хайтов е поискал лична среща с него по този въпрос, но Живков е отклонил темата в друга посока и не е позволил да се дискутира). Вероятното обяснение за тази отвратителна антибългарска постъпка е хората да нямат място за поклонение на гроба на националния герой, а да продължават да носят венци пред съществуващия тогава паметник на болшевишкия касапин Ленин (евреин по майка с фамилия Бланк) от другата страна на улицата (сега заместен умишлено и не случайно от масонски паметник наречен от някой богохулно "Св. София", построен с настояване то като кмет на друг скрит евреин и масон Стефан Софиянски). След като диктатора Тодор Живков пада от власт през 1989 г., Нико Яхиел в типичен подъл еврейски стил веднага пише книга срещу тоталитаризма и статии в чуждия печат срещу Тодор Живков (“Тодор Живков и личната власт”, 1997 г). и обкръжението му, в което е бил главна и водеща фигура. След това си урежда и предвидливо заминава за Израел, където получава неизвестно за какво пенсия от 2000 щатски долара; до смъртта си през 2001 г. Така завършва живота си този изключителен подлец, гад и политически престъпник, 70 години работил срещу България, прилагайки изпитаната юдейска стратегия "Да убиеш с чужд нож"! На неговата съвест тежат стотици хиляди почернени човешки съдби и затрити българи.

Какво би трябвало да бъде наказанието на този "човек" – академик Яхиел според вас?
Само заради костите на Дякона, да вземем!

Какво ти наказание!

Когато умря в Израел през 2001 г., беше погребан с почести като национален герой в правителствения парцел на грабището на Тел Авив, а монументалния му паметник е в близост до израелските президенти.

 


Един явен евреин като Нико Яхиел, дългогодишен съветник (1947-1989) на Тодор Живков,

СЕГА

бива защитаван и прикриван от баща и син-масони-тамплиери Овчарови (евреи! Г.С.)



 

/За Плевен Онлайн Портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
4



1. danailvdimitrov - за съжаление нашите момчета Ботев и Левски
09.03.2013 19:03
бяха пожертвани курбан,(на еврейски курваан-жертвоприношение) пак от тези същите масони и темлиери. Ботев от Обретенов и Войновски,а Левски от масона Ив.ХаджиПенчович,заловен в ханчето на Иван Латинеца(масон-католик) .

Те самите се увлякоха по тази идеология и им паднаха в ръцете по изпитаната метода "убий с чужд нож". Мислеха си че служат на България ,а беше точно обратното-караха ги да убиват българи и да им взимат парите-уж за "свободата". После ги пратиха на явна смърт а накрая им разхвърлиха костите на псетата.

"Бедни ми Македонски"- възкликнал за тази детска наивност Вазов.
цитирай
2. narodovazpitatel - Васил Иванов Кунчев - Левски, накрая е осъзнал кои са поръчителите и
11.03.2013 12:36
лицата в сянка от революционните комитети на Балканите. Филиал на онези, които сътвориха и "Великата" френска революция. На Балканите са действали чрез няколко банки на венецианските банкери евреи - така наречените "Черни благородници". Банката на Зогу в Тирана и филиалите и в Хърватия, Сърбия, Гърция и т.н. Левски е знаел мисията си на професионален революционер-наемник, който трябвало "да иде у други поробени народи" след края на мисията си в България. Но накрая разбрал кои са на върха на пирамидата и на бесилото се самоопределил с предишното си наименование: "...отче, споменавай ме като йеродякон Игнатий!". Доста преди самия си край той осъзнал в чия полза работи изградената от него подземна пирамидална организация, извършваща революции и кого ще докара на власт. В предварителното следствие се изяснява, че той вече знае много добре за сектата дьонме тоест скритите евреи със сменени имена и ролята им във всеобщото "интернационално братство", които услужливите "историци" днес описват като "младотурско движение". И след като се е разбрало, че той има намерение да разгласи еврейската следа направо пред султана му е издействана светкавична присъда и той въобще не стига до Цариград, а е убит на място. Потърсено е решение, което да изглежда легитимно и панически се стига до прецедент - конакът на дьонметата в Търново вместо в Цариград го изпраща тихомълком и скоростно в София. А Цариград е било единственото легитимно място за съд на антидържавни деятели. Там специализирана съдебна комисия не ги убивала а ги заточавала в Диарбекир. В София се случва друг прецедент - комисията, която го разследва, няма юридически правомощия, защото НЕ Е СЪД а е общинска администрация, но...му издава смъртна присъда и изисква максимално бързо изпълнение. Там се опитват да разберат колко и кои от организацията знаят това, което е разбрал той. Напразно. В т. нар. "съдебна комисия" са заседавали официално и...висшите софийски равини. Съдбата на Левски е същата като на Мартин Лутер - трагична
цитирай
3. narodovazpitatel - Но може би Мартин Лутер е бил по-съкрушен душевно, защото
11.03.2013 13:33
имаше житейско време да види каква злина е сторил със създаването на Новото "Възраждащо" (Ренесансово) "християнство", приемайки равините и работейки над превода на библията на немски, съжалил за цялото финансиране, което е приел от тях и последващото му разкаяние и книгите против скритата синагога проникнала и превзела християнската църква изобщо не могли да поправят колосалната грешка.

http://old.evangelskivestnik.net/statia.php?mysid=877

За Васил Иванов Кунчев - Левски е било по-добре, че не е доживял да види плодовете на "прогресивната революция" по света, Европа и в частност България. Банкерските кръгове спечелиха и създадоха "светлото, хуманно и либерално" бъдеще за народите. Трябва да изложим всички документи в историческа пълнота, изчерпателност и последователност, за всички техни лица и изпълнители, както и за всички събития, които са оформили днешните могъщи световни институции, контролиращи човечеството.

Прави впечатление, че равините и прикритите дьонмета не са оставили Левски на мира и до последния му дъх са правили опити да разберат колко и кои точно от подземната професионална революционна пирамида са разбрали кой е на върха на всичко. Времето ги е притискало и трескаво ги карало да бързат поради реалната опасност всеки момент да дойде телеграфна заповед от Цариград за законно изпълнение на официалната процедура в такива случаи. А тя е била само една - надлежно конвоиране на противодържавния деятел до Цариград, където е била ситуирана единствената юридически легитимна султанска съдебна комисия. А това означавало живот в заточение, тоест - попадането на Левски в Цариград е било смъртоносна заплаха за цялата синедрионска паяжина не само в Османската империя, но също така и заплаха за разкриването на цялата могъща мрежа от съучастващите западни скрити евреи, координирани от банкерския Ротшилдов картел. Именно поради това впечатлява самата ситуация минути преди обесването му - Мазхар паша заповядал на СПЕЦИАЛНО ПОВИКАН ''свещеник" да изповяда Левски...
цитирай
4. danailvdimitrov - лошо ако Левски все пак е сравним с Мартин Лутер , но не изключвам такова сравнение
11.03.2013 15:17
За съжаление и Мохамед взима пари от евреите, и неговата дейност първоначално приличала на християнска секта подобна на монофизитските, но не можеш да се обвържеш с нечестивци и да не се омърсиш или да не ти отрежат главата.(обесят в случая)

Много бих искал да се докаже, че Левски след съда е разбрал истината, защото това би означавало-искренно покаяние и спасение за душата му, но ми се струва, че по-скора само е пожелал връщането си в лоното на св.Църква.

Във всеки случай, до залавянето си той действа като типичния функционер -масон, който обаче не се подчинява на ЦК а си действа самостоятелно. Донякъде и Раковски си прави същите "пируети". Труден въпрос все пак!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347274
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930